Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kostisdlk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από kostisdlk »

nik0span έγραψε:Αν επιτρέπεται σε ποια θέση περίπου βρίσκεσαι στους πολύτεκνους;
μεταξυ 30 και 40. Ειναι πολλες γυναικες βεβαια...
TZEFRY

Δημοσίευση από TZEFRY »

Σε ποιες κατηγοριες ειναι οι πολυτεκνοι αυτοι που εχουν περασει; Εχει συμπληρωθει καμια κατηγορια?
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Αργα και βασανιστικα κυλαει η διαδικασια μαγκες... Αν παει έτσι θέλουμε 1 με 1μιση μηνα ακομα τουλαχιστον... Αν συνεχισει βεβαια η αναλογια να ειναι στο 1 προς 4 ή 5, γιατί αν παει στο 1 στους 2 ή 3 θα τελειωσει το παρααμυθι... Ηδη στην τελευταια φορά μόνο ένας κοπηκε στο 1000αρι
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Lock »

Καλησπέρα παιδιά,

να ρωτήσω κάτι;

Πώς ακριβως διαπιστωνετε σε κάθε κατηγορία πόσα άτομα έχουν περάσει επιτυχώς, πόσα υπολλείπονται κτλ;

Παρακολουθώντας τους καλούμενους κάθε φορά και συγκρίνοντας με τους πίνακες υποψηφίων ανα κατηγορία;

αν κάποιος ξέρει και μπορεί, ας ενημερώσει σχετικά με την κατηγορία "Πληροφορική" εάν έχουν ήδη συμπληρώσει τα 4 άτομα που ζητούσαν.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

timotheos

Δημοσίευση από timotheos »

Ξέρει κανείς γιατί συμπληρωματικά δεν κάλεσε ηλεκτρολόγους μηχανικούς; Πέρασαν 2 απο τους πρώτους 4 που κάλεσε οπότε έκλεισε το θέμα;

Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

Lock έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,

να ρωτήσω κάτι;

Πώς ακριβως διαπιστωνετε σε κάθε κατηγορία πόσα άτομα έχουν περάσει επιτυχώς, πόσα υπολλείπονται κτλ;

Παρακολουθώντας τους καλούμενους κάθε φορά και συγκρίνοντας με τους πίνακες υποψηφίων ανα κατηγορία;

αν κάποιος ξέρει και μπορεί, ας ενημερώσει σχετικά με την κατηγορία "Πληροφορική" εάν έχουν ήδη συμπληρώσει τα 4 άτομα που ζητούσαν.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Στην πληροφορικη εχουν καλυφθει οι 3 απο τις 4 θεσεις. Εισαι κοντινος επιλαχον;

Ναι συγκρινοντας τους πινακες κατα βαση.

timotheos έγραψε:

Ξέρει κανείς γιατί συμπληρωματικά δεν κάλεσε ηλεκτρολόγους μηχανικούς; Πέρασαν 2 απο τους πρώτους 4 που κάλεσε οπότε έκλεισε το θέμα;

1 περασε. Ο λογος που δεν καλεσαν ηταν επειδη δεν υπηρχαν μαλλον και ειχαν "παραιτηθει". Τωρα στους νεους καλουμενους εχουν καλεσει ηλεκτρολογους.

Παιδια μην ξεχνατε οτι θα θελουν και εξτρα ατομα. Δεν ειναι οσες ειναι οι θεσεις και τελος. Πιστευω οτι θα θελουν τουλαχιστον 15 επιπλεον για καβατζα, δηλαδη 1-2 ανα κατηγορια για την περιπτωση που ειτε καποιος παραιτηθει, ειτε δεν συμπληρωθουν οι θεσεις σε καποιες κατηγοριες (βλεπε δικηγοροι και ναυπηγοι που μπορει να δωσουν στο συνολο 7-8 θεσεις εξτρα για τις υπολοιπες κατηγοριες).

toubano έγραψε:Αργα και βασανιστικα κυλαει η διαδικασια μαγκες... Αν παει έτσι θέλουμε 1 με 1μιση μηνα ακομα τουλαχιστον... Αν συνεχισει βεβαια η αναλογια να ειναι στο 1 προς 4 ή 5, γιατί αν παει στο 1 στους 2 ή 3 θα τελειωσει το παρααμυθι... Ηδη στην τελευταια φορά μόνο ένας κοπηκε στο 1000αρι

Κι εγω πιστευω οτι θα παρει κανα μηνα ακομα. Βεβαια η δικη μου κατηγορια οπως φαινεται συμπληρωνεται την ερχομενη βδομαδα, αλλα στις περισσοτερες θα τραβηξει...

Μην κοιτας το ποσοστο επιτυχιας οσων πηγαινουν. Αυτο ειναι λογικο να αυξηθει. Στην αρχη μπορει να πηγαν πολλοι με την ελπιδα να ειναι χαβαλες η επιτροπη και να τους περασουν επειδη εχουν πτυχια και μεταπτυχιακα. Τωρα ομως που ειδαν οτι τηρουνται τα ορια δεν θα ρχονται για πλακα απο την Κομοτηνη η την Κρητη πληρωνοντας τοσα λεφτα για να κοβονται στις ελξεις. Επομενως το ζητημα ειναι ποσοι θα πηγαινουν απο δω και περα στα αθληματα, ειδικα οσοι ειναι απο μακρια. Απο αυτους κι εγω βλεπω κοντα στο 1 στους 2 η στους 3 αλλα απο την αλλη θα αυξηθει και η αποχη. Στην κατηγορια μου παντως οσα παιδια ηταν απο μακρια και πηγαν περασαν. Δεν ειναι τυχαιο.
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Lock »

Καλησπέρα παιδιά,

να ρωτήσω κάτι;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Στην πληροφορικη εχουν καλυφθει οι 3 απο τις 4 θεσεις. Εισαι κοντινος επιλαχον;

Ναι συγκρινοντας τους πινακες κατα βαση.

Σ ευχαριστω Γιαννη για την απάντηση. Όχι δεν ειμαι κοντινος επιλαχων, ειμαι στις θεσεις 50-60 στην γενική αρχική λίστα των συμμετεχοντων της κατηγοριας μου. Άρα πρακτικά ελάχιστες πιθανοτητες να με καλέσουν βλέπω...

Giannis84
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

Lock έγραψε:

Σ ευχαριστω Γιαννη για την απάντηση. Όχι δεν ειμαι κοντινος επιλαχων, ειμαι στις θεσεις 50-60 στην γενική αρχική λίστα των συμμετεχοντων της κατηγοριας μου. Άρα πρακτικά ελάχιστες πιθανοτητες να με καλέσουν βλέπω...

Τι να σου πω Lock αυτο που εγινε με την πληροφορικη που ειναι και δικη μου κατηγορια ηταν λιγο απιθανο να συμβει... Σε καμια αλλη κατηγορια δεν συμπληρωθηκαν τοσο γρηγορα τα 3/4 των θεσεων... Δεν πειραζει τι να γινει τα παιδια το αξιζαν. Κι εγω που ειμαι κοντα στην 20 θεση της γενικης λιστας πλεον εχω απογοητευτει και ελπιζω μονο σαν επιλαχον να με καλεσουν για να συμπληρωσω εξτρα θεσεις και αν. Αν συνεχιστουν αυτα τα τρελα ποσοστα επιτυχιας και αυτη την βδομαδα τελειωσε το πραγμα νωρις νωρις.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

TZEFRY έγραψε:Σε ποιες κατηγοριες ειναι οι πολυτεκνοι αυτοι που εχουν περασει; Εχει συμπληρωθει καμια κατηγορια;

Από τους πολύτεκνους έχουν περάσει μέχρι τώρα 2 άτομα... Ένας χημικός Μηχανικός και ένας Πολιτικός μηχανικός άρα μένουν άλλες 3 θέσεις... Στην εβδομάδα που έρχεται έχουν καλέσει αν δεν κάνω λαθος 4 άνδρες... Χώρια τις γυναίκες... Άρα αν περάσουν οι 3 τελείωσαν οι πολύτεκνοι...

Πότε μην μετανιώνεις..
nik0span
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από nik0span »

Αλέξανδρε, για τους πολύτεκνους το ξέρεις σίγουρα πως έχουν περάσει 2; Ή το συμπέρανες από τις ανακοινώσεις όσων αποκλείστηκαν; Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

nik0span έγραψε:Αλέξανδρε, για τους πολύτεκνους το ξέρεις σίγουρα πως έχουν περάσει 2; Ή το συμπέρανες από τις ανακοινώσεις όσων αποκλείστηκαν;Ευχαριστώ

Σίγουρα... Το ένα το παλικάρι το ξέρω επομένως είνια σίγουρο.

Πότε μην μετανιώνεις..
manos

Δημοσίευση από manos »

Παιδιά σας παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει. Όταν λέτε ότι οι έλξεις δεν είναι κανονικές τι εννοείται?
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από rasald »

Ξερει κανεις αν θαχουμε καμια ανακοινωση αυριο; Οπως ποτε θα δωσει αυτη η φουρνια υγειονομικα η αθληματα η κατι τελος παντων?
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

rasald έγραψε:Ξερει κανεις αν θαχουμε καμια ανακοινωση αυριο; Οπως ποτε θα δωσει αυτη η φουρνια υγειονομικα η αθληματα η κατι τελος παντων;

Λογικά πρέπει να βγει, διαφορετικά θα μας αφήσει στο σκοτάδι για πρώτη φορά... Εγω προσωπικά περιμένω νέα αυτην την βδομάδα... Ελπίζω καλά και τα περιμένω πως και πως.

Πότε μην μετανιώνεις..
toubano

Δημοσίευση από toubano »

1 στους 4 Άνδρες από εδώ και πέρα Εύκολο ή δύσκολο; Πώς το κόβεται;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 4 επισκέπτες