AnnieM έγραψε:Ναι, δεν έχω κάνει αίτηση ποτέ για παρόμοιες θέσεις. Ενδιαφέρομαι και για Σχολή Εμποροπλοιάρχων αλλά τώρα που το έμαθα έληξε για φέτος.
Είμαι 22 και αποφοίτησα απο το Λύκειο το 2008. Μέχρι τότε κάναμε γυμναστική κάθε μέρα (τρέξιμο γύρω γύρω το γηπεδάκι και κάμψεις, πφφφφφ... ). Τώρα έχω ένα σωρό υποχρεώσεις και δεν έχω χρόνο. Μόνο ό, τι μπορώ να κάνω μόνη μου στο σπίτι. Ούτε μπάσκετ δεν μπορούσα να παίξω, γιατί αδυναμώ τελείως στα άλματα. Δεν είναι σωστό να κοροϊδεύεις ξέρεις, επειδή εσένα μπορεί να σου είναι εύκολο!

Μπορεί και για μένα να είναι, αλλά δεν το έχω κάνει ΠΟΤΕ. Δεν καταλαβαίνω σε τι χρησιμεύουν όλα αυτά πάντως...
Δεν γίνεται μαντάμ επειδή εσύ έχεις να ασχοληθείς με την γυμναστική από τότε που τελειώσεις το σχολείο σου να κάθεσαι και να γράφεις για αθλήματα Ολυμπιονικών, μεσολαβεί ένα διάστημα 4 χρονών από το 2008 μέχρι σήμερα, δεν σου φταίει κανείς που δεν ενημερώσουν για αντίστοιχους διαγωνισμούς, διάβασες ξαφνικά σε μια εφημερίδα η σε μια διαφήμιση στην τηλεόραση για μια προκήρυξη σου γυάλισε και προσπαθείς τώρα να βγεις και από πάνω με σχόλια του τύπου "έχω ένα σωρό υποχρεώσεις και δεν έχω χρόνο"
Άσε την κλάψα και μην βλέπεις παντού εχθρούς, ο Δ. Υ. Κ ορθώς σε ενημέρωσε για το που χρησιμεύουν τα αθλήματα, τώρα που γνωρίζεις ότι θα βγει η προκήρυξη κάτσε και ασχολήσου με την γυμναστική, αφιέρωσε χρόνο (για μόνιμη δουλειά μιλάμε), μην βγεις 10 φορές με τις φιλενάδες σου και πήγαινε στο κοντινότερο πάρκο της περιοχής σου και άρχισε το τρέξιμο, το επόμενο βήμα είναι η να βρεις γυμναστή η απλά κάποιον που να γνωρίζει από μήκος και σφαίρα, στο φόρουμ υπάρχουν αρκετά παιδιά που έχουνε δώσει σε παλαιότερους διαγωνισμούς οπότε αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να μάθεις θα ρωτήσεις και θα σου απαντήσουν, όλα τα δημοτικά στάδια έχουν σκάμα για μήκος τώρα για σφαίρα τα περισσότερα σου δίνουν αρκεί να έρθεις σε συνεννόηση με τον εκάστοτε φύλακα του σταδίου.
Κανείς δεν έχει την πρόθεση να σε κοροϊδέψει, στα λέμε χύμα μήπως και ξυπνήσεις, τώρα αν εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είναι δύσκολα χωρίς καν να έχεις μπει στην διαδικασία να προσπαθήσεις αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και κανενός άλλου