Κατεύθυνση για Εμπορικό Ναυτικό
Θελω να ρωτησω αν γινεται ν μπω απο θεωριτικη κατευθηνση εχοντας παρει μαθηματικα... Μοθ αρεσει η σχολη ειναι η πρωτη μοθ επιλογή...
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 1
maria έγραψε:Θελω να ρωτησω αν γινεται ν μπω απο θεωριτικη κατευθηνση εχοντας παρει μαθηματικα... Μοθ αρεσει η σχολη ειναι η πρωτη μοθ επιλογή...
Το σκεφτηκες καλα;
Παιδια εχω μια απορια, ειμαι μαθητης 1 λυκειου και θα ηθελα να μαθω αν μπορω να περασω σε αεν απο τεχνολογικη κατευθινση (ρωταω γιατι ξερω οτι μετα στην σχολη θα πρεπει να κανω χειμια). Ευχαριστω
έγραψε:Παιδια εχω μια απορια, ειμαι μαθητης 1 λυκειου και θα ηθελα να μαθω αν μπορω να περασω σε αεν απο τεχνολογικη κατευθινση (ρωταω γιατι ξερω οτι μετα στην σχολη θα πρεπει να κανω χειμια). Ευχαριστω
Μπορείς να εισαχθείς στις ΑΕΝ απο τεχνολογική κατεύθυνση ναι.
Παιδια να ρωτισω κατι θελω. Για να μπω στην σχολη εμπορικου ναυτικου ποια Κατευθυνση επιλεγω. Ειμαι Α λυκειου.
Για να μπεις στις αεν πρεπει να πας ειτε τεχνολογικη ειτε θετικη
Ναι οντως γινεται να γινεις ναυτικος μεσω θεωριτικης; πειτε μου ναι...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Δίνεις μαθηματικά γενικής και χάνεις μόρια
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Να κανω μια ερωτηση; Σε αυτη τη σχολη μπορω να μπω απο θεωριτικη κατευθυνση?
Kalodrei έγραψε:Η σχολη ειναι στο 4 πεδιο, μπορεις απο ολες εφοσον δωσεις μαθηματικα γενικης αμα εισαι θεωρητικη θα χανεις λιγα μορια... Αν εισαι με το καινουργιο συστημα δεν ξερουμε ακομα πως θα τα κανουν...
Το μήνυμα από εδώ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Dimiprassa έγραψε:Να κανω μια ερωτηση; Σε αυτη τη σχολη μπορω να μπω απο θεωριτικη κατευθυνση;
Όπως βλέπεις υπάρχει ξεχωριστό θέμα για την ερώτηση σου, λίγο ψάξιμο δεν βλάπτει.
Καλημερα, ειμαι μαθητης β λυκειου και εχω επιλεξει τεχνολογικη κατευθυνση του χρονου η τεχνολογικη κατευθυνση χωριζεται σε α και β κυκλο. Μπορω να περασω σε αεν και απο τους δυο κυκλους;
Ευχαριστω εκ των προτερων
Ευχαριστω εκ των προτερων
Γεια σας. Είμαι 17 χρονών, πάω δευτέρα λυκείου και είμαι θεωρητική κατεύθυνση. Θα μπορέσω ν περάσω στο εμπορικό ναυτικό του από θεωρητική;
Kalodrei έγραψε:Η σχολη ειναι στο 4 πεδιο, μπορεις απο ολες εφοσον δωσεις μαθηματικα γενικης αμα εισαι θεωρητικη θα χανεις λιγα μορια... Αν εισαι με το καινουργιο συστημα δεν ξερουμε ακομα πως θα τα κανουν...
Το μήνυμα από εδώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης