Μεταθέσεις στο στρατό (2015)
Παιδες ειμαι οχταμηνιτης και μου εχουν πει οτι μετα απο 4 μημες δικαιουμαι μεταθεση καπου κοντα στο σπιτι
ξερετε αν τυχον δεν εχω βυσμα αν θα μου την δωσουνε η θα μου την κοψουνε;
και κατι αλλι γνωριζει κανεις ποτε θα αρχισουν οι μεταθεσεις για την Β ΕΣΣΟ 2011;
ξερετε αν τυχον δεν εχω βυσμα αν θα μου την δωσουνε η θα μου την κοψουνε;
και κατι αλλι γνωριζει κανεις ποτε θα αρχισουν οι μεταθεσεις για την Β ΕΣΣΟ 2011;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 39
Το κόντα στο σπίτι είναι σχετικό αν δεν έχες βύσμα μην περιμένεις ότι θα πας στην ποιο κοντινή μοναδά
Οι μεταθέσεις μετά τον σεπτέμβριο
Οι μεταθέσεις μετά τον σεπτέμβριο
Η μεταθεση σου θα ερθει εως 15 σεπτεμβρη! Το ποσο κοντα στο σπιτι σου εξαρταται
Είναι θέμα μορίων αλλά και αν έχεις φυσικά κάνα γνωστό.δημητρης έγραψε:Η μεταθεση σου θα ερθει εως 15 σεπτεμβρη! Το ποσο κοντα στο σπιτι σου εξαρταται
http://www.army.gr/files/File/do8files/09_Entypo_Ypey8ynhs_dhlwshs_froyrwn_protimhshs_%20meta8eshs.pdf
http://www.army.gr/files/File/do8files/01_Oplites%20oloklhroy%208hteias_KEIMENO.pdf
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλημερα, υπαρχει η πιθανοτητα να παω στο πολεμικο ναυτικο. Υπαρχει ακομα η δυνατοτητα να κανω 9μηνεσ Αν κανω ολη μου την θητεια σε νησι παραμεθωριου; Και Αν ναι Πιο νησι προτεινετε; Σκεφτομουν για ροδο...
Σε οποιοδήποτε νησί και άν υπηρετήσεις είναι πολύ καλά.
Προσωπικά προτείνω την Λέσβο.
Προσωπικά προτείνω την Λέσβο.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου... Ποτε θα πρεπει να δηλωσω την επιλογη μου για την παραμεθωριο; Επισης ισχυει οτι τα νησια αυτα εχουν ακομα τις 15-15 η κατι αντιστοιχο σε αδειες οff;
Να σε ρωτησω και κατι αλλο; Ποτε φευγει η επομενη σειρα; νοεμβρη; Επειδη μου ειπαν οτι μπορει να μην φυγει!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 39
Νοέμβρη φεύγει και δεν γνωρίζω ποιος τα διαδίδει αυτά τα πράγματα
@kostaki13 αυτό που λες πραγματικά δεν πιστεύω πως έχει την παραμικρή ισχύ... Εδώ λένε ότι τους λείπουν ΕΠΟΠ, και δε θα πάρουν ολόκληρη ΕΣΣΟ;
Καλημερα παιδια! Να ρωτησω οποιος ξερει ας απαντησει παρακαλω. Παρουσιατικα 24 Νοεμβριου και αυριο ανεβαινω Ξανθη οντας διαβιβαστης. Ποτε μπορω να ερθω με μεταθεση αθηνα; Κανω 9μηνο και αναφερομαι σε βυζματικη και μη μεταθεση
- Palioseira
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 6
vag έγραψε:Καλημερα παιδια! Να ρωτησω οποιος ξερει ας απαντησει παρακαλω. Παρουσιατικα 24 Νοεμβριου και αυριο ανεβαινω Ξανθη οντας διαβιβαστης. Ποτε μπορω να ερθω με μεταθεση αθηνα; Κανω 9μηνο και αναφερομαι σε βυζματικη και μη μεταθεση
Χωρις βυσμα σε πληρους θητειας δεν υπαρχει μεταθεση.
Με... Βυσμα απο αυριο αναλογως μεγεθους βυσματος !
Ευχαριστω φιλε! Κατι υπαρχει αλλα μου λενε πηγαινε 1 μηνα παραμεθωριο η' στους 4 μηνες αποταν παρουσιαστηκες θα σε φερουμε. Κατι τετοια. Δεν ειναι λιγο χαζο εφοσον υπαρχει να μου τα λενε αυτα; 
Και κατι ακομα αν γνωριζεις φυσικα. Ποιο δυνατο βυζμα θεωρειται το πολιτικο η' το στρατιωτικο;

Και κατι ακομα αν γνωριζεις φυσικα. Ποιο δυνατο βυζμα θεωρειται το πολιτικο η' το στρατιωτικο;
- Palioseira
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 6
vag έγραψε:Ευχαριστω φιλε! Κατι υπαρχει αλλα μου λενε πηγαινε 1 μηνα παραμεθωριο η' στους 4 μηνες αποταν παρουσιαστηκες θα σε φερουμε. Κατι τετοια. Δεν ειναι λιγο χαζο εφοσον υπαρχει να μου τα λενε αυτα;
Απο υποσχεσεις αλλο τιποτα αλλα κρατα μικρο καλαθι...
Τωρα η κατασταση ειναι πολυ μπερδεμενη και οι στρατιωτικοι ειναι παραγκωνισμενοι αλλα και οι πολιτικοι ειναι απο πολλα κομματα και φοβαται ο ενας τον αλλον.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης