Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας
Κοίταξε οι γιατροί λένε έως 50°ειναι μικρή εως 65° μεσαιου βαθμου έως 75°μεγάλου βαθμού και 75°+υπέρ μεγάλη... το θέμα είναι αυτοί οι γιατροί πάνε βάσει με αυτά τα κρητιρια; η θα μού λένε τα δικά τούς...
takis55 έγραψε:Κοίταξε οι γιατροί λένε έως 50°ειναι μικρή εως 65° μεσαιου βαθμου έως 75°μεγάλου βαθμού και 75°+υπέρ μεγάλη... Το θέμα είναι αυτοί οι γιατροί πάνε βάσει με αυτά τα κρητιρια; Η θα μού λένε τα δικά τούς...
Είναι καθαρά στην κρίση των γιατρών του ΕΣ για την κρίση της Σωματικής σου Ικανότητας.
Ωστόσο καλό είναι να έχεις μαζί σου και τις διαγνώσεις των εξωτερικών γιατρών αν και εφόσον τις έχεις για να τις λάβουν και αυτές υπόψην τους.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι για Ι5 το βλέπω λίγο δύσκολο, με το Ι4 άοπλο να φαντάζει πιο πιθανό (ελαφράς υπηρεσίας εννοείται).
Και γω έτσι με κόβω... ι3-ι4..
Ξέχασα να αναφέρω πώς έχω και μικρού βαθμού σκολιωση.. και μικρός πέρασα μια οστεοχονδροση η οποία με άφησε κουσούρι.. με έκανε ποιό μικρούς τούς σπονδυλους 11 και 12... πχ απο 10 εκατοστά έμειναν στους 6 δεν αναπτύχθηκαν... και με συνδυασμό ολα αυτά μαζί να πρέπει να κάνω συνέχεια φυσιοθεραπειες για να μην έχω αυτούς τούς πόντους.. Τέλος πάντων θα φανεί..
Σου εξήγησα ότι είναι καθαρά στην κρίση των γιατρών που θα σε εξετάσουν για την τελική τους απόφαση ως προς την ΣΙ σου.
Ωστόσο κατά προσέγγιση σου έδωσα μία απάντηση πριν.
100% σίγουρες απαντήσεις μην περιμένεις από ένα φόρουμ.
Ωστόσο κατά προσέγγιση σου έδωσα μία απάντηση πριν.
100% σίγουρες απαντήσεις μην περιμένεις από ένα φόρουμ.
Καλησπερα,
να ρωτησω αν πας φρουραρχειο για απαλλαγη Ι5 και τελικα σε κρινουν Ι3 ή Ι4 τοτε μπαινεις με την επομενη ΕΣΣΟ ή με αυτη που εισαι τωρα;
να ρωτησω αν πας φρουραρχειο για απαλλαγη Ι5 και τελικα σε κρινουν Ι3 ή Ι4 τοτε μπαινεις με την επομενη ΕΣΣΟ ή με αυτη που εισαι τωρα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 126
Με αυτή που είσαι.
Ερώτηση: Ξέρει κανεις Για κιρσοκήλη; Τι (Ι) βγαίνεις; Δεν μπορώ να σηκώνω βάρη και αν τρέχω μετά από λίγο με πιάνει ! Θέλω να υπηρετήσω κανονικά χωρίς να μου δώσουνε αναβολές να κάνω εγχείρηση κτλπ... Αν δεν σηκώσω βάρη και δεν θα τρέχω είμαι πολύ καλά! Στο ΦΕΚ δεν βρίσκω που είναι οι κήλες! Επίσης θα παρακαλέσω να με έχουνε ένοπλο! Ξέρει κανεις για το προβληματάκι μου;
-
- Στρατηγός
Rhapso έγραψε:Ερώτηση: Ξέρει κανεις Για κιρσοκήλη; Τι (Ι) βγαίνεις; Δεν μπορώ να σηκώνω βάρη και αν τρέχω μετά από λίγο με πιάνει ! Θέλω να υπηρετήσω κανονικά χωρίς να μου δώσουνε αναβολές να κάνω εγχείρηση κτλπ... Αν δεν σηκώσω βάρη και δεν θα τρέχω είμαι πολύ καλά! Στο ΦΕΚ δεν βρίσκω που είναι οι κήλες! Επίσης θα παρακαλέσω να με έχουνε ένοπλο! Ξέρει κανεις για το προβληματάκι μου;
Αυτό θα το καθορίσει ο ουρολόγος, το Ι σου θα εξαρτηθεί από το πόσο προχωρημένη είναι η κιροσκήλη, από ένα στάδιο και μετά πρέπει να κάνεις χειρουργείο για να μην έχεις μελλοντικά πρόβλημα στο θέμα της γονιμότητας γι'αυτό να μην το αμελήσεις, προσωπική γνώμη είναι πως θα βγεις άοπλος, παρακαλία και ιστορίες δεν πιάνουν σε γιατρούς, αν πάθεις εσύ τίποτα εκείνος θα τρέχει.
Greek_Army έγραψε:Rhapso έγραψε:Ερώτηση: Ξέρει κανεις Για κιρσοκήλη; Τι (Ι) βγαίνεις; Δεν μπορώ να σηκώνω βάρη και αν τρέχω μετά από λίγο με πιάνει ! Θέλω να υπηρετήσω κανονικά χωρίς να μου δώσουνε αναβολές να κάνω εγχείρηση κτλπ... Αν δεν σηκώσω βάρη και δεν θα τρέχω είμαι πολύ καλά! Στο ΦΕΚ δεν βρίσκω που είναι οι κήλες! Επίσης θα παρακαλέσω να με έχουνε ένοπλο! Ξέρει κανεις για το προβληματάκι μου;
Αυτό θα το καθορίσει ο ουρολόγος, το Ι σου θα εξαρτηθεί από το πόσο προχωρημένη είναι η κιροσκήλη, από ένα στάδιο και μετά πρέπει να κάνεις χειρουργείο για να μην έχεις μελλοντικά πρόβλημα στο θέμα της γονιμότητας γι'αυτό να μην το αμελήσεις, προσωπική γνώμη είναι πως θα βγεις άοπλος, παρακαλία και ιστορίες δεν πιάνουν σε γιατρούς, αν πάθεις εσύ τίποτα εκείνος θα τρέχει.
Αν είναι προχωρημένη και χρειάζεται χειρουργείο θα μου δώσουνε αναβολή; Είναι χειρουργείο μισής ώρας λένε, και όταν τελειώσει φεύγεις... Δεν θέλω να μου δώσουνε αναβολές έχω πάρει ήδη 2 είμαι 26 και θέλω να υπηρετήσω... Απλά μονο μην σηκώνω βάρη
-
- Στρατηγός
Αν είναι προχωρήμενη θα σου δώσουνε αναβολή, το τι δεν θέλεις εσύ είναι δικό σου θέμα.
Greek_Army έγραψε:Αν είναι προχωρήμενη θα σου δώσουνε αναβολή, το τι δεν θέλεις εσύ είναι δικό σου θέμα.
δικαιούμαι; Έχω πάρει τις 2 λόγου υγείας!
-
- Στρατηγός
Αν έχεις συμπληρώσει 24 μήνες με αναβολές για λόγους υγείας και κρίνουν οι γιατροί πως δεν γίνεται να υπηρετήσεις ούτε και τώρα θα σου δώσουν Ι5, κοίταξε την περίπτωση της Αναβολής για κοινωνικούς λόγους .
Greek_Army έγραψε:Αν έχεις συμπληρώσει 24 μήνες με αναβολές για λόγους υγείας και κρίνουν οι γιατροί πως δεν γίνεται να υπηρετήσεις ούτε και τώρα θα σου δώσουν Ι5, κοίταξε την περίπτωση της Αναβολής για κοινωνικούς λόγους .
ναι έχω συμπλήρωση 24... Αλλα είναι δυνατόν για μια κιρσοκήλη που κρατάει μονο μια μέρα στο νοσοκομείο να μου δώσουνε ι5; Αν και δεν νομίζω να είναι τρίτου βαθμού! Δεν έχω κανένα εξόγκωμα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Καλησπερα, πριν 2 χρονια ειχα καρκινο στον ενα ορχη και τον αφαιρεσα και εκανα και χημειοθεραπειες. Επισης εκανα μαζι και εγχειρηση κιρσοκηλης η οποια ακομη και σημερα ειναι υπολειματικη. Επειδη εχω διαβασει το ΦΕΚ και δεν βρισκω πουθενα για καρκινο στον ορχη, μηπως γνωριζετε τι Ι βγαινω;
Ευχαριστω!
Ευχαριστω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες