Στρατός και σχέση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από greenalexyo »

Απο θεμα τηλεφωνου... Ποια εταιρια προτεινετε;
ακουσα οτι η βονταφον εχει καλυτερα πακετα σε σχεση με αλλους.
καμια προταση;
unstoppablegr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από unstoppablegr »

Greenalexyo η vodafone γενικα εχει καλες προσφορες. Οσοι ειστε ακομα φοιτητες πηγαιντε σε ενα καταστημα της εταιριας σας να βαλετε φοιτητικο πακετο... Εγω με vodafone παιρνω καθε μηνα με 5? 1000 λεπτα προς ολους 600λεπτα προς CU και γυρω στο 1GB ιντερνετ.
Κίνγκα

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Κίνγκα »

Παιδιά?; Τι είναι το πρώτο πράγμα που ζητάτε με το που τελειώσει η θητεία?; Τι είναι αυτό που σας λείπει περισσότερο?;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εξαρτάται το τι έχει λείψει περισσότερο στον καθένα κατά την διάρκεια της θητείας του. Προσωπικά με το που απολύθηκα θυμάμαι ότι αφιέρωσα πολύ περισσότερο χρόνο στους δικούς μου ανθρώπους, άρχισα πάλι να τρώω σαν άνθρωπος και ρίχτηκα (τότε) με τα μούτρα στην ανεύρεση εργασίας.

Εσύ Κίνγκα μιας και έχεις καιρό να μας γράψεις πως τα πάτε με το αγόρι σου;

Άβαταρ μέλους
ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΛΟΚ-ΜΑΛ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΛΟΚ-ΜΑΛ »

Έμενα προσωπικά το καλό φαγητό.

unbelievable

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από unbelievable »

Κίνγκα στον δικό μου λείπει το καλό φαγητό, το ξενύχτι και οι ζεστές αγκαλιές. Αν του συμπεριφέρεσαι γλυκά, όλα θα κυλήσουν ήρεμα Εικόνα
Κίνγκα

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Κίνγκα »

Όντως είχα να γράψω καιρό... ΧαχαχαχαΛοιπόν τα πάμε καλά. Περιμένουμε να φύγει στη Μυτιλήνη. Κάναμε μια συζήτηση με το που ήρθε και ελπίζω πως από δω και πέρα μόνο καλύτερα θα είμαστε :-)

Κοιμάται πάρα πολύ γιαυτό ανέβασα και το προηγούμενο μήνυμα :-P σκέφτομαι να ψάξω για δουλειά στο νησί για να μας είναι πιο εύκολο να βρισκόμαστε όταν έχει άδεια αλλά δεν ξέρω τι λέτε; Του το πέταξα και μου είπε πως δεν θέλει γιατί θα νιώθει ότι τον πιεζω και να πω την αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης του. Δεν αγχώνομαι ότι θα κάνει κάτι, δεν θέλω να τον παρακολουθώ. Απλά επειδή είναι τόσες ώρες το ταξίδι και αν εκεί μια μέρα άδεια κλπ δεν θα μπορεί να έρθει που είναι λογικό σκέφτηκα να είμαι εγώ εκεί... Είμαι όντως τόσο πιεστικη;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κίνγκα προφανώς θα εννοείς κάποια δουλειά του ποδαριού, αλλά έχε υπόψη σου επειδή έχω περάσει ένα φεγγάρι από το συγκεκριμένο νησί ότι δυστυχώς είναι εξαιρετικά δύσκολο αυτό καθώς η κοινωνία είναι πολύ κλειστή. Καταλαβαίνεις τι εννοώ φαντάζομαι. Η γνώμη μου είναι ότι πράγματι μία τέτοια κίνηση θα επιφόρτιζε παραπάνω συναισθηματικά τον φαντάρο.

Επαναλαμβάνω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή.9 μήνες είναι. Χαμπάρι δεν θα πάρεις το πότε θα περάσουν.

Κίνγκα

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Κίνγκα »

Εγώ γιαυτον ήθελα να το κάνω, για να είναι καλύτερα αλλά αφού το είπε και μόνος του ότι δεν θέλεις τελείωσε.. Θα δουλέψω Αθήνα :-) 5 μήνες εκεί και μετά μετάθεση οπότε όλα μια χαρά...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το ξέρω ότι γι'αυτόν το κάνεις. Όμως η συγκυρία είναι περίεργη και δύσκολα μπορείτε εσείς οι κοπέλες να το κατανοήσετε. Προσπαθήστε να το κάνετε τουλάχιστον.

Υπομονή!

Κίνγκα

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Κίνγκα »

Λοιπόν 25 του μήνα θα κλείσουμε 21 μήνες μαζί. Είχα προαναφερει ότι δεν του αρέσουν τα σοβαρά και ότι παρόλο που τα έχουμε καιρό δεν έχω μάθει τους δικούς του. Σήμερα το άλλαξε. Τους γνώρισα. Δεν ξέρω τι έγινε και το πήρε απόφαση αλλά χαίρομαι πάρα πολύ. Τον αγαπάω!! (άσχετα με τους δικούς του) και ελπίζω πως από αύριο που θα πάει Μυτιλήνη οι μέρες θα αρχίσουν να τρέχουν και θα γυρίσει πολύ γρήγορα ❤❤
ΚΑΤΕ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ΚΑΤΕ »

Βρε παιδιαααα ο δικος μ πηγε κυπρο... Γ πειτε τι λεει η κυπρος; Στο κεντρο τους ελεγαν οτι οι γυναικες ειναι πολυ προθυμες... Εξαλλη ειμαι : Ρ : Ρ κ επισης ξερετε γ επικοινωνια με ελλαδα τι παιζει;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΚΑΤΕ έγραψε:Βρε παιδιαααα ο δικος μ πηγε κυπρο... Γ πειτε τι λεει η κυπρος; Στο κεντρο τους ελεγαν οτι οι γυναικες ειναι πολυ προθυμες... Εξαλλη ειμαι : Ρ : Ρ κ επισης ξερετε γ επικοινωνια με ελλαδα τι παιζει;

Νομίζω ότι έκανε την καλύτερη επιλογή που επέλεξε ή τον επέλεξαν τέλος πάντων για την Κύπρο.

Το γιατί θα το διαπιστώσει εν καιρό ο ίδιος.

Όσον αφορά τις Κύπριες αυτό ισχύει αλλά το αν θα ενδώσει έχει να κάνει καθαρά με την στάση που θα κρατήσει το αγόρι σου εκεί.

Σχετικά με τις χρεώσεις και την επικοινωνία στην ΕΛΔΥΚ διάβασε το σχετικό θέμα Εικόνα

ΚΑΤΕ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ΚΑΤΕ »

Υπαρχει καμια αλλη κοπελα που ο δικος της ειναι κυπρο; Εικόνα
Κίνγκα

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Κίνγκα »

ΚΑΤΕ κούκλα μου πως τα πας?; Αντέχει ο δικός σου?;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες