Μεταθέσεις στο στρατό (2015)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για το πότε περίπου φεύγετε μπορείτε να διαβάσε μηνύματα από άλλα παιδιά
Μεταθέσεις 8-μηνων για 313 σειρά

labrakoagr7 έγραψε:Και αν κλεισει που αλλου μπορει να με μεταθεσουν; Γιαννενα π. Χ. Μπορει η ειδικοτητα μου να επηρεασει το που θα με μεταθεσουν;

Μπορεί να σε πάνε σε ΜΕ (Μονάδα Επιστράτευσης) εκεί δεν παίζει ρόλο τι ειδικότητα έχεις, επίσης μπορεί να σε πάνε σε λόχο διοικήσεως που ούτε εκεί παίζει ρόλο η ειδικοτητά σου
Τροπος για θεσσαλονι

Δημοσίευση από Τροπος για θεσσαλονι »

υπαρχει τροπος να παο θεσσαλονικη θα εχο πτυχιο πληροφορικης και θα ειμαι παντρεμενος αν οχι θεσσαλονικη καπου καμια 100ρια χιλιομετρα μακρια ;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τροπος για θεσσαλονι έγραψε:υπαρχει τροπος να παο θεσσαλονικη θα εχο πτυχιο πληροφορικης και θα ειμαι παντρεμενος αν οχι θεσσαλονικη καπου καμια 100ρια χιλιομετρα μακρια ;

Χλωμό το κόβω... Αν είχες παιδί κάτι θα γινότανε τώρα αν δεν έχεις βύσμα μόνο με τύχη θα αποφύγεις τον έβρο η κάποιο νησί
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδιά, μια βοήθεια:

Κατάγομαι από Μεσσηνία, ανήκω στο στρατολογικό γραφείο Καλαμάτας (εκεί πέρασα περιοδεύων), αλλά τα τελευταία 7 χρόνια μένω μόνιμα και μόνος μου (χωρίς γονείς δηλαδή) στην Αθήνα, σε ιδιόκτητο σπίτι.

Που θα πάρω μετάθεση κοντά στον τόπο κατοικίας μου (το δικαιούμαι λόγω 8άμηνης θητείας) ;

Στην Αθήνα ή στην Μεσσηνία; Τι θεωρεί ο στρατός ως τόπο κατοικίας μου; Το δηλώνω εγώ, ή είναι εκεί που είναι το στρ. Γραφείο;

Γιατί καίγομαι να πάρω μετάθεση σε μονάδα της Αττικής, παρα για Καλαμάτα ή Τρίπολη.

Όποιος ξέρει, ας απαντήσει. Ευχαριστώ!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιώργος έγραψε:Παιδιά, μια βοήθεια:

Κατάγομαι από Μεσσηνία, ανήκω στο στρατολογικό γραφείο Καλαμάτας (εκεί πέρασα περιοδεύων), αλλά τα τελευταία 7 χρόνια μένω μόνιμα και μόνος μου (χωρίς γονείς δηλαδή) στην Αθήνα, σε ιδιόκτητο σπίτι.

Που θα πάρω μετάθεση κοντά στον τόπο κατοικίας μου (το δικαιούμαι λόγω 8άμηνης θητείας) ;

Στην Αθήνα ή στην Μεσσηνία; Τι θεωρεί ο στρατός ως τόπο κατοικίας μου; Το δηλώνω εγώ, ή είναι εκεί που είναι το στρ. Γραφείο;

Γιατί καίγομαι να πάρω μετάθεση σε μονάδα της Αττικής, παρα για Καλαμάτα ή Τρίπολη.

Πρέπει να δηλώσεις μόνιμη κατοικία την αθήνα...
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Ειμαι στρατιωτης ι4. Δικαιουμαι μεταθεση
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Γεια σας παιδιά. Εγώ θα κόψω μέσα στον Ιούλιο την αναβολή μου για να μπα Νοέμβρη. Με βάση τις αλλαγές στο σύστημα μεταθέσεων, σκέφτομαι να δηλώσω κάποια περιοχή μεταξύ Τήλου, Νίσυρου, Σύμης, Μεγίστης και Σαμοθράκης. Μπορεί να μου πει κάποιος, αν γνωρίζει, σε ποια από αυτές τις περιοχές υπάρχουν καλύτερες συνθήκες (ή λιγότερο άσχημες) ;
Και κάτι ακόμη. Αν με στείλουν σε μια περιοχή όπως η Μυτιλίνη, η Χίος κλπ, παίρνω στο τέλος μετάθεση για Αθήνα ή τελιώνω εκεί τη θητεία μου;

eYXARIST;V
Άβαταρ μέλους
Sarge
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Sarge »

Νομίζω πως κανείς δεν μπορεί να στο απαντήσει αυτό με βεβαιότητα. Για παράδειγμα εγώ άκουγα τα καλύτερα για τη Νίσυρο. Όταν πήρα την μετάθεση μου για εκεί, μας είχαν στο πήγαινε-έλα στη Κω. Λόγω του ότι η Νίσυρος είχε λίγα κρεβάτια, οι στρατιώτες έφευγαν με απόσπαση για τη Κω. Τώρα το αν θα περάσεις καλά, παίζουν πολύ παράγοντες, όπως Διοικητής, πως πάει η υπηρεσία, τι αξιωματικοί υπάρχουν μέσα κτλ.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Greek_Army έγραψε:
Γιώργος έγραψε:Παιδιά, μια βοήθεια:

Πρέπει να δηλώσεις μόνιμη κατοικία την αθήνα...

Πότε το δηλώνω φίλε; Όταν παρουσιαστώ;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ε ναι

Εννοείται ότι πρέπει να έχεις και έγγραφο που να το αποδεικνύει
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Greek_Army έγραψε:

Πως να το αποδείξω;Εικόνα

Πχ, ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι στο όνομα ενός παλιού νοικάρη...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιώργος έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

Με εντοπιότητα
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Greek_Army έγραψε:
Γιώργος έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

Με εντοπιότητα

Ευχαριστώ φίλε.

Θα πάω στον Δήμο ή στο ΚΕΠ με λογαριασμό ΟΤΕ (με το όνομά μου) και ελπίζω να μην συναντήσω προβλήματα...

jim

Δημοσίευση από jim »

Φιλε μου ειμαι σε μια μοναδα στο διδυμοτυχο και εχω ενα πραγμα να σου πω. Αν εχεις βισμα διαβαινε. Αν δεν εχεις και πεσεις σε μοναδα σαν την δικια μου λενε την λεξη αυτοκτονα. Ειναι ακραια λεξη αλλα για καποιους ειναι μια λυση που περνα απο το μυαλο. Λανθασμενα δεν λεω. Αλλα οταν σε τρεχουν λες και εισαι σε ειδικες δυναμεσι ενω εισαι σε μοναδα πυροβολικου οπως εγω και κανεις ενα νουμερο την μερα και 5-6 κολυομενα. Τοτε το σκευτεσαι σε στιγμες αδυναμιας. Και αν εσια τυχερος ξσαφνικα το ξεπερνας... Το προβλημα ειναι αν δεν το ξεπερασεις εκεινη την στιγμη. Και λες αφου πιεζομαι γιατι δεν παω να την κανω; Γιατι λες αν παρω απολυτηριο ι5 δεν θα μπορω να βρω δουλεια πουθενα. Και αν οχι πουθενα. Συγουρα σου κοβει πολυ... Οποτε για να ερθουμε και στο θεμα μας. Αν δεν εχεις βισμα και ναι μεν εισαι μαρυα αλλα δεν σε πιεζουν τρελα. Βρες τροπο και δες τα θετικα. Αν εισαι σαν και εμενα που δεν εχω και μας πιεζουν. Τοτε απλα προσπαθησε να μην κανεις καμια τρελα. Και πιστεψε με. Τελικα μπορει να εισια υγειης και να βγεις η ξαπλα η λοξα. Ευχη μου. Να εχεις βισμα και να το χρησιμοποιησεις. Αλλα οχι να χονεις αλλους να κανουν τα δικα σου... Και καλο κουραγιο.
δημητρης. Ενας απελπιζμενος αλλα ακομα ακεραιος στρατωτης πυροβολικου
...

Δημοσίευση από ... »

Φίλε Δημήτρη, υπομονή...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες