Διακοπή αναβολής

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
arnold
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από arnold »

Καλησπερα σας, πριν δυο χρονια πηρα αναβολη λογο σπουδων για 3 χρονια, διεκοψα την αναβολη μου πριν 10 μερες για να μπω στην εσσο του σεπτεμβριου, αλλα θελω να ξαναπαρω αναβλολη γιατι εμεινα σε μερικα μαθηματα και πρεπει να τα δωσο το σεπτεμβρη, μπορω να το κανω?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 97

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Greek_Army »

billgrm
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από billgrm »

Ολα καλά έκοψα την αναβολή μου 30 ιουνιου αφου πηρα τηλεφωνο για να ειμαι σιγουρος στην στρατολογια τωρα περιμένω χαρτί για σεπτεμβριο... Απλά τελικά απλή παραπληροφορηση ηταν αυτα που ακουσα...
nikos95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από nikos95 »

Γειά σας, είμαι 19 χρονών, έχοντας αποφοιτήσει απο το λύκειο σκέφτομαι να διακόψω την αναβολή αλλά θέλω να αναφερθώ στα εξής.

1ον) Όταν ήμουν 2α λυκείου 2013-2014 μας είχαν πεί όσοι είναι γενιμένοι το 95 να παρουσιαστούν στα τέλη φεβρουαρίου του 2013 στα ΚΕΠ ή στην Στρατολογία για τα χαρτιά της αναβολής κτλ. Εγώ όμως επειδή είχα μπερδευτεί δεν παρουσιάστικα τότε και το Νοέμβριο του 2013 μου είχε σταλθεί γράμμα απο την στρατολογία για την υπενθύμιση την αναβολής και λόγο της εκπρόθεσμης καταβολής του δελτίου μου απογραφής μου, μου επιβλήθηκε +1 ένας μήνας στρατιωτικής θητείας δηλαδή 10 μήνες, τελικά το συμπλήρωσα και δήλωσα στρατό ξηράς.

2ον) Πλέον έχω αποφοιτήσει απο το λύκειο και σκέφτομαι να διακόψω την αναβολή αλλά το θέμα είναι ότι οι ειδικές δυνάμεις με κέντρισαν τον ενδιαφέρον+ και αντί του στρατού ξήρας που δήλωσα στο δελτίο θέλω να δηλώσω ειδικές δυνάμεις, τώρα πως γίνετε αυτή η διαδικασία να δηλώσω ειδικές δυνάμεις αφού στο δελτίο δήλωσα στατρό ξηράς, να περάσω απο το ΚΕΠ ή Στρατολογία;

3ον) Όσο για τον Νοέμβριο είναι ή Ε' ΕΣΣΟ απο τι είδα, η ορκωμοσία Δ' ΕΣΣΟ στο Κ. Ε. Ε. Δ έγινε την 1η Αυγούστου τώρα δεν είμαι σύγουρος πότε να ακυρώσω την αναβολή, τέλη Αυγούστου ή Σεπτέμβριο;

Ευχαριστώ.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Nassos »

Καλησπέρα. Μπορείς να διαβάσεις τα παρακάτω θέματα

Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό;
nikos95
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από nikos95 »

Θα τα κιτάξω, ευχαριστώ.
savvas_21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από savvas_21 »

Καλησπερα σε ολους,

θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την καταταξη μου! Τελειωνω τωρα την σχολη μου και θα κανω ακυρωση της αναβολης μου! Μπορω να διαλεξω με ποια ΕΣΣΟ να καταταγω; Πχ εγω θελω να καταταγω μαρτιο για να προλαβω να κανω αιτηση για μεταπτυχιακο του χρονου!

Σας ευχαριστω πολυ

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Nassos »

savvas_21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από savvas_21 »

Αρα από 1 Νοεμβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου πρεπει να κανω διακοπη της αναβολης μου για να καταταγω μαρτιο;
Τσαν

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Τσαν »

Καλησπέρα παιδιά.

Σπούδαζα σε ΙΕΚ και τελείωσα αυτό το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα, είχα πάρει αναβολή μέχρι το 2017.

-Πρέπει να κόψω την αναβολή μου αναγκαστικά και να μπω φαντάρος με την επόμενη σειρά ή μπορώ να χρησιμοποιήσω κανονικά όλη την αναβολή μέχρι το '17 και να μπω φαντάρος με το που τελειώσει;

-Υπάρχει καμιά περίπτωση εάν μπω τότε να υποστώ κυρώσεις (χρηματικές ή παραπάνω θητεία) ;

διακοπή αναβολής

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από διακοπή αναβολής »

Καλησπέρα έκοψα την αναβολη μου στης 22/12 στα κεπ. και μου λέει στο stratologia.gr ότι έχω αναβολη μέχρι το 18 ξέρει κανείς τι πεζει; θέλω να μπω με την εσσο του Μαρτίου υπάρχει περίπτωση να χάσω την εσσο; Στα κεπ μου είπαν ότι χρειάζονται 10 εργάσιμες για να πάει στη στρατολογια.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 8

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αν έχεις κάνει διακοπή αναβολής τότε είσαι Ok. Καλό είναι να δηλώσεις ότι επιθυμείς να παρουσιαστείς ως εθελοντής άμεσα με την επόμενη ΕΣΣΟ οπότε θα πρέπει να ξαναπεράσεις από την Στρατολογία σου για να συμπληρώσεις την αντίστοιχη αίτηση.

Άβαταρ μέλους
JohnKramer
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από JohnKramer »

Και εγώ έκανα διακοπή 23 για να μπω με την B (Μάρτιο).Πότε βγαίνουν οι ανακοινώσεις των ΕΣΣΟ;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 8

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ανάλογα.Περίπου ένα μήνα πριν, αλλά καλό είναι να μπαίνεις στο ίντερνετ να ενημερώνεσαι ή να περνάς / παίρνεις τηλ στην στρατολογία σου αντίστοιχα.

Υποψήφιος δόκιμος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Υποψήφιος δόκιμος »

Καλησπέρα σας εiμαι 21 χρονών το χαρτί για την θητεία μου ήρθε πριν 2μιση χρόνια και με καλούσαν ΥΕΑ καταδρομών στο μεγάλο πεύκο έκανα ομως αναβολή λόγω σπουδών. Σκέφτομαι να πάρω την απόφαση να κόψω την αναβολή μου και να πάω τώρα σε περίπτωση που το κάνω έχετε ιδέα πότε περίπου θα με καλέσουν για παρουσίαση ευχαριστώ πολύ!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες