Γενικές πληροφορίες για Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
lionslaw
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από lionslaw »

Leokik έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, Παρουσιάζομαι στις 19/01/2015 στο Μεσολόγγι στο Πεζικό. Θέλω να φύγω μετά την ορκομοσία και να πάω στους Πεζοναύτες. Απ' όσο ξέρω κάπου μέσα στην δεύτερη εβδομάδα θα έρθουν από τις Ε. Δ. Και θα μας ρωτήσουν ποιοί θέλουν να υπηρετήσουν. Από εκεί και ύστερα όμως εκείνοι που θα δηλώσουμε θετικά, θα πρέπει να περάσουμε κάποια αθλήματα.1) Γνωρίζετε ποιά είναι αυτά και τι όριο έχει η κάθε δοκιμασία (π. Χ. Πόσες minimum κάμψεις πρέπει να βγάλεις) ;2) Επίσης συνήθως ποιό είναι το ποσοστό επιτυχίας;3) Παίζει να περάσεις τις ασκήσεις αυτές και τελικά να μην σε πάρουν;4) Έχω 1.80 ύψος και είμαι 78 κιλά. Από θέμα μυηκής διάπλασης είμαι σε καλό επίπεδο, παλαιότερα ήμουν πολύ πρισμένος λόγω γυμναστηρίου. Φυσικά όχι πλέον γιατί έχω 2 χρόνια να γυμναστώ αλλά μου έχει μείνει το καλούπει και γενικά έχω αθλητικό σωματότυπο γιότι αθλούμουν από μικρό παιδί. Φυσική κατάσταση δεν έχω καλή αυτή τη στιγμή διότι έχω να αθληθώ 2 χρόνια και επίσης καπνίζω. Από αύριο θα ξεκινήσω τρέξιμο. Θεωρήτε ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα στο να περάσω στο κέντρο τα αθλήματα που θα μου ζητηθούν;

1) τα αθλήματα θα τα βρεις εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=56

2) τι εννοείς ποσοστό επιτυχίας

3) υπάρχει περίπτωση γτ υπάρχουν και βύσματα

4) το ότι έχεις μυική διάπλαση και γυμνασμένο καλούπι δν λέει τίποτα. Τι να σε κάνουν αν δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Δν μπορούμε να θεωρήσουμε τίποτα γτ δν μας έχεις πει πως πας από κάμψεις, έλξεις, κοιλιακούς και τρέξιμο

Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες

Δημοσίευση από aris 1943 »

Ρε παιδια μη τρελενεσται ειδα κατι χοντρους στις ειδικες δυναμεις που ζητημα να καναν 10 15 ελξεις οχι υπερβαροι δηλαδη παχυσαρκοι αλλα απλα χοντρους απλοι θητει δεν ειναι τιποτα δεν εχω παει αλλα εχω φιλους που εχουν παει π δεν το χαν τα παιδια οτι ειναι το σπασιμο νευρων και αυτο σε μικρο βαθμο δε λεω γ μονιμους εκει εχει γερο τρεξιμο αλλα για απλη θητεια μιλαω παντα
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
ρικ

Δημοσίευση από ρικ »

Η υψοφοβια ειναι επιτρεπτη στα λοκ αρχικα?
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από lephleg »

ρικ έγραψε:Η υψοφοβια ειναι επιτρεπτη στα λοκ αρχικα;

Προφανως και οχι.

Και δεν νομιζω να μπορεσει καποιος να τη κρυψει οταν θα ανεβει στο πυργο για αναρρίχηση...

Άβαταρ μέλους
Mr.Kokoras
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Mr.Kokoras »

Το καλοκαίρι κόβω την αναβολή μου, αλλά έχω διαφραγματοκύλη, και από ότι διάβασα είναι αφορμή για να μπω I. Εγώ θέλω να μπω ΛΟΚ εδώ ή Κύπρο.
Οπότε έχω 2 ερωτήσεις.

1) Γίνετε να κάνω την εγχείριση σε στρατιωτικό νοσοκομείο; Εαν ναι, ποία είναι η διαδικασία; Θα με δεχτούνε για ΛΟΚ μετά;

2) Άμα πάω ΛΟΚ Κύπρο, κάνω κανονικά 9 μήνες, ή δυο χρόνια; Εγώ είμαι Έλληνας.

3) Πειράζει άμα είμαι σχετικά αγύμναστος; Δεν έχω παραπανίσια κυλά, απλά δεν έχω πολύ μυ. Η διαφραγματοκύλη δεν μου επιτρέπει να γυμνάζομαι πολύ.

Τώρα, θα την έκανα την εγχείριση πριν μπω, αλλά από ότι διάβασα κοστίζει 6000 ευρό, και δεν τα έχω. Στο βιβλιάριο υγείας μου δεν φαίνεται ότι έχω τίποτα.
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες

Δημοσίευση από aris 1943 »

Mr.Kokoras έγραψε:Το καλοκαίρι κόβω την αναβολή μου, αλλά έχω διαφραγματοκύλη, και από ότι διάβασα είναι αφορμή για να μπω I. Εγώ θέλω να μπω ΛΟΚ εδώ ή Κύπρο.
Οπότε έχω 2 ερωτήσεις.

1) Γίνετε να κάνω την εγχείριση σε στρατιωτικό νοσοκομείο; Εαν ναι, ποία είναι η διαδικασία; Θα με δεχτούνε για ΛΟΚ μετά;

3) Πειράζει άμα είμαι σχετικά αγύμναστος; Δεν έχω παραπανίσια κυλά, απλά δεν έχω πολύ μυ. Η διαφραγματοκύλη δεν μου επιτρέπει να γυμνάζομαι πολύ.

Τώρα, θα την έκανα την εγχείριση πριν μπω, αλλά από ότι διάβασα κοστίζει 6000 ευρό, και δεν τα έχω. Στο βιβλιάριο υγείας μου δεν φαίνεται ότι έχω τίποτα.
Aν δηλωσεις ΛΟΚ κυπρο θα κανεις κανονικα 9 μηνο και οχι 2 χρονια. Οσο γιατηνεγχειρισει δε νομιζει να μπορεις να την κανεις σε στρατιωτικο νοσοκομειο
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από D.Y.K »

Mr.Kokoras έγραψε:Το καλοκαίρι κόβω την αναβολή μου, αλλά έχω διαφραγματοκύλη, και από ότι διάβασα είναι αφορμή για να μπω I. Εγώ θέλω να μπω ΛΟΚ εδώ ή Κύπρο.
Οπότε έχω 2 ερωτήσεις.

1) Ναι γίνεται και θα γλιτώσεις και πολλά ?, ωστόσο για να μην σε κουράζω στις Ειδικές Δυνάμεις λόγω του προβλήματος που έχεις δυστυχώς δεν μπορείς να υπηρετήσεις.

Βέβαια καλό είναι πριν μπεις να πάρεις και μία γνώμη από κάποιον Στρατιωτικό Γιατρό για να είσαι σίγουρος αν και κατά 99% ισχύει αυτό που σου γράφω εγώ.

2) 9 μήνες θα υπηρετήσεις ή 8 μήνες αν είσαι υπόχρεος μειωμένης θητείας.

6 μηνους δεν δέχεται η ΕΛΔΥΚ.

3) Δεν πειράζει καθόλου. Ψυχή, Θέληση και Υπομονή να έχεις και όλα γίνονται. Ωστόσο λόγω του προβλήματος σου όπως σου έγραψα και πιο πάνω δύσκολα φίλε.

Άβαταρ μέλους
Mr.Kokoras
Στρατιώτης
Στρατιώτης

D.Y.K έγραψε:
1) Ναι γίνεται και θα γλιτώσεις και πολλά ?, ωστόσο για να μην σε κουράζω στις Ειδικές Δυνάμεις λόγω του προβλήματος που έχεις δυστυχώς δεν μπορείς να υπηρετήσεις.

Βέβαια καλό είναι πριν μπεις να πάρεις και μία γνώμη από κάποιον Στρατιωτικό Γιατρό για να είσαι σίγουρος αν και κατά 99% ισχύει αυτό που σου γράφω εγώ.

2) 9 μήνες θα υπηρετήσεις ή 8 μήνες αν είσαι υπόχρεος μειωμένης θητείας.

6 μηνους δεν δέχεται η ΕΛΔΥΚ.

3) Δεν πειράζει καθόλου. Ψυχή, Θέληση και Υπομονή να έχεις και όλα γίνονται. Ωστόσο λόγω του προβλήματος σου όπως σου έγραψα και πιο πάνω δύσκολα φίλε.

Άμα τους το κρύψω όταν μπω και πάω για εγχείρηση ενώ είμαι στα ΛΟΚ; Θα με διώξουν μετά; Όπως είπα δεν φαίνεται ότι έχω αυτό το πρόβλημα. Και να φάω 2 μήνες φυλακή, καλλίτερα από το να πάω γιοτας και να κάθομαι.

DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DM90 »

Mr.Kokoras έγραψε:Άμα τους το κρύψω όταν μπω και πάω για εγχείρηση ενώ είμαι στα ΛΟΚ; Θα με διώξουν μετά; Όπως είπα δεν φαίνεται ότι έχω αυτό το πρόβλημα. Και να φάω 2 μήνες φυλακή, καλλίτερα από το να πάω γιοτας και να κάθομαι.

Φίλε μου επειδή υπηρέτησα ως νοσοκόμος στην 35 που θες να πας θα σου πω το εξής. Ισχύει ότι σου είπε ο ΔΥΚ.

Μην πας. Δεν είναι παίξε γέλασε, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που έχεις και πως επηρεάζει τον οργανισμό από'τι βλέπω εδώ Έχω την εντύπωση ότι μιλάμε για Ι4-Ι5 χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, Άλλα έχω δει πάρα πολλά άτομα που είχαν κάποιο θέμα και το κρύψαν όπως θες να κάνεις και εσύ, αρκετοί με λιγότερο σοβαρά θέματα υγείας. Η εγχείρηση μπορεί να γίνει απλά δηλώνεις ότι αιτήσε γιατρό, σε εξετάζουν στο ιατρείο της μονάδας και σε στέλνουν στον αντίστοιχο γιατρό στο στρατιωτικό νοσοκομείο για το θέμα σου. Να ξέρεις ότι μπορεί να αλλάξει το Ι σου και μετά την εγχείρηση πχ αν η πάθηση σου είναι Ι3 να γίνεις Ι1 μετά αλλά για να είμαι ειλικρινής μαζί σου η μόνη φορά που το έχω δει αυτό να γίνεται είναι μετά από εγχείρηση laser στα μάτια. Προφανώς θα χρειαστείς κάποιες μέρες ανάρρωση, αυτό όμως σημαίνει απουσίες απ'το τΠΕΝ που σημαίνει ότι δεν θα πάρεις μπερέ, αν μετά την εγχείρηση όμως είσαι Ι1, μπορείς να περάσεις τΠΕΝ με την επόμενη ΕΣΣΟ.

Αν τώρα το κρύψεις... Στα χαρτιά μπορεί να μην φαίνεται θα φανεί στην πορεία όμως να είσαι σίγουρος η μονάδα είναι πολύ απαιτητική, τα στελέχη έχουν δει κόσμο και κοσμάκι δεν είναι ηλίθιοι θα το καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά, εκεί πέρα θα είσαι στην πίεση συνέχεια και θα κουράζεσαι πολύ και αυτό έχει μεγάλο αντίκτυπο στο σώμα σου, έχω δει αρκετά άτομα να λιποθυμάνε και έτρεξα αρκετές φορές στα τΠΕΝ επειδή σωριάστηκε κάποιος κάτω και όχι απαραίτητα κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης από το άγχος και μόνο τους χτύπησε στο πρόβλημα τους ειδικά αν μιλάμε για στομάχι/αναπνευστικά. Σχεδόν όλοι από αυτούς είχαν κάποιο θέμα υγείας που το κρύψαν, αν σου τύχει κάτι τέτοιο φυσικά θα κοπείς. Φυλακή δεν θα φας αλλά θα σε στείλουν να μείνεις στα ιατρεία μέχρι να σε στείλουν πίσω, οπότε θα κάθεσαι και δεν θα κάνεις τίποτα για 1-2 μήνες που κάπου τόσο παίρνει η όλη διαδικασία και πίστεψε με θα σου φανούν 1-2 χρόνια ακριβώς επειδή δεν θα κάνεις τίποτα. Ακόμα και αν πάρεις τον μπερέ πάλι υπάρχει η πιθανότητα να σε διώξουν αν φανεί, έχει γίνει.

Γενικά όταν είσαι στρατιώτης νομικά υπεύθυνος για την υγεία σου είναι το κράτος και όχι εσύ και κανείς δεν πρόκειται να ρισκάρει την δουλειά του ή να κάνει τα στραβά μάτια για να σε βοηθήσει να παραμείνεις αν είναι σοβαρό το θέμα σου ακόμα και οι πιο φιλότιμοι δεν παίζουν με αυτά γιατί έχουν δει τι γίνεται.

Τέλος πάντων συνοψίζοντας η γνώμη μου είναι η εξής,πρώτα απ'όλα είναι η υγεία σου. Η προτεραιότητα σου θα πρέπει να είναι να κάνεις την εγχείρηση.Μην κρύψεις το πρόβλημα σου απ'τους γιατρούς όταν παρουσιαστείς, δεν μιλάμε για κάποιο παλιό κάταγμα να πεις "δεν γ... " είναι πιο σοβαρό άστους να σου πουν την γνώμη τους, στην τελική απλά θα ταλαιπωρηθείς απίστευτα για το τίποτα. Ελπίζω να σε κατατόπισα. Σκέψου τα σοβαρά αυτά που σου είπα, μπορείς να πεις ψέμματα στους άλλους αλλά ποτέ στον εαυτό σου.

Άβαταρ μέλους
Mr.Kokoras
Στρατιώτης
Στρατιώτης

DM90 έγραψε:

Φίλε μου επειδή υπηρέτησα ως νοσοκόμος στην 35 που θες να πας θα σου πω το εξής. Ισχύει ότι σου είπε ο ΔΥΚ.

Μην πας. Δεν είναι παίξε γέλασε, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που έχεις και πως επηρεάζει τον οργανισμό από'τι βλέπω εδώ Έχω την εντύπωση ότι μιλάμε για Ι4-Ι5 χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, Άλλα έχω δει πάρα πολλά άτομα που είχαν κάποιο θέμα και το κρύψαν όπως θες να κάνεις και εσύ, αρκετοί με λιγότερο σοβαρά θέματα υγείας. Η εγχείρηση μπορεί να γίνει απλά δηλώνεις ότι αιτήσε γιατρό, σε εξετάζουν στο ιατρείο της μονάδας και σε στέλνουν στον αντίστοιχο γιατρό στο στρατιωτικό νοσοκομείο για το θέμα σου. Να ξέρεις ότι μπορεί να αλλάξει το Ι σου και μετά την εγχείρηση πχ αν η πάθηση σου είναι Ι3 να γίνεις Ι1 μετά αλλά για να είμαι ειλικρινής μαζί σου η μόνη φορά που το έχω δει αυτό να γίνεται είναι μετά από εγχείρηση laser στα μάτια. Προφανώς θα χρειαστείς κάποιες μέρες ανάρρωση, αυτό όμως σημαίνει απουσίες απ'το τΠΕΝ που σημαίνει ότι δεν θα πάρεις μπερέ, αν μετά την εγχείρηση όμως είσαι Ι1, μπορείς να περάσεις τΠΕΝ με την επόμενη ΕΣΣΟ.

Αν τώρα το κρύψεις... Στα χαρτιά μπορεί να μην φαίνεται θα φανεί στην πορεία όμως να είσαι σίγουρος η μονάδα είναι πολύ απαιτητική, τα στελέχη έχουν δει κόσμο και κοσμάκι δεν είναι ηλίθιοι θα το καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά, εκεί πέρα θα είσαι στην πίεση συνέχεια και θα κουράζεσαι πολύ και αυτό έχει μεγάλο αντίκτυπο στο σώμα σου, έχω δει αρκετά άτομα να λιποθυμάνε και έτρεξα αρκετές φορές στα τΠΕΝ επειδή σωριάστηκε κάποιος κάτω και όχι απαραίτητα κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης από το άγχος και μόνο τους χτύπησε στο πρόβλημα τους ειδικά αν μιλάμε για στομάχι/αναπνευστικά. Σχεδόν όλοι από αυτούς είχαν κάποιο θέμα υγείας που το κρύψαν, αν σου τύχει κάτι τέτοιο φυσικά θα κοπείς. Φυλακή δεν θα φας αλλά θα σε στείλουν να μείνεις στα ιατρεία μέχρι να σε στείλουν πίσω, οπότε θα κάθεσαι και δεν θα κάνεις τίποτα για 1-2 μήνες που κάπου τόσο παίρνει η όλη διαδικασία και πίστεψε με θα σου φανούν 1-2 χρόνια ακριβώς επειδή δεν θα κάνεις τίποτα. Ακόμα και αν πάρεις τον μπερέ πάλι υπάρχει η πιθανότητα να σε διώξουν αν φανεί, έχει γίνει.

Γενικά όταν είσαι στρατιώτης νομικά υπεύθυνος για την υγεία σου είναι το κράτος και όχι εσύ και κανείς δεν πρόκειται να ρισκάρει την δουλειά του ή να κάνει τα στραβά μάτια για να σε βοηθήσει να παραμείνεις αν είναι σοβαρό το θέμα σου ακόμα και οι πιο φιλότιμοι δεν παίζουν με αυτά γιατί έχουν δει τι γίνεται.

Τέλος πάντων συνοψίζοντας η γνώμη μου είναι η εξής, πρώτα απ'όλα είναι η υγεία σου. Η προτεραιότητα σου θα πρέπει να είναι να κάνεις την εγχείρηση. Μην κρύψεις το πρόβλημα σου απ'τους γιατρούς όταν παρουσιαστείς, δεν μιλάμε για κάποιο παλιό κάταγμα να πεις "δεν γ... " είναι πιο σοβαρό άστους να σου πουν την γνώμη τους, στην τελική απλά θα ταλαιπωρηθείς απίστευτα για το τίποτα. Ελπίζω να σε κατατόπισα. Σκέψου τα σοβαρά αυτά που σου είπα, μπορείς να πεις ψέμματα στους άλλους αλλά ποτέ στον εαυτό σου.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, και εκτιμώ πολύ τον χρόνο που θα σου πήρε.

Αλλά το σχόλιο σου με στεναχώρησε αρκετά, και αυτό επειδή έχεις δίκιο. Τα σκέφτηκα καλά αυτά που μου είπες, και σκέφτηκα μια ιδέα. Θέλω να μου πείτε άμα γίνετε.

Λιπών, άμα πάω πρώτα γιοτάς, ζητήσω την εγχείριση και θεωρηθώ Ι1, μπορώ να ζητήσω αναβολή για οικογενειακούς λόγους, για κανα δύο βδομάδες, να ξαναπαρουσιαστώ και να ζητήσω να με στείλουν 35 ΜΚ;

Άμα δεν γίνεται αυτό η κάτι παρόμοιο πιστεύω ότι θα δοκιμάσω αυτό που έχω υπογραμμισμένο από το σχόλιο σου.
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Φιλε μου καταρχας συγχαρητηρια για την αγαπη και την επιμονη σου να υπηρετησεις στις καταδρομες, τετοιου ειδους ατομα χρειαζονται στις ειδικες δυναμεις. Πανω στο θεμα σου, εγω αυτο που θα εκανα θα ηταν να εξασφαλισω αναβολη μεχρις οτου ρυθμισω το θεμα της υγειας μου και μετα θα παρουσιαζομουν. Δεν εχεις κανενα λογο να επιβαρυνεις την υγεια σου. Περαν αυτου θα ταλαιπωρεισαι μεσα στη μοναδα με τις ασκησεις και τις λοιπες δραστηριοτητες, εκτος του οτι εκ των πραγματων δε θα ξεφυγεις ποτε απ τη μετριοτητα που θα σου επιβαλλει η κατασταση σου, και ειναι κριμα να μετατρεψεις μια περιοδο της ζωης σου που θα πρεπει να ναι γεματη υπερηφανεια και ωραιες εμπειριες σε φυλλομετρηση κατηφειας και ανησυχιας. Τα πραγματα δε ξερεις αν θα ναι ευκολα, και ο τυπακος παραπανω που γραφει οτι δεν εχει παει αλλα ειναι χαλαρα επειδη εχουν παει φιλοι του και του εχουν πει, να στειλει ανεκδοτα για δημοσιευση στο κοσμοπολιταν. Κανε μια διερευνητικη να δεις τι παιζει πραγματικα με την επεμβαση, μηπως την καλυπτει και καποιο ταμειο, και αν μη κακο ΔΕ γινεται τιποτα, κλαιν, κανε τη θητεια σου διεκπαιρεωτικα στο πεζικο και καλος πολιτης. Φιλικα
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DM90 »

Mr.Kokoras έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, και εκτιμώ πολύ τον χρόνο που θα σου πήρε.

Αλλά το σχόλιο σου με στεναχώρησε αρκετά, και αυτό επειδή έχεις δίκιο. Τα σκέφτηκα καλά αυτά που μου είπες, και σκέφτηκα μια ιδέα. Θέλω να μου πείτε άμα γίνετε.

Λιπών, άμα πάω πρώτα γιοτάς, ζητήσω την εγχείριση και θεωρηθώ Ι1, μπορώ να ζητήσω αναβολή για οικογενειακούς λόγους, για κανα δύο βδομάδες, να ξαναπαρουσιαστώ και να ζητήσω να με στείλουν 35 ΜΚ;

Άμα δεν γίνεται αυτό η κάτι παρόμοιο πιστεύω ότι θα δοκιμάσω αυτό που έχω υπογραμμισμένο από το σχόλιο σου.

Άμα πάρεις αναβολή ενώ είσαι μέσα, μετά δυστυχώς δεν μπορείς να πας ΕΔ. Καλύτερα προσπάθησε να μιλήσεις με κάποιο στρατιωτικό γιατρό για να σου πει στα σίγουρα τι γίνετε και τι μπορείς να κάνεις. Σου εύχομαι το καλύτερο.

Αλέξης

Δημοσίευση από Αλέξης »

Καλησπέρα, εγώ ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τον πύργο τεχνικής αναρρίχησης και ταχείας καταρρίχησης που υπάρχει Στο ΚΕΕΔ (απ ότι έχω δει), είναι μέσα στις διάφορες ασκήσεις; Δηλαδή θα τον περάσουμε όσοι μπούμε στο ΚΕΕΔ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
freebil
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από freebil »

Καλημερα σας. Θα ηθελα να ρωτησω, αν περασω τα αθληματα και με στειλουν ειδικες δυναμεις, συνεχιζω με τα ιδια αρβυλα ή δινουν διαφορετικα; Γιατι εχω προβλημα με την ορθοστασια με τα αρβυλα μονο, και ειναι ο μονος λογος που με κραταει για να μη δηλωσω..
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες