Σημείωμα κατάταξης (2015)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας
Σημείωμα κατάταξης
cuervo έγραψε:Υπομονή για 9 μήνες αυτό θα κάνεις.
Α πιστεύω θα μ αρέσει πιο καλά στον στρατό παρά στον αγώνα για επιβίωση ως πολίτης.
Πολίτης !!!336 !!!
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι και εγω με τη σειρα μου. Ειναι να μπω τωρα στη Β' ΕΣΣΟ στις 9 Μαρτιου και σημειωμα καταταξης ακομα δεν μου εχει ερθει. Σε περιπτωση που αργησει, εγω μια βδομαδα πριν θα ειμαι στο εξωτερικο που θα εχω παει να επισκεφτω την κοπελα μου. Θα μπορει να παει πχ ο πατερας μου στο αστυνομικο τμημα να παρει το σημειωμα καταταξης αντι για μενα η χρειαζεται να ειμαι εγω οπωσδηποτε; Και αν μπορει να παει να το παρει θα χρειαζεται καποια εξουσιοδοτηση απο εμενα; Ευχαριστω!
Σημείωμα κατάταξης
Ναι μπορεί απλά να το παραλάβει ο πατέρας σου.
Σημείωμα κατάταξης
Γεια σας συμφορουμίτες. Έχει έρθει σε κάποιον το χαρτί για ΕΣΣΟ Μάρτη, σας έχει καλέσει η αστυνομία να περάσετε να το πάρετε;
Σημείωμα κατάταξης
Πολύ νωρίς ακόμα. Υπολόγιζε 10-15 ημέρες πριν την κατάταξη.
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα. Ειμαι υπόχρεος για κατάταξη με την Β εσσο. Είμαι γραμμένος στο Ρέθυμνο διαμένω μόνιμα στην αθηνα. Το χαρτι κατάταξής θα μου έρθει αθηνα η θα πρεπει να τρέχω κρητη;
Σημείωμα κατάταξης
To χαρτί θα σου έρθει στην διεύθυνση που δήλωσες ως τόπο κατοικίας όταν πέρασες περιοδεύων.
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
Σημείωμα κατάταξης
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.cuervo έγραψε:To χαρτί θα σου έρθει στην διεύθυνση που δήλωσες ως τόπο κατοικίας όταν πέρασες περιοδεύων.
Σημείωμα κατάταξης
Καλημέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα! Πήγα στα ΚΕΠ μέσα Γενάρη (14-15) για να διακόψω την αναβολή μου και πάνω στο χαρτί που θα πήγαινε στην στρατολογία έγραψα "Παρακαλώ να καταταχθώ με τη Β' ΕΣΣΟ 2015". Με πήραν τηλέφωνο 2 εβδομάδες μετά (28/1) απο τη στρατολογία όπου είμαι γραμμένος να με ρωτήσουν σε ποια απο τις 2 διευθύνσεις είχα δώσει να μου έρθει το χαρτί κατάταξης και ότι έφυγε απο εκεί το χαρτί μου για να πάει στο Α. Τ αν κατάλαβα καλά! Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν μου έχει έρθει χαρτί μέχρι σήμερα και ούτε στο site της στρατολογίας μου βγάζει να έχω καταταχθεί κάπου, μόνο ότι έχει διακοπεί η αναβολή μου. Και σας ρωτώ, έχω πιθανότητες να μπώ το Μάρτη ή μπαίνω Μάιο; Ευχαριστώ!
Σημείωμα κατάταξης
Φυσικά και έχεις πιθανότητες να μπεις τον Μάρτιο. Μην ανησυχείς, νωρίς είναι ακόμη.
- Threepwood
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Σημείωμα κατάταξης
Dimitrris έγραψε:Καλημέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα! Πήγα στα ΚΕΠ μέσα Γενάρη (14-15) για να διακόψω την αναβολή μου και πάνω στο χαρτί που θα πήγαινε στην στρατολογία έγραψα "Παρακαλώ να καταταχθώ με τη Β' ΕΣΣΟ 2015". Με πήραν τηλέφωνο 2 εβδομάδες μετά (28/1) απο τη στρατολογία όπου είμαι γραμμένος να με ρωτήσουν σε ποια απο τις 2 διευθύνσεις είχα δώσει να μου έρθει το χαρτί κατάταξης και ότι έφυγε απο εκεί το χαρτί μου για να πάει στο Α. Τ αν κατάλαβα καλά! Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν μου έχει έρθει χαρτί μέχρι σήμερα και ούτε στο site της στρατολογίας μου βγάζει να έχω καταταχθεί κάπου, μόνο ότι έχει διακοπεί η αναβολή μου. Και σας ρωτώ, έχω πιθανότητες να μπώ το Μάρτη ή μπαίνω Μάιο; Ευχαριστώ!
Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα στη Στρατολογία.
Εμένα πέρισυ φαινόταν πού θα παρουσιαστώ στο site από αρχές Φλεβάρη - άσχετα που το σημείωμα κατάταξης κόντεψε να μην έχει έρθει μέχρι τις 10/3 που παρουσιαζόμουν και τελικά πήγα και το πήρα εγώ από το Α. Τ.
-
- Στρατιώτης
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα παίδες! Λοιπόν εγώ λόγω σχολής που περίμενα την βεβαίωση και δεν μπορούσαν τις γιορτές, έκοψα αναβολή στο ΡΟΥΦ 7 γενάρη. Τους είπα οτι ήθελα να μπώ Μάρτιο και το Γράψαν πάνω τα παιδιά αλλα μου είπανε οτι δεν είναι σίγουρο λόγω του ότι μάλλον η σειρά θα είναι μεγάλη όπως το γενάρη. Κοιτάω στο site αλλα δεν βλέπω να με έχει στις πληροφορίες για την κατάταξη. Τι να κάνω; Να πάρω στο στρατολογικό στο ρούφ αύριο ή δευτέρα; Δέν θα μου είχε έρθει έως τωρα το χαρτί αν ήταν;
Σημείωμα κατάταξης
Φίλε είχες κάνα νέο; Εμένα πάντως ούτε χαρτί μου έχει έρθει ακόμα και στα Στρατολογία. Γρ λέει "Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία" ... Καλό Μάη λογικά...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες