Στρατός και σχέση
Στρατός και σχέση
Να σε καλά βρε.. Αυτά λες και δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Είναι καλοκαίρι και θα τον στείλουν κάπου μακριά με κοπέλες, παραλίες και ανύπαρκτα μαγιό.. Όλοι μου λένε πως αν ήθελε να είχε κάνει κάτι θα το είχε κάνει όσο ήταν στη Πάτρα και σπούδαζε και όχι τώρα που μπήκε φαντάρος. Απλά κάπου στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου έχω μια μικρή ανασφάλεια...
Στρατός και σχέση
Αν σε νοιάζεται και σε αγαπάει η μόνη σκέψη που θα περνάει από το μυαλό του όταν ξυπνήσει και πριν κοιμηθεί θα είσαι εσύ και το πότε θα βρεθεί πάλι κοντά σου. Τώρα αν ο δικός σου "ψάχνεται" τότε θα βρει τρόπο να την κάνει την "λαδιά" του όπως και να έχει.
Αυτά δεν στα λέω για να σε αγχώσω φυσικά σε καμία περίπτωση.
Θα πρέπει ωστόσο να βρεις και εσύ τον τρόπο να το διαχειριστείς για τους μήνες που θα λείπει και φυσικά να διαχειριστείς λίγο και τις ανασφάλειες σου.
Αυτά δεν στα λέω για να σε αγχώσω φυσικά σε καμία περίπτωση.
Θα πρέπει ωστόσο να βρεις και εσύ τον τρόπο να το διαχειριστείς για τους μήνες που θα λείπει και φυσικά να διαχειριστείς λίγο και τις ανασφάλειες σου.
Στρατός και σχέση
Προσπαθώ και ξέρω πως θα τα βγάλω πέρα με τα δικά μου. Ακούω από παντού πως είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις σχέση όταν ο άλλος πάει φαντάρος και θέλω να τα καταφέρουμε όλο και περισσότερο.. Τώρα για όλο το θέμα της απάτης.. Αν θέλει θα το κάνει.. Το μόνο που θα καταφέρει είναι να δείξει πως δεν αξίζει σαν άντρας.. Έτσι προσπαθώ να το βλέπω.. Μπας και δεν τρελαθώ χαχαχα :-P
Στρατός και σχέση
Κίνγκα άν είναι καλό παιδί (πιστός) τότε είναι στο χέρι σου να το κάνεις σάν να μήν υπήρξε ποτέ θητεία...
Και μήν τρελαθείς προς θεού απο την μία είναι πολύ καλή δοκιμασία να δείς αν τελικά αξίζει ο δικός σου...
Και μήν τρελαθείς προς θεού απο την μία είναι πολύ καλή δοκιμασία να δείς αν τελικά αξίζει ο δικός σου...
Στρατός και σχέση
Γιώργο το πιστεύω και εγώ αυτό. Αν αντεξουμε μαζί όλα θα είναι μια χαρά. Μπορεί να μας δει και αυτός πιο σοβαρά. Ξέρεις.. Είναι από τα άτομα που δεν θέλουν τίποτα σοβαρό. Γάμους, παιδιά, να γνωρίσει στους δικούς του τη κοπέλα του κλπ. Νιώθω περίεργα με αυτό. Δεν μπορώ να πάω στη ορκομοσια κ γενικά είναι δύσκολη κατάσταση. Πωωωω σορρυ που σας πρειζω με τα θέματα της σχέσης μου...
- Iron_Skinhead
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Μουσική, Γυμναστική
Στρατός και σχέση
Εμένα όταν υπηρετούσα με χώρισε η βρωμιάρα -.- Ααα ρεεε δημητρααα με έκαψες :P
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΛΗ!!!
Στρατός και σχέση
iron ίσως να ήταν και καλύτερα για εσένα αυτό που έκανε, μήν το βλέπεις μονόπλευρα...
κίνγκα αυτό δείχνει ή ότι δεν σε βλέπει σοβαρά ή ότι ειναι πολύ σοβαρό παιδί... (ελπίζουμε το δεύτερο) αλλά και να μήν πάς δεν έγινε κάτι αφού είναι για το καλό του... Μήν πάς κόντρα εσύ...
κίνγκα αυτό δείχνει ή ότι δεν σε βλέπει σοβαρά ή ότι ειναι πολύ σοβαρό παιδί... (ελπίζουμε το δεύτερο) αλλά και να μήν πάς δεν έγινε κάτι αφού είναι για το καλό του... Μήν πάς κόντρα εσύ...
Στρατός και σχέση
Α ρρ Γιώργο ψυχολόγο μου σε έκανα :-P ελπίζω να μη σε ενοχλεί και πολύ :-P κοίτα εγώ θα τον ρωτήσω αν θέλει να έρθω αν μου πει όχι οκ κρίμα γιατί θα ήθελα να είμαι κοντά του στα σημαντικά αλλά δεν θα πάθω τίποτα αν δεν πάω. Είναι σοβαρός και ξέρω ότι με θέλει. Απλά δεν είναι του χαρακτήρα του να γνωρίζει στους δικούς του τη κοπέλα του. Δεν θέλει να ανακατευοντε στα δικά του. Σίγουρα ελπίζω πως αν τα καταφέρουμε με όλο το θέμα του στρατού και όλα τα δικά μας θα αλλάξει γνώμη αλλά έχουμε καιρό ακόμα.. Για τώρα είναι καλά, μιλάμε, στέλνουμε.. Θα δούμε σε λίγες μέρες όταν έρθει πως θα είναι τα πράγματα..
Στρατός και σχέση
Πολύ ωραία η σκέψη σου... Προχώρα έτσι και δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, είπαμε ακολουθάς το εξής: Αφήνουμε τον φαντάρο χαλαρό, θα χάσεις σίγουρα αν τον πρήξεις να το ξέρεις... Πρέπει να τον κάνεις να κατανοήσει πως είσαι κοντά του και ότι τον νοιάζεσαι όλα τα άλλα δεν μετράνε τέτοιες ώρες και καταστάσεις... Καλή επιτυχία σου εύχομαι...
Στρατός και σχέση
Ακριβώς αυτό θα κάνω!! Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο :-) Όλα καλά θα πάνε.. Το ξέρω... Αλλά μη χαθείς εσύ :-P οπότε με πιάνουν, που σίγουρα θα γίνει, τα ψυχολογικά μου εδώ θα γράφω :-P
- Iron_Skinhead
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Στρατός και σχέση
Όταν έγινε αυτό έγινε πάνω στην εκπαίδευση. Ήταν που ηταν η ψυχολογία μου χάλια, με αυτό που έγινε, αποτελειώθηκε! Βέβαια μετά απο κάποιο διάστημα είχα ενα λόγο λιγότερο να ανησυχώ :P
Στρατός και σχέση
Iron!! Πρέπει να το δεις θετικά.. Όπως είπες σταμάτησες να αγχώνεσαι για κάτι. Πέρασες δύσκολα αλλά τα κατάφερες. Χωρίς να θέλω να κατηγορώ τη κοπέλα αλλά ίσως απλά δεν ήταν αρκετά δυνατή ή δεν είχε πιζμοσει αρκετά για να είσαστε μαζί. Αν τα είχατε λίγο καιρό ή αν δεν είχε τύχη να ξεπερασετε κάποια δυσκολία μαζί όταν έφυγες δεν είναι ότι πιο εύκολο. Βέβαια καταλαβαίνω τη θέση σου. Όταν περιμένουμε να μας στηρίζουν και μας αφήνουν στα δύσκολα τους κρατάμε μεγάλη κακία. Δεν πρέπει. Τα κατάφερες και πρέπει να είσαι περήφανος. Και πάνω από όλα μη ξεχάσεις πως δεν είναι όλες έτσι. Μη τιμωρησεις την επόμενη για τα "λάθη" της.
- Iron_Skinhead
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Στρατός και σχέση
Καλα φυσικά και δεν είναι όλες το ίδιο, και την επόμενη που είχα βρει, βεβαίως και τη τιμωρούσα αλλα με άλλο τρόπο! ... Χαχαχαχαχχαχα
Στρατός και σχέση
Τι θα κάνω αν τον στείλουν στου διαολου τη μάνα?; Κύπρο, Έβρο... Τι θα κάνω?;
Στρατός και σχέση
YΠομονη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες