4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Τ. ΧΑΧΙ έγραψε: 1984-85 14 μηνες απο τους 21 αρταβ. Λοχ. Συναδ. Υπολ.
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Μαγκες ημουν κι εγω σε αυτο το 4ο ΕΤΕΘ και ετυχα να ειχαμε προσωπικο μονο για της σκοπιες αντε και κανα 2 για γυμναστικη τοτε εκανα και σκοπια απο της 6 το πρωι μεχρι της 12 το βραδυ και κινητει σκοπια...
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Διονυσης έγραψε:Τα πλωτά είχαν 12 άτομα το 99-01, ήμουν κι εγω εκεί. Οσοι υπηρετήσατε εκεί ελάτε στην ομάδα μας στο fb http://www.facebook.com/groups/HellenicArmy/ Να τα πούμε πιο αναλυτικά και να θυμηθούμε...
Διονυση ησουν λοχιας στα πλωτα και συνοδευσες την 261 στα πεν στην χιο τον φεβρουαριο του 2000;
- Ορεινός Καταδρομέας
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Καλές γιορτές σε όλους
Μια απορία :)
Από βίντεο σχετικά με την Θ' Μ. Α. Κ. Και γενικότερα με τις Μοίρες Αμφίβιων Καταδρομών, έχω παρατηρήσει ότι το αντικείμενο τους δεν είναι μόνο οι αμφίβιες επιχειρήσεις αλλά και "ορεινές" κτλ... Ισχύει κάτι τέτοιο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μια απορία :)
Από βίντεο σχετικά με την Θ' Μ. Α. Κ. Και γενικότερα με τις Μοίρες Αμφίβιων Καταδρομών, έχω παρατηρήσει ότι το αντικείμενο τους δεν είναι μόνο οι αμφίβιες επιχειρήσεις αλλά και "ορεινές" κτλ... Ισχύει κάτι τέτοιο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Σαφώς και ισχύει.
- Ορεινός Καταδρομέας
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Ωραία!
Ευχαριστώ...
Ευχαριστώ...
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Υπηρετησα στο 4ο ετεθ ολη τη θητεια αν εξερεσεις πευκο ΣΕΑΠ κεαπ σβεα και ειδικοτητα... ειναι καλη μοναδα μετα απο 2-3 εξοδους δε θα θες να βγενεις εξοδουχος μιας κ δε εχει κ τοσα πολλα το καρλοβασι (ενα μεγαλο χωριο ηταν πριν 13 χρονια που ημουν εκει) ... η πορεια μεσα στη 'ζουγκλα' το βροχερο κλιμα κ τα κρυα νερα του χειμωνα θα σου μεινουν αξεχαστα...
3 φορες πηγα σα επικεφαλης στους φουρνους -θυμαινα και ακομα τις λυσμονω εκεινες τις μερεσ...
3 φορες πηγα σα επικεφαλης στους φουρνους -θυμαινα και ακομα τις λυσμονω εκεινες τις μερεσ...
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Παω σε 3 βδομαδες στο 4ο ΕΤΕΘ ως μαγειρας... Μπορει να μου πει κανεις τι παιζει με ασκησεις κτλ?
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Πες στο μάγειρα λοχία χαιρετίσματα από το "όργιο της φύσης" χαχα
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Υπάρχει κάποιος που να πήγε πρόσφατα να μας δώσει μερικές πληροφορίες σχετικά με την μονάδα;
Από εκπαίδευση/υπηρεσίες πως πάει;
Σκέφτομαι να το δηλώσω και έχω ακούσει ότι κάτα πάσα πιθανότητα σε παίρνουν στη Σάμο επειδή είναι παραμεθόριος.
Από εκπαίδευση/υπηρεσίες πως πάει;
Σκέφτομαι να το δηλώσω και έχω ακούσει ότι κάτα πάσα πιθανότητα σε παίρνουν στη Σάμο επειδή είναι παραμεθόριος.
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Ρε ψαρια θα συνεχισετε να δινεται κι αλλες πληροφοριες Το ξερετε οτι απαγορευεται; Εχετε δωσει ορκο... Διαβαστε τις οδηγιες στο pay book αντε καλησπερα

4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Εχω και εγω μια ερωτηση. ο καθενας λεει τα δικα του. Οτι οι αμφιβιοι τωρα ειναι εκδρομη και βαριεσε. Αλλοι λενε οτι δν ισχυει, αλλοι παλι λετε για μια συγκεκριμενη μοναδα των αμφιβιων κλπ.
τσατιζομαι ετσι οπως ειναι τα πραματα.
δεν ακουω ομως τιποτα για Η μακ στην μυτηλινη. Ουτε ομαδα υπαρχει στο facebook ουτε πουθενα. Παταω και δεν εμφανιζει ΤΙΠΟΤΑ πουθενα. Καλα δεν εχει μακ στην μυτιληνη; Δεν υπαρχουν ατομα που κανουν ομαδες για να θυμουντε;
1) τι γινετε με την Η μακ ειναι καλη μοναδα;
και 2) απο αποψη καθαριοτητας και καλης δραστηριοτητας ποια μοιρα αμφιβιων διαχρονικα ειναι καλυτερη τις περισσοτερες χρονιες;
θελω να τον αξιζω τον μπερε οχι να παω και να κανω ***** σε αυτη την ***** χωρα. Αμα ειναι ετσι ολα κατεστραμενα τοτε πως κ δν καναν ντου οι τουρκοι οπως και αυτοι καναν διαχρονικα σε τετοιες "ευκαιριες" που τους δειναμε; Ας μπουνε να την καψουν και να την παρουν αντε βαρεθηκαμε. Μεχρι και τον στρατο οτι θελουν τον κανουν. Ταχα μου δινετε και ορκους για την πατριδα.
τσατιζομαι ετσι οπως ειναι τα πραματα.
δεν ακουω ομως τιποτα για Η μακ στην μυτηλινη. Ουτε ομαδα υπαρχει στο facebook ουτε πουθενα. Παταω και δεν εμφανιζει ΤΙΠΟΤΑ πουθενα. Καλα δεν εχει μακ στην μυτιληνη; Δεν υπαρχουν ατομα που κανουν ομαδες για να θυμουντε;
1) τι γινετε με την Η μακ ειναι καλη μοναδα;
και 2) απο αποψη καθαριοτητας και καλης δραστηριοτητας ποια μοιρα αμφιβιων διαχρονικα ειναι καλυτερη τις περισσοτερες χρονιες;
θελω να τον αξιζω τον μπερε οχι να παω και να κανω ***** σε αυτη την ***** χωρα. Αμα ειναι ετσι ολα κατεστραμενα τοτε πως κ δν καναν ντου οι τουρκοι οπως και αυτοι καναν διαχρονικα σε τετοιες "ευκαιριες" που τους δειναμε; Ας μπουνε να την καψουν και να την παρουν αντε βαρεθηκαμε. Μεχρι και τον στρατο οτι θελουν τον κανουν. Ταχα μου δινετε και ορκους για την πατριδα.
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Δε μου λες ρε φιλαράκι τελικά πως ήταν; Για πες μας κ μας που θα μπούμε τωρα Τι μας περιμένει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης