Καλησπέρα, παρουσιάζομαι με Α ΕΣΣΟ Στο χαρτι καταταξης με ανησυχουν 2 πραγματα α) δεν ειμαι υποψήφιος για δόκιμος ενω έχω απολυτήριο λυκείου. Υπάρχει κάποιο λάθος ; Δεν ενδιαφερομαι ωστοσο για δοκιμος β) λείπει το τελικό σίγμα απο το ονομα μου
Νέοπας έγραψε:Καλησπέρα, παρουσιάζομαι με Α ΕΣΣΟ Στο χαρτι καταταξης με ανησυχουν 2 πραγματα α) δεν ειμαι υποψήφιος για δόκιμος ενω έχω απολυτήριο λυκείου. Υπάρχει κάποιο λάθος ; Δεν ενδιαφερομαι ωστοσο για δοκιμος β) λείπει το τελικό σίγμα απο το ονομα μου
καλησπερα παιδια, χτες πηρα το χαρτι καταταξης και ειδα οτι εχουν σημειωσει λαθος το τηλεφωνο μου. Τι να κανω; να παω στα ρουφ η οταν παρουσιαστω να το αναφερω?
giannis rambo7 έγραψε:καλησπερα παιδια, χτες πηρα το χαρτι καταταξης και ειδα οτι εχουν σημειωσει λαθος το τηλεφωνο μου. Τι να κανω; Να παω στα ρουφ η οταν παρουσιαστω να το αναφερω;
Μπορείς απλά να επικοινωνήσεις με το Στρατολογικό γραφείο στο οποίο ανήκεις.
Καλησπέρα Παιδιά... Μια ερώτηση... Σήμερα μου ήρθε το χαρτί ότι παρουσιάζομαι 10 Μαρτίου στο ΚΕΕΜ Σπάρτης... Ξέρει κανείς πότε ορκιζόμαστε και αν μας φέρνει το χαρτί στο σπίτι αστυνομικός ή πάμε από Αστυνομικό Τμήμα να το πάρουμε; Ευχαριστώ καλή θητεία να έχουμε...