Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

Για τον οικονομολογο που "εχωσαν" μεσα στους πληροφορικαριους δεν βλεπω να βγαζουν ορθη επαναληψη παντως.

Τουλαχιστον ελπιζω αυτη τη φορα αφου καλεσαν λιγοτερους και ειναι και μεγαλη η αποχη να περασουν αθληματα ολοι και να μην το κανουν παλι σε δυο δοσεις μηπως και προχωρησει πιο γρηγορα η διαδικασια. Την Πεμπτη λογικα θα βγει η επομενη ανακοινωση.
Dmtrs

Δημοσίευση από Dmtrs »

jdon έγραψε:Καλημέρα και από εμένα και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνετε εδώ μέσα. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου απαντήσετε σχετικά με το αν γίνεται και λήψη αίματος για εξετάσεις στις υγειονομικές;Ευχαριστώ,

Μεταξυ των άλλων γενική αίματος, γενική ούρων και σακχάρου...

Ειρηνη

Δημοσίευση από Ειρηνη »

Giannis84 έγραψε:Για τον οικονομολογο που "εχωσαν" μεσα στους πληροφορικαριους δεν βλεπω να βγαζουν ορθη επαναληψη παντως.

Τουλαχιστον ελπιζω αυτη τη φορα αφου καλεσαν λιγοτερους και ειναι και μεγαλη η αποχη να περασουν αθληματα ολοι και να μην το κανουν παλι σε δυο δοσεις μηπως και προχωρησει πιο γρηγορα η διαδικασια. Την Πεμπτη λογικα θα βγει η επομενη ανακοινωση.

Γιάννη84, το είδα και εγώ αυτό με τον οικονομολόγο... Αυτός τώρα γιατί χώθηκε σε εμάς; Καλά άμα περάσει ο τύπος από τους πληροφορικάριους κ καπούν όλα τα παιδιά της πληροφορικής από πάνω του, θα είναι καρά-στημένο!ΕικόναΕικόναΕικόνα

Εκτός αν είχαν κάνει λάθος με το παιδί και αντί να τον βάλουν Πληροφορική, τον έβαλαν Οικονομικό. Τι να πω...
Giannis84
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

Ειρηνη έγραψε:

Γιάννη84, το είδα και εγώ αυτό με τον οικονομολόγο... Αυτός τώρα γιατί χώθηκε σε εμάς; Καλά άμα περάσει ο τύπος από τους πληροφορικάριους κ καπούν όλα τα παιδιά της πληροφορικής από πάνω του, θα είναι καρά-στημένο!ΕικόναΕικόναΕικόνα

Εκτός αν είχαν κάνει λάθος με το παιδί και αντί να τον βάλουν Πληροφορική, τον έβαλαν Οικονομικό. Τι να πω...

Ελπιζω να μπηκε στην πληροφορικη απο λαθος Ειρηνη. Παντως οικονομολογος ειναι το παιδι γιατι τον γκουγκλαρα. Μα καλα γκαβοι ειναι; Αφου φαινεται κι απο την σειρα κι απο τα μορια του παιδιου οτι ειναι σαν την μυγα μεσα στο γαλα σε εκεινη την λιστα. Γραφουν την κανονικη του σειρα στους οικονομολογους και τα μορια του, κι απο κατω του εβαλαν πληροφορικαριους με αναγραφομενη καλυτερη σειρα αλλα λιγοτερα μορια. Οτι να ναι.
giwrgos ΠΣ

Δημοσίευση από giwrgos ΠΣ »

Πεφτει πολυ μαγειρεμα παιδια,
makos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από makos »

Λογικά την άλλη Βδομάδα Τα Αθλήματα
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Χαίρετε κυρίες και κύριοι, να σας ρωτήσω από τι γιατρούς περάσατε στα νοσοκομεία και τι εξετάσεις σας έκαναν; Αίματος; Τι άλλο;
Asleits

Δημοσίευση από Asleits »

Dimitris έγραψε:Χαίρετε κυρίες και κύριοι, να σας ρωτήσω από τι γιατρούς περάσατε στα νοσοκομεία και τι εξετάσεις σας έκαναν; Αίματος; Τι άλλο;

Παθολόγος, Καρδιολόγος, Οφθαλμίατρος, Πνευμονολόγος, Χειρούργος, Νευρολόγος, Ψυχίατρος, γενική αίματος, ούρα, σάγχαρο, Ακτινολόγος, Δερματολόγος, Ορθοπεδικός, Ωρυλά και γυναικολόγος για τις γυναίκες.

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

giwrgos ΠΣ έγραψε:Πεφτει πολυ μαγειρεμα παιδια,

Αυτες τις χαζομαρες και το ραδιο ααρβυλα να μην ειχαμε θα ημασταν ολοι πολυ καλυτερα.
εχεις αποδειξεις για μαγειρεμα; Εμφανισε τες. Αλλιως μην λες τιποτα γιατι αγχωνεις εμας που περιμενουμε. Αντε πια.
makos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από makos »

theolvs έγραψε:

Αυτες τις χαζομαρες και το ραδιο ααρβυλα να μην ειχαμε θα ημασταν ολοι πολυ καλυτερα.
εχεις αποδειξεις για μαγειρεμα; Εμφανισε τες. Αλλιως μην λες τιποτα γιατι αγχωνεις εμας που περιμενουμε. Αντε πια.

να ρωτησω κατι γιατι δεν ειμαι απο αθηνα. Σε γενικό Νοσοκομείο Πας για Εξετάσεις; Πόσες Μέρες σου παίρνει να τις Τελειώσεις Γιατί από ότι είδα είναι αρκετές

πριν το παρέθεσα σε λάθος ερώτηση

Asleits

Δημοσίευση από Asleits »

makos έγραψε:
theolvs έγραψε:

να ρωτησω κατι γιατι δεν ειμαι απο αθηνα. Σε γενικό Νοσοκομείο Πας για Εξετάσεις; Πόσες Μέρες σου παίρνει να τις Τελειώσεις Γιατί από ότι είδα είναι αρκετές

Φίλε μου και εγώ από επαρχία είμαι. Σε οποιοδήποτε κρατικό νοσοκομείο πας. Είναι αρκετές οι εξετάσεις και υπάρχουν ειδικότητες γιατρών που δύσκολα βρίσκεις (ψυχίατρος, νευρολόγος). Εγώ τις καθάρισα σε 2 πρωινά. Πήγα Αθήνα πρωί πρωί να πάρω την καρτέλα και μετά πήγα κατευθείαν στον Ευαγγελισμό που είναι κοντά. Πολύ ευγενικοί οι ανθρωποί! Τους έλεγα ότι ήταν για διορισμό και με έβαζαν μπροστά. Άσε που βρήκα εύκολα τις δύσκολες ειδικότητες! Το επόμενο πρωί που ήμουν στη πόλη μου έκανα και τις υπόλοιπες (3-4 στον αριθμό) και ήμουν έτοιμος!

wtf?

Δημοσίευση από wtf? »

Σε οποιοδηποτε κρατικο; Δεν ειναι υποχρεωτικο να πας σε στρατιωτικο νοσοκομειο;
makos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από makos »

Asleits έγραψε:
makos έγραψε:
theolvs έγραψε:

Φίλε μου και εγώ από επαρχία είμαι. Σε οποιοδήποτε κρατικό νοσοκομείο πας. Είναι αρκετές οι εξετάσεις και υπάρχουν ειδικότητες γιατρών που δύσκολα βρίσκεις (ψυχίατρος, νευρολόγος). Εγώ τις καθάρισα σε 2 πρωινά. Πήγα Αθήνα πρωί πρωί να πάρω την καρτέλα και μετά πήγα κατευθείαν στον Ευαγγελισμό που είναι κοντά. Πολύ ευγενικοί οι ανθρωποί! Τους έλεγα ότι ήταν για διορισμό και με έβαζαν μπροστά. Άσε που βρήκα εύκολα τις δύσκολες ειδικότητες! Το επόμενο πρωί που ήμουν στη πόλη μου έκανα και τις υπόλοιπες (3-4 στον αριθμό) και ήμουν έτοιμος!

Σε ευχαριστώ φίλε μου και καλή επιτυχία. Δηλαδή μπορώ να πάω και σε άλλη πόλη. Και μια ακόμη ερώτηση αν Μπορείς Να βοηθήσεις. Αν έκανες τα αθλήματα να μου πεις πως ακριβώς τις θέλουν εκεί τις έλξεις

Asleits

Δημοσίευση από Asleits »

makos έγραψε:Σε ευχαριστώ φίλε μου και καλή επιτυχία. Δηλαδή μπορώ να πάω και σε άλλη πόλη. Και μια ακόμη ερώτηση αν Μπορείς Να βοηθήσεις. Αν έκανες τα αθλήματα να μου πεις πως ακριβώς τις θέλουν εκεί τις έλξεις

Ναι σε οποιαδήποτε πόλη μπορείς να πας αρκεί να είναι κρατικό το νοσοκομείο. Δεν είναι αναγκαστικό να πας σε στρατιωτικό.

Κοίτα στο μονόζυγο ήταν λίγο ελαστικοί! Για να περάσεις πρέπει να κάνεις φυσικά 5 έλξεις και να περνάς το πηγούνι σου πάνω από το μονόζυγο και στις 5! Απλά δε χρειαζόταν να έχεις τεντωμένα τα χέρια όταν κατέβαινες! Στα άλλα αθλήματα πάντως ήταν πολύ τυπικοί!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και σε σένα καλή επιτυχία εύχομαι!

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

Σημερα συναντησα παιδι που θα παει μεθαυριο για υγειονομικα! Τελικα θα περνανε 2 μερες υγειονομικα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες