Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2012)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Οχι δεν χρειαζεται μην ανησυχεις
Παιδια χαλαρα να πατε και να περασετε καλα μην τρελενεστε με τιποτα ουτε λουκετα ουτε χρωματα ουτε τιποτα... Παρτε μερικα βασικα πραγματα και υπομονη και προσοχη τιποτε αλλο! Καλη θητεια. Και για αυτους που λενε ΄΄τι θελω εγω στο στρατο η τι θελω εγω οπλα΄΄ απλα να σκεφτουν οτι το οπλο στο δινει η μανα σου και ο πατερας σου για να τους υπερασπισεις αν χρειαστει!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Μάλιστα το έμαθα και αυτό, το λουκέτο δεν είναι από τα βασικά πράγματα, όσο ζω μαθαίνω
αφήστε τα όλα ξεκλείδωτα μάγκες, φοριαμούς, όπλα, άρβυλα, να πάτε χαλαρά! Το επόμενο πρωί αν δεν βρείτε τίποτα μην σας πάρει από κάτω, είπαμε χαλαρά!

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Παιδια να ρωτησω... Κατι ακουσα οτι πρεπει να παρουμε και βελονα και κλωστη. Για να ραβουμε τα σηματα μας... Κατι τετοιο... Αυτοο ισχυει; Γιατι αν ισχυει να κατσω να μου κανει η μανα μου εντατυπα μαθηματα ραψιματος γιατι αν το κανω μονος θα ραψω πανω στην στολη και το χερι 

Τα σήματα είναι το λιγότερο, τα κουμπιά και το ξήλωμα των παντελονιών-χιτωνίων είναι που θα σε απασχολούν.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Αμααααν φιλε... Αυτο δεν ειχα σκεφτει... Παει τωρα μου εκανες την καρδια περιβολι... Παω στην μανα μου... Δεν το γλυτωνω
Καλό θα ήταν να έχεις περασμένες από τώρα τις κλωστές τις βελόνες γιατί μετά κλάφ'τα Χαράλαμπε.

-
- Επιλοχίας
Αλεξανδρε μην αγχωνεσαι ρε συ με τετοια πραγματα. Ολο και καποιος μεσα στο θαλαμο, θα ξερει να το κανει για εσενα!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Το ελπιζω ρε παιδια... Γιατι στο ραψιμο και το μαγειρεμα δεν το εχω
Ρε παιδιά με τους φοριαμούς και τα όπλα τι παίζει, θα χρειαστούμε λουκέτα και για αυτά; Ο φοριαμός δεν έχει δικιά του κλειδαριά; Είναι δυνατόν να σου κλέψουν-πειράξουν το όπλο; Δεν υπάρχει κάποιος που τα φυλάει και άμα γίνει κάτι βρίσκει αυτός τον μπελά του?
Πάντα βάζεις λουκέτο σε οιοδήποτε οπλοβαστό. Και ναι πάντα υπάρχει οπλοφύλακας.
Αν σε έφοδο βρούν το όπλο σου χωρίς λουκέτο, θα φας και εσύ καμπάνα και ο οπλοφύλακας που δεν προνόησε να το "ασφαλίσει".
Θα τα μάθετε και θα σας πρήζουν τα @@ κάθε ήμερα για το συγκεκριμένο.
Υπάρχει και σχετικό θέμα
Κλοπές στο Στρατό
Αν σε έφοδο βρούν το όπλο σου χωρίς λουκέτο, θα φας και εσύ καμπάνα και ο οπλοφύλακας που δεν προνόησε να το "ασφαλίσει".
Θα τα μάθετε και θα σας πρήζουν τα @@ κάθε ήμερα για το συγκεκριμένο.
Υπάρχει και σχετικό θέμα
Κλοπές στο Στρατό
Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ
Kάλτσες, γάντια, σκούφο μπορούμε να πέρουμε μαύρα;ή αναγκαστικά φαιοπράσινα; Κάτι άλλο, να πάρω balaclava/full face ή θα με κράξουνε για ψώνιο κλπ; Πεύκο μπαίνω.
-
- Επιλοχίας
Φαιοπρασινα φιλε μου.Full face παρε δεν παιζει προβλημα!
Παιδιά, πήρα μια γενική καλή ιδέα. Μήπως μπορεί κανενας έμπειρος να μας πει σε μορφη λιστας τι πήρε μαζί του την ημέρα που παρουσιάστηκε?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης