Eπιλαχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

VAGELIS έγραψε:Φιλε μου ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ επειδη εισαι πολυ σωστος Συνεχεια θελω να μου πεις ποτε υπολογιζεις να ξεκινησουν να φωναζουν για αθληματα τους πρωτους απο τους 725;

αυτο δεν το ξερουν ουτε οι ιδιοι δυστυχως... Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι 79 ατομα που ειναι εποχικοι οπου βρισκονται τωρα μεσα στις σχολες και ειναι παραλληλα και επιτυχοντες στην προκηρυξη των δοκιμων ξεχαστε τους, θα μεινουν εκει που ειναι, εχω εξηγησει το γιατι. Τωρα τα 150 ατομα περιπου απο τους πολιτες που ειναι μεσα στην σχολη ναουσα και βιλια οι οποιοι ειναι και επιτυχοντες στην προκηρυξη των δοκιμων θα βγουν απο την σχολη τον ιουνιο... Δικαιωμα παραιτησης εχουν ως τον ιουνιο, οι δοκιμοι οσοι μπουνε θα μπουνε στην σχολη τον οκτωμβριο... Τωρα ποιος απο αυτους θα δηλωσει παραιτηση τον ιουνιο ενω εχει φαει 4 μηνες σχολη για να περιμενει ως τον οκτωμβριο να ξαναμπει σχολη και να βγει τον γεναρη του 2013 αυτο δεν ξερω... ! Εγω παντως δεν θα το εκανα, τωρα... ! Αν τα αθροισεις αυτα τα 2 Φτανουν στον αριθμο 229 επιλαχοντων... Τα συμπερασματα δικα σου.

Ανωνυμος έγραψε: Φιλε εκαμ η σχολη θα γινει καλοκαιρι στα καπακια το ξερω σιγουρα οποτε μην χτυπιεσε και μαλωνεις και διαφωνεις. Παντα γινονται 2 σχολες οπως φετος και παλια γινοταν βιλλια και τριπολι η και θεσσαλονικη η και μαγουλα... Τεσπα οπως σας ειχα πει πολλα παλιοτερα και βγηκαν ετσι σου λεω οτι θα γινει σχολη στα καπακια και θα ειναι παλι βιλλια ναουσα... Μη με ρωτας που το ξερω θα εκθεσω κοσμο... Και κατι αλλο κατα 99% οι 5ετοις θα δωσουν αγωνισματα μην μπερδευεστε με τον αξιωματικων γτ εκει παντοτε το μονιμο προσωπικο δεν εδινε αθληματα και το ξεκαθαριζε απο την αρχη η προκηρηξη ενω στον 725 λεει ολοι κανονικα... Σου αφηνω ομως ενα 1% οτι μπορει να βγει τροπολογια και να το αλλαξουν αν και δε νομιζω.

οκ! Εγω επιμενω σε αυτο που ειπα, οι δοκιμοι θα μπουν οκτωμβριο! Δεκτη η γνωμη σου αλλα προσωπικα διαφωνω, καλη καρδια. Για τους 5ετοις δεν ξερω αν θα δωσουν η οχι, για τους εποχικους ανεφερα που ειναι τωρα μεσα στις σχολες οτι αυτοι δεν δινουν αθληματα, αλλα αν θελησουν να πανε στην προκηρυξη των 725 θα δωσουν κανονικοτατα συν οτι αν το κανουν αυτο και να περασουν τα αθληματα, χανουν την οργανικη τους θεση...

been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από been there... »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
...
Ανακρίβειες.

εχουν γινει τοσες προκηρυξεις για πυροσβεστικη:

Τα τελευταία 10 χρόνια Γίναν 2 προκηρύξεις για πυροσβέστες, το 2006 και το 2007. Δεν τις λες και πολλές...

μια φορα, μονο μια φορα εχει γινει δευτερη σχολη:

Προκ.2006:

Α' γκρουπ (χειμώνας)

Β' γκρουπ (καλοκαίρι)

Προκ.2007:

Α' γκρουπ (καλοκαίρι)

Β' γκρουπ (χειμώνας-άνοιξη)

Γ' γκρουπ (καλοκαίρι)

Δεν είπα σε κανέναν αν θα γίνει 2η σχολή και πότε και τις τσεκαρισμένες πληροφορίες από μέσα τις ακούω τζάμπα και βερεσέ. Οι απόψεις σου όμως βασίζονται σε δικά σου αυθαίρετα ή λανθασμένα συμπεράσματα περί οικονομίας, τρόπου λειτουργίας των σχολών κλπ.

cobi

Δημοσίευση από cobi »

Οσον αφορα για σχολη στην ναουσα αποκλειεται παιδες γιατι εχει ερθει διαταγη οτι μετα το περας της εκπαιδευσης των 5ετων κλεινει οριστικα. Η διαταγη υπαρχει εδω και ενα μηνα. Απορω τη πληροφοριες εχουν ορισμενοι
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

been there... έγραψε:
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
...
Ανακρίβειες.

εχουν γινει τοσες προκηρυξεις για πυροσβεστικη:

Τα τελευταία 10 χρόνια Γίναν 2 προκηρύξεις για πυροσβέστες, το 2006 και το 2007. Δεν τις λες και πολλές...

μια φορα, μονο μια φορα εχει γινει δευτερη σχολη:

Προκ.2006:

Α' γκρουπ (χειμώνας)

Β' γκρουπ (καλοκαίρι)

Προκ.2007:

Α' γκρουπ (καλοκαίρι)

Β' γκρουπ (χειμώνας-άνοιξη)

Γ' γκρουπ (καλοκαίρι)

Δεν είπα σε κανέναν αν θα γίνει 2η σχολή και πότε και τις τσεκαρισμένες πληροφορίες από μέσα τις ακούω τζάμπα και βερεσέ. Οι απόψεις σου όμως βασίζονται σε δικά σου αυθαίρετα ή λανθασμένα συμπεράσματα περί οικονομίας, τρόπου λειτουργίας των σχολών κλπ.

2 σχολες το καλοκαιρι για πυροσβεστες παραλληλα να τρεχουν εχΕΙ γινει μονο μια φορα... Αλλη σεζον ο χειμωνας αλλη το καλοκαιρι αλλη η ανοιξη οπως εγραψες παραπανω. Επισης ξεχασες την προκυρηξη του 2003 Του 2011 και του 2012 συν του 2006 και του 2007 Στο συνολο 5! Και δεν σου μιλαω γιαυτες που εχουν βγει για αξιωματικους γιατι και αυτες προκυρηξεις της πυροσβεστικης ειναι. Και επιμενω δευτερη σχολη για την ιδια προκηρηξη των 5ετων φετος δεν γινετε. Τωρα αν αυτα που λεω θεωρεις ανακριβιες η οτι ειναι λανθασμενα, μπορεις απλα να μην τα λαμβανεις υποψιν σου. Σε ενα μηνα θα εχουν φανει ολα και θα ξερουμε.
been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας

2 σχολες το καλοκαιρι για πυροσβεστες παραλληλα να τρεχουν εχΕΙ γινει μονο μια φορα... Για πότε μιλάς; Το '08; Μία ήταν η σχολή, με παράρτημα στην Τρίπολη.

Αλλη σεζον ο χειμωνας αλλη το καλοκαιρι αλλη η ανοιξη οπως εγραψες παραπανω.

Το έγραψα για να δεις ότι και μέσα στην αντιπυρική γίνεται σχολή.

Επισης ξεχασες την προκυρηξη του 2003 Του 2011 και του 2012 συν του 2006 και του 2007 Στο συνολο 5!

Το '03 η προκήρυξη ακυρώθηκε. Του '11 και του '12 δεν στις έβαλα, γιατί μιλούσα (με) για τις ως τώρα ολοκληρωμένες που τις χρησιμοποιείς για να βγάλεις συμπεράσματα για αυτές τις 2. Άρα, σύνολο 2.

Και δεν σου μιλαω γιαυτες που εχουν βγει για αξιωματικους γιατι και αυτες προκυρηξεις της πυροσβεστικης ειναι.

Διευκρίνισα ότι μιλάω για προκηρύξεις πυροσβεστών. Το θέμα σου ήταν τι έγινε σε Προηγούμενες Προκηρύξεις. Οι αξ/κοι είναι στάνταρ πότε θα μπουν, οπότε δεν μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάτι.

Αν το θέμα μας είναι πόσες προκηρύξεις έχει βγάλει το Πς, τότε μέτρα τα όλα.

Και επιμενω δευτερη σχολη για την ιδια προκηρηξη των 5ετων φετος δεν γινετε. Τωρα αν αυτα που λεω θεωρεις ανακριβιες η οτι ειναι λανθασμενα, μπορεις απλα να μην τα λαμβανεις υποψιν σου. Σε ενα μηνα θα εχουν φανει ολα και θα ξερουμε.

Με τους λόγους που έχεις παραθέσει, τα συμπεράσματά σου είναι τουλάχιστον αυθαίρετα.

Κι ένα ερώτημα: Επειδή δεν ασχολούμαι με τις προκηρύξεις, έχουν καταταχθεί επιλαχόντες στη θέση των διαγραφέντων ΠΠΥ; Αν όχι μετά από τόσο καιρό, γιατί;

Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από gate21ss »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε: Απο την σχολη οι 5τεις βγαινουν ιουνιο, και οκτωμβριο περιμενουν τους δοκιμους, σε ποιο διαστημα θα μεσολαβησει η δευτερη σχολη; Οταν οι δοκιμοι πυροσβεστες θα βγουν τον γεναρη του 2013; Η μηπως παραλληλα θα κανουν και αλλη σχολη... Εικόναεσυ ειπες οτι ας απαντησει καποιος που ειναι στο σωμα επειδη και καλα αυτος ξερει καλυτερα, στην περιπτωση για το συγκεκριμενο δεν ισχυει αυτο, γιαυτο σου απαντησα.

Όταν λες δόκιμοι πυροσβέστες φαντάζομαι αναφέρεσαι στην προκήρυξη των 725. Που στηρίζεις ότι η εκπαίδευσή τους θα ξεκίνήσει σίγουρα τον Οκτώβριο;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εκπαίδευση των 50 αξιωματικών θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο.
Επίσης όταν λέω ή λέμε για 2η σχολή στο καπάκι δεν αναφερόμαστε σε σχολή 5ετών, αναφερόμαστε στη σχολή των 725. Εσύ απ' ότι κατάλαβα αναφέρεσαι σε 2η σχολή των 5ετών, ενώ οι υπόλοιποι μιλάμε για τους 725 κι έχουμε μπερδευτεί.
Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Υ. Γ.: Δεν υπάρχει τιποτα προσωπικό ΕΚΑΜίτη. Αν αυτά που έγραψα ήταν κάπως επιθετικά ειλικρινά δεν τα έγραψα με σκοπό.

vag έγραψε:Φιλε, καλημερα. Σε ποιο τηλεφωνο πηρες στον ασεπ; Γιατι εγς πηρα σημερα και δεν μπορουσαν να μου πουνε σε ποια φαση ειναι οι ενστασεις. Απλα να περιμενουμε και αν εχω κανει ενσταση θα μου ερθει γραπτη απαντηση...

Στο 2131319227, αλλά μου δώσαν και τα 221,223.

vag

Δημοσίευση από vag »

Σε ευχαριστω πολυ για τα τηλεφωνα... Σε αλλο πηρα εγω... Εικόνα
HARMONICA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από HARMONICA »

been there... έγραψε:

Κι ένα ερώτημα: Επειδή δεν ασχολούμαι με τις προκηρύξεις, έχουν καταταχθεί επιλαχόντες στη θέση των διαγραφέντων ΠΠΥ; Αν όχι μετά από τόσο καιρό, γιατί;

Δεν έχουν καταταγεί καθόλου επιλαχόντες μέχρι στιγμής...

Ίσως δεν έχει συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ή μπορεί, επίσης, να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των διπλωμάτων, πτυχείων κτλ. Καθώς ακόμα δε θα ξέρουν που θα φτάσει ο αριθμός των διαγραφθέντων... Επίσης θυμάμαι ότι η προκήρυξη έλεγε το εξής "6.

Η συμπλήρωση κενών θέσεων λόγω παραίτησης μέχρι την ημερομηνία έναρξης της εκπαίδευσης ή

λόγω παραίτησης από την εκπαίδευση

,γίνεται με απόφαση του Προϊσταμένου Β΄ Κλάδου Διοικητικής

Υποστήριξης του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος από επιλαχόντες της αντίστοιχης κατηγορίας

,κατά

τα οριζόμενα στις παραγράφους

2 και 3 του άρθρου 15 του ν.3938/2011 (Α΄61) όχι πέραν του

δεκαημέρου από την ημερομηνία έναρξης της εκπαίδευσης

.

"... Οπότε, αν το μεταφράζω σωστά, οι επιλαχόντες θα πάνε σε επόμενο σχολείο...

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

gate21ss έγραψε:
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε: Απο την σχολη οι 5τεις βγαινουν ιουνιο, και οκτωμβριο περιμενουν τους δοκιμους, σε ποιο διαστημα θα μεσολαβησει η δευτερη σχολη; Οταν οι δοκιμοι πυροσβεστες θα βγουν τον γεναρη του 2013; Η μηπως παραλληλα θα κανουν και αλλη σχολη... Εικόναεσυ ειπες οτι ας απαντησει καποιος που ειναι στο σωμα επειδη και καλα αυτος ξερει καλυτερα, στην περιπτωση για το συγκεκριμενο δεν ισχυει αυτο, γιαυτο σου απαντησα.

Όταν λες δόκιμοι πυροσβέστες φαντάζομαι αναφέρεσαι στην προκήρυξη των 725. Που στηρίζεις ότι η εκπαίδευσή τους θα ξεκίνήσει σίγουρα τον Οκτώβριο;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εκπαίδευση των 50 αξιωματικών θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο.
Επίσης όταν λέω ή λέμε για 2η σχολή στο καπάκι δεν αναφερόμαστε σε σχολή 5ετών, αναφερόμαστε στη σχολή των 725. Εσύ απ' ότι κατάλαβα αναφέρεσαι σε 2η σχολή των 5ετών, ενώ οι υπόλοιποι μιλάμε για τους 725 κι έχουμε μπερδευτεί.
Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Υ. Γ.: Δεν υπάρχει τιποτα προσωπικό ΕΚΑΜίτη. Αν αυτά που έγραψα ήταν κάπως επιθετικά ειλικρινά δεν τα έγραψα με σκοπό.

vag έγραψε:Φιλε, καλημερα. Σε ποιο τηλεφωνο πηρες στον ασεπ; Γιατι εγς πηρα σημερα και δεν μπορουσαν να μου πουνε σε ποια φαση ειναι οι ενστασεις. Απλα να περιμενουμε και αν εχω κανει ενσταση θα μου ερθει γραπτη απαντηση...

Στο 2131319227, αλλά μου δώσαν και τα 221,223.

προφανως και δεν υπαρχει κατι προσωπικο, αλλα αυτα που μαθαινω ειναι και αυτα που γραφω. Ουτε και εγω τα λεω επιθετικα ουτε τιποτα. Ξερω οτι η σχολη των δοκιμων πυροσβεστων θα γινει τον οκτωμβριο, τωρα απο που; Ολοι εχουμε καποιες γνωριμιες. Για τους δοκιμους εννοουσα και εγω, απλα διαφωνω οτι οι σχολη των δοκιμων θα γινει καπακι, εγω λεω οτι θα γινει οκτωμβριο απλα. Οταν ειχε γινει αυτο παλια με δευτερη σχολη καπακι τους χρησιμοποιουσαν σαν πεζοπορα τμηματα, και φετος δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο να γινει γιαυτο λεω οτι η σχολη των δοκιμων θα γινει οκτωμβρη.

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

been there... έγραψε:2 σχολες το καλοκαιρι για πυροσβεστες παραλληλα να τρεχουν εχΕΙ γινει μονο μια φορα... Για πότε μιλάς; Το '08; Μία ήταν η σχολή, με παράρτημα στην Τρίπολη.

Αλλη σεζον ο χειμωνας αλλη το καλοκαιρι αλλη η ανοιξη οπως εγραψες παραπανω.

Το έγραψα για να δεις ότι και μέσα στην αντιπυρική γίνεται σχολή.

Επισης ξεχασες την προκυρηξη του 2003 Του 2011 και του 2012 συν του 2006 και του 2007 Στο συνολο 5!

Το '03 η προκήρυξη ακυρώθηκε. Του '11 και του '12 δεν στις έβαλα, γιατί μιλούσα (με) για τις ως τώρα ολοκληρωμένες που τις χρησιμοποιείς για να βγάλεις συμπεράσματα για αυτές τις 2. Άρα, σύνολο 2.

Και δεν σου μιλαω γιαυτες που εχουν βγει για αξιωματικους γιατι και αυτες προκυρηξεις της πυροσβεστικης ειναι.

Διευκρίνισα ότι μιλάω για προκηρύξεις πυροσβεστών. Το θέμα σου ήταν τι έγινε σε Προηγούμενες Προκηρύξεις. Οι αξ/κοι είναι στάνταρ πότε θα μπουν, οπότε δεν μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάτι.

Αν το θέμα μας είναι πόσες προκηρύξεις έχει βγάλει το Πς, τότε μέτρα τα όλα.

Και επιμενω δευτερη σχολη για την ιδια προκηρηξη των 5ετων φετος δεν γινετε. Τωρα αν αυτα που λεω θεωρεις ανακριβιες η οτι ειναι λανθασμενα, μπορεις απλα να μην τα λαμβανεις υποψιν σου. Σε ενα μηνα θα εχουν φανει ολα και θα ξερουμε.

Με τους λόγους που έχεις παραθέσει, τα συμπεράσματά σου είναι τουλάχιστον αυθαίρετα.

Αδερφε τος λογους που παραθετω οπως λες μου τους λενε οι γνωριμιες μου, δηλαδη για να ευσταθει αυτο που λεω και να το δεχτεις πρεπει να σου αναφερω και την πηγη μου; Οχι αυτο δεν το κανω. Απλα σου ειπα πιστευε οτι λεω ανακριβιες δεν με ενοχλει αυτο. Φετος να ξερεις τιποτα δεν ειναι στανταρ για την συγκεκριμενη προκηρυξη, το ξερεις οτι αθληματα μπορει να δωσουμε τελος βδομαδας... Αρχες απριλιου... Μετα το πασχα... Η και ποτε; Οσο για τους διαγραφεντες επιλαχοντες που ρωτησες δεν εχουν παρει ακομη ατομα επειδη δεν εχει ολοκληρωθει ο ελεγχος. Εκτος απο τον ελεγχο που γινετε στους 5ετοις στα 3.400 ατομα δηλαδη... Παραλληλα γινετε και ελεγχος στην προκηρυξη των δοκιμων πυροσβεστων μια και καλη, για να μην ξαναγινουν τα ιδια...

been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Αυτό ακριβώς σου λέω κι εγώ, τίποτα δεν είναι στάνταρ. Όχι μόνο φέτος, τα ίδια γινόταν και στις άλλες προκηρύξεις.Φιλικά στο λέω, δεν ξέρω αν είσαι επιλαχών ή επιτυχών και σε ποιά προκήρυξη ούτε σου λέω ότι τα βγάζεις από το κεφάλι σου, αλλά ότι σου λένε κράτα το στο μυαλό σου σαν πιθανό και μόνο ενδεχόμενο.

Για να σου δώσω ένα παράδειγμα: Εδώ και καιρό ακούγονται "από μέσα" κι "από ψηλά" ημερομηνίες θεσμοθέτησης του 24ώρου - σχετικά απλό θέμα, ούτε δαπάνες προκαλεί ούτε τίποτα. Κι όμως, ως τώρα διαψεύδονται όλα. Προσωπικά αδιαφορώ, αλλά αν ήμουν από τους συναδέλφους που τους καίει το θέμα, τώρα θα είχα κρεμαστεί για να τελειώνω.

nanotech

Δημοσίευση από nanotech »

Ρε παιδια εχουμε κανα νεο για τους επιλαχοντες; Ξερεις καποιος κατι; Οσοι περασαμε τα αθληματα στις13-14/3 τι γινεται;
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ »

nanotech έγραψε:Ρε παιδια εχουμε κανα νεο για τους επιλαχοντες; Ξερεις καποιος κατι; Οσοι περασαμε τα αθληματα στις13-14/3 τι γινεται;

Αδερφε ποιοι ακριβως περασατε αθληματα την ημερομηνια που ειπες; Και σε ποια προκηρυξη αναφερεσαι; Επεδη στην προκηρυξη των 725 δοκιμων πυροσβεστων δεν εχουν βγει καν οι οριστικοι πινακες! Η μηπως ηθελες να γραψεις στο θεμα των επιλαχοντων για την προκυρηξη του 2011 για τους 5ετεις;
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Αμαν με τους 725! Καθε μερα κοιταω και δεν βλεπω κανενα νεο! Γινανε οι ενστασεις και ακομα τπτ! Εχω 391 σειρα και δεν βλεπω την ωρα να ποιασω το μονοζυγο Εικόνα! Λετε για μετα το καλοκαιρι η απο μερα σε μερα θα εχουμε νεα?
Άβαταρ μέλους
jali
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από jali »

Παιδια εγω ειμαι στην Θεση 269 στην Β' κατηγορια της Προκυρηξης των 725 Δοκιμων Πυροσβεστων, εχω καμια ελπιδα;
Νομιζω πως αρκετοι που εχουν και διπλωματα Γ'&Δ' απο πανω μου θα μεταβουν σε θεσεις αλλων κατηγοριων που εχουν ως 1η επιλογη.
Τελικα προχωρησει η διαδικασια για την συνεχιση της προκυρηξης;
Εγω ρωταω καθημερινα σε διαφορα μεσα αλλα τιποτα ακομα. Μηπως πρεπει να το δουμε το θεμα σαν μια ομαδα και να βαλουμε καποιον να μας εκπροσωπισει και νομικα αφου το εχουν ξεχασει... Λιγο... ;
Οι εποχιακοι και οι επιλαχοντες των 5ετων Καλύπτονται απο το σωματειο τους. Για τους 725 τιποτα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες