Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Lock »

Ειρηνη έγραψε:
Lock έγραψε:
Alexandros9 έγραψε:
Giannis84 έγραψε:Λογικα αυριο θα βαλουν τις ανακοινωσεις αφου δεν το καναν το απογευμα... Ας ελπισουμε να τις βαλουν μαζεμενες. Ποτε θα περασουν αθληματα οι επομενοι κτλ

Βγήκανε 2 ανακοινώσεις, η μία που καλεί Πέμπτη και Παρασκευή τους άλλους 30 και η δευτερη που καλεί κόσμο και κοσμάκι για να πάρουν καρτέλα αύριιο και μεθαύριο! Στην επόμενη λίστα είμαι μέσα...

Καλημερα,

εγω κοιτωντας τωρα τις ανακοινωσεις, βλεπω οτι καλεσανε 23 ατομα για αυριο και μεθαυριο και αλλους 86 (αν μετρησα καλα). Στην κατηγορια μου, εχει φτασει μεχρι τον αριθμο 17 και εγω εχω σειρα 50+. Εχω ελπίδες λέτε; Καλο ειναι να συνεχισω την προσπαθεια να πιασω τα ορια των αθληματων σε περιπτωση που με καλεσουν, έτσι;

καλή επιτυχια σε όλους.

Και τελευταίος να είσαι, να προπονείσαι αυτές τις μέρες. Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα... Βέβαια οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας (και εγώ 60+ είναι κ είμαι κ γυναίκα κ ακόμα ζορίζομαι με τις έλξεις !@@!$$ !), αλλά ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται. Βλέπεις ότι κόβονται και άντρες, οπότε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Έτσι που πάνε κιόλας, άμα τύχει και σε καλέσουν τελικά, θα γίνει μετά από 2-3 βδομάδες το κόβω, οπότε θα έχεις προπονηθεί και λίγο-ελπίζω βέβαια να έκανες και προπονήσεις πριν ή γενικά να ασχολείσαι λίγο με αθλητισμό, για να μην πλακωθείς τελευταία στιγμή και τραυματιστείς κιόλας. Προσοχή!

Καλή τύχη και καλή επιτυχία εύχομαι!Εικόνα

Σε ευχαριστω πολύ κοπελιά, όπως τα λες είναι. Δυστυχως, επεσες μεσα και στην τελευταια προταση σου, καθως εδω και 1 βδομάδα τραυματιστηκα στον δικεφαλο μηριαιο με απιστευτο πόνο (επεσα με τα μουτρα στις προπονησεις χωρις προηγουμενο αθλ. Υποβαθρο). Θα απεχω μερικες ημέρες απο προπονησεις, μηπως συνελθει εγκαιρα. Και μετα συνεχιζουμε προσπαθεια.

ευχομαι επισης τα καλυτερα.

Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Lock »

Giannis84 έγραψε:
Lock έγραψε:Καλημερα,

εγω κοιτωντας τωρα τις ανακοινωσεις, βλεπω οτι καλεσανε 23 ατομα για αυριο και μεθαυριο και αλλους 86 (αν μετρησα καλα). Στην κατηγορια μου, εχει φτασει μεχρι τον αριθμο 17 και εγω εχω σειρα 50+. Εχω ελπίδες λέτε; Καλο ειναι να συνεχισω την προσπαθεια να πιασω τα ορια των αθληματων σε περιπτωση που με καλεσουν, έτσι;

καλή επιτυχια σε όλους.

Αν θες να δεις τις πιθανοτητες σου ειναι απλο... Μετρα ποσους αντρες εχεις απο πανω σου και υπολογισε αν εισαι περιπου στο 1/5 των θεσεων (4/19 η πιθανοτητα με τα ως τωρα δεδομενα απο τα αθληματα) απο αυτους... Φυσικα για να ελπιζεις να εισαι στο 4/19 θα πρεπει να πιανεις ντε φακτο τα ορια, οχι να ελπιζεις σε επιεικια των αξιωματικων.

μαλιστα, δεν επιασα ακριβως το σκεπτικο σου, αλλα πάνω από εμενα μετρησα 35 ανδρες (απο την θεση 1 εως εμενα). Τα ορια στις ελξεις και 1000αρι τα εχω, αλλα σε μηκος (ακομα και υψος) δυσκολευομαι. Τελος παντων θα δουμε, η προσπαθεια μετραει.

ell

Δημοσίευση από ell »

Σημερα πηγαν απο τη νεα σειρα τα παιδια; απωλειες ειχαμε μηπως γνωριζει κανεις;
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

Lock έγραψε:

μαλιστα, δεν επιασα ακριβως το σκεπτικο σου, αλλα πάνω από εμενα μετρησα 35 ανδρες (απο την θεση 1 εως εμενα). Τα ορια στις ελξεις και 1000αρι τα εχω, αλλα σε μηκος (ακομα και υψος) δυσκολευομαι. Τελος παντων θα δουμε, η προσπαθεια μετραει.

Εννοω οτι αφου περναει περιπου 1 στους 5 αντρες στα αθληματα, πολλαπλασιαζεις τον αριθμο αντρων που ειναι απο πανω σου και δεν εχουν κοπει ακομα με το 1/5, και βλεπεις αν αυτος ο αριθμος ειναι μικροτερος των διαθεσιμων θεσεων της κατηγοριας σου, δηλαδη αν οι πιθανοτητες σου δινουν ελπιδες. Ολα αυτα βεβαια ειναι θεωριες... Μεντιουμ σιγουρα δεν μπορει να γινει κανενας, αλλα σε αυτη τη φαση δεν υπαρχει κατι αλλο... Οτι ξερεις εσυ ξερω κι εγω.
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από rasald »

Lock έγραψε:
Giannis84 έγραψε:
Lock έγραψε:Καλημερα,

καλή επιτυχια σε όλους.

Αν θες να δεις τις πιθανοτητες σου ειναι απλο... Μετρα ποσους αντρες εχεις απο πανω σου και υπολογισε αν εισαι περιπου στο 1/5 των θεσεων (4/19 η πιθανοτητα με τα ως τωρα δεδομενα απο τα αθληματα) απο αυτους... Φυσικα για να ελπιζεις να εισαι στο 4/19 θα πρεπει να πιανεις ντε φακτο τα ορια, οχι να ελπιζεις σε επιεικια των αξιωματικων.

Μαλιστα, δεν επιασα ακριβως το σκεπτικο σου, αλλα πάνω από εμενα μετρησα 35 ανδρες (απο την θεση 1 εως εμενα). Τα ορια στις ελξεις και 1000αρι τα εχω, αλλα σε μηκος (ακομα και υψος) δυσκολευομαι. Τελος παντων θα δουμε, η προσπαθεια μετραει.

μεγαλε εισαι σιγουρος για το υψος; Στο λιμενικο που δωσαμε, που ειχα παει εντελως απροπονητος, το περασα αερα. Οπως και ολοι εκει περα. Μην αγχωνεσαι γιαυτο ειναι το πιο γελοιο με διαφορα.

Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Σμρ πέρασαν 8 άνδρες από τους 30 και καμία γυναίκα. Μην ρωτάτε τι και πως δεν γνωρίζω παίδες... Ειδωμεν το απόγευμα
Πότε μην μετανιώνεις..
Ειρηνη

Δημοσίευση από Ειρηνη »

Lock έγραψε:
Ειρηνη έγραψε:[Και τελευταίος να είσαι, να προπονείσαι αυτές τις μέρες. Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα... Βέβαια οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας (και εγώ 60+ είναι κ είμαι κ γυναίκα κ ακόμα ζορίζομαι με τις έλξεις !@@!$$ !), αλλά ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται. Βλέπεις ότι κόβονται και άντρες, οπότε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Έτσι που πάνε κιόλας, άμα τύχει και σε καλέσουν τελικά, θα γίνει μετά από 2-3 βδομάδες το κόβω, οπότε θα έχεις προπονηθεί και λίγο-ελπίζω βέβαια να έκανες και προπονήσεις πριν ή γενικά να ασχολείσαι λίγο με αθλητισμό, για να μην πλακωθείς τελευταία στιγμή και τραυματιστείς κιόλας. Προσοχή! Καλή τύχη και καλή επιτυχία εύχομαι!Εικόνα

Σε ευχαριστω πολύ κοπελιά, όπως τα λες είναι. Δυστυχως, επεσες μεσα και στην τελευταια προταση σου, καθως εδω και 1 βδομάδα τραυματιστηκα στον δικεφαλο μηριαιο με απιστευτο πόνο (επεσα με τα μουτρα στις προπονησεις χωρις προηγουμενο αθλ. Υποβαθρο). Θα απεχω μερικες ημέρες απο προπονησεις, μηπως συνελθει εγκαιρα. Και μετα συνεχιζουμε προσπαθεια.

Φίλε Λοκ, δεν έλεγα τίποτα άλλο! Έλεος. Καταλαβαίνω από τραυματισμό, τα ίδια έπαθα στο λιμενικό που έδινα. Άραξε λίγες μέρες, πάρε κανά αντιφλεγμονώδες και βάζε και καμιά βολταρέν. Να θυμάσαι πάντως μετά από κάθε προπόνηση να κάνεις πολλές διατάσεις και όταν με το καλό σε φωνάξουν για να δώσεις, άμα έχεις ακόμα θέμα με τραυματισμό, πάρε σπρέυ πάγο από φαρμακείο, ψεκάσου και δώσε αθλήματα-δε θα καταλάβεις τίποτα, εγγυημένο-βέβαια όταν τελειώσεις κ μετά θα υποφέρεις, το θέμα είναι όμως εκείνη τη μέρα να τα δώσεις όλα για όλα.

Κάπου διάβασα ότι δυσκολέυεσαι ύψος κ 1000άρι. Το ύψος όντως είναι εύκολο, μην το φοβάσαι και στο 1000άρι σημασία έχουν οι αναπνοές, τίποτα άλλο. Βγαίνει, θέλει λίγη προπόνηση αλλά βγαίνει... Τώρα το μήκος είναι λίγο ζόρι, επειδή έχει και την βαλβίδα και τα σχετικά. Και εκεί θέλει προπόνηση, αλλά μην πλακωθείς σε 30 άλματα τη μέρα και σακατέψεις τα πόδια. Πιο πολύ να μετράς το βήμα σου, τη φόρα σου και γενικά τεχνική είναι εδώ... Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο.

Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Lock »

Ειρηνη έγραψε:
Lock έγραψε:
Ειρηνη έγραψε:[Και τελευταίος να είσαι, να προπονείσαι αυτές τις μέρες. Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα... Βέβαια οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας (και εγώ 60+ είναι κ είμαι κ γυναίκα κ ακόμα ζορίζομαι με τις έλξεις !@@!$$ !), αλλά ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται. Βλέπεις ότι κόβονται και άντρες, οπότε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Έτσι που πάνε κιόλας, άμα τύχει και σε καλέσουν τελικά, θα γίνει μετά από 2-3 βδομάδες το κόβω, οπότε θα έχεις προπονηθεί και λίγο-ελπίζω βέβαια να έκανες και προπονήσεις πριν ή γενικά να ασχολείσαι λίγο με αθλητισμό, για να μην πλακωθείς τελευταία στιγμή και τραυματιστείς κιόλας. Προσοχή!Καλή τύχη και καλή επιτυχία εύχομαι!Εικόνα

Φίλε Λοκ, δεν έλεγα τίποτα άλλο! Έλεος. Καταλαβαίνω από τραυματισμό, τα ίδια έπαθα στο λιμενικό που έδινα. Άραξε λίγες μέρες, πάρε κανά αντιφλεγμονώδες και βάζε και καμιά βολταρέν. Να θυμάσαι πάντως μετά από κάθε προπόνηση να κάνεις πολλές διατάσεις και όταν με το καλό σε φωνάξουν για να δώσεις, άμα έχεις ακόμα θέμα με τραυματισμό, πάρε σπρέυ πάγο από φαρμακείο, ψεκάσου και δώσε αθλήματα-δε θα καταλάβεις τίποτα, εγγυημένο-βέβαια όταν τελειώσεις κ μετά θα υποφέρεις, το θέμα είναι όμως εκείνη τη μέρα να τα δώσεις όλα για όλα.

Κάπου διάβασα ότι δυσκολέυεσαι ύψος κ 1000άρι. Το ύψος όντως είναι εύκολο, μην το φοβάσαι και στο 1000άρι σημασία έχουν οι αναπνοές, τίποτα άλλο. Βγαίνει, θέλει λίγη προπόνηση αλλά βγαίνει... Τώρα το μήκος είναι λίγο ζόρι, επειδή έχει και την βαλβίδα και τα σχετικά. Και εκεί θέλει προπόνηση, αλλά μην πλακωθείς σε 30 άλματα τη μέρα και σακατέψεις τα πόδια. Πιο πολύ να μετράς το βήμα σου, τη φόρα σου και γενικά τεχνική είναι εδώ... Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο.

να'σαι καλα Ειρήνη, θα το ξεκουρασω καποιες ημερες και ελπίζω να επανέλθω σύντομα. Το 1000αρι το βγαζω ανετα (σχετικα) προσεχωντας οντως τις αναπνοές (την πρωτη φορά που χρονομέτρησα έκανα 3.54), το υψος πιστευω να το καταφερω, τωρα το μήκος, θα δούμε. Βοήθησες πολύ, μακάρι να πιάσουν οι ευχές. Τωρα καταλαβαινω (κάπως) τι τραβάνε οι αθλητές με τους τραυματισμούς κτλ... Υγεία πάνω απ'όλα.

toubano

Δημοσίευση από toubano »

Alexandros9 έγραψε:Σμρ πέρασαν 8 άνδρες από τους 30 και καμία γυναίκα. Μην ρωτάτε τι και πως δεν γνωρίζω παίδες... Ειδωμεν το απόγευμα

24 ήταν στις λίστες άρα αν πέρασαν 8 πήγαμε στο 1 στους 3 και αν είδα καλά οι άντρες ήταν 15 οπότε περίπου ένας περνάει και ένας δεν περνάει... Μένει και το αύριο βέβαια
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από rasald »

ΜΟΛΙς ανακαλυψα οτι στην προηγουμενη φουρνια ηταν 30, αποκλειστηκαν 25 αρα μενουν 5. Εμεις ομως δεν ειχαμε πληροφορηση για 4?
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

rasald έγραψε:ΜΟΛΙς ανακαλυψα οτι στην προηγουμενη φουρνια ηταν 30, αποκλειστηκαν 25 αρα μενουν 5. Εμεις ομως δεν ειχαμε πληροφορηση για 4;

Παίδες 4 πηδουσανε το μήκος... Τώρα τι να σας πω.

Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

rasald έγραψε:ΜΟΛΙς ανακαλυψα οτι στην προηγουμενη φουρνια ηταν 30, αποκλειστηκαν 25 αρα μενουν 5. Εμεις ομως δεν ειχαμε πληροφορηση για 4;

Οχι rasald...29 ηταν που περασαν αθληματα, αποκλειστηκαν οι 25, αρα περασαν 4...
dimikou

Δημοσίευση από dimikou »

Καλησπέρα σε όλους. Πληροφορήθηκα από άτομο που συμμετείχε στα αγωνίσματα της δευτέρας και της τρίτης (τελικά κόπηκε στο 1000αρι), ότι ένας διαγωνιζόμενος δεν αγωνίστηκε. Μου είπε ότι ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος είχε απαλλαγή από τα αγωνίσματα (με χαρτί νοσοκομείου) λόγω ενός τραυματισμού και ότι θα διαγωνιστεί περίπου σε ένα μήνα. Μήπως ο αυτός είναι ο 5ος που ψάχνετε; Και ποια είναι η άποψή σας για αυτό το περιστατικό;
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από rasald »

Ρε σεις ξαναμετρησα. Οι καλουμενοι στα αθληματα (πρωτη φουρνια) ειναι 30, συμφωνα με τη πρωτη διαταγη.
toubano

Δημοσίευση από toubano »

rasald έγραψε:Ρε σεις ξαναμετρησα. Οι καλουμενοι στα αθληματα (πρωτη φουρνια) ειναι 30, συμφωνα με τη πρωτη διαταγη.

ε μπορεί ένας να μην πήγε καν τελικά
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες