Aθλητικές Δοκιμασιες Σωφρονιστικών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
AnnieM
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Άνεργος Πολίτης!

Δημοσίευση από AnnieM »

Εικόνα Παιδιά, μόλις βρήκα τα δικαιολογιτικά που χρειάζονται (ΟΚ)

Αλλα και τις γυμναστικές ασκήσεις... Δεν είμαστε καλά... Ολυμπιονίκες θέλουν; Άκου Άλμα εις ύψος και εις μήκος και ρίψη σφαίρας... Εικόνα

---------------> http://news.princeoliver.com/2012/08/21/greece/602229/diagwnismos-500-swfronistikwn-ipallilwn/#.UDXx_KA2dK0
Άβαταρ μέλους
Stauros
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Stauros »

Τα βασικα αθληματα για τα σωματα ασφαλειας, αυτα ειναι τα στανταρ, οπου και αν πας αυτα θς κανεις, μονο στην πυροσβεστικη ειναι πιο σφιχτα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Προφανώς πρώτη φορά δίνει η κοπέλα γι'αυτό δεν γνωρίζει. Πάντως τα αθλήματα είναι γελοία.(Ήμαρτον δηλαδή). Άν δεν μπορείτε και αυτά ρε παιδιά δηλαδή τι να πώ Εικόνα
AnnieM
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από AnnieM »

Ναι, δεν έχω κάνει αίτηση ποτέ για παρόμοιες θέσεις. Ενδιαφέρομαι και για Σχολή Εμποροπλοιάρχων αλλά τώρα που το έμαθα έληξε για φέτος.

Είμαι 22 και αποφοίτησα απο το Λύκειο το 2008. Μέχρι τότε κάναμε γυμναστική κάθε μέρα (τρέξιμο γύρω γύρω το γηπεδάκι και κάμψεις, πφφφφφ... ). Τώρα έχω ένα σωρό υποχρεώσεις και δεν έχω χρόνο. Μόνο ό, τι μπορώ να κάνω μόνη μου στο σπίτι. Ούτε μπάσκετ δεν μπορούσα να παίξω, γιατί αδυναμώ τελείως στα άλματα. Δεν είναι σωστό να κοροϊδεύεις ξέρεις, επειδή εσένα μπορεί να σου είναι εύκολο!Εικόνα Μπορεί και για μένα να είναι, αλλά δεν το έχω κάνει ΠΟΤΕ. Δεν καταλαβαίνω σε τι χρησιμεύουν όλα αυτά πάντως...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

AnnieM έγραψε: Δεν είναι σωστό να κοροϊδεύεις ξέρεις, επειδή εσένα μπορεί να σου είναι εύκολο!Εικόνα Μπορεί και για μένα να είναι, αλλά δεν το έχω κάνει ΠΟΤΕ. Δεν καταλαβαίνω σε τι χρησιμεύουν όλα αυτά πάντως...

Χρησιμεύουν στο να έχει το υποψήφιο προσωπικό που θα προσληφθεί μια normal φυσική κατάσταση. Τα αθλήματα δεν είναι δύσκολα αρκεί να γίνει μια σωστή προετοιμασία για την επίτευξη του στόχου. Ούτε τα όρια απευθύνονται σε ολυμπιονίκες. Συγνώμη άν το εξέλαβες έτσι αλλά το μήνυμά μου δεν είχε σαρκαστικό / χλευαστικό περιεχόμενο. Για την ιστορία πάντως μιάς και αναφέρεις την Πλοιάρχων ότι το όριο ηλικίας είναι τα 27 συνεπώς έχεις καιρό να το σκεφτείς αλλά άς μην ξεφεύγουμε. Για τις Σχολές πλοιάρχων υπάρχουν αντίστοιχα θέματα!

Άβαταρ μέλους
Stauros
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Stauros »

Αμα σε καποιο αθλημα αδυνατης, τοτε πρεπει να κλεψεις λιγο χρονο και να εξασκηθεις...
AnnieM
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από AnnieM »

Stauros έγραψε:Αμα σε καποιο αθλημα αδυνατης, τοτε πρεπει να κλεψεις λιγο χρονο και να εξασκηθεις...

Να εξασκηθώ... Ννννναι. Μισό να πάρω τον προπονητή μου ενα τηλεφωνάκι να κλείσουμε ραντεβού στο ΟΑΚΑ Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Eirini86
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Eirini86 »

Θέλουν εξάσκηση τα αθλήματα, για κάποιον που δεν ασχολείται και δεν έχει μια στοιχειώδης φυσική κατάσταση δε θα βγάλει το χιλιάρι. Ειδικά οι γυναίκες πρέπει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο παραπάνω, και για το χιλιάρι κ για την σφαίρα κυρίως, και το μήκος εε παλεύεται, αλλά και σε αυτό πρέπει να κάνεις και 10 άλματα να βρεις το πάτημά σου πριν δώσεις όταν έρθει η ώρα. Εκτός πια αμα το έχεις γενικά με τον αθλητισμό κ σου είναι παιχνιδάκι. Πάντως μέχρι να βγει η προκύρηξη και να φτάσουμε (όποτε) στο να δίνουμε αθλήματα, καιρός υπάρχει Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Να σημειώσουμε επίσης ότι σε κάποια αθλήματα έχετε 3 προσπάθειες για να πετύχετε το όριο όπως το μήκος - το ύψος και η σφαίρα Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

AnnieM έγραψε:Ναι, δεν έχω κάνει αίτηση ποτέ για παρόμοιες θέσεις. Ενδιαφέρομαι και για Σχολή Εμποροπλοιάρχων αλλά τώρα που το έμαθα έληξε για φέτος.

Είμαι 22 και αποφοίτησα απο το Λύκειο το 2008. Μέχρι τότε κάναμε γυμναστική κάθε μέρα (τρέξιμο γύρω γύρω το γηπεδάκι και κάμψεις, πφφφφφ... ). Τώρα έχω ένα σωρό υποχρεώσεις και δεν έχω χρόνο. Μόνο ό, τι μπορώ να κάνω μόνη μου στο σπίτι. Ούτε μπάσκετ δεν μπορούσα να παίξω, γιατί αδυναμώ τελείως στα άλματα. Δεν είναι σωστό να κοροϊδεύεις ξέρεις, επειδή εσένα μπορεί να σου είναι εύκολο!Εικόνα Μπορεί και για μένα να είναι, αλλά δεν το έχω κάνει ΠΟΤΕ. Δεν καταλαβαίνω σε τι χρησιμεύουν όλα αυτά πάντως...

Δεν γίνεται μαντάμ επειδή εσύ έχεις να ασχοληθείς με την γυμναστική από τότε που τελειώσεις το σχολείο σου να κάθεσαι και να γράφεις για αθλήματα Ολυμπιονικών, μεσολαβεί ένα διάστημα 4 χρονών από το 2008 μέχρι σήμερα, δεν σου φταίει κανείς που δεν ενημερώσουν για αντίστοιχους διαγωνισμούς, διάβασες ξαφνικά σε μια εφημερίδα η σε μια διαφήμιση στην τηλεόραση για μια προκήρυξη σου γυάλισε και προσπαθείς τώρα να βγεις και από πάνω με σχόλια του τύπου "έχω ένα σωρό υποχρεώσεις και δεν έχω χρόνο"

Άσε την κλάψα και μην βλέπεις παντού εχθρούς, ο Δ. Υ. Κ ορθώς σε ενημέρωσε για το που χρησιμεύουν τα αθλήματα, τώρα που γνωρίζεις ότι θα βγει η προκήρυξη κάτσε και ασχολήσου με την γυμναστική, αφιέρωσε χρόνο (για μόνιμη δουλειά μιλάμε), μην βγεις 10 φορές με τις φιλενάδες σου και πήγαινε στο κοντινότερο πάρκο της περιοχής σου και άρχισε το τρέξιμο, το επόμενο βήμα είναι η να βρεις γυμναστή η απλά κάποιον που να γνωρίζει από μήκος και σφαίρα, στο φόρουμ υπάρχουν αρκετά παιδιά που έχουνε δώσει σε παλαιότερους διαγωνισμούς οπότε αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να μάθεις θα ρωτήσεις και θα σου απαντήσουν, όλα τα δημοτικά στάδια έχουν σκάμα για μήκος τώρα για σφαίρα τα περισσότερα σου δίνουν αρκεί να έρθεις σε συνεννόηση με τον εκάστοτε φύλακα του σταδίου.

Κανείς δεν έχει την πρόθεση να σε κοροϊδέψει, στα λέμε χύμα μήπως και ξυπνήσεις, τώρα αν εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είναι δύσκολα χωρίς καν να έχεις μπει στην διαδικασία να προσπαθήσεις αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και κανενός άλλου
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Μικρη μου αννουλα ξεκινας λαθος... Ρωτα εναν αστυνομικο γιατι χρειαζονται τα αθληματα, εναν λιμενικο η εναν πυροσβεστη κ θα σου πουν ακριβως τον λογο! Μηπως με το που μπεις θελεις να σε στειλουν σε κανενα γραφειο; Αυτο ειναι τα σωματα ασφαλειας για εσενα; Αμα θελεις να μπεις μην χαλας τον χρονο σου σε εναν υπολογιστη μπροστα. Τοσα γηπεδα υπαρχουν στην αθηνα η οπου αλλου εισαι!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
AnnieM
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από AnnieM »

Καλά είστε πολύ έξυπνοι και οι 2 σας. Πρώτ'απ'όλα, θα σου'λεγα ποιά να πεις μαντάμ, αλλά έχε χάρη Εικόνα

Επίσης, εγώ θα πέθαινα αν με έβαζαν να δουλέψω πίσω απο ένα γραφείο! Θα έδινα τα πάντα να μπορώ να γίνω αστυνομικός και να είμαι στο δρόμο, όχι πίσω απ'το γραφειάκι μου επειδή έγραψα καλή έκθεση! Δεν με παίρνει το ύψος, αλλιώς... Άντε με τα έξυπνα που μαζεύτηκαν και μας κάνουν τους πολύξερους. Με ήξερες και απο το χωριό σου ότι κάθομαι μπροστά στην τηλεόραση όλη μέρα, ή ότι βγαίνω με τις φιλενάδες μου Εικόνα Εγώ μπορεί να φροντίζω καμιά άρρωστη μάνα, να συντηρώ ολόκληρο το σπίτι, να ψάχνω για δουλειά, και να μην έχω λεφτά και χρόνο ούτε για να κάτσω να ξυστώ Εικόνα Δεν είναι όλοι σώνει και καλά τίποτα αργόσχολα χοντρά ζώα επειδή είναι άνεργοι ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

1. Αν δεν μπορείς να δεχτείς την κριτική των άλλων μην μπαίνεις στην διαδικασία να γράφεις σε ένα φόρουμ
2. Το ότι δεν γνώριζες τόσα χρόνια τα αθλήματα που δίνονται σε αντίστοιχους διαγωνισμούς μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν είχες ασχοληθεί, τρανταχτό παράδειγμα το δήθεν ενδιαφέρον σου για τις ΑΕΝ, οπότε άσε τα "μπορεί" και τα "να"
3. Ήταν η τελευταία σου δημοσίευση στο φόρουμ, μπορείς να επιστρέψεις στις καθημερινές σου δραστηριότητες

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Απ'οτι σου ειπε ο φιλος πιο πανω υπαρχουν κ θετικα αλλα δεν θελεις να τα δεις, κανεις σαν εναν παιδακι που του εφαγαν το μπιφτεκι του. Πηγαινε να φτιαξεις αλλο λοιπον! Τα αθληματα δεν ειναι μονο για την φυσικη κατασταση, βγαζεις κ τα ψυχικα σου αποθεματα. Εσυ βγαζεις ψυχολογικα κολληματα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από gate21ss »

Πιστεύω ότι ήσασταν όλοι υπερβολικοί και απόλυτοι απέναντι στην Άννι.
Πάντα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκφράσουμε τη γνώμη μας.
Εσείς την εκφράσατε με το χειρότερο τρόπο, μέχρι και που αγγίξατε τις παρυφές του μισογυνισμού.
Σε αυτό το φόρουμ έχω διαβάσω πολύ χειρότερες αρλούμπες και άσχετα πράγματα από αυτά που είπε η Άννι. Δεν έχω όμως ξαναδιαβάσει τέτοια ομαδική αρνητική αντίδραση.

Υ. Γ.1: Δεν υπονοώ ότι η Άννι είχε δίκιο σε αυτά που έγραφε, αλλά εσείς σίγουρα με την αντίδρασή σας χάσατε το δικό σας δίκιο.

Υ. Γ.2: Σέβομαι όλες τις απόψεις. Αυτή ήταν η δική μου.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης