vag έγραψε:Ευχαριστω φιλε! Κατι υπαρχει αλλα μου λενε πηγαινε 1 μηνα παραμεθωριο η' στους 4 μηνες αποταν παρουσιαστηκες θα σε φερουμε. Κατι τετοια. Δεν ειναι λιγο χαζο εφοσον υπαρχει να μου τα λενε αυτα;
Και κατι ακομα αν γνωριζεις φυσικα. Ποιο δυνατο βυζμα θεωρειται το πολιτικο η' το στρατιωτικο;
στον 1 μήνα από παραμεθόριο φεύγεις με απόσπαση η οποία θα πρέπει να ανανεώνεται κάθε μήνα και αν μπορέσει το βύσμα σου κάποια στιγμή θα την κάνει μετάθεση, αν δεν καταφέρει να την κάνει μετάθεση, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να στην ανανεώνει κάθε μήνα και στο τέλος να πας στην μονάδα που ανήκεις και να πάρεις το απολυτήριο
τώρα από βύσμα φίλε μου, είναι πόσο θα ασχοληθεί ο άλλος μαζί σου και τι γνωριμίες έχει
Καλησπερα παιδια... Σας στελνω απο Εβρο Ορεστιαδα δεν νομιζω πως πρεπει να πω την μοναδα για ευνοητους λογους... Λοιπον ειμαι 3 μηνες φανταρος και εχω περασει κανονικα ΣΠΕΝ και ολα... Εχω βαλει βυσμα και (πολιτικο) και μου ειχε πει οτι αν κανει κατι θα κανει μετα την εκπαιδευση και μιας και τελειωσε η εκπαιδευση και επεστρεψα απο τις γιορτες βρηκε την μανα μου και της ειπε οτι τα στοιχεια μου ειναι στο Υπουργειο. Σημερα ακουσα οτι στις 28 βγαινουν οι μεταθεσεις για τους 8μηνητες... Παιζει να ειμαι μεσα σε αυτους; Ας μου πει καποιος που εχει εμπειρια γιατι δεν την παλευω αλλο στην Γκατζολια. Να στε καλα!
Θανος έγραψε:Καλησπερα παιδια... Σας στελνω απο Εβρο Ορεστιαδα δεν νομιζω πως πρεπει να πω την μοναδα για ευνοητους λογους... Λοιπον ειμαι 3 μηνες φανταρος και εχω περασει κανονικα ΣΠΕΝ και ολα... Εχω βαλει βυσμα και (πολιτικο) και μου ειχε πει οτι αν κανει κατι θα κανει μετα την εκπαιδευση και μιας και τελειωσε η εκπαιδευση και επεστρεψα απο τις γιορτες βρηκε την μανα μου και της ειπε οτι τα στοιχεια μου ειναι στο Υπουργειο. Σημερα ακουσα οτι στις 28 βγαινουν οι μεταθεσεις για τους 8μηνητες... Παιζει να ειμαι μεσα σε αυτους; Ας μου πει καποιος που εχει εμπειρια γιατι δεν την παλευω αλλο στην Γκατζολια. Να στε καλα!
Ποτε παρουσιαστηκες ;3 μηνες λιγο δυσκολο να εισαι.
Θανος έγραψε:Καλησπερα παιδια... Σας στελνω απο Εβρο Ορεστιαδα δεν νομιζω πως πρεπει να πω την μοναδα για ευνοητους λογους... Λοιπον ειμαι 3 μηνες φανταρος και εχω περασει κανονικα ΣΠΕΝ και ολα... Εχω βαλει βυσμα και (πολιτικο) και μου ειχε πει οτι αν κανει κατι θα κανει μετα την εκπαιδευση και μιας και τελειωσε η εκπαιδευση και επεστρεψα απο τις γιορτες βρηκε την μανα μου και της ειπε οτι τα στοιχεια μου ειναι στο Υπουργειο. Σημερα ακουσα οτι στις 28 βγαινουν οι μεταθεσεις για τους 8μηνητες... Παιζει να ειμαι μεσα σε αυτους; Ας μου πει καποιος που εχει εμπειρια γιατι δεν την παλευω αλλο στην Γκατζολια. Να στε καλα!
Από αυτά που γράφεις, δεν δικαιούσαι μειωμένη θητεία, οπότε μόνο με βύσμα θα πάρεις μετάθεση, Μην μπερδεύεις την δικιά σου μετάθεση με αυτές των παιδιών που θα τις πάρουν έτσι κι'αλλιώς
Από αυτά που γράφεις, δεν δικαιούσαι μειωμένη θητεία, οπότε μόνο με βύσμα θα πάρεις μετάθεση, Μην μπερδεύεις την δικιά σου μετάθεση με αυτές των παιδιών που θα τις πάρουν έτσι κι'αλλιώς
Λαθος το πειρατε αυτο που εγραψα... Φυσικα και δεν δικαιουμε 8μηνη θητεια και δεν νομιζω να εγραψα κατι τετοιο απλα ακουσα οτι και καλα τα βυσματα φευγουν τοτε μαζι με τις 8μηνες μεταθεσεις. Ισχυει;
Εσύ φίλε μου μπορούσες να φύγεις από τον πρώτο μήνα που συμπλήρωσες στην παραμεθόριο, διάβασε το μήνυμα που υπάρχει πάνω από το πρώτο σου ποστ και θα καταλάβεις
Οι μεταθεσεις και εχουν βγει και εχουν σταλει. Αυτο γινεται για να μην υπαρχει πρηξιμο την τελευταια στιγμη απο ολους εσας που ρωτατε. Δεν καταλαβαινω την πρεμουρα σας να μαθετε, σε μια-δυο μερες με το που γυρισετε απο αδεια θα τις μαθετε και θα φυγετε μαζικα με φυλλο πορειας.
Μια ερώτηση παιδιά:Εχω καλό βύσμα. Μπορώ με την πρώτη μετάθεση μετά το κέντρο να πάω σε μονάδα επιλογής μου ή θα πρέπει αναγκαστικά να συμπληρώσω ένα μήνα σε μονάδα της παραμεθορίου και μετά να λειτουργήσει το βύσμα;