vectorone έγραψε:201 ΣΕΙΡΑ έγραψε:Παιδια καλημερα εγο μπροστα σας ειμε παππους πλεον. Αλλα εχω ενα προβληματησμο σημερα τορα που σας μηλαο εφτασε στην κυπρο ο γιως μου αρχηκα παρουσιαστηκε στο πυροβοληκο και τορα εινε ελδηκ ακουω πολα και χορης να το θελο δεν ξερω τη να πηστεψω εινε τεληκα τοσο καλα εκει η εινε τοσο χωσημο οπος ακουω απο αλλου; Γιατη πλεων εχουν αλαξη τα πραματα εδω δεν ειχαν να τους ταισουν στην ελδηκ ειταν ολα διαφορετηκα απο οταν πηγα εγω ακομα και οταν πηγατε εσης δεν ξερω μου εινε δυσκολο να τα πηστεψω ολλα αυτα που λετε
Στην Κυπρο αμα εισαι σωστος, θα περασεις καλα, αμα εισαι κανενας ***** η κλαψομουνης θα περασεις χαλια. Οι συνθηκες διαβιωσης ειναι πολυ καλυτερες απο οπουδηποτε στην Ελλαδα (εγκαταστασεις, φαγητο κτλ). Το ποσο "βαρυα" εκπαιδευση θα εχεις εξαρταται συνηθως απο το ταγμα αλλα ΚΑΙ την ειδικοτητα. Σε γενικες γραμμες τρεχεις πιο πολυ απο οπουδηποτε αλλουι στην Ελλαδα, αλλα στην τελικη πληρωνεσαι, περνας καλα στις εξοδους και αμα μετα απο αυτο κλαιγεσαι, προβλεπεται να χτυπησεις αναβολη.
Μπορω να καταλαβω το αγχος σας σαν γονεας, αλλα εαν το δηλωσε δεν δικαιολογειστε να ρωτατε απο μας, παρα απο τον γιο σας, για το πως περναει και εαν ΔΕΝ το δηλωσε τοτε, εαν κακοπερναει, μπορει ανετα να βγει Ι3, να γυρισει Ελλαδα (Εβρο 90%), να ξαναγυρισει το Ι σε Ι1 ή Ι2 και να συνεχισει την θητεια του εδω. Να λαβετε υποψιν, οπως εχει χιλιοειπωθει, πως τουλαχιστον στην ΕΛΔΥΚ παιρνεις καλες-μεγαλες αδειες και απεχεις 2 ωρες απο την Αθηνα ουσιαστικα. Στον Εβρο αμα πας και μενεις καπου Στερεα Ελλαδα τοτε θα κανεις 9+ ωρες να πας σπιτι σου.
οταν λες καλες μεγαλες αδειες; Τις ιδιες παιρνεις με το να υπηρετεις καπου σε παραμεθοριο Ελλαδα. Ασε που δεν παιρνεις φοιτητικες αιμοδοτικες κτλ. Για να μην πω οτι αγραφες δεν δινουν για κανενα λογο.