Στρατός και σχέση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
antzi
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από antzi »

Γεια σας και απ'εμενα! Ειμαι καινουρια στο φορουμ κ εχω διαβασει πολλες συνομιλιες σας... Εχω η μαλλον ειχα μια σοβαρη σχεση 1,5 χρονο κ λιγο πριν μπει στρατο με χωρισε. Τον εβλεπα οτι ηταν πολυ στρεσαρισμενος που θα εμπαινε κ που θα με αφηνε και εμενα πισω αλλα μου ελεγε οτι θα το περασουμε μαζι και διαφορα τετοια... Κ δεν το περιμενα οτι θα με χωρισει. Δεν τοθ εχω δωσει κανενα δικαιωμα περι εμπιστοσθνης, αντιθετος... Αλλα το δικαιολογησε οτι ενω τρελαινοταν στην αθηνα ποσο μαλλον τωρα που θα ειναι μακρια. Επισης μου ειπε αν θελω ακομα μετα την θητεια του θα ειμαστε μαζι... Ξερς οτι με αγαπαει και τον αγαπαω και εγω πολυ και ηθελα πολυ να του το δειξω και ενς θα ηταν μεσα, αλλα δεν ξερς τι να κανω!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από dn24 »

antzi έγραψε:Γεια σας και απ'εμενα! Ειμαι καινουρια στο φορουμ κ εχω διαβασει πολλες συνομιλιες σας... Εχω η μαλλον ειχα μια σοβαρη σχεση 1,5 χρονο κ λιγο πριν μπει στρατο με χωρισε. Τον εβλεπα οτι ηταν πολυ στρεσαρισμενος που θα εμπαινε κ που θα με αφηνε και εμενα πισω αλλα μου ελεγε οτι θα το περασουμε μαζι και διαφορα τετοια... Κ δεν το περιμενα οτι θα με χωρισει. Δεν τοθ εχω δωσει κανενα δικαιωμα περι εμπιστοσθνης, αντιθετος... Αλλα το δικαιολογησε οτι ενω τρελαινοταν στην αθηνα ποσο μαλλον τωρα που θα ειναι μακρια. Επισης μου ειπε αν θελω ακομα μετα την θητεια του θα ειμαστε μαζι... Ξερς οτι με αγαπαει και τον αγαπαω και εγω πολυ και ηθελα πολυ να του το δειξω και ενς θα ηταν μεσα, αλλα δεν ξερς τι να κανω!

Προφανώς και αφού ο χαρακτήρας του ήταν έτσι που τον τρέλαινε η απόσταση, το καλύτερο που θα έχεις να κάνεις είναι να έχεις υπομονή μέχρι να καταφέρεις να τον πείσεις -όχι πιεστικά άλλα διπλωματικά-, να τον δείς, και να του μιλήσεις. Αυτό που θα του πείς είναι πως θα έχει όσο χρόνο θέλει, για να σκεφτεί το να δοκιμάσει -όποτε αυτός θέλει- να είστε μαζί (για όσο διάστημα είστε μακριά) στο χαλαρό, εννοώ με έντονο ενδιαφέρον απο πλευράς σου, χωρίς πολλά-πολλά άλλα. Το αν ο πραγματικός λόγος χωρισμού, ήταν ο στρατός, αυτό θα φανεί με το πέρας της θητείας. Αν θές την γνώμη μου, αν και ο καθένας αντιδράει διαφορετικά, συνήθως οι μεγάλες δυσάρεστες αλλαγές στην ζωή ενός ανθρώπου, είναι το καταλληλότερο άλλοθι για χωρισμό.

Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από thanos123 »

antzi έγραψε:Γεια σας και απ'εμενα! Ειμαι καινουρια στο φορουμ κ εχω διαβασει πολλες συνομιλιες σας... Εχω η μαλλον ειχα μια σοβαρη σχεση 1,5 χρονο κ λιγο πριν μπει στρατο με χωρισε. Τον εβλεπα οτι ηταν πολυ στρεσαρισμενος που θα εμπαινε κ που θα με αφηνε και εμενα πισω αλλα μου ελεγε οτι θα το περασουμε μαζι και διαφορα τετοια... Κ δεν το περιμενα οτι θα με χωρισει. Δεν τοθ εχω δωσει κανενα δικαιωμα περι εμπιστοσθνης, αντιθετος... Αλλα το δικαιολογησε οτι ενω τρελαινοταν στην αθηνα ποσο μαλλον τωρα που θα ειναι μακρια. Επισης μου ειπε αν θελω ακομα μετα την θητεια του θα ειμαστε μαζι... Ξερς οτι με αγαπαει και τον αγαπαω και εγω πολυ και ηθελα πολυ να του το δειξω και ενς θα ηταν μεσα, αλλα δεν ξερς τι να κανω!

εγώ κοπελιά δεν θα σου γράψω πολλά. Απλά δεν ήταν για σένα ο τύπος και ο στρατός απλά ήταν πρόφαση για να σε χωρίσει. Δεν σε ήθελε. Κοίτα μπρόστα και κάτι καλύτερο θα σου τύχει.

Άβαταρ μέλους
Akis_7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Akis_7 »

Συμφωνώ απόλυτα
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
antzi
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από antzi »

Βλέπω οι αποψεις διιστανται, δεν ξερω κατα ποσο ισχυει οτι βρηκε αλλοθι το στρατο... Απ οσο τον ξερω τουλαχιστον και απο την συμπεριφορα του τον τελευταιο καιρο... Η ολο αυτο εγινε απο την υπερβολικη ζηλια που εχει. Και επισης μου τηλεφωνησε ενω ειναι μεσα (ασχετα με το αν μιλησαμε) ... Και επισης γραψατε να τον προσεγγισω, να του δειξω ενδιαφερον αλλα πως μπορω να το κανω αυτο Απο τοσο μακρια!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Στρατός και σχέση

antzi έγραψε:Βλέπω οι αποψεις διιστανται, δεν ξερω κατα ποσο ισχυει οτι βρηκε αλλοθι το στρατο... Απ οσο τον ξερω τουλαχιστον και απο την συμπεριφορα του τον τελευταιο καιρο... Η ολο αυτο εγινε απο την υπερβολικη ζηλια που εχει. Και επισης μου τηλεφωνησε ενω ειναι μεσα (ασχετα με το αν μιλησαμε) ... Και επισης γραψατε να τον προσεγγισω, να του δειξω ενδιαφερον αλλα πως μπορω να το κανω αυτο Απο τοσο μακρια!Εικόνα

κατάλαβα ότι ακόμα κολλημένη εισαι. Ξεκόλα.

giorgosSTO
Πολίτης
Πολίτης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από giorgosSTO »

Καλημερα σας!Πριν 3 μερες μου ήρθε το χαρτί και παρουσιάζομαι με την σειρα που μας έρχεται...

Είμαι 23 ετών και 100% straight...

Γενικά θα έλεγα οτι έχω πολύ έντονη σεξουαλική ζωη. Να ξεκαθαρίσω οτι είμαι και 100% μονογαμικός τύπος. Μεχρι και πριν λίγο καιρο είχα κοπέλα, απο τα 17 όλες μακροχρόνιες σχέσεις. Μικρά διαστήματα (2-3 μήνες) χωρίς σχέση.

Δυστηχώς περιόδους που δεν είμαι με κοπέλα θα έλεγα οτι μόνος μου ξεπερνάω την μια φορα την ημέρα.

Αυτό λοιπόν που θέλω να ρωτήσω είναι τι γίνεται μέσα στο στρατό, πως την παλεύει ο καθε ενας μεσα εκει;

Νομίζω οτι θα είναι παρα παρα πολλοι σαν και εμενα αλλα και πολλοι απο εσας που διαβαζετε τωρα και εχετε περασει απο θητεια.

Η ερωτηση μου λοιπόν ειναι πως ξεδίνει ο καθε ενας εκει μεσα; Γυναίκες γνωρίζει κάποιος στις εξόδους; Είναι η αλήθεια οτι το κλίμα στα ΚΕΝ δεν σε αφηνει να σκεφτεσαι τετοια;

(Α! Κοπέλα δεν έχω πλέον και σε μπουρδέλα δεν πηγαίνω.:p)

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από dn24 »

giorgosSTO έγραψε:Καλημερα σας!Αυτό λοιπόν που θέλω να ρωτήσω είναι τι γίνεται μέσα στο στρατό, πως την παλεύει ο καθε ενας μεσα εκει;

Νομίζω οτι θα είναι παρα παρα πολλοι σαν και εμενα αλλα και πολλοι απο εσας που διαβαζετε τωρα και εχετε περασει απο θητεια.

Η ερωτηση μου λοιπόν ειναι πως ξεδίνει ο καθε ενας εκει μεσα; Γυναίκες γνωρίζει κάποιος στις εξόδους;Είναι η αλήθεια οτι το κλίμα στα ΚΕΝ δεν σε αφηνει να σκεφτεσαι τετοια;

Ναι αλήθεια είναι διότι ο στρατός δεν σε έχει απασχολημένο μόνο όταν κοιμάσαι, είσαι πολύ περιορισμένος στην κονσερτίνα περιμετρικά του στρατοπέδου... Στις εξόδους μπορείς να γνωρίσεις κοπέλες φυσικά.

Άβαταρ μέλους
ventic
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ventic »

Ειμαι 18 (ξερω σχετικα μικρος για ερωτας) αλλα αντιμετωπιζω κατι παρομοιο. Ειμαι με μια κοπελα σχετικα οχι πολυ, αλλα γενικα η σχεση μας ειναι λες και ειμαστε ενα 5μηνο το λιγοτερο. Εκεινη σπουδαζει και εγω φευγω σε 3 βδομαδες. Θελουμε πολυ να κρατησει αυτο, πιο πολυ δεν παει αλλα λεει φοβαται γιατι θα με βλεπει μια φορα τον μηνα και αν, και οτι θελει να κανουμε πραγματα μαζι. Επεισης εκεινη εχει εξεταστικη το καλοκαιρι και πριν αρα ουτος ή αλλως δεν θα την εβλεπα λογω διαβασματος.
Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας, σας παρακαλω; Ξερω δεν ειστε ειδικη αλλα επειδη εχουμε πολλους κοινους γνωστους ολοι μου λενε συνεχιστετο σε πιο χαλαρη φαση και οπως βγει.
Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Sonar
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Sonar »

Πιστευω οτι οι γνωστοι σας εχουν δικιο.δεν προδικαζεις τα πραγματα απο την αρχη !

και ειστε και μικροι !

εχετε να περασετε και να ζησετε πολλααα πραγματα.

και στην τελικη οτι αξιζει κραταει. Ειτε εισαι κοντα ειτε μακρια !

στα δυσκολα φαινονται οι σχεσεις !Εικόνα

Μολών λαβέ ...
Άβαταρ μέλους
ventic
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ventic »

Trinity έγραψε:Πιστευω οτι οι γνωστοι σας εχουν δικιο.δεν προδικαζεις τα πραγματα απο την αρχη !

και ειστε και μικροι !

εχετε να περασετε και να ζησετε πολλααα πραγματα.

και στην τελικη οτι αξιζει κραταει. Ειτε εισαι κοντα ειτε μακρια !

στα δυσκολα φαινονται οι σχεσεις !Εικόνα

ακριβως δεν μπορει να μου εγγυηθει κανεις οτι αυτο δεν αξιζει. Απλα οσο περνανε οι μερες και εκεινη αλλα πιο πολυ εγω τρελενομαι, αλλα βεβαιως προσπαθω να το παιξω ανωτερος και να της συμπαραστεκομαι.
πιστευω οτι ο στρατος ειναι ενα καλο παιχνιδι για σχεση, αν αξιζει κατι να κρατησει κραταει.
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Στρατός και σχέση

Κατά την γνώμη μου ό στρατεύσιμος πρέπει να μπαινει στη μονάδα "καθαρός' Και "ξεκαθαρισμένος" με την προσωπική του ζωή όσο αυτό βέβαια γίνεται εφικτό.
Άβαταρ μέλους
ventic
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ventic »

thanos123 έγραψε:Κατά την γνώμη μου ό στρατεύσιμος πρέπει να μπαινει στη μονάδα "καθαρός' Και "ξεκαθαρισμένος" με την προσωπική του ζωή όσο αυτό βέβαια γίνεται εφικτό.
το κακο με μερικους απο εμας συμπεριλαμβανωμενο και εμενα ειναι οτι θα μου αρεσει μια σχεση στον στρατο, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα με βοηθησει διοτι αν μου πει κανα τελος στα μισα παει το χασαμε. Οχι οτι θα αυτοκτονησω απλα θα χαζεψω λιγο.
για αυτο το σκευτομαι πολυ
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Στρατός και σχέση

ventic έγραψε:
thanos123 έγραψε:Κατά την γνώμη μου ό στρατεύσιμος πρέπει να μπαινει στη μονάδα "καθαρός' Και "ξεκαθαρισμένος" με την προσωπική του ζωή όσο αυτό βέβαια γίνεται εφικτό.
το κακο με μερικους απο εμας συμπεριλαμβανωμενο και εμενα ειναι οτι θα μου αρεσει μια σχεση στον στρατο, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα με βοηθησει διοτι αν μου πει κανα τελος στα μισα παει το χασαμε. Οχι οτι θα αυτοκτονησω απλα θα χαζεψω λιγο.
για αυτο το σκευτομαι πολυ

μπορείς να κάνεις και σχέση όταν θα τελειώνεις μεγάλε. Δεν θα γίνει κάτι αν το τρενάρεις λίγο. Οι γυναίκες δεν θα φύγουν. Θα σου είναι πιο εύκολο τότε. Και θα είσαι έτοιμος για το οτιδήποτε. Αλλιως θα το αντιμετωπίσεις εννοώ.

Άβαταρ μέλους
ventic
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ventic »

Ναι καταλαβαινω τι λες, αλλα αν ειστε και οι 2 κολλημενοι; Τι κανεις τοτε;
ξερω αν θελετε πολυ το κρατατε για μετα, εγω δεν εχω επιλογες εκεινη ομως;
καλοκαιρι ερχετε. Ενταξει οχι οτι θα πεθανω κιολας για μια γκομενα, αλλα οταν βλεπεις οτι ταιριαζεται πολυ θα μπουρουσατε να το δοκιμασετε και στον στρατο και αν οντως παει καλα τοτε αξιζε ολο αυτο αλλιως ουτε καν.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες