Σημείωμα κατάταξης (2015)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
lionslaw
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από lionslaw »

Dimitrris έγραψε:Φίλε είχες κάνα νέο; Εμένα πάντως ούτε χαρτί μου έχει έρθει ακόμα και στα Στρατολογία. Γρ λέει "Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία" ... Καλό Μάη λογικά...

Για να λέει πως δεν έχεις καταταχθεί με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί δεν θα μπεις Μάρτιο. Στο λέω γιατί μια απο τα ίδια είμαι και εγώ. Εγώ τους είχα στείλει και email 2 μέρες προτού βγεί η ανακοίνωση στο site της στρατολογίας και μου απάντησαν την ίδια μέρα με την ανακοίνωση πως δεν είμαι προγραμματισμένος για τον Μάρτιο. Να φανταστείς είχα κάνει χαρτιά για πρότακτος για Νοέμβρη δεν με πήραν, μετά πίστευα Ιανουάριο πάλι δεν με πήραν και τώρα ούτε τον Μάρτιο. Από Σεπτέμβρη είχα ξεκινήσει και ταχύρρυθμα μαθήματα αγγλικών για να πάρω το πτυχίο αλλά συνέχεια σταματούσα γιατί πίστευα πως θα καταταχθώ και δεν προλάβαινα την διορία να κάνω τα χαρτιά μου και να στείλω τα χρήματα.

metallurgy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από metallurgy »

Παίδες τώρα τα δα έπεσε δουλίτσα. Ναί πήρα στρατολογία και μου πανε δεν έγινε δεκτή η αίτηση για μάρτη αρα μπαίνουμε στην επόμενη. Τόσο αυστηρά όρια έχουνε άραγε ή τοσο μεγάλες σειρές.
Ή απλά δεν νοιάζονται; Απορώ...
giwrgos ch

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από giwrgos ch »

Και εγω παιδια εκοψα την αναβολη μου 9/3/15 και ζητησα να καταταγω με την προηγουμενη εσσο απο αυτη που ειμαι κανονικα δλδ Μάιο. Αρχικα στο πληροφοριες για την καταταξη μου εμφανιζε ειστε υποχρεος με εσσο ιουλιου. Απο τοτε που βγηκε η προσκληση για την γ εσσο μου εμφανιζει δεν ειστε υποχρεος για καταταξη με την εσσο που ακολουθει. Πηρα τηλ στρατολογια και μου ειπαν μεχρι τελευταια στιγμη μπορει να σε ειδοποιησουν οτι μπαινεις. Εγω θελω να ρωτησω τα εξης;1)απο αυτα που εχετε ακουσει ποσο πιθανο ειναι να μπω τωρα και

2)εχω ακουσει οτι υπαρχει περιπτωση να μπεις οπουδηποτε χωρας ασχετα με το αν εχεις καποια ειδικοτητα/πτυχιο. ισχυει κατι τετοιο;

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις πληροφοριες.

Tripo

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Tripo »

Καλησπέρα. Ξέρει κανείς τι γίνεται αν οι μπάτσοι δεν μου έχουν παραδώσει το χαρτί κατάταξης; Ειμαι υποχρεωμένος να πάω να το πάρω εγώ από τους μπάτσους ή απλά κάνω τη πάπια και μην τον είδατε;
Άβαταρ μέλους
nikosten96
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από nikosten96 »

Δυστυχως φιλε μου δνε στο φερνουν πλεον τουλαχιστον ετσι μου ειπαν εμενα οταν με πηραν τηλεφωνο την πρωτη φορα να παω να το παραλαβω μαλιστα με επαιρναν καθε μερα σχεδον

Πηγαινε παρτο δεν ειναι τιποτα 5 λεπτα δουλεια

Πας το ζητας υπογραφεις και εισαι ετοιμος

Καλη θητεια να εχουμε!Εικόνα

Άβαταρ μέλους
JohnKramer
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από JohnKramer »

Και εμένα δεν έχει έρθει ακόμα χαρτί. Μπαίνω τώρα Γ΄ΕΣΣΟ. Να πάρω τηλ. Να ρωτήσω?
cuervo

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από cuervo »

Tripo έγραψε:Καλησπέρα. Ξέρει κανείς τι γίνεται αν οι μπάτσοι δεν μου έχουν παραδώσει το χαρτί κατάταξης; Ειμαι υποχρεωμένος να πάω να το πάρω εγώ από τους μπάτσους ή απλά κάνω τη πάπια και μην τον είδατε;

Kαι όταν σε βγάλουν ανυπότακτο να δω μετά ποιος θα κάνει την πάπια... Εικόνα

Barrett123
Πολίτης
Πολίτης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Barrett123 »

Καλησπέρα σε όλους ! Σήμερα μου ήρθε ενα χαρτί απο το αστυνομικό τμήμα για την διεκπεραίωση της υπόθεσης που αφορά την κατάταξη στρατεύσιμου οπως λέει... Πέρυσι τελείωσα το λύκειο και επειδή είμαι ομογενής πηρα την Ελληνική ιθαγένεια τον περασμένο Σεπτέμβριο... Το συγκεκριμένο χαρτί αφορά μηπως σημείωμα κατάταξης για να παρουσιαστώ και αν ναι μπορω να παρώ αναβολή; Ευχαριστώ...
tj25

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από tj25 »

Δεν ξερω αν ειναι σημειωμα καταταξης αλλα αν ειναι μπορεις να παρεις αναβολη αν την δικαιουσαι αλλα πρεπει να βιαστεις γιατι πλησιαζει η μερα καταταξης. Σε καθε περιπτωση η στρατολογια θα σου λυσει τις αποριες και θα σου πει τι μπορεις και τι δεν μπορεις να κανεις.
stathisPFC
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από stathisPFC »

Πανω στο σημειωμα γραφει

ΑΦΜ

12μηνη αν

Ανειιπ/τος

ΑΚΛ

τι ειναι αυτα;

ksepatis
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από ksepatis »

Καλησπερα μαγκες... Εχω 2 αποριες... Στο χαρτι που με ηρθε για την καταταξη και με εχει ενδειξη για ΥΕΑ λεει οτι πρεπει να παω και βεβαιωση απτη σχολη αν επιθυμω να παω ΥΕΑ... Εγω που δεν θελω ΥΕΑ δεν ειναι υποχρεωτικο να παω βεβαιωση ετσι; Η πρεπει να την παω ετσι κ αλλιως;
και η δευτερη απορια ειναι για το βιβλιαριο υγειας... Εγω δεν εχω εργαστει ποτε οποτε ειμαι στο βιβλιαριο του πατερα μου; Τι πρεπει να κανω; Πρεπει να παω το βιβλιαριο του πατερα μου η να μην παω τπτ?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Nassos »

1) Δεν είναι υποχρεωτικό, τους λές ότι δεν ενδιαφέρεσαι και συνεχίζεις κανονικά τη θητεία σου.

2) Το βιβλιάριο βρέφους θέλουν για να δουν τι εμβόλια έκανες.
ksepatis
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από ksepatis »

Ναι το ξερω οτι δεν ειναι υποχρεωτικο να παω ΥΕΑ... Απλως λεω οτι αφου δεν θελω να παω δεν χρειαζεται να παω και βεβαιωση απτη σχολη μου ετσι; ... Το βιβλιαριο βρεφους τι ειναι; Εφω ειμαι στου πατερα μου το βιβλιαριο... Θα πρεπει να παω αυτο; Και αν ναι πως θα πηγαινει στον γιατρο ο πατερας μου?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Nassos »

Βεβαίωση σπουδών πρέπει να πάς για να αποδείξεις ότι δεν έκανες κακή χρήση αναβολής και να σου δώσουν ειδικότητα.

Καμία σχέση το βιβλιάριο υγείας που έχεις τώρα. Ρώτα τους γονείς σου για το βιβλιάριο βρέφους, θα καταλάβουν.
revolver
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από revolver »

Nassos έγραψε:Βεβαίωση σπουδών πρέπει να πάς για να αποδείξεις ότι δεν έκανες κακή χρήση αναβολής και να σου δώσουν ειδικότητα.

Καμία σχέση το βιβλιάριο υγείας που έχεις τώρα. Ρώτα τους γονείς σου για το βιβλιάριο βρέφους, θα καταλάβουν.
Νόμιζα ότι χρειάζονταν μόνο αυτά.

- Το σημείωμα κατάταξης και την αστυνομική σου ταυτότητα.
- Την ακτινογραφία θώρακα, εφόσον έχεις φροντίσει να βγάλεις.
- Το βιβλιάριο υγείας με τα εμβόλια που έχεις κάνει όταν ήσουν μικρός (όχι το βιβλιάριο ασθενείας!)
- Αποδεικτικό Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (αποδεικτικό από την εφορία ή αντίγραφο φορολογικής δήλωσης).Την βεβαίωση την έδωσα στα κεπ όταν έκοψα την αναβολή. Πρέπει να κρατάω αποδεικτικά σπουδών και εκεί;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης