ΥΕΑ - Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Καμία :) Οσο μικρή και να είναι μια ΕΣΣΟ δεν σημαίνει πως θα έχει και λίγα βύσματα, μπορεί να έχει λίγα αλλά πολύ δυνατά ;)
nikmarg
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nikmarg »

Εστω λιγοτερα ατομα γενικα
Άβαταρ μέλους
lionslaw
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από lionslaw »

nikmarg έγραψε:Εστω λιγοτερα ατομα γενικα
Κοίτα πιστεύω πως όσο πιο μικρή είναι η ΕΣΣΟ τόσο λιγότερη ανάγκη έχουν από ΔΕΑ ΕΔ, μιας και γενικά δεν παίρνουν πολλά άτομα. Μπορεί να λέω και ότι να ναι. Τώρα είναι να μπω οπότε δεν έχω γνώση των πραγμάτων απλά καταθέτω την άποψή μου!Εικόνα

unstoppablegr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από unstoppablegr »

Σε μας παντως οσοι δηλωσαν ΥΕΑ και περασαν τα αθληματα τους πηραν... Συνηθως ελαχιστοι θελουν να πανε ΥΕΑ οποτε δεν νομιζω να εχει καποιος προβλημα...
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Παιδιά μην απαντάτε άμα δεν έχει πάει στην ΣΕΑΠ, το να γίνει κάποιος δόκιμος γενικά είναι εύκολο, αλλά για να γίνει κάποιος Δόκιμος (ΕΔ) δεν είναι τόσο απλό, υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο φόρουμ στην ενότητα των ειδικών δυνάμεων για τους ΔΕΑ, διαβάστε και θα καταλάβετε.
nikmarg
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nikmarg »

Φίλε μου Cuervo ίσως δεν μιλάω σωστά και δεν με κατάλαβες. Η ερώτηση είναι απλή ποια είναι ΕΣΣΟ συνήθως με τα λιγότερα άτομα που κατάγονται.

Μίλαγα για Υεα επειδή είμαστε στο θέμα Υεα. Άλλα η ερώτηση μου είναι η από επάνω

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Μα δεν παιζει ρολο αν μια ΕΣΣΟ έχει πολλά ή λιγα ατομα, διάβασε το θέμα που σου λέω και θα καταλάβεις τι εννοω.
Άβαταρ μέλους
panagiotis23
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από panagiotis23 »

Καλησπέρα!! Να κάνω μία ερώτηση; Όταν είσαι μεσα στη ΣΕΑΠ δικαιούσαι μερικές μέρες άδεια η παίρνεις μέχρι να τελειώσεις την εκπαίδευση σου; Επίσης, πόσο καιρό διαρκεί η εκπαίδευση μέσα στη ΣΕΑΠ;
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Avatar »

Η εκπαίδευση είναι 4 μήνες +1 μηνα σαν δόκιμος πλέον η ειδικότητα ή οποία μπορεί να μην είναι στην σεαπ απαραίτητα.
Άδεια δεν προβλέπεται κανονικά. Με τον παλιό διοικητή δίνανε 2 μέρες η οποία ξεκίναγε παρασκευή μεσημέρι και τελείωνει δευτέρα πρωί. Η άδεια (επειδή θα είναι η επόμενη ερώτηση :P) ήτανε τιμητική δεν γράφεται πουθενά
Αξίζει να την πάρεις αλλά θα έχεις 2 προβλήματα, αν είστε λίγα άτομα το επόμενο σκ δεν θα βγεις καθόλου για να καλύψεις τις υπηρεσίες που δεν έκανες. Και πρέπει να βρεις σπίτι να μείνεις ή ξενοδοχείο. Γενικά πάντως οι περισσότεροι μην πω όλοι την παίρνουν
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Alej
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Alej »

Καλησπέρα σας και Χριστός Ανέστη!

Παρουσιάζομαι στην Αυλώνα Υγειονομικό και μου ήρθε σήμερα το σημείωμα κατάταξης και με έχουν ΥΕΑ. Εγώ όμως δεν επιθυμώ να είμαι, καθώς το Δεκέμβριο θέλω να δώσω κατατακτήριες και δεν θέλω να με τραβήξει άλλο ένα πεντάμηνο! Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Πρέπει να το δηλώσω εκεί; Ή πρέπει να επικοινωνήσω με την στρατολογική υπηρεσία;

Σας ευχαριστώ πολύ

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 42
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Το δηλώνεις εκεί όταν παρουσιαστείς
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

Δεν μπορείς να δηλώσεις για ΥΕΑ; Πρέπει να σου στείλουν χαρτί; Και πώς τους επιλέγουν; Το σκέφτομαι να πάω για αυτό ρωτάω.
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Και επίσης, πόσα χρήματα πέρνεις και για πόσο καιρό; Μόνο για όσο σε εκπαιδεύουν; Και μία προσωπική άποψη για αυτό το θέμα, παρακαλώ; Φτάνουν, περισεύουν ή χρείαζεσαι επιπλέον οικονομική στήριξη;

Περίμενα να μπορώ να βάλω στην άκρη κάποια χρήματα, αλλά έτσι όπως το παρουσιάζετε, τώρα μου φένεται ότι δεν είναι καν αρκετά!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από D.Y.K »

Konstantinos_ έγραψε:Και επίσης, πόσα by eDeals" style="border:none !important;display:inline-block !important;text-indent:0px !important;float:none !important;font-weight:bold !important;height:auto !important;margin:0px !important;min-height:0px !important;min-width:0px !important;padding:0px !important;text-transform:uppercase !important;text-decoration:underline !important;vertical-align:baseline !important;Width:auto !important;background:transparent !important; " in_hover="" in_hdr="1">χρήματαΕικόνα πέρνεις και για πόσο καιρό; Μόνο για όσο σε εκπαιδεύουν; Και μία προσωπική άποψη για αυτό το θέμα, παρακαλώ; Φτάνουν, περισεύουν ή χρείαζεσαι επιπλέον οικονομική στήριξη;

Περίμενα να μπορώ να βάλω στην άκρη κάποια χρήματα, αλλά έτσι όπως το παρουσιάζετε, τώρα μου φένεται ότι δεν είναι καν αρκετά!

Ερωτήσεις για έφεδρους Αξιωματικούς (ΥΕΑ)

ΥΕΑ: Τι μισθό παίρνουν οι Δόκιμοι;

Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ευχαριστώ πολύ.

Τί είναι τα σκοινάκια;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση