4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
302 amaliada
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος

Δημοσίευση από 302 amaliada »

Εχει υπηρετησει κανεις εκει; Εχετε πληροφοριες για το που ειναι και πως πανε οι υπηρεσιες;
Νemo

4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος

Δημοσίευση από Νemo »

Ρε παίδες θέλω να ρωτήσω κάτι και παρακαλώ κάποιος ας απαντήσει! όταν κάποιος έχει υπηρετήσει στο 4ο ΕΤΕΘ στο Καρλόβασι της Σάμου, είναι ΟΥΚάς ή αμφίβιος; ας μου πει κάποιος που ξέρει πραγματικά...Εικόνα
Green Berets
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος

Δημοσίευση από Green Berets »

Μοναδα αμφιβιων ειναι αλλα εχουν και μονιμους OYKαδες
στο προσωπικο.

ΥΓ: Παλαιοτερα πηγαιναν και εφεδροι για την ΣΥΚ απο
αμφιβιες μοιρες.
Anonymous

4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος

Δημοσίευση από Anonymous »

Είναι ανάλογα τον πόσο κόσμο θα έχει! Εγώ υπηρέτησα εκεί στο λόχο πλωτών και επειδή ήμασταν 12 στρατιώτες βγαίναμε καθαροί κάθε 2 μήνες! Όταν απολύθηκα, μια εβδομάδα αργότερα, ήρθαν στο λόχο 46 στρατιώτεςκαι έκαναν μια με δύο υπηρεσίες την εβδομάδα!
dionisis7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος

Δημοσίευση από dionisis7 »

απ'ότι ξέρω είναι στο Καρλόβασι
eldund
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος

Δημοσίευση από eldund »

Θα ήθελα να μάθω πληροφοριές από άτομα που υπηρέτησαν εκεί σε ότι αφορά την ποιότητα της εκπαίδευσης κτλπ, καθώς στο παρελθόν είχα διαβάσει και ακούσει πολύ καλά λόγια γι αυτό το ΕΤΕΘ και θα ήθελα να επιβεβαιώσω αν ισχύουν και τώρα αυτά. Ευχαριστώ.

(Θα παρακαλέσω να λείψουν τα συνήθη απαξιωτικά σχόλεια για τα ΕΤΕΘ, μόνο ουσιαστικές απαντήσεις)
Anonymous

4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος

Δημοσίευση από Anonymous »

Τι θελετε να μαθετε ρε παιδια; Ρωτατε εσεις και εγω θα απανταω... Ακομα εκει ειμαι ρε...305 12μηνο και αμεταθετο...
TASOS21

4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος

Δημοσίευση από TASOS21 »

Φιλε μαλλον ειπες τη λαθος φραση (ρωτατε εσεις) !Εικόνα

Εχω μερικες ερωτησεις προχειρες:
-Λογικα περασες απο μ. Πευκο. Εκει περα δηλωσες οτι θες να πας αμφιβιους και σε στειλαν αμφιβιους; Γιατι ακουσα οτι αν καποια μοναδα εχει ελλειψη, σε στελνουν σε αυτην ασχετα με το τι εχεις δηλωσει.
-Οταν δηλωνεις αμφιβιος δηλωνεις και ΕΤΕΘ ή νησι που θες να πας (και παλι πας εκει που δηλωνεις; )
-Στο πευκο ποτε επιλεγεις που θες να πας; Δηλ. Ορεινος, αμφιβιος, πεζοναυτης κλπ.
-Το 4ο ΕΤΕΘ τι λεει σαν μοναδα; Εννοω εγκαταστασεις καθαριοτητα κλπ.
-Η εκπαιδευση και οι ασκησεις στο ΕΤΕΘ; Καταδυσεις κανετε;
-Υπαρχουν καψωνια;
-Ισχυει οτι σε καποιες μοναδες αμφιβιων τα μονιμα στελεχη/εκπαιδευτες ειναι βατραχοι;
-Η Σαμος και πιο συγκεκριμενα η θεση του στρατοπεδου πως ειναι; Εννοω ειναι πολυ αποκομενα σαν τοποθεσια;
-Καθεσαι εκει μεχρι να απολυθεις;
Αυτα προς το παρον! Και συγγνωμη αν εγινα κουραστικος! Αλλα ο καιρος πλησιαζει και το αγχος μεγαλωνει... !

4ο ετεθ

4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος

Δημοσίευση από 4ο ετεθ »

Πότε υπηρέτησες ρε commando στα πλωτα με 12 ατομα; Μήπως είμασταν μαζί, αναμένοντας την 265;
ΠΛΩΤΟΣ

4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος

Δημοσίευση από ΠΛΩΤΟΣ »

Πότε ακριβώς υπηρέτησες στα πλωτα και είχαν 12 άτομα; Νομίζω πρέπει να ησουν την περίοδο 99-01?
296

4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος

Δημοσίευση από 296 »

Απο εκπαιδευση μη περιμενει κανεις πολλα...6 μηνες εκει 20 σφαιρες εριξα, ασκησεις σε βραχονησιδες που θα γελουσαν κ τα ψαρια... Νυχτερινη πορεια για Κλαματα... Ανταρτοπολεμος... Αξιωματικοι καριεριστες παρτακηδες (2-3 η εξαιρεση) ... Καψωνι προβλεπομενο κ δικαιολογημενο πολλες φορες... Οσο για καθαριοτητα οσοι πανε εκει μπορουν στο μετεπειτα βιογραφικο τους να προσθεσουν κ αυτο της καθαριστριας.
ΝΙΚΟΣ

4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Παπαντζα ειναι οι ειδικες δυναμεις, για τα μπαζα.

Διονυσης

4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος

Δημοσίευση από Διονυσης »

Τα πλωτά είχαν 12 άτομα το 99-01, ήμουν κι εγω εκεί. Οσοι υπηρετήσατε εκεί ελάτε στην ομάδα μας στο fb http://www.facebook.com/group.php?gid=47979293586 Να τα πούμε πιο αναλυτικά και να θυμηθούμε...
Ase!

4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος

Δημοσίευση από Ase! »

12 ατομα μια χαρα!
για ρωτα και την 308 σειρα! Που ειχε για διοικητη τον Κορελη να δεις πως περασε εμεις ημασταν 10 ατομα!
και που ριξαμε με 10 διαφορετικα οπλα!
καθε εβδομαδα και ασκηση και μετα σκοπια στο καπακι και εξοδοχοι καθαροι ουτε λογος!
εκος απο ενα μην μηνα που ηρθαν οι νεοι για ενα μηνα ομως στους 7 που ημουν εγω σκοπια και καθε εβδομαδα εκπαιδευση!
Πολίτης

4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος

Δημοσίευση από Πολίτης »

Καλησπέρα πέρασα τα αθλήματα στο ΚΕΠΒ στη Θήβα για ειδικές δυνάμεις Όπου είχα δηλώσει πεζοναύτης, μου είπαν ότι πέρασα και το όνομά μου ήταν στη λίστα με του επιλεγμένους. Τώρα ήρθε η μετάθεση και λέει οδηγός, θα με στείλουν για εκπαίδευση στη Σπάρτη και από εκεί στη Σάμο στο Καρλόβασι. Υπάρχει μονάδα ειδικών δυνάμεων εκεί; Είναι μόνο ΟΥΚ; Γιατί δεν με έστειλαν στους πεζοναύτες;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες