Σημείωμα κατάταξης (2014)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Σημείωμα κατάταξης
Κάνε ό, τι θέλεις, ρώτησες κάτι και σου απάντησα.
Σημείωμα κατάταξης
Σήμερα πήρα το σημείωμα κατάταξης και γράφει "πεζικό τΕΑ". Ξέρει κάποιος τί ειναι το τΕΑ;
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα και καλώς ήλθες.
Μήπως εννοείς ΥΕΑ (Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός) ;
Σημείωμα κατάταξης
Nassos έγραψε:Καλησπέρα και καλώς ήλθες.
Ειναι μικρο τ και ΕΑ με κεφαλαια. δεν μου μοιαζει για Υ τι να σουπω...
Σημείωμα κατάταξης
Σήμερα ήρθε και το δικό μου το χαρτί. Απλά επειδή ο εκτυπωτής είναι αρχαίος, το Υ είναι κάπως ανάπηρο σαν τ.
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπερα παιδια. Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αυτο το θεμα και οσο εψαξα δεν βρηκα κατι. Για αυτο να ρωτησω. Λογω σπουδων εκοψα αρχες αυγουστου την αναβολη για να μπω φανταρος τον νοεμβριο. Οταν πηγα να κοψω την αναβολη δηλωσα πεζοναυτης. Πριν κοψω την αναβολη στο στρατολογια ελεγε στρατο ξηρας και οτι εχω αναβολη για σπουδες. Σημερα μου εβγαλε αυτοΕίστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς Με την 2014 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) Πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης.
Αυτο σημαινει οτι θα καταταγω στρατο ξηρας απλα πεζικο η παιζει και να με στειλουν εξαρχης ΕΔ απλα θα το μαθω (μεσω στρατολογια) οταν θα πλησιαει ο καιρος
Ξερω οτι οπου και να με στειλουν μπορω ν δηλωσω ΕΔ απλα ειμαι περιεργος. Ευχαριστω
Αυτο σημαινει οτι θα καταταγω στρατο ξηρας απλα πεζικο η παιζει και να με στειλουν εξαρχης ΕΔ απλα θα το μαθω (μεσω στρατολογια) οταν θα πλησιαει ο καιρος
Ξερω οτι οπου και να με στειλουν μπορω ν δηλωσω ΕΔ απλα ειμαι περιεργος. Ευχαριστω
Σημείωμα κατάταξης
Δεν θα είναι απαραίτητα Πεζικό, μπορεί το σημείωμα κατάταξης να γράφει οποιοδήποτε Όπλο/Σώμα, μπορεί να γράφει ότι θα παρουσιαστείς στο ΚΕΕΔ αλλά να θέλεις να πάς Πεζοναύτες κλπ.
Κάπου στα μέσα Σεπτεμβρίου θα μάθεις το Κέντρο Κατάταξης.
Κάπου στα μέσα Σεπτεμβρίου θα μάθεις το Κέντρο Κατάταξης.
- chriskyr
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Σημείωμα κατάταξης
mawtaw88 έγραψε:Καλησπερα παιδια. Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αυτο το θεμα και οσο εψαξα δεν βρηκα κατι. Για αυτο να ρωτησω. Λογω σπουδων εκοψα αρχες αυγουστου την αναβολη για να μπω φανταρος τον νοεμβριο. Οταν πηγα να κοψω την αναβολη δηλωσα πεζοναυτης. Πριν κοψω την αναβολη στο στρατολογια ελεγε στρατο ξηρας και οτι εχω αναβολη για σπουδες. Σημερα μου εβγαλε αυτοΕίστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς Με την 2014 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) Πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης.
Λοιπόν μεγάλε το πότε και που θα πας θα ανέβει στο site της στρατολογίας περίπου στα μέσα Οκτωβρίου Και αφού έχεις δηλώσει πεζοναύτες 100% θα πας στο ΚΕΕΔ μεγάλο πεύκο Δεν θα πας πεζικό μην αγχώνεσαι. Στρατός Ξηράς δεν σημαίνει πεζικό απλά εννοεί ότι δεν θα πας πολεμικό ναυτικό ή πολεμική αεροπορία. Στο λέω από προσωπική εμπειρία γιατί και εγώ είχα δηλώσει πεζοναύτες και στις αρχές Αυγούστου είδα στο site της στρατολογίας ότι θα πάω στις 16/9 στο μεγάλο πεύκο οπότε μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο
Σημείωμα κατάταξης
Ευχαριστω πολυ παιδες. Ετσι το φανταστηκα και εγω.
-
- Στρατιώτης
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα. Από ότι διάβασα στο site σας γράφεται ότι οι λόγοι κατάταξης δημιουργούνται (στην περίπτωση μου) Από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου. Με την Α' σειρά (Ιανουάριος).* τότε σου φτιάχνουν το σημείωμα κατάταξης; Και εαν ναι, Εγώ από σήμερα μπορώ να πάρω στην στρατολογία να μάθω εάν έχω καταταχθεί με την Α' ΕΣΣΟ; Ευχαριστώ πολύ.
- mpampis781
- Στρατιώτης
Σημείωμα κατάταξης
Σ αυτες τις προθεσμιες πρεπει να κοψεις την αναβολη σου για να μπεις ιανουαριο. Το σημειωμα καταταξης σου ερχεται περιπου 15 μερες πριν μπεις (μπορει και κανα μην πιο νωρις)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπερα... Μπαινω 19/1 ξερετε περιπου ποτε θα ερθει το σημειωμα καταταξης;
Σημείωμα κατάταξης
10-15 ημέρες πριν. Θα σας πάρουν τηλέφωνο από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας
Σημείωμα κατάταξης
Σημερα με πηραν τηλ απο το τμημα και περασα απο κει και πηρα το σημειωμα. Αρκετα γρηγορα μου ρθε,3 βδομαδες κ 2 μερες πριν την καταταξη.
Μεσα γραφει ΠΕΖΙΚΟ αφηνει μεγαλο κενο και μετα ΟΠΛ, το ΟΠΛ τι ειναι; Οπλιτης;
Μεσα γραφει ΠΕΖΙΚΟ αφηνει μεγαλο κενο και μετα ΟΠΛ, το ΟΠΛ τι ειναι; Οπλιτης;
Πολίτης !!!336 !!!
Σημείωμα κατάταξης
Ναι
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης