ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
vectorone
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63
Επάγγελμα: Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ

Δημοσίευση από vectorone »

325 Διαβιβάσεις έγραψε:Παιδιά με τη βαλίτσα τι ακριβώς παίζει. Βρήκα τα προηγούμενα post αλλα δε με κατατόπισαν πλήρως.Εκτός απο το λουκάνικο έχω και τη κλασσική βαλίτσα "ΕΣ" που έδιναν παλαιότερα.

Εαν έχω το λουκάνικο και αυτήν (μέχρι 8 κιλά) θα υπάρχει πρόβλημα;

Αμα ψαξεις καλα θα δεις πως λενε (με βαση τον Ιλαρχο του Κλιμακιου της ΕΛΔΥΚ) οτι μπορεις να εχεις το σακο ιματισμου σου ΕΩΣ 20 κιλα και ενα πολιτικο σακο που να χωραει στα ντουλαπακια στη καμπινα του αεροπλανου. Τωρα το ακριβως βαρος δε το ξερω. Προσωπικα πηγα κατω με το λουκανικο και μια σχολικη τσαντα (για 2 βδομαδες εβγαινα εξοδουχος στη Λευκωσια, με τα αρβυλα μεχρι που πηγα και αγορασα παπουτσια εξω και περιμενα ταυτοχρονα δεμα απο Ελλαδα με μερικα πολιτικα εξτρα).

Ειχα δει βεβαια καποιους που ειχανε παρει κατι βαλιτσες ταξιδιωτικες, μερικους τους ξεχεσε ο Ιλαρχος, αλλους δεν τους ειπε τιποτα. Γενικα ειναι λιγο ασχετος αυτος ο κυριος, δε νομιζω να εχει κανει ποτε στελεχος στη Κυπρο γιατι ουτε τη κατασταση του καιρου δεν ξερει. Μας ειπε να μη παρουμε χειμερινα ρουχα, ουτε τις επενδυσεις απο τα τζακετ, ουτε κασκολ και τετοια (Οκτωβριος) γιατι κανει ζεστη και εμεις πηγαμε, ειχε οντως ζεστη για καμια βδομαδα και μετα επιασαν τα κρυα με ασταματητες βροχες, υγρασια και αερα. Και οσοι βαραγαμε σκοπετα 3-4 νουμερα πεθαιναμε απο το κρυο κυριως δε λογω της υγρασιας, χωρις τις επενδυσεις απο τα τζακετ.

vectorone
Επιλοχίας
Επιλοχίας

vampirial έγραψε:
vectorone έγραψε:Αμα εισαι με αδεια χρεωμενη ως πενθημερη τιμητικη της ΕΛΔΥΚ, τοτε 100% θα πας 35ΜΚ.
Οσον αφορα την αδεια, ειναι γα***ετα η οργανωση τους, οποτε θα μαθεις τελευταια στιγμη για το εαν θα παρεις την αδεια ΤΩΡΑ ή για το εαν θα πας κατω, θα περασεις εβδομαδα προσαρμογης και "αγαπης" κατω και μετα θα παρεις λογικα το 2ο γκρουπακι αδειας.

Καταλαβα τι εννοεις δηλαδη επιστρεφω αυριο και -λογικα παντα- παω Κυπρο περναω εβδομαδα "αγαπης" και με στελνουν με αδεια και οταν παω κατω να ξεκινησουν τα "οργανα" κανονικα για την σειρα μου να ηρεμησουν και οι παλαιοτεροι...

Σωστα;Εικόνα
Και κατι ακομη:
Το C-130 πηγαινει Θεσσαλονικη;
Οι συγγενεις α' βαθμου εχουν την δωρεαν διαμονη η παει και αυτο;

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!

Κοιτα να δεις, στη Κυπρο ειναι ναι μεν πολυ πιο οργανωμενα απο ολα τα υπολοιπα στρατοπεδα και μοναδες του Ελλαδικου χωρου, αλλα δεν παυει να ειναι ψιλοχυμαδιο λογω της διοικησης του Ε. Σ. Που σημαινει πως οντως - με βαση τη λογικη- πας κατω αυριο, περναει αυτη η βδομαδα, περναει η αλλη, θα κανεις Πασχα κατω και αναλογως για το εαν εχουν γκρουπακι, Δευτερα του Πασχα φευγεις ερχεσαι εδω με μικρη αδεια (8 μερες-αντε το πολυ 10) γυρνας κατω, "πηζεις", φευγουν οι λεουρες, ΨΙΛΟχαλαρωνεις, φευγει η δευτερη παλαιοτερη ΕΣΣΟ, γινεσαι λεουρας εσυ και μετα το γνωστο "ζωαρα η ΕΛΔΥΚ".

Το C παει Σαλονικα. Αλλα για να κλεισεις εισητηρια, πρεπει να το ανακοινωσεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ενα-εναμισο μηνα ΠΡΙΝ την αδεια σου. Αλλα επειδη οι αδειες βγαινουν ΓΤΠ και δεν ξερεις ποτε θα τη παρεις, ειναι πολυ δυσκολο να πεταξεις με C-130, για τον λογο οτι σας τα ανακοινωνουν γυρω στις 3 βδομαδες πριν τη παρετε (τις ακριβεις ημερομηνιες).
Αυτο με τους συγγενεις, παει (πρακτικα) εδω και καιρο.

Άβαταρ μέλους
vampirial
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από vampirial »

vectorone έγραψε:Κοιτα να δεις, στη Κυπρο ειναι ναι μεν πολυ πιο οργανωμενα απο ολα τα υπολοιπα στρατοπεδα και μοναδες του Ελλαδικου χωρου, αλλα δεν παυει να ειναι ψιλοχυμαδιο λογω της διοικησης του Ε. Σ. Που σημαινει πως οντως - με βαση τη λογικη- πας κατω αυριο, περναει αυτη η βδομαδα, περναει η αλλη, θα κανεις Πασχα κατω και αναλογως για το εαν εχουν γκρουπακι, Δευτερα του Πασχα φευγεις ερχεσαι εδω με μικρη αδεια (8 μερες-αντε το πολυ 10) γυρνας κατω, "πηζεις", φευγουν οι λεουρες, ΨΙΛΟχαλαρωνεις, φευγει η δευτερη παλαιοτερη ΕΣΣΟ, γινεσαι λεουρας εσυ και μετα το γνωστο "ζωαρα η ΕΛΔΥΚ".

Το C παει Σαλονικα. Αλλα για να κλεισεις εισητηρια, πρεπει να το ανακοινωσεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ενα-εναμισο μηνα ΠΡΙΝ την αδεια σου. Αλλα επειδη οι αδειες βγαινουν ΓΤΠ και δεν ξερεις ποτε θα τη παρεις, ειναι πολυ δυσκολο να πεταξεις με C-130, για τον λογο οτι σας τα ανακοινωνουν γυρω στις 3 βδομαδες πριν τη παρετε (τις ακριβεις ημερομηνιες).

Το πηζεις να φανταστω παει για το μεχρι να ερθει η επομενη ΕΣΣΟ μεσα... ;

Ενα με εναμισο μηνα πριν τουλαχιστον; Μα καλα και υπαρχουν ατομα που το καταφερνουν;

Καλα με το χυμαδιο δηλαδη καταλαβενω ακριβος τι εννοεις οτι νανε πραγματα εχω δει και να φανταστεις ημουν κεντρο τωρα ελδυκ θα παω μοναδα καποιοι μου ειπαν οτι να φανταστω οτι στο κεντρο ειχαμε προγραμματαρα και σειρα σε σχεση με τη μοναδα...

Ξερεις μηπως το οτιδιποτε για 35ΜΚ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για την 35ΜΚ υπάρχει ολόκληρο θέμα στο φόρουμ.

35 Mοίρα Καταδρομών - Κύπρος
vectorone
Επιλοχίας
Επιλοχίας

vampirial έγραψε:
vectorone έγραψε:Κοιτα να δεις, στη Κυπρο ειναι ναι μεν πολυ πιο οργανωμενα απο ολα τα υπολοιπα στρατοπεδα και μοναδες του Ελλαδικου χωρου, αλλα δεν παυει να ειναι ψιλοχυμαδιο λογω της διοικησης του Ε. Σ. Που σημαινει πως οντως - με βαση τη λογικη- πας κατω αυριο, περναει αυτη η βδομαδα, περναει η αλλη, θα κανεις Πασχα κατω και αναλογως για το εαν εχουν γκρουπακι, Δευτερα του Πασχα φευγεις ερχεσαι εδω με μικρη αδεια (8 μερες-αντε το πολυ 10) γυρνας κατω, "πηζεις", φευγουν οι λεουρες, ΨΙΛΟχαλαρωνεις, φευγει η δευτερη παλαιοτερη ΕΣΣΟ, γινεσαι λεουρας εσυ και μετα το γνωστο "ζωαρα η ΕΛΔΥΚ".

Το πηζεις να φανταστω παει για το μεχρι να ερθει η επομενη ΕΣΣΟ μεσα... ;

Ενα με εναμισο μηνα πριν τουλαχιστον; Μα καλα και υπαρχουν ατομα που το καταφερνουν;

Καλα με το χυμαδιο δηλαδη καταλαβενω ακριβος τι εννοεις οτι νανε πραγματα εχω δει και να φανταστεις ημουν κεντρο τωρα ελδυκ θα παω μοναδα καποιοι μου ειπαν οτι να φανταστω οτι στο κεντρο ειχαμε προγραμματαρα και σειρα σε σχεση με τη μοναδα...

Ξερεις μηπως το οτιδιποτε για 35ΜΚ;

Οταν λεω πως θα πηξεις, εννοω πως θα κανετε τα χειροτερα νουμερα και μπορει να σας παει και μια καλη εμπλοκη του τυπου 6/7-1, σε καποια φαση. Καθαριοτητες και ολα οπως προβλεπονται, αλλα οπως ειπες οταν μπει η αλλη ΕΣΣΟ θα ειναι καλυτερα.

Δεν εχω δει αν εχεις γραψει που παρουσιαστηκες, εγω ομως που παρουσιαστηκα Αυλωνα, ηταν μακραν ο χειροτερος μηνας της θητειας μου. Και οχι επειδη δεν ειχα προσαρμοστει, καθε αλλο. Αλλα επειδη, ΠΟΤΕ δεν ηξερες ΤΙ θα κανεις. Ουτε να "φιδιασεις", ουτε διαλλειμα, ουτε τιποτα. Το μονο καλο κεντρο που εχω ακουσει οτι ειναι, ειναι στα Γρεβενα.

Ενας φιλος ειχε υπηρετησει 35ΜΚ πριν 3 χρονια και απο τοτε ειχε αρχισει, ας το πουμε ετσι, να ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ το πραμα στη μοναδα. Εχασε μεν ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ, στην αρχη λογω εκπαιδευσης που ομως τα πηρε... Οταν παλιωσε!(γυρω στα 15-20 κιλα σε 2 μηνες εχασε). Τωρα απο οτι ακουω απο γνωστους-γνωστων, εχει καλη εκπαιδευση (στη τελικη ειδικες δυναμεις ειναι και Κυπρο) αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι χαλαρα. Μην πολυαγχωνεσαι παντως και ***** θα περασεις. Πολυ "αουας" μη το παιζεις για να μην σε τεντωσουν οι παλιοι, κανε τα προβλεπομενα (απο υπηρεσιες, μεχρι το παρουσιαστικο σου) και γραφτους ολους ΕΔΩ \ /.7 μηνακια θα κανεις κατω, θα περασεις σκατα/καλα, ολα μαζι! Και να ξερεις πως ειδικα τωρα που πας, θα φας ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ αδερφε. ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ. Θα σε πιασουν κατι ωραια 43-44 υπο σκια, τον Ιουλη. Εδω τελη Μαϊου επαναπατριζομουν εγω και ειχε ηδη,42 βαθμους στον ηλιο και καμια 36-37 υπο σκια.
Σε γενικες γραμμες ΟΛΗ η ταλαιπωρια που σε περιμενει πια, ειναι η μερα που θα πετατε για κατω, απο Αυλωνα και οι 1-2 μερες μεχρι να συνηθισεις στο νεο στρατοπεδο.

Άβαταρ μέλους
vampirial
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

vectorone έγραψε:
Οταν λεω πως θα πηξεις, εννοω πως θα κανετε τα χειροτερα νουμερα και μπορει να σας παει και μια καλη εμπλοκη του τυπου 6/7-1, σε καποια φαση. Καθαριοτητες και ολα οπως προβλεπονται, αλλα οπως ειπες οταν μπει η αλλη ΕΣΣΟ θα ειναι καλυτερα.

Δεν εχω δει αν εχεις γραψει που παρουσιαστηκες, εγω ομως που παρουσιαστηκα Αυλωνα, ηταν μακραν ο χειροτερος μηνας της θητειας μου. Και οχι επειδη δεν ειχα προσαρμοστει, καθε αλλο. Αλλα επειδη, ΠΟΤΕ δεν ηξερες ΤΙ θα κανεις. Ουτε να "φιδιασεις", ουτε διαλλειμα, ουτε τιποτα. Το μονο καλο κεντρο που εχω ακουσει οτι ειναι, ειναι στα Γρεβενα.

Ενας φιλος ειχε υπηρετησει 35ΜΚ πριν 3 χρονια και απο τοτε ειχε αρχισει, ας το πουμε ετσι, να ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ το πραμα στη μοναδα. Εχασε μεν ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ, στην αρχη λογω εκπαιδευσης που ομως τα πηρε... Οταν παλιωσε!(γυρω στα 15-20 κιλα σε 2 μηνες εχασε). Τωρα απο οτι ακουω απο γνωστους-γνωστων, εχει καλη εκπαιδευση (στη τελικη ειδικες δυναμεις ειναι και Κυπρο) αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι χαλαρα. Μην πολυαγχωνεσαι παντως και #@^&@! Θα περασεις. Πολυ "αουας" μη το παιζεις για να μην σε τεντωσουν οι παλιοι, κανε τα προβλεπομενα (απο υπηρεσιες, μεχρι το παρουσιαστικο σου) και γραφτους ολους ΕΔΩ \ /.7 μηνακια θα κανεις κατω, θα περασεις σκατα/καλα, ολα μαζι! Και να ξερεις πως ειδικα τωρα που πας, θα φας ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ αδερφε. ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ. Θα σε πιασουν κατι ωραια 43-44 υπο σκια, τον Ιουλη. Εδω τελη Μαϊου επαναπατριζομουν εγω και ειχε ηδη,42 βαθμους στον ηλιο και καμια 36-37 υπο σκια.
Σε γενικες γραμμες ΟΛΗ η ταλαιπωρια που σε περιμενει πια, ειναι η μερα που θα πετατε για κατω, απο Αυλωνα και οι 1-2 μερες μεχρι να συνηθισεις στο νεο στρατοπεδο.

Ευχαριστω πραγματικα για της πληροφοριες vectorone και Greek-Army!

Η αληθεια ειναι οτι θελω λιγα κιλα να τα χασω γενικα οποτε δεν με χαλαει!Εικόνα
Δεν εχω προβλημα να με εκπαιδευσουν (μονο το τρεξιμο φοβαμε οριακα το εβγαλα στα αθληματα ασε που σταματισα το καπνισμα 2μηνες τωρα μετα απο 10χρονια παφα-πουφα οποτε καταλαβενεις... ) αλλωστε εγω το δηλωσα και οπως ειπες ΕΔ ειναι και Κυπρο!

Ασε με την ζεστη εχω και θεμα η αληθεια ειναι ειμαι και ανοιχτοχρομος οποτε κανα αντιλιακο θα μου χρειαστει απο οτι μου τα λες αλλα τι να κανεις ολα στο προγραμμα ειναι...

Εκει που τρελενομαι ειναι με τα ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ τι λεει εκει εχει μπολικα η τα απανθρακωνει ο ηλιος;
Υπαρχει κανα κολπακι εκει στην ΕΛΔΥΚ που υπηρετισες για κουνουπια και την ζεστη;
vectorone
Επιλοχίας
Επιλοχίας

vampirial έγραψε:
vectorone έγραψε:

Ενας φιλος ειχε υπηρετησει 35ΜΚ πριν 3 χρονια και απο τοτε ειχε αρχισει, ας το πουμε ετσι, να ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ το πραμα στη μοναδα. Εχασε μεν ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ, στην αρχη λογω εκπαιδευσης που ομως τα πηρε... Οταν παλιωσε!(γυρω στα 15-20 κιλα σε 2 μηνες εχασε). Τωρα απο οτι ακουω απο γνωστους-γνωστων, εχει καλη εκπαιδευση (στη τελικη ειδικες δυναμεις ειναι και Κυπρο) αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι χαλαρα. Μην πολυαγχωνεσαι παντως και #@^&@! Θα περασεις. Πολυ "αουας" μη το παιζεις για να μην σε τεντωσουν οι παλιοι, κανε τα προβλεπομενα (απο υπηρεσιες, μεχρι το παρουσιαστικο σου) και γραφτους ολους ΕΔΩ \ /.7 μηνακια θα κανεις κατω, θα περασεις σκατα/καλα, ολα μαζι! Και να ξερεις πως ειδικα τωρα που πας, θα φας ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ αδερφε. ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ. Θα σε πιασουν κατι ωραια 43-44 υπο σκια, τον Ιουλη. Εδω τελη Μαϊου επαναπατριζομουν εγω και ειχε ηδη,42 βαθμους στον ηλιο και καμια 36-37 υπο σκια.

Ευχαριστω πραγματικα για της πληροφοριες vectorone και Greek-Army!

Η αληθεια ειναι οτι θελω λιγα κιλα να τα χασω γενικα οποτε δεν με χαλαει!Εικόνα
Δεν εχω προβλημα να με εκπαιδευσουν (μονο το τρεξιμο φοβαμε οριακα το εβγαλα στα αθληματα ασε που σταματισα το καπνισμα 2μηνες τωρα μετα απο 10χρονια παφα-πουφα οποτε καταλαβενεις... ) αλλωστε εγω το δηλωσα και οπως ειπες ΕΔ ειναι και Κυπρο!

Ασε με την ζεστη εχω και θεμα η αληθεια ειναι ειμαι και ανοιχτοχρομος οποτε κανα αντιλιακο θα μου χρειαστει απο οτι μου τα λες αλλα τι να κανεις ολα στο προγραμμα ειναι...

Εκει που τρελενομαι ειναι με τα ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ τι λεει εκει εχει μπολικα η τα απανθρακωνει ο ηλιος;
Υπαρχει κανα κολπακι εκει στην ΕΛΔΥΚ που υπηρετισες για κουνουπια και την ζεστη;

Εχει κουνουπια-κροκοδειλους, ειδικα το χειμωνα που ηταν ΟΛΗ ΜΕΡΑ μεσα στους θαλαμους λογω κρυου οσοι κοιμομασταν με κοντομανικα ειμασταν μεσα στα σημαδια. Τωρα για καλοκαιρι κατα πασα πιθανοτητα να μην εχει τοσα, αλλα οσα και να εχει θα ειναι μεσα στους θαλαμους λογω δροσιας. Παρε ενα απλο σπρευ ετσι και ενα πολυ ελαφρυ σεντονακι μπας και σκεπαζεσαι τα βραδυα για να μη σε πιανουν. Μπορεις να δοκιμασεις να καψεις καφε, αλλα δε νομιζω να το εκτιμησει και κανενας αυτο μεσα στο θαλαμο!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ρε μάγκες τους κανόνες τους έχετε διαβάσει η στα παπάρια σας; Έχουμε αναφέρει ότι απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα, λίγο προσοχή δηλαδή έλεος, είναι κρίμα να σβήνονται μηνύματα.

Σχετικά με την δομή των δημοσιεύσεων

vectorone
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Greek_Army έγραψε:Ρε μάγκες τους κανόνες τους έχετε διαβάσει η στα παπάρια σας; Έχουμε αναφέρει ότι απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα, λίγο προσοχή δηλαδή έλεος, είναι κρίμα να σβήνονται μηνύματα.

Σχετικά με την δομή των δημοσιεύσεων

Εγραψα εγω πουθενα κατι που δεν τηρειται απο τους κανονες; Γιατι αμα αναφερεσαι στα δικα μου κεφαλαια, τα γραφω ετσι ωστε να τονιζω λεξεις και φρασεις.

Άβαταρ μέλους
vampirial
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Εαν φταιω εγω μια λεξη εγραψα οποτε οκ καταλαβενω να την αλλαξω εαν ειναι ετσι...

Δηλαδη με σπρει και κανα φιδακι θα την παλεψω Κυπρο;
Εσυ τι παλεψες vectorone;
vectorone
Επιλοχίας
Επιλοχίας

vampirial έγραψε:Εαν φταιω εγω μια λεξη εγραψα οποτε οκ καταλαβενω να την αλλαξω εαν ειναι ετσι...

Δηλαδη με σπρει και κανα φιδακι θα την παλεψω Κυπρο;
Εσυ τι παλεψες vectorone;

Ναι ρε, χαλαρα, παλευεται. Δε δινεις σημασια σε καποια φαση. Εγω ουτε αλοιφες, ουτε σπρευ δε πηρα και γενικα ολο το χειμωνα σκεπαζομουν με ενα σεντονι. Τωρα για τις καλοκαιρινες συνθηκες και τα διαφορα εντομα, δυστυχως/ευτυχως δεν ξερω να σου πω την κατασταση.

Άβαταρ μέλους
Lumiel
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Lumiel »

Παιδιά οδηγός στην ΕΛΔΥΚ τι λέει; Πολυ τρεξιμο; Βολτες εξω απτο στρατοπεδο ;Εικόναετσι για να ξερουμε τι μας περιμένει...
vectorone
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Lumiel έγραψε:Παιδιά οδηγός στην ΕΛΔΥΚ τι λέει; Πολυ τρεξιμο; Βολτες εξω απτο στρατοπεδο ;Εικόναετσι για να ξερουμε τι μας περιμένει...

Εχει τρεξιμο, ναι. Το μονο καλο που μπορει να σου συμβει ειναι να γινεις οδηγος διοικητη/υποδιοικητη.
Γενικα σαν ειδικοτητα θα περασεις εκπαιδευση σε συγκεκριμενα οχηματα αναλογα με την ηλικια σου. Δηλαδη ατομα κατω των 21, δε βγαζουν διπλωμα για Γ+ΓΕ κατηγορια. Αμα εισαι 21+ ειναι 80% σιγουρο, πως θα βγαλεις διπλωμα (εκει στο βγαζουν) Γ+Ε (Steyr M680 με ρυμουλκα). Κινησεις βγαινουν καθε μερα απο 2 σταντε λοχους (υπαρχουν καποια φυλακια) και απο κει και περα για οτι αναγκη εχει το στρατοπεδο, βγαινεις κινηση.

veteran

Δημοσίευση από veteran »

Ειμαι ειδικοτητα σκοπευτης πυροβολητης πεδιου μαχης, τι παιζει με αυτη την ειδηκοτητα, και κατι αλο sleeping bag επιτρεπεται κατω?
Άβαταρ μέλους
Lumiel
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Lumiel »

vectorone έγραψε:
Lumiel έγραψε:Παιδιά οδηγός στην ΕΛΔΥΚ τι λέει; Πολυ τρεξιμο; Βολτες εξω απτο στρατοπεδο ;Εικόναετσι για να ξερουμε τι μας περιμένει...

Εχει τρεξιμο, ναι. Το μονο καλο που μπορει να σου συμβει ειναι να γινεις οδηγος διοικητη/υποδιοικητη.
Γενικα σαν ειδικοτητα θα περασεις εκπαιδευση σε συγκεκριμενα οχηματα αναλογα με την ηλικια σου. Δηλαδη ατομα κατω των 21, δε βγαζουν διπλωμα για Γ+ΓΕ κατηγορια. Αμα εισαι 21+ ειναι 80% σιγουρο, πως θα βγαλεις διπλωμα (εκει στο βγαζουν) Γ+Ε (Steyr M680 με ρυμουλκα). Κινησεις βγαινουν καθε μερα απο 2 σταντε λοχους (υπαρχουν καποια φυλακια) και απο κει και περα για οτι αναγκη εχει το στρατοπεδο, βγαινεις κινηση.

χμμμ ενδιαφέρον. Οπότε να την ψάξω για οδηγός του διοικητή Εικόνα Τι ειναι η κινηση; Βγαινεις για ωρες στον δρομο; Υπαρχει περιπτωση να βγαινω με αυτο το Steyr στον δρόμο... ; Αυτο ειναι τεράστιο... Εικόνα (ναι ειμαι 21+)

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες