Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Dmtrs

Δημοσίευση από Dmtrs »

Σήμερα περάσαμε 10 παιδιά (9 άνδρες 1 γυναίκα). Το πρόβλημα είναι ότι δίνουν εκτός από τα ονόματα που ανακοινώνουν και άλλοι που είχαν πάρει αναβολή. Σήμερα πήρε μια κοπέλα αναβολή και επικράτησε ο πανικός ο ίδιος στην διοργάνωση. Προσοχή στη δοκό! Δεν είναι όσο εύκολη λένε... Θέλει πολλή ηρεμία και ελάχιστο άγχος για να κρατήσεις ιοσσοπία.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Ο μηχανικός 81 παίδες πέρασε και περιμένει και λογικό είναι να μην πολυασχολείται τώρα... Αλλά και πάλι πληροφόρηση υπάρχει. Επομένως σμρ πέρασαν 5 άνδρες επιπλέον από αναβολές κτλ...
Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

Dmtrs έγραψε:Σήμερα περάσαμε 10 παιδιά (9 άνδρες 1 γυναίκα). Το πρόβλημα είναι ότι δίνουν εκτός από τα ονόματα που ανακοινώνουν και άλλοι που είχαν πάρει αναβολή. Σήμερα πήρε μια κοπέλα αναβολή και επικράτησε ο πανικός ο ίδιος στην διοργάνωση. Προσοχή στη δοκό! Δεν είναι όσο εύκολη λένε... Θέλει πολλή ηρεμία και ελάχιστο άγχος για να κρατήσεις ιοσσοπία.

Ευχαριστουμε Δημητρη για τις πληροφοριες, καπως ξεκαθαριζει ετσι το πραμα. Βεβαια και παλι δεν εξηγειται το γιατι εδωσαν ατομα που ουτε ηταν στην λιστα ουτε ηταν απο αναβολη...

Επομενως εχουμε και 2 αντρες "κρυφους" που μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε για το τι κατηγορια ειναι, γιατι συγκρινοντας τις λιστες προεκυπτε οτι περασαν 7... Μηπως Δημητρη γνωριζεις τι ειδικοτητας ειναι αυτοι οι 2 αντρες που δεν ηταν στην λιστα; Πχ Αν ηταν Ηλεκτρολογοι, Πληροφορικη, Μηχανολογοι η κατι αλλο;
Dmtrs

Δημοσίευση από Dmtrs »

Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ήμασταν 3 οικονομολόγοι,2 πολιτικοί,1 δασολόγος από αναβολή νομίζω,1 πληροφορικός,1 φυσικός (η κοπέλα) . Μου λείπουν 2 που δεν θυμάμαι. Επίσης, γνωρίζω άτομο που πήρε κανονικά πρόσκληση την πέμπτη στα υγειονομικά, αλλά σήμερα δεν τον άφησαν να μπει από τον πανικό που σας είπα με τις αναβολές. Ελπίζω να βοήθησα κάπως...

toubano

Δημοσίευση από toubano »

Alexandros9 έγραψε:Ο μηχανικός 81 παίδες πέρασε και περιμένει και λογικό είναι να μην πολυασχολείται τώρα... Αλλά και πάλι πληροφόρηση υπάρχει. Επομένως σμρ πέρασαν 5 άνδρες επιπλέον από αναβολές κτλ...

Αλέξανρε τι μηχανικός είναι ο 81, εσύ που τον ξέρεις και ανταλλάξατε στοιχεία... Πολιτικός; Και αν επιτρέπεται είναι με το 10%;
kostisdlk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από kostisdlk »

Dmtrs έγραψε:Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ήμασταν 3 οικονομολόγοι,2 πολιτικοί,1 δασολόγος από αναβολή νομίζω,1 πληροφορικός,1 φυσικός (η κοπέλα) . Μου λείπουν 2 που δεν θυμάμαι. Επίσης, γνωρίζω άτομο που πήρε κανονικά πρόσκληση την πέμπτη στα υγειονομικά, αλλά σήμερα δεν τον άφησαν να μπει από τον πανικό που σας είπα με τις αναβολές. Ελπίζω να βοήθησα κάπως...

ειναι κανεις απο αυτους απο την κατγορια του 10%;
ευχαριστω
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Παιδιά τελικά τις έλξεις τις κάνουμε με το εσωτερικό της παλάμης να κοιτάει προς το πρόσωπο ή προς τα έξω; Ή σου λένε κάνε όπως θες;
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

kostisdlk έγραψε:
Dmtrs έγραψε:Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ήμασταν 3 οικονομολόγοι,2 πολιτικοί,1 δασολόγος από αναβολή νομίζω,1 πληροφορικός,1 φυσικός (η κοπέλα) . Μου λείπουν 2 που δεν θυμάμαι. Επίσης, γνωρίζω άτομο που πήρε κανονικά πρόσκληση την πέμπτη στα υγειονομικά, αλλά σήμερα δεν τον άφησαν να μπει από τον πανικό που σας είπα με τις αναβολές. Ελπίζω να βοήθησα κάπως...

ειναι κανεις απο αυτους απο την κατγορια του 10%;
ευχαριστω

Σμρ δεν πέρασε κάποιος του 10 % μέχρι τώρα έχουν περασεί 2 από το 10%...

Το θέμα είναι να βγάλουν λίστα με άτομα για αθλήματα την πέμπτη και την παρασκευή για αθλήματα για να αρχίσει να κυλάει το πράμα...

Πότε μην μετανιώνεις..
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Αλέξανδρε ο μηχανικός 81 είναι πολιτικός και είναι ό ενας από τους 2 του 10% που πέρασαν;
Μηχανικός 81

Δημοσίευση από Μηχανικός 81 »

Γειά σας φίλοι μου καλησπέρα... Ή μάλλον καλημερα! ... Συμμερίζομαι το άγχος σας 100% και κάποιοι... Απο τους αρχικούς που γράφαμε εδώ (για σένα το λέω τούμπανο και αλέξανδρε ) ... Ξέρουν πολύ καλά οτι είχα σαλτάρει και εγώ απο το άγχος για το πότε θα έρθει η σειρά μου να δώσω και να πάνε όλα καλά!Παρόλα αυτά ήθελα να πώ κάποια πράγματα για όλα όσα συζητιούνται απο όλους εδώ... Και αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι ευχαρίστως!Εγώ απο αυτά που ρωτούσα κ είδα στη διαδικασία μέχρι εχθές συμπέρανα οτι όλα πήγαιναν κατα γράμμα και παρόλο που όλοι βιαζόμαστε για διάφορους λόγους να μπούμε και να τελειώνει η διαδικασία γρήγορα... Εμένα με ικανοποιεί η τυπικότητα που κρατιέται... Και αυτό που εγώ είδα στα αγωνίσματα τουλ στη φουρνιά μου είναι οτι ήταν όλα τυπικά! Αυτό που εννοώ (και αυτό ισχύει για κάθε φουρνιά που καλούνε) είναι ότι η προκύρηξη γράφει καθαρά ότι κάθε φορά στα υγειονομικά καλούνται οι διπλάσιοι ακριβώς απο τις κενές θέσεις... Αυτό έκαναν και την πρηγούμενη εβδομάδα... Περίπου 40 είναι ακόμα οι κενές και κάλεσαν διπλάσιους... ! Τώρα στα αγωνίσματα αλλάζει το πράγμα γιατί λέει οτι καλούνται πρώτα οι "αμέσως" επόμενοι στη λίστα για τις θέσεις και όχι οι επιλαχόντες... Για αυτό και ενώ υγειονομικά περάσαν περίπου 60 άτομα (απο τα 80+ που κάλεσαν αρχικά την εβδομάδα που μας πέρασε) σήμερα στα αγωνίσματα καλέσαν 21 αν δεν κάνω λάθος! Θα μου πείτε 21 δεν είναι οι κενές θέσεις και συμφωνώ απόλυτα... Άρα κάποιοι απο τους πρώτους αυτή τη στιγμή δεν έχουν πάει (και το πρόβλημα είναι οτι πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες μέχρι να διαγραφούν τυπικά απο τους πίνακες) ... Για αυτό και δεν μπορούν απευθείας να καλέσουν τους επόμενους... ! Παρόλα αυτά απο αυτούς που κόπηκαν σήμερα +απο αυτούς που για κάποιο λόγο έχουν διαγραφεί (ή θα διαγραφούν) πιστεύω (όπως έγινε και στη φουρνιά μου) θα καλέσουν την πέμπτη-παρασκευή επόμενους... Απλά όπως έκανα και εγώ και ήταν απάλευτο λίγο πρέπει να περιμένετε (για το τυπικό) να βγει ανακοίνωση με τους αποκλεισμένους λόγω μή προσέλευσης... Και μετά να το χαρείτε 100% για τα αγωνίσματα τουλάχιστον! Βέβαια συνήθως όποιος δέν εμφανιστεί να πάρει καρτέλα στο πρώτο κάλεσμα δεν πάει καθόλου... (εκτός εξαιρέσεων) ... Οπότε αρχίζετε να υπολογίζετε! Σήμερα τι έγινε με τις αναβολές δε γνωρίζω... Αλλά θα πώ τη γνώμη μου και κάποια λίγα που γνωρίζω! Να ξέρετε οτι οι αναβολές δεν είναι κάτι εύκολο (πρέπει να συντρέχει λόγος σοβαρός) ... Και δε σε εξασφαλίζουν... Γιατί η διαδικασία προχωράει και αν τελειώσει αυτοι που πήραν αναβολή και δεν έχουν προλάβει να δώσουν αγωνίσματα... Θα πρέπει να βρούν το δίκιο τους στα δικαστήρια... Δε θα μας περιμένει η πυροσβεστική... Ούτε η προκύρηξη θα παγώσει για κάποιες αναβολές... Υπάρχουν τόσοι που είναι έτοιμοι και περιμένουν να διεκδικήσουν τη θέση τους στα αγωνίσματα! Έτσι τουλάχιστον πιστεύω/νομίζω εγώ!Για ότι έχω γράψει λάθος τονιζω οτι είναι απλά ότι κατάλαβα εγώ... Οπότε συγχωρέστε αν κάνω λάθος! Ελπίζω να τα πούμε όλοι μέσα στη σχολή... Γιατί όπως έχω ξαναπεί οτι για να είμαστε εδώ σε αυτό το φόρουμ και να γράφουμε όλα αυτα παέι να πει οτι το θέλουμε πολύ... Και όσοι το θέλουν πολύ και το άξίζουν μακάρι να μπούν... Πραγματικά το λέω για όλους μας! Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα Υ. Γ φίλε τούμπανο αν θες όπως έκανα και με (... συνεχίζεται ...)
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από rasald »

Μαγκες ζητω συγγνωμη για την απουσια, και εχω να πω οτι ηθελα πολυ να παω χαλικακι αλλα βλεπετε τι ωρα σχολασα κ τωρα δουλευω πρωι καπακια οποτε ειναι αδυνατον. Για τους προβληματισμους με τα αθληματα, λογικο ειναι κατα την αποψη μου οτι κατα αυτον τον βλακωδη τροπο που γινεται η διαδικασια, οι επιτροπες να γινονται πιο ελαστικες με το περασμα του χρονου. Ειτε μας αρεσει ειτε οχι εμεις που περιμενουμε στη γαλαρια. Οταν εδωσα για λιμενοφυλακας,300 ηταν οι θεσεις, καλεσαν 1200 με τη μια μεσω ιντερνετ χωρις τηλεφωνηματα και 'παρακαλια' να ερθουν οι υποψηφιοι οπως εδω, και με τη μια στην υψομετρηση οι 600 δεν ηρθαν οπως ηταν λογικο γιατι παντα σαυτες τις διαδικασιες οι μισοι εναι στον κοσμο τους. Τελικα εμεινε ενα κενο 70 ατομων, καλεσαν μια δευτερη φουρνια 300 ατομων και τελειωσε η ιστορια. Και τα παντα ηταν προβλεπε. Εδω ακολουθουν ετσι τη διαδικασια, οι αρμοδιοι εχουν κανει ηδη 4 φορες αθληματα και δεν εχουν βρει ουτε 15 ακομα. Προφανως μολις φθασουν στην 15η φορα θα εχουν σαπισει οι μαγκες και θα περνανε κουτσους. Σκεφτειτε απτην αρχη να ειχαν καλεσει ορθα κοφτα τους 4πλασιους χωρις προσωπικες ειδοποιησεις. Ηδη ο αλεξανδρος ανεφερε παραδειγμα που ο 2ος στην κατηγορια του δεν ειχε ιδεα ουτε για τα αποτελεσματα ουτε για τα μορια του, τον πηραν τηεφωνο και ετρεχε αρον αρον απτην επαρχια. Νομιζω κοπηκε, αλλα αμα ηταν σε καλη κατασταση θα περναγε και θα ηταν μεσα, ενω τα ειχε γραψει ολα στα παλια του παπουτσια. Αυτα μαγκες οποιοδηπιτε σχολιο δεκτο.
Giannis84
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

Καλημερα. Εμαθε κανεις τελικα τι παιχτηκε στο χαλικακι?
Άβαταρ μέλους
Krios87
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Krios87 »

Καλημέρα. Μπορεί κάποιος αν γνωρίζει να μας ενημερώσει για το γήπεδο στο Χαλικάκι. Είναι 3 στροφές και μια ευθεία που πρέπει να τρέξουμε το 1000 ή λιγότερη απόσταση?
Μηχανικός 81

Δημοσίευση από Μηχανικός 81 »

Krios87 έγραψε:Καλημέρα. Μπορεί κάποιος αν γνωρίζει να μας ενημερώσει για το γήπεδο στο Χαλικάκι. Είναι 3 στροφές και μια ευθεία που πρέπει να τρέξουμε το 1000 ή λιγότερη απόσταση;

Καλημέρα φίλε μου

Οι γύροι ειναι 2 κ 1/2 (δυόμιση) ... !400 μέτρα η κάθε στροφή... Και το γήπεδο έχει πολύ καλό ταρτάν (είναι φτιαγμένο με μαλακό/ελαστικό και αντκραδασμικό υλικό) ... Που σε σχέση με άλλα γήπεδα που έχω πάει βοηθάει! Για μένα το μυστικό στο χιλιάρι είναι να έχεις συγκεκριμένο ρυθμό... Να τρέξεις με συγκεκριμένο τρόπο τον κάθε γύρο σε συγκεκριμένο χρόνο! Το καλύτερο (γνώμη μου) είναι 1.20-1.30 στον πρώτο...1.30-1.40 στον δεύτερο... Και σου μένει αρκετός χρόνος για τα τελευταία 200 μέτρα (έτσι βγαίνει απο 3.40 μέχρι 4.00 οπότε υπολόγισε που θές/μπορείς και προσάρμοσε το σε εσένα) ! Φίλε μου... Απο ότι κατάλαβα... Στο γήπεδο που πάς είναι μικρότερη η στροφή (300 μέτρα) ! Βρές ένα άλλο γήπεδο (400άρι) ... Για να δείς τους χρόνους και τον ρυθμό αν προλαβαίνεις... Εκτός αν το έχεις άνετα οπότε χαλάρωσεΕικόνα Εικόνα... Και αν είσαι κανένας πρωταθλητής και στα γράφω τζάμπα... Και το παίζω και γνώστης ΕικόναΕικόνα. Συγχώρεσε με!

Ευχαριστώ

Dmtrs

Δημοσίευση από Dmtrs »

Καλημέρα παίδες. Σήμερα δώσαμε 9 άτομα, τα 9 περάσαμε τα αθλήματα ο ένας θα πρέπει να περιμένει να δει τι θα γίνει... Η κοπέλα πήρε αναβολή. Συγχαρητήρια σε όλους γιατί ήμασταν δυνατό γκρουπ και ο ένας βοήθησε τον άλλο. Το 1000 άρι όλοι κάτω από 3:50, στο μήκος κάποιοι χρειάστηκαν και τρίτη προσπάθεια. Θέλω να ευχηθώ σε όσους χρησιμοποιούν νομικά παραθυράκια για να έχουν πλεονέκτημα έναντι των άλλων να πάρουν εν τέλει αυτό που τους αξίζει! Εύχομαι να έχετε την ευκαιρία σας...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες