VAGELIS έγραψε:Φιλε μου ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ επειδη εισαι πολυ σωστος Συνεχεια θελω να μου πεις ποτε υπολογιζεις να ξεκινησουν να φωναζουν για αθληματα τους πρωτους απο τους 725;
αυτο δεν το ξερουν ουτε οι ιδιοι δυστυχως... Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι 79 ατομα που ειναι εποχικοι οπου βρισκονται τωρα μεσα στις σχολες και ειναι παραλληλα και επιτυχοντες στην προκηρυξη των δοκιμων ξεχαστε τους, θα μεινουν εκει που ειναι, εχω εξηγησει το γιατι. Τωρα τα 150 ατομα περιπου απο τους πολιτες που ειναι μεσα στην σχολη ναουσα και βιλια οι οποιοι ειναι και επιτυχοντες στην προκηρυξη των δοκιμων θα βγουν απο την σχολη τον ιουνιο... Δικαιωμα παραιτησης εχουν ως τον ιουνιο, οι δοκιμοι οσοι μπουνε θα μπουνε στην σχολη τον οκτωμβριο... Τωρα ποιος απο αυτους θα δηλωσει παραιτηση τον ιουνιο ενω εχει φαει 4 μηνες σχολη για να περιμενει ως τον οκτωμβριο να ξαναμπει σχολη και να βγει τον γεναρη του 2013 αυτο δεν ξερω... ! Εγω παντως δεν θα το εκανα, τωρα... ! Αν τα αθροισεις αυτα τα 2 Φτανουν στον αριθμο 229 επιλαχοντων... Τα συμπερασματα δικα σου.
Ανωνυμος έγραψε: Φιλε εκαμ η σχολη θα γινει καλοκαιρι στα καπακια το ξερω σιγουρα οποτε μην χτυπιεσε και μαλωνεις και διαφωνεις. Παντα γινονται 2 σχολες οπως φετος και παλια γινοταν βιλλια και τριπολι η και θεσσαλονικη η και μαγουλα... Τεσπα οπως σας ειχα πει πολλα παλιοτερα και βγηκαν ετσι σου λεω οτι θα γινει σχολη στα καπακια και θα ειναι παλι βιλλια ναουσα... Μη με ρωτας που το ξερω θα εκθεσω κοσμο... Και κατι αλλο κατα 99% οι 5ετοις θα δωσουν αγωνισματα μην μπερδευεστε με τον αξιωματικων γτ εκει παντοτε το μονιμο προσωπικο δεν εδινε αθληματα και το ξεκαθαριζε απο την αρχη η προκηρηξη ενω στον 725 λεει ολοι κανονικα... Σου αφηνω ομως ενα 1% οτι μπορει να βγει τροπολογια και να το αλλαξουν αν και δε νομιζω.
οκ! Εγω επιμενω σε αυτο που ειπα, οι δοκιμοι θα μπουν οκτωμβριο! Δεκτη η γνωμη σου αλλα προσωπικα διαφωνω, καλη καρδια. Για τους 5ετοις δεν ξερω αν θα δωσουν η οχι, για τους εποχικους ανεφερα που ειναι τωρα μεσα στις σχολες οτι αυτοι δεν δινουν αθληματα, αλλα αν θελησουν να πανε στην προκηρυξη των 725 θα δωσουν κανονικοτατα συν οτι αν το κανουν αυτο και να περασουν τα αθληματα, χανουν την οργανικη τους θεση...