vampirial έγραψε:vectorone έγραψε:Κοιτα να δεις, στη Κυπρο ειναι ναι μεν πολυ πιο οργανωμενα απο ολα τα υπολοιπα στρατοπεδα και μοναδες του Ελλαδικου χωρου, αλλα δεν παυει να ειναι ψιλοχυμαδιο λογω της διοικησης του Ε. Σ. Που σημαινει πως οντως - με βαση τη λογικη- πας κατω αυριο, περναει αυτη η βδομαδα, περναει η αλλη, θα κανεις Πασχα κατω και αναλογως για το εαν εχουν γκρουπακι, Δευτερα του Πασχα φευγεις ερχεσαι εδω με μικρη αδεια (8 μερες-αντε το πολυ 10) γυρνας κατω, "πηζεις", φευγουν οι λεουρες, ΨΙΛΟχαλαρωνεις, φευγει η δευτερη παλαιοτερη ΕΣΣΟ, γινεσαι λεουρας εσυ και μετα το γνωστο "ζωαρα η ΕΛΔΥΚ".
Το C παει Σαλονικα. Αλλα για να κλεισεις εισητηρια, πρεπει να το ανακοινωσεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ενα-εναμισο μηνα ΠΡΙΝ την αδεια σου. Αλλα επειδη οι αδειες βγαινουν ΓΤΠ και δεν ξερεις ποτε θα τη παρεις, ειναι πολυ δυσκολο να πεταξεις με C-130, για τον λογο οτι σας τα ανακοινωνουν γυρω στις 3 βδομαδες πριν τη παρετε (τις ακριβεις ημερομηνιες).
Αυτο με τους συγγενεις, παει (πρακτικα) εδω και καιρο.
Το πηζεις να φανταστω παει για το μεχρι να ερθει η επομενη ΕΣΣΟ μεσα... ;
Ενα με εναμισο μηνα πριν τουλαχιστον; Μα καλα και υπαρχουν ατομα που το καταφερνουν;
Καλα με το χυμαδιο δηλαδη καταλαβενω ακριβος τι εννοεις οτι νανε πραγματα εχω δει και να φανταστεις ημουν κεντρο τωρα ελδυκ θα παω μοναδα καποιοι μου ειπαν οτι να φανταστω οτι στο κεντρο ειχαμε προγραμματαρα και σειρα σε σχεση με τη μοναδα...
Ξερεις μηπως το οτιδιποτε για 35ΜΚ;
Οταν λεω πως θα πηξεις, εννοω πως θα κανετε τα χειροτερα νουμερα και μπορει να σας παει και μια καλη εμπλοκη του τυπου 6/7-1, σε καποια φαση. Καθαριοτητες και ολα οπως προβλεπονται, αλλα οπως ειπες οταν μπει η αλλη ΕΣΣΟ θα ειναι καλυτερα.
Δεν εχω δει αν εχεις γραψει που παρουσιαστηκες, εγω ομως που παρουσιαστηκα Αυλωνα, ηταν μακραν ο χειροτερος μηνας της θητειας μου. Και οχι επειδη δεν ειχα προσαρμοστει, καθε αλλο. Αλλα επειδη, ΠΟΤΕ δεν ηξερες ΤΙ θα κανεις. Ουτε να "φιδιασεις", ουτε διαλλειμα, ουτε τιποτα. Το μονο καλο κεντρο που εχω ακουσει οτι ειναι, ειναι στα Γρεβενα.
Ενας φιλος ειχε υπηρετησει 35ΜΚ πριν 3 χρονια και απο τοτε ειχε αρχισει, ας το πουμε ετσι, να ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ το πραμα στη μοναδα. Εχασε μεν ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ, στην αρχη λογω εκπαιδευσης που ομως τα πηρε... Οταν παλιωσε!(γυρω στα 15-20 κιλα σε 2 μηνες εχασε). Τωρα απο οτι ακουω απο γνωστους-γνωστων, εχει καλη εκπαιδευση (στη τελικη ειδικες δυναμεις ειναι και Κυπρο) αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι χαλαρα. Μην πολυαγχωνεσαι παντως και ***** θα περασεις. Πολυ "αουας" μη το παιζεις για να μην σε τεντωσουν οι παλιοι, κανε τα προβλεπομενα (απο υπηρεσιες, μεχρι το παρουσιαστικο σου) και γραφτους ολους ΕΔΩ \ /.7 μηνακια θα κανεις κατω, θα περασεις σκατα/καλα, ολα μαζι! Και να ξερεις πως ειδικα τωρα που πας, θα φας ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ αδερφε. ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ. Θα σε πιασουν κατι ωραια 43-44 υπο σκια, τον Ιουλη. Εδω τελη Μαϊου επαναπατριζομουν εγω και ειχε ηδη,42 βαθμους στον ηλιο και καμια 36-37 υπο σκια.
Σε γενικες γραμμες ΟΛΗ η ταλαιπωρια που σε περιμενει πια, ειναι η μερα που θα πετατε για κατω, απο Αυλωνα και οι 1-2 μερες μεχρι να συνηθισεις στο νεο στρατοπεδο.