Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Μηχανικός 81

Δημοσίευση από Μηχανικός 81 »

theolvs έγραψε:Στις εκλογες παγωνουν οι προσληψεις... Δεν νομιζω να μην γινονται οι αλλες διαδικασιες!

http://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Menu/ENHMEROSI/deltia+tipou/2012/4_2012/1_20_4_2012.csp

Αλέξ

Δημοσίευση από Αλέξ »

Χρόνια πολλά!
Ρε παιδιά, ξέρει κανείς τι γίνεται με τους πολύτεκνους; Έχουν κλείσει οι θέσεις;
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

Παιδια τι πιστευετε οτι θα γινει τωρα αν κυρυχθουν παλι εκλογες; Θα συνεχιστει η διαδικασια η θα περιμενουμε τον ιουνιο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

Καλό καλοκαίρι...
ntinos5

Δημοσίευση από ntinos5 »

Εαν δεν ορκιστει νεα κυβερνηση δεν θα εκδοθει καμια αποφαση για συνεχιση της διαδικασιας. Οποτε ορκιστει θα ξανατρεξουν ολες οι προκηρυξεις
Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Γιατί σβήστηκαν τα πιο πρόσφατα μηνύματα;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

Μεταφέρθηκαν στα σωστά θέματα. Μάλλον αναζητείς αυτά που μεταφέρθηκαν στο αντίσοτιχο θέμα για την προκήρυξη...
Μηχανικός 81

yandr έγραψε:Μεταφέρθηκαν στα σωστά θέματα. Μάλλον αναζητείς αυτά που μεταφέρθηκαν στο αντίσοτιχο θέμα για την προκήρυξη...

Καλησπέρα σας

Δε γνωρίζω ποια θέματα αναζητεί ο παραπάνω ενδιαφερόμενος, Αλλά Κύριε Στρατάρχη υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται για το τι γίνεται με τις δοκιμασίες αγωνισμάτων για την Προκήρυξη Των 50 αξιωματικών. Εγώ είμαι επιτυχών (στα αγωνίσματα) σε αυτή την Προκήρυξη Στην οποία Εκκρεμεί Η συμπλήρωση 3-4 θέσεων ακόμα και δε ξέρω σε Ποιο Θέμα του φόρουμ να απευθυνθώ πια. Δεν υπάρχει μόνο η Προκήρυξη Για τους 725 και ίσως θα ήταν καλό το θέμα αυτό να μην κλείσει μέχρι να ολοκληρωθεί πρώτα ο θεός η διαδικασία. Γνώμη μου βέβαια με όλο το σεβασμό.

Ευχαριστώ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Από την στιγμή που η προκήρυξη έχει παγώσει λόγω εκλογών πιστεύεις ότι το κατάλληλο θέμα ενημέρωσης είναι με τίτλο "δοκιμασίες" και όχι ας πούμε το παρακάτω;

Προκήρυξη Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

που κολλάει και αναφέρεις την προκήρυξη των 725; Μήπως μας δίνουν κάποιο χρηματικό ποσό για να την προωθούμε;Εικόνα

Μηχανικός 81

Greek_Army έγραψε:Από την στιγμή που η προκήρυξη έχει παγώσει λόγω εκλογών πιστεύεις ότι το κατάλληλο θέμα ενημέρωσης είναι με τίτλο "δοκιμασίες" και όχι ας πούμε το παρακάτω;

που κολλάει και αναφέρεις την προκήρυξη των 725; Μήπως μας δίνουν κάποιο χρηματικό ποσό για να την προωθούμε;Εικόνα

Εικόναελπίζω να αστειεύεστε πραγματικά με το χρηματικό ποσό γιατί Από Τον τρόπο που σας μιλάω θα έπρεπε να καταλάβετε Ότι Σέβομαι απόλυτα το φόρουμ και αυτούς που το "τρέχουν"... Αλλιώς δε θα έμπαινα στον κόπο να γράφω και να ενημερώνομαι Από Ένα φόρουμ που δε θα πίστευα Ότι Λειτουργεί σωστά!

Τώρα όσον αφορά την καταλληλότητα του θέματος που αναφέρετε τυπικά Κατά Τη γνώμη μου θα έπρεπε να γράφει 2011 Γιατί Τότε βγήκε η συγκεκριμένη προκήρυξη... Και ίσως για αυτό στο θέμα αυτό γράφουν και παιδιά που τους απασχολεί αν θα Βγει Νέα Προκήρυξη Και διάφορα άλλα που δεν είναι για το θέμα που μίλησα εγώ. Εν πάση περιπτώσει η αναμονή είναι μεγάλη και το άγχος σε φυσιολογικά πλαίσια απόλυτα δικαιολογημένο (για μια Προκήρυξη Που έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος της) ... Για αυτό και έθιξα το θέμα! Πάντως έχετε δίκιο για το πάγωμα οπότε μέχρι να ξαναγίνει επίκαιρη η λέξη "δοκιμασίες" δεν υπάρχει λόγος να το αναλύουμε.

Ευχαριστώ όπως και να έχει.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Προφανώς και το σχόλιο μου για τα λεφτά ήτανε για να γελάσουμε, απλά ήτανε απάντηση σε αυτό που έγραψες
Μηχανικός 81 έγραψε:Δεν υπάρχει μόνο η Προκήρυξη Για τους 725 και ίσως θα ήταν καλό το θέμα αυτό να μην κλείσει μέχρι να ολοκληρωθεί πρώτα ο θεός η διαδικασία. Ευχαριστώ

Μηχανικός 81

Greek_Army έγραψε:Από την στιγμή που η προκήρυξη έχει παγώσει λόγω εκλογών πιστεύεις ότι το κατάλληλο θέμα ενημέρωσης είναι με τίτλο "δοκιμασίες" και όχι ας πούμε το παρακάτω;

Τώρα που το Ξαναδιάβασα Οφείλω να πώ οτι τα τελευταία μηνύματα στο θέμα που αναφέρετε είναι όντως για αυτό που με απασχολεί... Οπότε οκ. Είχαμε συνηθίσει απο εκεί απλά και κάπως μας κακοφαίνεται αυτο το πισωγύρισμα Εικόνα (το κυβερνητικό εννοώ)

Ευχαριστώ

Greek_Army έγραψε:Προφανώς και το σχόλιο μου για τα λεφτά ήτανε για να γελάσουμε, απλά ήτανε απάντηση σε αυτό που έγραψες
Μηχανικός 81 έγραψε:Δεν υπάρχει μόνο η Προκήρυξη Για τους 725 και ίσως θα ήταν καλό το θέμα αυτό να μην κλείσει μέχρι να ολοκληρωθεί πρώτα ο θεός η διαδικασία.Ευχαριστώ

Ναι το διατύπωσα κάπως λάθος και εγώ πάνω στην ανυπομονησία μου (δε μου φταίει η συγκεκριμένη Προκήρυξη Σε τίποτα) ... Μακάρι όλα τα παιδιά που το θέλουμε να καταφέρουμε κάτι... Σε οποιαδήποτε προκήρυξη.

Guest

Δημοσίευση από Guest »

Οι διαδικασίες ξεκόλλησαν και προχωρούν με αθλητικές δοκιμασίες Δευτέρα και Τρίτη 10 και 11/9.

http://www.fireservice.gr/pyr/site/home/Various/anakoinoseis_ptyxiouxon/anakoinoseis_ptyxiouxon.csp

axl

Δημοσίευση από axl »

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c213841/attach/athlimata-10_9_12_el_GR.pdf
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Πόσο πιθανό είναι να έχουμε το 3/3 και να τελειώνουμε; Μάλλον ήσσονος σημασίας γιατί το πιο σημαντικό είναι ότι τελικά... Κινείται!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες