Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)
- Alexandros9
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 109
Ρε παιδία εγώ όταν πήρα τηλ προχθές και ρώτησα μου είπε ο αξιωματικός στο τηλ ότι αθλήματα θα γίνουν δευτέρα τώρα τι να πω ρε παιδιά΄...
Πότε μην μετανιώνεις..
Γιωργος85 έγραψε:Παιδιά Επειδή Τώρα έχουνε καλέσει γύρω στα 100 άτομα για υγειονομικά Σημαίνει Ότι θα τους καλέσουν όλους για αθλήματα γιατί η Προκήρυξη Λέει ότι ότι στις αθλητικές δοκιμασίες Καλούν Αριθμό ίσο με τις θέσεις που έχουν απομείνει. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας απαντήσει
γιωργο σωστα τα λες. Καλουν περισσοτερους για υγειονομικα ωστε να ειναι σε θεση να ''τραβηξουν'' κοσμο για τ αθληματα. Ενω στα αθληματα πανε ισα ατομα με τις κενες θεσεις.
-
toubano
Alexandros9 έγραψε:Ρε παιδία εγώ όταν πήρα τηλ προχθές και ρώτησα μου είπε ο αξιωματικός στο τηλ ότι αθλήματα θα γίνουν δευτέρα τώρα τι να πω ρε παιδιά΄...
και επιτροπή υγειονομικών πότε θα περάσουν; Η σειρά αν δεν κάνω λάθος είναι καρτέλα, επιτροπή και μετά αθλήματα... Αυτοί που σηκώνουν τα τηλ δεν έχουν ιδέα... Του κεφαλιού τους λένε... Αποδεδειγμένα... Και εγώ είχα πάρει στις αρχές και δεν πρόκειται να ξαναπάρω
- Alexandros9
- Υπολοχαγός

Εμένα πάντως η προσωπική μου άποψη είναι ότι αθλήματα θα γίνουν αυτήν την δευτέρα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αρχηγείου και αμέσως μέτα Πέμπτη... Και θα συνεχιστούν και από τις 12 του μηνός ξανά... Έμαθα ότι πριν το Πάσχα θέλουν να τελειώνουν επομένως σημαίνει βιασύνη...
Πότε μην μετανιώνεις..
- Alexandros9
- Υπολοχαγός

Εμένα πάντως η προσωπική μου άποψη είναι ότι αθλήματα θα γίνουν αυτήν την δευτέρα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αρχηγείου και αμέσως μέτα Πέμπτη... Και θα συνεχιστούν και από τις 12 του μηνός ξανά... Έμαθα ότι πριν το Πάσχα θέλουν να τελειώνουν επομένως σημαίνει βιασύνη...
Πότε μην μετανιώνεις..
-
toubano
Που και να μην βιαζόντουσαν δηλαδή... Χαχαχαχαχαχαχαχ... Ελπίζω πάντως βιασύνη να μην σημαίνει και προχειρότητα και ελαστικότητα...
toubano έγραψε:Alexandros9 έγραψε:Ρε παιδία εγώ όταν πήρα τηλ προχθές και ρώτησα μου είπε ο αξιωματικός στο τηλ ότι αθλήματα θα γίνουν δευτέρα τώρα τι να πω ρε παιδιά΄...
και επιτροπή υγειονομικών πότε θα περάσουν; Η σειρά αν δεν κάνω λάθος είναι καρτέλα, επιτροπή και μετά αθλήματα... Αυτοί που σηκώνουν τα τηλ δεν έχουν ιδέα... Του κεφαλιού τους λένε... Αποδεδειγμένα... Και εγώ είχα πάρει στις αρχές και δεν πρόκειται να ξαναπάρω
υπαρχουν ατομα που εχουν περασει υγειονομικα και δεν εχουν δωσει ακομα αθληματα. Ειναι οι μισοι απο αυτους που καλεσαν στις 7/2. Αν δεις την προσκληση για αθληματα της 17/2 θα δεις οτι εχουν καλεσει τους μισους απο οσους καλεσαν για υγειονομικα. Οποτε εχουν κοσμο για διενεργεια αθληματων αν θελουν
-
toubano
theolvs έγραψε:toubano έγραψε:Alexandros9 έγραψε:Ρε παιδία εγώ όταν πήρα τηλ προχθές και ρώτησα μου είπε ο αξιωματικός στο τηλ ότι αθλήματα θα γίνουν δευτέρα τώρα τι να πω ρε παιδιά΄...
υπαρχουν ατομα που εχουν περασει υγειονομικα και δεν εχουν δωσει ακομα αθληματα. Ειναι οι μισοι απο αυτους που καλεσαν στις 7/2. Αν δεις την προσκληση για αθληματα της 17/2 θα δεις οτι εχουν καλεσει τους μισους απο οσους καλεσαν για υγειονομικα. Οποτε εχουν κοσμο για διενεργεια αθληματων αν θελουν
ισχύει αυτό ναι σωστός... Τότε απλά τρέχουν με τα υγειονομικά που έχουν καλέσει πολλούς και μαζεμένους και έχουν πράμα για να τραβήξουν όπως λες... Ελπίζω λοιπόν να τρέξουν πιο γρήγορα και τα αθλήματα μετά και να υπάρξει και βδομάδα που θα δούμε 2 γύρες αθλημάτων και όχι μια γύρα ανά 2 ή 3 βδομάδες
-
Γιωργος85
Παιδιά και κάτι Άλλο Οποίος Μπορεί να απαντήσει: Αν με το καλό μας καλέσουν πως θα πάμε στα βίλλια;
- Alexandros9
- Υπολοχαγός

Αθλήματα οριστικά 12-13 Του μηνός... Για το θεό δλδ
Πότε μην μετανιώνεις..
-
toubano
καληνύχτα πυροσβεστική... Σουπερ μανατζμεντ... Τι να πεις... Οι απροετοίμαστοι έχουν γίνει σούπερμαν και άυτοί που ετοιμάζονταν φυσιολογικά έχουν καεί στη προπόνηση τόσο καιρό... Με τις αναβολές τι παιζει τελικά ξέρουμε; Έχουν πάρει πολλοί και για πόσο διάστημα είναι;Alexandros9 έγραψε:Αθλήματα οριστικά 12-13 Του μηνός... Για το θεό δλδ
ΥΓ. Έχω την αίσθηση ότι δεν θα καλέσουν άλλα άτομα... Έχουν καλέσει ήδη υπεραρκετούς στα υγειονομικά και έχουν μεγάλη καβάντζα για τα αθλήματα συν και τους αναβολείς... Θα τρέξουν τα αθλήματα με αυτούς και θα καλυφθούν οι θέσεις... Μακάρι να διαψευστώ
-
Γιωργος85
Αλέξανδρε εσύ που το ξέρεις δε βγήκε καμία ανακοίνωση
-
Giannis84
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 127
Σε τοσο καιρο οχι για πυροσβεστικη, για ολυμπιακους αγωνες προετοιμαζεσαι... Κι εγω πιστευω οτι δεν θα χρειαστει να καλεσουν αλλους... Ισως στους δικηγορους μονο. Βεβαια παιζει ακομα και δικηγορινες να χουν γινει φιτ και να περασουν τα αθληματα.
Μαρεσει που βιαζονταν και να προλαβουν πριν το Πασχα. Που να μην βιαζονταν κιολας χαχαχαχααχ
Μαρεσει που βιαζονταν και να προλαβουν πριν το Πασχα. Που να μην βιαζονταν κιολας χαχαχαχααχ
- Alexandros9
- Υπολοχαγός

Κοίταξε Γιάνη εγώ ακόμη πιστεύω ότι ι γυναίκες ούτε μέσα σε ένα μήνα δεν είναι έτοιμες να τα περάσουν τα αθλήματα. Από την άλλη άνδρας που δεν γυμνάζεται πιστεύω ότι μέσα σε ενα μήνα δεν κάνει και θαύματα ρε φίλε επομένως ότι είναι να γίνει θα γίνει...
Πότε μην μετανιώνεις..
-
Giannis84
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 127
Alexandros9 έγραψε:Κοίταξε Γιάνη εγώ ακόμη πιστεύω ότι ι γυναίκες ούτε μέσα σε ένα μήνα δεν είναι έτοιμες να τα περάσουν τα αθλήματα. Από την άλλη άνδρας που δεν γυμνάζεται πιστεύω ότι μέσα σε ενα μήνα δεν κάνει και θαύματα ρε φίλε επομένως ότι είναι να γίνει θα γίνει...
Το θεμα Αλεξανδρε ειναι οτι η προκηρυξη βγηκε Δεκεμβρη και τωρα εχουμε Μαρτιο... Μεχρι να γινουν τα αθληματα θα εχουμε πιασει μεσα Μαρτη. Μεχρι τα επομενα θα εχουμε πιασει τελη Μαρτη η και Απριλη. Εχουν περασει πια 3 μηνες και βαλε. Σε αυτο το διαστημα γινονται πραματα και θαυματα...
Στις 12 του μηνα θα γινουν αθληματα για ποιους; Και για τους παλιους που εχουν περασει υγειονομικα και για αυτους που θα περασουν την Δευτερα επιτροπη; Μηπως τελικα ειναι ελαχιστοι αυτοι που εχουν περασει ηδη υγειονομικα και απλα ειναι καποιοι απο αναβολες κτλ; Αλλιως αν ηταν 20-25 γιατι να μην γινουν τα αθληματα γιαυτους την ερχομενη βδομαδα (η και την προηγουμενη ακομα) ; Δεν εχει λογικη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες