Στρατός και σχέση
Στρατός και σχέση
Όπως σου γράφει και ο φίλος από πάνω υπομονή και όπως σου έγραψα και πριν μερικές μέρες να μην του επιβάλλεις επιπρόσθετο ψυχολογικό βάρος! Τις ώρες που θα επικοινωνείτε προσπάθησε να τον αποφορτίζεις από το άγχος και το τρέξιμο της ημέρας. Θα το εκτιμήσει σίγουρα. Αν δεν το κάνει τότε αυτό θα σημαίνει ότι δεν αξίζει και πολλά.
Παραμεθώριο θα πάει σίγουρα πάντως αν αυτή είναι η απορία σου.
Παραμεθώριο θα πάει σίγουρα πάντως αν αυτή είναι η απορία σου.
Στρατός και σχέση
ΔΥΚ πώς καταφέρνεις να είσαι τόσο ΚΑΚΟΣ σε όλα σχεδόν τα θέματα 

Κίνγκα σάν να ζορίζεσαι απο τώρα... Είπα και εγώ διαφέρεις απο τις άλλες...

Κίνγκα σάν να ζορίζεσαι απο τώρα... Είπα και εγώ διαφέρεις απο τις άλλες...
Στρατός και σχέση
Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι πλέον στο χέρι σου κίνγκα το πως θα το διαχειριστείς καθώς νομίζω ότι από θέμα συμβουλών σε έχουμε καλύψει αρκετά.It's up to you 
ΥΓ:george777 μάλλον ως έμφυτο ταλέντο θα το χαρακτήριζα

ΥΓ:george777 μάλλον ως έμφυτο ταλέντο θα το χαρακτήριζα

Στρατός και σχέση
Κίνγκα έγραψε:Τι θα κάνω αν τον στείλουν στου διαολου τη μάνα; Κύπρο, Έβρο... Τι θα κάνω;
Εντάξει θα στείλουμε τους δεσμευμένους στο σπιτάκι τους και τους ελεύθερους ή τα παιδιά που έχουν γονείς με θέματα υγείας στο Έβρο για να είσαι και οι άλλες κοπέλες ικανοποιημένες, είσαι σοβαρή και πάνω από 18 ετών;

Στρατός και σχέση
cuervo αφού δεν μπορεί το κορίτσι μακριά του τον θέλει κοντά... Ο κάθε ένας με το κοινωνικό του αίτημα, πως θα το κάνουμε...
Στρατός και σχέση
Έτσι είναι φίλε Γιώργο, κατ'εξαίρεση μετάθεση λόγω σχέσης με κοπέλα που είχε την ατυχία να βρει αγόρι που δεν είχε εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, αυτά είναι βάσανα... Και τώρα θα πεταχτεί η δεσποινίς και θα την ενοχλήσει που την ειρωνεύομαι...
Στρατός και σχέση
cuervo μήπως θες να φας την κίνγκα από τον φαντάρο και την ειρωνεύεσαι; Για να απαντήσει;

Στρατός και σχέση
george777 έγραψε:cuervo μήπως θες να φας την κίνγκα από τον φαντάρο και την ειρωνεύεσαι; Για να απαντήσει;
Χααχχαχαχαχα γάτα είσαι, πως με πήρες πρέφα

Στρατός και σχέση
D.Y.K
Από θέμα συμβουλές είμαι full... Και σε ευχαριστώ πολύ. Βέβαια θα μπαίνω που και που για να πω τα νέα μου αλλά όπως λες πάνω απο όλα υπομονή. Το εκτιμά πολύ ο φαντάρος και για τώρα όλα δείχνουν μια χαρά. Έρχεται αύριο για λίγες μέρες και μετά όπου τον στείλουν. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως :-)
Γιώργο777
Δεν το ζοριζω καθόλου. Ναι αγχώνομαι, ανησυχώ αλλά περισσότερο για τον φαντάρο και όχι για μένα. Εγώ έξω είμαι και μπορώ να κάνω ότι θέλω (πάντα υπεύθυνα) ενώ ο φαντάρος πρέπει να ξυπνήσει 5 το πρωί, πρέπει να κάνει σκοπιά 2-4 μέσα στη νύχτα, κρυώνει, τρέχει (κάτι που έχει να κάνει από το λύκειο μη σου πω γυμνάσιο) και γενικά είναι πολύ περιορισμένος. Θα ήθελα να τον στηρίξω με κάθε δυνατό τρόπο. Γιαυτό έγραψα εδώ. Να μου πείτε ότι δεν σας αρέσει να σας στέλνει καρδούλες η κοπέλα ή να λέει πόσο ωραία πέρασε που πήγε για καφέ γιατί αντί να σας αποσπάσει τη προσοχή σας ψυχοπλακονει που εσείς δεν μπορείτε να πάτε για καφέ. Αυτός με ενδιαφέρει να είναι καλά. Εγώ δόξα στο Θεό υπομονή έχω μπόλικη.
Cuervo
Είμαι σοβαρή και πάνω από 18.
Δεν είναι ατυχία που είμαι με κάποιον που δεν έχει εκπληρώσει τη στρατιωτική του υποχρέωση και δεν με πειράζει που δεν τον βλέπω. Ούτε πριν τον έβλεπα πολύ. Ναι δεν λεω αν φύγει μακριά θα είναι πιο δύσκολο να πάω, όσο να έχει δεν θα είναι η διαδρομή Αθήνα - Πάτρα αλλά δεν πειράζει. Όπως είπα και πιο πάνω το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι αυτός καλά. Είναι δύσκολο να τον ακούω στα κάτω του και να μη μπορώ να κάνω κάτι, να μη μπορώ να τον πάρω αγκαλιά αλλά όσο για τη θητεία καλά κάνουν και τρέχουν τα αγόρια. Μόνο έτσι θα μάθουν πόσο καλά περνάνε στο σπίτι που έχουν το φαγητό έτοιμο και ζεστό, το κρεβάτι στρωμένο και τα ρούχα σιδερομενα. Να εκτιμήσουν λίγο τη μανούλα που καθαρίζει στο σπίτι. Σε όλους χρειάζεται.
Από θέμα συμβουλές είμαι full... Και σε ευχαριστώ πολύ. Βέβαια θα μπαίνω που και που για να πω τα νέα μου αλλά όπως λες πάνω απο όλα υπομονή. Το εκτιμά πολύ ο φαντάρος και για τώρα όλα δείχνουν μια χαρά. Έρχεται αύριο για λίγες μέρες και μετά όπου τον στείλουν. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως :-)
Γιώργο777
Δεν το ζοριζω καθόλου. Ναι αγχώνομαι, ανησυχώ αλλά περισσότερο για τον φαντάρο και όχι για μένα. Εγώ έξω είμαι και μπορώ να κάνω ότι θέλω (πάντα υπεύθυνα) ενώ ο φαντάρος πρέπει να ξυπνήσει 5 το πρωί, πρέπει να κάνει σκοπιά 2-4 μέσα στη νύχτα, κρυώνει, τρέχει (κάτι που έχει να κάνει από το λύκειο μη σου πω γυμνάσιο) και γενικά είναι πολύ περιορισμένος. Θα ήθελα να τον στηρίξω με κάθε δυνατό τρόπο. Γιαυτό έγραψα εδώ. Να μου πείτε ότι δεν σας αρέσει να σας στέλνει καρδούλες η κοπέλα ή να λέει πόσο ωραία πέρασε που πήγε για καφέ γιατί αντί να σας αποσπάσει τη προσοχή σας ψυχοπλακονει που εσείς δεν μπορείτε να πάτε για καφέ. Αυτός με ενδιαφέρει να είναι καλά. Εγώ δόξα στο Θεό υπομονή έχω μπόλικη.
Cuervo
Είμαι σοβαρή και πάνω από 18.
Δεν είναι ατυχία που είμαι με κάποιον που δεν έχει εκπληρώσει τη στρατιωτική του υποχρέωση και δεν με πειράζει που δεν τον βλέπω. Ούτε πριν τον έβλεπα πολύ. Ναι δεν λεω αν φύγει μακριά θα είναι πιο δύσκολο να πάω, όσο να έχει δεν θα είναι η διαδρομή Αθήνα - Πάτρα αλλά δεν πειράζει. Όπως είπα και πιο πάνω το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι αυτός καλά. Είναι δύσκολο να τον ακούω στα κάτω του και να μη μπορώ να κάνω κάτι, να μη μπορώ να τον πάρω αγκαλιά αλλά όσο για τη θητεία καλά κάνουν και τρέχουν τα αγόρια. Μόνο έτσι θα μάθουν πόσο καλά περνάνε στο σπίτι που έχουν το φαγητό έτοιμο και ζεστό, το κρεβάτι στρωμένο και τα ρούχα σιδερομενα. Να εκτιμήσουν λίγο τη μανούλα που καθαρίζει στο σπίτι. Σε όλους χρειάζεται.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: πολεμικο ναυτικο
Στρατός και σχέση
Η ολη φαση ειναι ενα θεατρο... Ο καθενας περναει, παιζει το πολο του και φευγει.
Στρατός και σχέση
Διπλωματία και σκέψη πριν του μιλάς...2 λέξεις που αν πιάσεις το νόημα δε θα καταλάβεις πότε θα έρθει η απόλυση του... ΚΙΝΓΚΑ.Good Luck!
Στρατός και σχέση
Παιδιά τι κάνετε?; Εμένα ο φαντάρος θα πάει Μυτιλήνη και είπε να κάνουμε διάλειμμα μέχρι το Πάσχα που θα έρθει για να ηρεμησουμε και να χαλαρωσουμε λίγο και πάνω από όλα να καταφέρει να συνηθίσεις τη κατάσταση. Θα έπρεπε να ανησυχώ?;
Στρατός και σχέση
Καλησπέρα Κίνγκα, και εγώ κοπέλα με αγόρι φαντάρο είμαι. Εμένα μια μέρα ο φαντάρος μου έφαγε μια φρίκη, του έλειπε το σπίτι του κ. Λ. Π. Και όσο του μίλαγα πιο πολύ χειροτέρευε η κατάσταση του παρά βοηθούσε. Μόλις τον άφησα λίγο μόνο και μίλησε με φίλους φαντάρους ήρθε στα ίσα του. Οπότε πιστεύω το διάλλειμα ειναι μια καλή ιδέα γενικά, αλλά εξαρτάται και τον άνθρωπο.
Στρατός και σχέση
Κίνγκα έγραψε:Παιδιά τι κάνετε; Εμένα ο φαντάρος θα πάει Μυτιλήνη και είπε να κάνουμε διάλειμμα μέχρι το Πάσχα που θα έρθει για να ηρεμησουμε και να χαλαρωσουμε λίγο και πάνω από όλα να καταφέρει να συνηθίσεις τη κατάσταση. Θα έπρεπε να ανησυχώ;
Καθόλου.
Μια χαρά νησί είναι η Μυτιλήνη με πολύ κόσμο και αρκετές επιλογές για τις εξόδους του για τα δεδομένα ενός νησιού.
Το πάσχα σχεδόν έφτασε.
Λίγη υπομονή ακόμη

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες