Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Μηχανικέ 81 καταρχήν συγχαρητήρια και καλή συνέχεια από εδώ και πέρα... Και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες... Στο μεγάλο μήνυμα που έστειλες έχεις ένα υστερόγραφο το οποίο κόβεται όμως κα ιδεν βγάζω νόημα... Αν θες ξαναγράψε το συγκεκειμένο κομμάτι
Μηχανικός 81

Δημοσίευση από Μηχανικός 81 »

toubano έγραψε:Μηχανικέ 81 καταρχήν συγχαρητήρια και καλή συνέχεια από εδώ και πέρα... Και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες... Στο μεγάλο μήνυμα που έστειλες έχεις ένα υστερόγραφο το οποίο κόβεται όμως κα ιδεν βγάζω νόημα... Αν θες ξαναγράψε το συγκεκειμένο κομμάτι

φίλε τούμπανο απλά σου έλεγα να μου πείς ένα μαιλ να σου απαντήσω σε όποια προσωπική πληροφορία θέλεις... Εκτός απο το ότι είμαι πολιτικός μηχανικός! Συγχαρητήρια στους σημερινούς και αν όντως κάποιοι χρησημοποιούν παραθυράκια... (σε εμάς δεν είχε τύχει κάτι τέτοιο) να πάρουν ότι τους αξίζει! Καλή επιτυχία σε όλους! Και να ξεμπερδεύουμε γρήγορα αξιοκρατικά και χωρίς γρίφους επιτέλους...

Ευχαριστώ

makos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από makos »

Dmtrs έγραψε:Καλημέρα παίδες. Σήμερα δώσαμε 9 άτομα, τα 9 περάσαμε τα αθλήματα ο ένας θα πρέπει να περιμένει να δει τι θα γίνει... Η κοπέλα πήρε αναβολή. Συγχαρητήρια σε όλους γιατί ήμασταν δυνατό γκρουπ και ο ένας βοήθησε τον άλλο. Το 1000 άρι όλοι κάτω από 3:50, στο μήκος κάποιοι χρειάστηκαν και τρίτη προσπάθεια. Θέλω να ευχηθώ σε όσους χρησιμοποιούν νομικά παραθυράκια για να έχουν πλεονέκτημα έναντι των άλλων να πάρουν εν τέλει αυτό που τους αξίζει! Εύχομαι να έχετε την ευκαιρία σας...

τι εννοείς ο ένας θα πρέπει να Περιμένει Να δει τι θα γίνει;

Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

Συγχαρητηρια σε αυτους που περασαν. Οποτε για τους πληροφορικους τελειωνει εδω το θεμα. Δεν πειραζει σε 2-3 χρονια παλι οταν (και αν) βγει νεα προκηρυξη.
Ειρηνη

Δημοσίευση από Ειρηνη »

Γιάννη84 ! Πόσοι έχουν περάσει Αθλήματα για πληροφορική μέχρι στιγμής 3 ; Και μένει μια θέση ; Τώρα στους 9 δεν πρέπει να υπάρχει δικός μας μάλλον. Μια κοπέλα δεν είχαν φωνάξει κ κόπηκε χθες;
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Giannis84 έγραψε:Συγχαρητηρια σε αυτους που περασαν. Οποτε για τους πληροφορικους τελειωνει εδω το θεμα. Δεν πειραζει σε 2-3 χρονια παλι οταν (και αν) βγει νεα προκηρυξη.

γιαννη αν το 84 δηλώνει το έτος γεννησης σου τότε αν γίνει νέα προκήρυξη που το αποκλείω για καμμία πενταετία (γίναν πολλές μαζεμένες τώρα) δεν θα μας παίρνει λόγο ηλικίας... Και για μένα η τελευταία ήταν... Καλή τύχη στους επιτυχόντες και στους αποτυχόντες λίγη παραπάνω (θα την χρειαστούν... )
Άβαταρ μέλους
Krios87
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Krios87 »

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες σου, με βοήθησες πολύ! Να είσαι καλά! Εγώ προπόνηση κάνω σε γήπεδο που η κάθε στροφή είναι 300 μέτρα και πιστεύω έχει διαφορά από αυτό στο Χαλικάκι. Θα πάω βέβαια σε κάποιο ιδίων προδιαγραφών για να χρονομετρηθώ. Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι, και πάλι σε ευχαριστώ πολύ![:) ]
ARIS

Δημοσίευση από ARIS »

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! Δλδ σύμφωνα με τα σημερινά αποτελέσματα έχουν μέχρι στιγμής περάσει από την κατηγορία των Οικονομολόγων 4 άτομα; Ή μήπως κάνω λάθος; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει;
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Lock »

Giannis84 έγραψε:Συγχαρητηρια σε αυτους που περασαν. Οποτε για τους πληροφορικους τελειωνει εδω το θεμα. Δεν πειραζει σε 2-3 χρονια παλι οταν (και αν) βγει νεα προκηρυξη.

συγχαρητηρια και καλη συνεχεια και απο εμενα σε ολους. Αυτο που λες Giannis84 το λες επειδη "υπολογιζες" ακριβως τα ατομα στην κατηγορια Πληροφορική και συμπληρωθηκαν ήδη τα 4 άτομα που ζητούσαν;

Εμενα παντως καλο μου εκανε που για πρωτη φορα μπηκα στην διαδικασία αθληματων στίβου κτλ. Τα ορια σε μήκος δε τα επιασα ουτε κατα διάνοια, τα υπολοιπα τα καταφερνα από την αρχή. Ωστόσο θα προσπαθησω να συνεχισω την προπονηση γιατί καλό κάνει.

Για εμένα, θα επρεπε να ειναι τυπικότατοι σε όλα τα αθλήματα, καθώς σίγουρα θα υπάρχουν παιδιά που τα καταφέρνουν όλα και άρα το θέλουν πολύ και αξίζουν την συγκεκριμένη θέση.

(σορρυ αν μερικοί παρακολουθούν το topic γιατι ειμαι λίγο offtopic).

Giannis84

Lock έγραψε:συγχαρητηρια και καλη συνεχεια και απο εμενα σε ολους. Αυτο που λες Giannis84 το λες επειδη "υπολογιζες" ακριβως τα ατομα στην κατηγορια Πληροφορική και συμπληρωθηκαν ήδη τα 4 άτομα που ζητούσαν;

Εμενα παντως καλο μου εκανε που για πρωτη φορα μπηκα στην διαδικασία αθληματων στίβου κτλ. Τα ορια σε μήκος δε τα επιασα ουτε κατα διάνοια, τα υπολοιπα τα καταφερνα από την αρχή. Ωστόσο θα προσπαθησω να συνεχισω την προπονηση γιατί καλό κάνει.

Για εμένα, θα επρεπε να ειναι τυπικότατοι σε όλα τα αθλήματα, καθώς σίγουρα θα υπάρχουν παιδιά που τα καταφέρνουν όλα και άρα το θέλουν πολύ και αξίζουν την συγκεκριμένη θέση.

(σορρυ αν μερικοί παρακολουθούν το topic γιατι ειμαι λίγο offtopic).

Lock ναι, το συμπερασμα το εβγαλα εν μερει συγκρινοντας τους πινακες (για τα 3 παιδια που ειχαν περασει ολοι μαζι την αμεσως προηγουμενη φορα) και για τωρα με την πληροφορια του Δημητρη που ηταν συμμετεχον στην διαδικασια και ανεφερε οτι υπηρχε ενας αντρας της πληροφορικης επιτυχον (το παιδι της πληροφορικης Δεν φαινοταν στον πινακα των αθληματων οπως και αλλοι/αλλες που συμμετειχαν, επομενως δεν θα μπορουσα να το επιβεβαιωσω μονος μου). Συμφωνα με τα παραπανω καλυφθηκαν οι 4 θεσεις.

Παντως συμφωνα με τα παιδια στο μηκος και το 1000αρι τηρουνταν στο ακεραιο τα ορια επομενως δεν μπορω να πω κατι για την διαδικασια. Στις ελξεις βεβαια θα μπορουσαν να ειναι πιο τυπικοι, αυτο μονο. Το μηκος οντως ηθελε δουλεια και κυριως τεχνικη. Ηταν ζορικο για καποιον που δεν ειχε ασχοληθει με αλματα κτλ. Εγω παιζω τοσα χρονια μπασκετ (ερασιτεχνικα βεβαια) και παλι 4,30 ειναι η καλυτερη μου επιδοση στις προπονησεις. Αν επικεντρωθεις στην τεχνικη λογικα θα το βγαλεις καποια στιγμη.

Οπως και να χει εννοειται οτι κανει καλο η γυμναστικη ανεξαρτητα απο την προκηρυξη. Η φυσικη κατασταση ειναι καλο πραγμα. Δεν τελειωνει και η ζωη μας απο μια προκηρυξη... Αν εισαι μερικα χρονακια κατω απο τα 30 μπορει στο μελλον να εχεις κι αλλη ευκαιρια, με περισσοτερο μορια αυτη την φορα.

toubano

Δημοσίευση από toubano »

Τι λέει ρε παιδιά δεν θα βγει τίποτα σήμερα; Εν τω μεταξύ βγήκαν και τα αποτελέσματα των δοκίμων... Τι παίζει με αυτή ξέρετε; Είναι μόνιμος διορισμός; Η σχολή πόσο καιρό είναι; Και δω 2 χρόνια;
Dmtrs

Δημοσίευση από Dmtrs »

Θεωρητικά Άρη έχεις δίκιο. Στην πράξη όμως είναι δύσκολο να ξέρεις πόσοι οικονομολόγοι έχουν περάσει γιατί μπορείς να μετράς μόνο όσους έχουν αποκλειστεί. Υπάρχουν αρκετοί με αναβολές (εάν όντως υπάρχει πρόβλημα να το δεχτώ, αλλά παράγινε το κακό... ), άλλοι που είναι ήδη πυροσβέστες και περνάνε χωρίς αθλήματα και 4 άτομα που έχουν περάσει τα αθλήματα (3 σήμερα και 1 αν δεν κάνω λάθος σε προηγούμενη εξέταση). Όσοι άνδρες είναι κοντά στις λίστες έχουν ελπίδες, οι οικονομολόγοι είμαστε μέχρι τον 37ο αισίως. Κοπέλα πολύ πολύ δύσκολα! Όσοι όμως πηγαίνουν από εδώ και πέρα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι και δεν πάνε για πλάκα. Επίσης, δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά, καλούνε για υγειονομικές διπλάσιο αριθμό από τις θέσεις και για αθλήματα ακριβώς όσες είναι οι κενές θέσεις. Με ελάχιστες εξαιρέσεις αποδιοργάνωσης της διαδικασίας όπως σήμερα και χθες. Επομένως, ίσως έτσι βγει μια άκρη...
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Για μένα πάλι ρε παιδιά δεν έχει τελείωσει τπτ ακομη... Περιμένω πως και πως ανακοινωση που να τους καλεί για αθλήματα μιας και οι 2 θέσεις της κατηγορίας μου είνια ακόμη κενές... Έχω 7 γυναικες και 2 άνδρες μπροστά μου και ξέρω ότι ο ένας από τους άνδρες δεν πολυψήνεται... Λέτε να μου κάτσει ή να φοβάμαι και γυναίκες... Στατιστικά περνάνε από τις γυναικες το 1% τι διάολο... Δεν αντέχω άλλο...

Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84

toubano έγραψε:

γιαννη αν το 84 δηλώνει το έτος γεννησης σου τότε αν γίνει νέα προκήρυξη που το αποκλείω για καμμία πενταετία (γίναν πολλές μαζεμένες τώρα) δεν θα μας παίρνει λόγο ηλικίας... Και για μένα η τελευταία ήταν... Καλή τύχη στους επιτυχόντες και στους αποτυχόντες λίγη παραπάνω (θα την χρειαστούν... )

Κοιταξε η προηγουμενη προκηρυξη για αξιωματικους πτυχιουχους ηταν 2,5 χρονια πριν... Το 2009. Τωρα ποτε θα βγει η επομενη δεν ξερει κανεις. Μπορει να βγει τελη του '14 ακολουθοντας το ιδιο μοτιβο (που σημαινει οτι οριακα θα με παιρνει ηλικιακα), μπορει να βγει σε 5 χρονια οπως λες, μπορει και σε 10... Οπως και να χει εννοειται οτι οσοι ειμαστε αποτυχοντες θα συνεχισουμε την ζωη μας κανονικα κι αν βγει κατι αλλο τα επομενα 2-3 χρονια καλως. Αν δεν βγει δεν πειραζει. Ουτως η αλλως αναγκαστικα για να βιοποριστουμε θα πρεπει να κανουμε κατι αλλο μεχρι τοτε οπως και να χει ;)

Ειρηνη έγραψε:Γιάννη84 ! Πόσοι έχουν περάσει Αθλήματα για πληροφορική μέχρι στιγμής 3 ; Και μένει μια θέση ; Τώρα στους 9 δεν πρέπει να υπάρχει δικός μας μάλλον. Μια κοπέλα δεν είχαν φωνάξει κ κόπηκε χθες;

Ειρηνη συμφωνα με τις πληροφοριες του Δημητρη που συμμετειχε χθες και σημερα, στους 9 ηταν και ενας πληροφορικος που δεν φαινοταν στην λιστα με τα αθληματα. Αν συγκρινεις τις λιστες και τους χθεσινους αποτυχοντες προκυπτει οτι περασαν μονο 7 αντρες χθες. Αρα υπηρχαν 2 αντρες που περασαν και δεν φαινονταν. Απ οτι φαινεται ο ενας απο τους 2 ηταν πληροφορικος. Στην χθεσινη λιστα με τους αποτυχοντες θα δεις και αλλη κοπελα πληροφορικης που συμμετειχε και κοπηκε ενω δεν υπηρχε στην λιστα των καλουμενων για τα αθληματα. Εν ολιγοις τα εκανε λιγο σαλατα η πυροσβεστικη με τις λιστες. Επομενως φοβαμαι οτι και οι 4 θεσεις καλυφθηκαν χωρις να χρειαστει να καλεσουν ουτε 20 ατομα...

Ειρηνη

Δημοσίευση από Ειρηνη »

Giannis84 έγραψε:
toubano έγραψε:

Κοιταξε η προηγουμενη προκηρυξη για αξιωματικους πτυχιουχους ηταν 2,5 χρονια πριν... Το 2009. Τωρα ποτε θα βγει η επομενη δεν ξερει κανεις. Μπορει να βγει τελη του '14 ακολουθοντας το ιδιο μοτιβο (που σημαινει οτι οριακα θα με παιρνει ηλικιακα), μπορει να βγει σε 5 χρονια οπως λες, μπορει και σε 10... Οπως και να χει εννοειται οτι οσοι ειμαστε αποτυχοντες θα συνεχισουμε την ζωη μας κανονικα κι αν βγει κατι αλλο τα επομενα 2-3 χρονια καλως. Αν δεν βγει δεν πειραζει. Ουτως η αλλως αναγκαστικα για να βιοποριστουμε θα πρεπει να κανουμε κατι αλλο μεχρι τοτε οπως και να χει ;)

Ειρηνη έγραψε:Γιάννη84 ! Πόσοι έχουν περάσει Αθλήματα για πληροφορική μέχρι στιγμής 3 ; Και μένει μια θέση ; Τώρα στους 9 δεν πρέπει να υπάρχει δικός μας μάλλον. Μια κοπέλα δεν είχαν φωνάξει κ κόπηκε χθες;

Ειρηνη συμφωνα με τις πληροφοριες του Δημητρη που συμμετειχε χθες και σημερα, στους 9 ηταν και ενας πληροφορικος που δεν φαινοταν στην λιστα με τα αθληματα. Αν συγκρινεις τις λιστες και τους χθεσινους αποτυχοντες προκυπτει οτι περασαν μονο 7 αντρες χθες. Αρα υπηρχαν 2 αντρες που περασαν και δεν φαινονταν. Απ οτι φαινεται ο ενας απο τους 2 ηταν πληροφορικος. Στην χθεσινη λιστα με τους αποτυχοντες θα δεις και αλλη κοπελα πληροφορικης που συμμετειχε και κοπηκε ενω δεν υπηρχε στην λιστα των καλουμενων για τα αθληματα. Εν ολιγοις τα εκανε λιγο σαλατα η πυροσβεστικη με τις λιστες. Επομενως φοβαμαι οτι και οι 4 θεσεις καλυφθηκαν χωρις να χρειαστει να καλεσουν ουτε 20 ατομα...

Τόσο αθλητικοί πια είμαστε εμείς οι πληροφορικάριοι; ! ; ! !Εικόνα Τότε όντως πάνε οι ελπίδες εδώ ...

Και αναρωτιόμουν κιόλας πόσοι πια θα είναι πληροφορικάριοι με μεταπτυχιακά και τούμπανα κιόλας και να θέλουν πυροσβεστική! Τελικά είναι περισσότεροι από ό, τι νόμιζα! ΕικόναΕικόναΕικόνα

Φίλοι Τούμπανο και Γιάννη84 - προτείνω να πάρουμε κι άλλα πτυχία και στην επόμενη που θα βγει να είμαστε πρώτοι στα μόρια.Εικόνα

Θέλω να πιστεύω και να ελπίζω ότι θα βγει πάλι τίποτα σε 2-3 χρονάκια, έτσι να μας παίρνει πάλι ηλικιακά...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες