Διακοπή αναβολής

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 97

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Greek_Army »

Άβαταρ μέλους
formpi
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από formpi »

Καλησπερα στο φορουμ! Ειχα παρει αναβολη λογω σπουδων και το επισημο χαρτι που μου ειχαν στειλει απο την στρατολογια ελεγε οτι η αναβολη μου ισχυει μεχρι το 2018 (αν θυμαμαι καλα εδινε και συγκεκριμενη ημερομηνια).

Ηθελα να ρωτησω εαν η αναβολη σταματαει αυτοματα οταν παρεις πτυχιο; Δηλαδη πρεπει να δηλωσεις οτι πηρες πτυχιο και αυτοματα κοβετε η αναβολη σου η παρεις δεν παρεις πτυχιο ισχυει η αναβολη εως το 2018;

Και επισης αν κοψω την αναβολη μου τον ιουνιο ποσο καιρο θελει για να παρουσιαστω;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

formpi έγραψε:

Ηθελα να ρωτησω εαν η αναβολη σταματαει αυτοματα οταν παρεις πτυχιο; Δηλαδη πρεπει να δηλωσεις οτι πηρες πτυχιο και αυτοματα κοβετε η αναβολη σου η παρεις δεν παρεις πτυχιο ισχυει η αναβολη εως το 2018;

Και επισης αν κοψω την αναβολη μου τον ιουνιο ποσο καιρο θελει για να παρουσιαστω;

1. Όχι
2. Πότε να κόψω την αναβολή;
Sofillas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Sofillas »

Γεια χαρά σε όλους παιδιά! Έκοψα την αναβολή πριν 2 μήνες! Παρουσιάζομαι αύριο αλλά για προσωπικό λόγο δεν μπορώ να μπώ! Τί κάνω;
Άβαταρ μέλους
Johnny_Lawrence
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Johnny_Lawrence »

Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας εκεί και μόλις παρουσιαστείς να ζητήσεις αναβολή και μετά από μια δυό μέρες θα στη δώσουν
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Sofillas έγραψε:Γεια χαρά σε όλους παιδιά! Έκοψα την αναβολή πριν 2 μήνες! Παρουσιάζομαι αύριο αλλά για προσωπικό λόγο δεν μπορώ να μπώ! Τί κάνω;

Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους αυτό που σου γράφει ο τζόνι, έτσι που τα έκανες δεν υπάρχει άλλη λύση.
Sofillas
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Διακοπή αναβολής

Αν δεν μπορώ αύριο να βρίσκομαι εκεί;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Sofillas
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Διακοπή αναβολής

Ευχαριστώ πολύ
Άβαταρ μέλους
christos_ Κ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από christos_ Κ »

Παιδιά εγώ είμαι 17 χρονών και έχω πάρει αναβολή επειδή πήγαινα ακόμα σχολείο. Τώρα όμως θέλω να διακόψω την αναβολή και μου είπαν ότι αυτό πρέπει να το κάνω πριν τις 31 Ιουλίου γιατί τότε γίνομαι 18 και ότι εάν δεν την διακόψω έως τότε θα με στείλουν μετά όπου θέλουν αυτοί, εάν όμως την διακόψω μέσα στον Ιούλιο τότε θα πάω εκεί που έχω δηλώσει. Ισχυεί αυτό μπορεί να μου απαντήσει κάποιος;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

παναγιωτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από παναγιωτης »

Πότε να κόψω την αναβολή;
Αναβολή για κοινωνικούς λόγους

Την επόμενη φορά που δεν θα ψάξεις ούτε θα σε βοηθήσω ούτε και θα σου δημοσιεύσω το μήνυμα, τα θέλετε όλα στο χέρι έλεος.

Greek_Army
παναγιωτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από παναγιωτης »

Εχετε δικιο. Τα ειχα ηδη κοιταξει και νομιζω θα μου δωσουν για κοινωνικους λογους. Ρωτησα επειδη ηθελα να μου πειτε αν ξερετε καλυτερα αν θα μου δωσουν ή θα κρινουν οτι δεν επαρκη αυτος ο λογος. Απ'την εμπειρια σας δηλαδη τι νομιζετε. Κατα ποσο δινονται τετοιες αναβολες δηλαδη. Οπως και να εχει, ευχαριστω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Στο σχετικό θέμα θα διαβάσεις εμπειρίες από παιδιά που πήρα την συγκεκριμένη αναβολή οπότε η γνώμη μου είναι περιττή.
Μανος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Μανος »

Καλησπερα. Αποφοιτησα απο το απθ τον νοεμβριο. Η αναβολη μου ειναι μεχρι το 2016. Σκεφτομαι να την διακοψω αμεσα καθως δεν βρηκα καποιο μεταπτυχιακο ποθ να με ενδιαφερει και να μαι επιλεξιμος. Θα εχω καποια κυρωση που αργησα να την διακοψω απο τον Νοεμβριο?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης