Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από rasald »

Ας δωσουν οποτε θελουν, γιατι ομως δε βγαζουν μια λιστα να ξερουμε και εμεις ποιοι πηγαν. Μαλλον προχθες κατι θα θελαν να ανεβασουν, αλλα μπερδευτηκαν και ανεβασαν κατι ασχετο για τους 5ετους.
Dmtrs

Δημοσίευση από Dmtrs »

Όσοι είναι από Αθήνα προτείνω να τις κάνετε στο ΓΝΑ, σε 2 πρωινά, ίσως και 1 αν έχετε καλό προγραμματισμό, τα τελειώνετε όλα και υπάρχουν και όλοι οι γιατροί, χωρίς ραντεβού φυσικά!

makos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από makos »

Asleits έγραψε:
makos έγραψε:Σε ευχαριστώ φίλε μου και καλή επιτυχία. Δηλαδή μπορώ να πάω και σε άλλη πόλη. Και μια ακόμη ερώτηση αν Μπορείς Να βοηθήσεις. Αν έκανες τα αθλήματα να μου πεις πως ακριβώς τις θέλουν εκεί τις έλξεις

Ναι σε οποιαδήποτε πόλη μπορείς να πας αρκεί να είναι κρατικό το νοσοκομείο. Δεν είναι αναγκαστικό να πας σε στρατιωτικό.

Κοίτα στο μονόζυγο ήταν λίγο ελαστικοί! Για να περάσεις πρέπει να κάνεις φυσικά 5 έλξεις και να περνάς το πηγούνι σου πάνω από το μονόζυγο και στις 5! Απλά δε χρειαζόταν να έχεις τεντωμένα τα χέρια όταν κατέβαινες! Στα άλλα αθλήματα πάντως ήταν πολύ τυπικοί!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και σε σένα καλή επιτυχία εύχομαι!

Σε ευχαριστώ και πάλι. Βασικά μέχρι σήμερα εγώ νόμιζα ότι στις έλξεις το εσωτερικό μέρος πρέπει να Κοιτάει Το πρόσωπο και σήμερα που το ξαναείδα έφαγα μια φρίκη.

Asleits

Δημοσίευση από Asleits »

makos έγραψε:Σε ευχαριστώ και πάλι. Βασικά μέχρι σήμερα εγώ νόμιζα ότι στις έλξεις το εσωτερικό μέρος πρέπει να Κοιτάει Το πρόσωπο και σήμερα που το ξαναείδα έφαγα μια φρίκη.

Όχι δυστυχώς το εξωτερικό πρέπει να βλέπεις και είναι όντως αρκετά πιο δύσκολο! Κάνε προπόνηση αυτές τις μέρες και όταν σε καλέσουν με το καλό δώστα όλα!

Dmtrs

Δημοσίευση από Dmtrs »

Περίπου 15 άτομα σήμερα για τις Υγειονομικές,4 κοπέλες, αρκετοί από επαρχία, τα αθλήματα Δευτέρα, Τρίτη...
ΜΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΜΑΝΟΣ »

15 ατομα πηγαν συνολο η κοπηκαν 15;
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από rasald »

Dmtrs έγραψε:Περίπου 15 άτομα σήμερα για τις Υγειονομικές,4 κοπέλες, αρκετοί από επαρχία, τα αθλήματα Δευτέρα, Τρίτη...

φιλε μου εχει και αυριο υγειονομικα; Σημερα μονο αυτοι ηταν; Μηπως κοζαρες τι παιζει σε διαφορες κατηγοριες, αν αντλησες οποιαδηποτε επιπλεον πληροφορια δλδ.

Dmtrs

Δημοσίευση από Dmtrs »

Ειπώθηκε ότι έχει και αύριο υγειονομικά, αλλά δεν είμαι σίγουρος παιδιά κατά πόσο είναι ασφαλής η πληροφόρηση. Σήμερα Ήταν 15 άτομα (αλλά κάτι έγινε με μια δικηγόρο και άλλη μια κοπέλα, νομίζω δεν πήραν χαρτί για αθλητικές, οπότε είμαστε περίπου 13 για αθλήματα). Οι κατηγορίες ήταν μοιρασμένες, θυμάμαι 4 οικονομικούς (ο ένας με 10%),1 πληροφορική,1 δικηγόρο,1 δασολόγο. Δεν ξέρω περισσότερα γιατί δεν μπήκαμε όλοι μαζί για εξέταση. Κάποιοι άργησαν και μπήκαν λίγο μετά από εμάς. Επίσης, υπήρχαν και παιδιά που μένουν επαρχία και δεν ήξεραν αν θα έρθουν την Δευτέρα. Α, και από συνομιλία με μερικούς συνειδητοποιώ ότι δεν έχουν προλάβει αρκετοί να κάνουν όση προπόνηση απαιτείται και ελπίζουν να είσαι απλά σε καλή κατάσταση μήπως και...
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

Ενθαρρυντικες οι πληροφοριες σου Dmtrs. Υπαρχει τελικα οντως πολυ μικρη προσελευση. Βεβαια δεν νομιζω οτι ειναι μονο αυτοι οι 15. Λογικα θα υπαρχουν αλλοι τοσοι για αυριο, αλλα και παλι. Δεν τους λες πολλους σε καμια περιπτωση...
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Τσουρέκια μας τα κάνανε... Βαρέθηκα με εικασίες και υποθέσεις... Να βγαίνιυν οι επίσημες ανακοινώσεις να ξεμπερδεύουμε... Βαρέθηκα να μπαίνω και να μην βλέπω τίποτα ή να βλέπω άσχετες ανακοινώσεις που μετά τις παίρνουν πίσω... Ανευθυνότητα και ανοργανωσιά στο φουλ... Τζάμπα μια βδομάδα... Καλό πάσχα όπως το πάνε...

Giannis84 έγραψε:Ενθαρρυντικες οι πληροφοριες σου Dmtrs. Υπαρχει τελικα οντως πολυ μικρη προσελευση. Βεβαια δεν νομιζω οτι ειναι μονο αυτοι οι 15. Λογικα θα υπαρχουν αλλοι τοσοι για αυριο, αλλα και παλι. Δεν τους λες πολλους σε καμια περιπτωση...

εγώ έπαψα να ενθαρρύνομαι η να απογοητεύομαι εδώ και καιρό... Απλά είμαι στεντ μπαι και παρακολουθώ την εξέλιξη... Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει εξέλιξη παρά καθυστερήσεις (μην μπω στη διαδικασία να σκεφτώ που μπορεί να οφείλονται... ) ... Προσωπικά το αν όντως τελικά προκύψει μικρή η προσέλευση δεν μου λέει τίποτα... Μπορεί να πάνε 5 και να περάσουν και οι 5... Και πλέον περνάμε σε επίπεδα πιο νορμαλ να το πω και έχουμε φύγει από τους τοπ στα μόρια που θεωρητικά δεν ήξεραν τι θα πει γυμναστική...
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Μόνο 15 μου φαίνεται απίθανο... Στην δικιά μου κατηγορία έχουν μόνο καλέσει 7 γυναίκες και έναν άνδρα... Λογικά πρέπει να έχει και αύριο και αθλητικά να δίνουν όοι δευτέρα-τρίτη.
Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84

Εχεις ενα δικιο τουμπανο. Κι εγω πιστευω οτι λιγοι θα πανε για πλακα πλεον αν δεν ειναι αθλητικοι η δεν προπονηθηκαν καθολου οποτε λογικα θα ανεβουν καπως και τα ποσοστα επιτυχιας στα αθληματα. Αυτο δεν σημαινει οτι θα περασουν κι ολοι ομως. Η λογικη λεει οτι αν πηγαιναν περισσοτεροι σε αυτη τη φαση του διαγωνισμου, απλα θα περνουσαν και περισσοτεροι. Παντως δεν πιστευω οτι ειναι τοσο θεμα μοριων το ποσο αθλητικος ειναι καποιος. Ουτως η αλλως αυτοι που ειχαν διδακτορικο ηταν ελαχιστοι.

Για την καθυστερηση εχεις δικιο αλλα δεν νομιζω οτι οφειλεται σε "υπογειους" παραγοντες. Πεντε εργασιμες μερες αν θυμαμαι καλα εδωσαν και στους πρωτους καλουμενους για τις υγειονομικες, το ιδιο εκαναν και τωρα. Οποτε η διαδικασια κινειται με τον ιδιο ρυθμο και μαλλον θα παει ετσι μεχρι το τελος.
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Γιάννη 84 θέλω να πιστεύω ότι όλα κυλούν αργά μεν, αξιοκτατικά δε... Και αυτή η καχυποψία που πλανάται ότι κάτι βρωμάει, κάτι τρέχει και τα σχετικά έχει κουράσει... Γιαυτό είπα πως δεν θέλω να κάνω τέτοιες σκέψεις, τώρα αν τα κάνουν ακόμακαι σήμερα κα ιυπό αυτές τις συνθήκες... Τι να πω. Ασε δεν θα πω γιατί πιπέρι... Όσον αφορά τον ρυθμό εμένα δεν μου φαίνεται ίδιος... Από την προηγούμενη τετάρτη έχουν πάρει τις καρτέλες οι υποψήφιοι και μια βδομάδα νέκρα... Και γενικότερα μου κάνει αργή η διαδικασία... Μπορούσαν αν την τρέξουν αλλιώς πιστεύω... Τεσπά... Έστω ότι υπήρξαν κάποια κωλύματα επί της διαδικασίας (γιατί κακα τα ψέμματα φημίζονται από καιρό για την ανοργανωσιά τους) και θα ξεπεραστούν για να υπάρξει φυσιολογική ροήγ και συνέχεια...
Giannis84

Και την προηγουμενη φορα ομως Τουμπανο Δευτερα πηραν τις καρτελες και τους ειπαν να πανε Παρασκευη, ετσι δεν ειναι; Αρα τους εδωσαν 4 εργασιμες καιρο να πανε στα νοσοκομεια. Οι τωρινοι τις πηραν Πεμπτη - Παρασκευη αν δεν κανω λαθος και μεσολαβησε σκ... Οποτε παλι περιπου 4 εργασιμες ειχαν στην διαθεση τους, αντε 5.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Αφου πήγε κόσμος σμρ. Γτ δεν βγαίνει μια ανακοινωση τότε; Όσον αφορά την εξέλιξη προχωράει παίδες κανονικά και το χρονοδιάγραμμα είναι κανονικότατο... Συμφωνω με γιάννη...
Πότε μην μετανιώνεις..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες