Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Chris

Δημοσίευση από Chris »

Μηπως γνωριζεις ποιο ατομο ειναι; Εννοω τον Α/Α του. Ευχαριστω!
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Lock »

Alexandros9 έγραψε:
Giannis84 έγραψε:Λογικα αυριο θα βαλουν τις ανακοινωσεις αφου δεν το καναν το απογευμα... Ας ελπισουμε να τις βαλουν μαζεμενες. Ποτε θα περασουν αθληματα οι επομενοι κτλ

Βγήκανε 2 ανακοινώσεις, η μία που καλεί Πέμπτη και Παρασκευή τους άλλους 30 και η δευτερη που καλεί κόσμο και κοσμάκι για να πάρουν καρτέλα αύριιο και μεθαύριο! Στην επόμενη λίστα είμαι μέσα...

Καλημερα,

εγω κοιτωντας τωρα τις ανακοινωσεις, βλεπω οτι καλεσανε 23 ατομα για αυριο και μεθαυριο και αλλους 86 (αν μετρησα καλα). Στην κατηγορια μου, εχει φτασει μεχρι τον αριθμο 17 και εγω εχω σειρα 50+. Εχω ελπίδες λέτε; Καλο ειναι να συνεχισω την προσπαθεια να πιασω τα ορια των αθληματων σε περιπτωση που με καλεσουν, έτσι;

καλή επιτυχια σε όλους.

Ειρηνη

Δημοσίευση από Ειρηνη »

Lock έγραψε:
Alexandros9 έγραψε:
Giannis84 έγραψε:Λογικα αυριο θα βαλουν τις ανακοινωσεις αφου δεν το καναν το απογευμα... Ας ελπισουμε να τις βαλουν μαζεμενες. Ποτε θα περασουν αθληματα οι επομενοι κτλ

Βγήκανε 2 ανακοινώσεις, η μία που καλεί Πέμπτη και Παρασκευή τους άλλους 30 και η δευτερη που καλεί κόσμο και κοσμάκι για να πάρουν καρτέλα αύριιο και μεθαύριο! Στην επόμενη λίστα είμαι μέσα...

Καλημερα,

εγω κοιτωντας τωρα τις ανακοινωσεις, βλεπω οτι καλεσανε 23 ατομα για αυριο και μεθαυριο και αλλους 86 (αν μετρησα καλα). Στην κατηγορια μου, εχει φτασει μεχρι τον αριθμο 17 και εγω εχω σειρα 50+. Εχω ελπίδες λέτε; Καλο ειναι να συνεχισω την προσπαθεια να πιασω τα ορια των αθληματων σε περιπτωση που με καλεσουν, έτσι;

καλή επιτυχια σε όλους.

Και τελευταίος να είσαι, να προπονείσαι αυτές τις μέρες. Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα... Βέβαια οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας (και εγώ 60+ είναι κ είμαι κ γυναίκα κ ακόμα ζορίζομαι με τις έλξεις !@@!$$ !), αλλά ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται. Βλέπεις ότι κόβονται και άντρες, οπότε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Έτσι που πάνε κιόλας, άμα τύχει και σε καλέσουν τελικά, θα γίνει μετά από 2-3 βδομάδες το κόβω, οπότε θα έχεις προπονηθεί και λίγο-ελπίζω βέβαια να έκανες και προπονήσεις πριν ή γενικά να ασχολείσαι λίγο με αθλητισμό, για να μην πλακωθείς τελευταία στιγμή και τραυματιστείς κιόλας. Προσοχή!

Καλή τύχη και καλή επιτυχία εύχομαι!Εικόνα

Chris

Δημοσίευση από Chris »

ΣΟΛΑΡ Πως γνωριζεις οτι ο ΗΜΜΥ περασε τα αθλητικα; Απ τους πινακες εγω δεν μπορω να βγαλω τετοιο συμπερασμα, ελλιπεις πληροφοριες!
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

solar έγραψε:Στην δικη μου την κατηγορια (ηλεκτρολογοι μηχανικοι) ενα ατομο εδινε στα αθλητικα με την πρωτη φουρνια και περασε... Ειμαι πολυ ατυχος... Πραγματικα τι πιθανοτητα ειχε να συμβει αυτο; Αμα εισαι γκαντεμης...

Δεν ξερω αν σου δωσει ελπιδες αυτο που θα σου πω η ειναι ανευ ουσιας, αλλα ο συγκεκριμενος που περασε, εχει περασει και στην αστυνομια στους ανθυπαστυνομους Α ειδικων καθηκοντων (το ειδα γιατι ειχε κανει αιτηση ΚΑΙ στην δικη μου κατηγορια στην αστυνομια, οπου κι εκει ηταν επιτυχον οπως και στους ηλεκτρολογους). Προς επιβεβαιωση αυτων που λεω μπορεις να πας στο σαιτ της αστυνομιας εκει που λεει "οδηγος του πολιτη" -> "προκηρυξεις" να το τσεκαρεις. Τωρα δεν μπορω να σκεφτω καποιο λογο οπου καποιος θα επιλεξει να ειναι δοκιμος ανθυποπυραγος για 2 χρονια με 900 ευρω αντι να γινει ανθυπαστυνομος Α κατευθειαν (που ειναι βαθμος μεγαλυτερος, αντιστοιχος του υπολοχαγου) σε δουλεια γραφειου της ειδικοτητας του, εκτος αν εχει πραγματικο παθος με την πυροσβεστικη αυτος ο νεος επιστημονας... Δεν ξερω. Οποτε αν εισαι ΚΟΝΤΙΝΟΣ επιλαχον και μεσα σε αυτους που καλεσαν τωρα για υγειονομικες, μην αποθαρρυνθεις απο αυτο.
Giannis84

**Υπαστυνομους Α εννοουσα, τον σκοτωσα τον βαθμο...
solar

Δημοσίευση από solar »

Φιλε giannis 84, οπως και να εχει σε ευχαριστω για την πληροφορια... Πραγματικα ειναι αποριας αξιον τι παιζει με τον συγκεκριμενο συναδελφο. Αν το ονειρο του ειναι να γινει αξ. Πυροσβεστης και οχι αστυνομικος χαλαλι του
Giannis84

Lock έγραψε:Καλημερα,

καλή επιτυχια σε όλους.

Αν θες να δεις τις πιθανοτητες σου ειναι απλο... Μετρα ποσους αντρες εχεις απο πανω σου και υπολογισε αν εισαι περιπου στο 1/5 των θεσεων (4/19 η πιθανοτητα με τα ως τωρα δεδομενα απο τα αθληματα) απο αυτους... Φυσικα για να ελπιζεις να εισαι στο 4/19 θα πρεπει να πιανεις ντε φακτο τα ορια, οχι να ελπιζεις σε επιεικια των αξιωματικων.
kostisdlk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από kostisdlk »

Giannis84 έγραψε:
solar έγραψε:Στην δικη μου την κατηγορια (ηλεκτρολογοι μηχανικοι) ενα ατομο εδινε στα αθλητικα με την πρωτη φουρνια και περασε... Ειμαι πολυ ατυχος... Πραγματικα τι πιθανοτητα ειχε να συμβει αυτο; Αμα εισαι γκαντεμης...

Δεν ξερω αν σου δωσει ελπιδες αυτο που θα σου πω η ειναι ανευ ουσιας, αλλα ο συγκεκριμενος που περασε, εχει περασει και στην αστυνομια στους ανθυπαστυνομους Α ειδικων καθηκοντων (το ειδα γιατι ειχε κανει αιτηση ΚΑΙ στην δικη μου κατηγορια στην αστυνομια, οπου κι εκει ηταν επιτυχον οπως και στους ηλεκτρολογους). Προς επιβεβαιωση αυτων που λεω μπορεις να πας στο σαιτ της αστυνομιας εκει που λεει "οδηγος του πολιτη" -> "προκηρυξεις" να το τσεκαρεις. Τωρα δεν μπορω να σκεφτω καποιο λογο οπου καποιος θα επιλεξει να ειναι δοκιμος ανθυποπυραγος για 2 χρονια με 900 ευρω αντι να γινει ανθυπαστυνομος Α κατευθειαν (που ειναι βαθμος μεγαλυτερος, αντιστοιχος του υπολοχαγου) σε δουλεια γραφειου της ειδικοτητας του, εκτος αν εχει πραγματικο παθος με την πυροσβεστικη αυτος ο νεος επιστημονας... Δεν ξερω. Οποτε αν εισαι ΚΟΝΤΙΝΟΣ επιλαχον και μεσα σε αυτους που καλεσαν τωρα για υγειονομικες, μην αποθαρρυνθεις απο αυτο.
Συγγνωμη 2 χρονια μετα τη σχολη εισαι δοκιμος; Δηλαδη 4+2 χρονια στνολο;
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από rasald »

Ρε μαγκες εγω βλεπω οτι δυσαναλογα καλουν τα ατομα. Οι δικηγοροι εχουν 10 θεσεις ανοιχτες και καλουν μονο 12 και για 1 θεση ηλεκτρολογων καλουν αλλους 6; Στους αεροναυπηγους ειναι και οι 2 θεσεις κενες και δεν εχουν καλεσει καν νεους παρα μονο τους 2 που εκκρεμουν για τα αθληματα απο τηυν πρωτη φουρνια; Τι κανουν δλδ?
Giannis84

kostisdlk έγραψε: Συγγνωμη 2 χρονια μετα τη σχολη εισαι δοκιμος; Δηλαδη 4+2 χρονια στνολο;

2 χρονια εισαι στην σχολη σαν δοκιμος, επομενως μετα τα 2 γινεσαι ανθυποπυραγος. Εκτος αν δεν εχω καταλαβει κατι σωστα εγω.
kostisdlk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από kostisdlk »

Giannis84 έγραψε:
kostisdlk έγραψε: Συγγνωμη 2 χρονια μετα τη σχολη εισαι δοκιμος; Δηλαδη 4+2 χρονια στνολο;

2 χρονια εισαι στην σχολη σαν δοκιμος, επομενως μετα τα 2 γινεσαι ανθυποπυραγος. Εκτος αν δεν εχω καταλαβει κατι σωστα εγω.
Τι να σου πω... Απο οτι εχω ψαξει παντως η σχολη ειναι 8 εξαμηνα και αυτο μπορει να αποθαρρυνει αρκετους
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

kostisdlk έγραψε:
Giannis84 έγραψε:

Τι να σου πω... Απο οτι εχω ψαξει παντως η σχολη ειναι 8 εξαμηνα και αυτο μπορει να αποθαρρυνει αρκετους

Σαν πτυχιούχος ΑΕΙ μπαίνεις στο 3ο έτος και είσαι δόκιμος για 2 χρόνια κ μετα ορκίζεσαι...

Πότε μην μετανιώνεις..
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Ρε παιδιά εγώ την Παρασκευή υπογράφω σαν πενταετής Πυροσβέστης. Αν με καλέσουν την άλλη εβδομάδα στους αξιωματικούς θα δώσω αθλήματα;
Πότε μην μετανιώνεις..
Άβαταρ μέλους
DEA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από DEA »

Πάρε τηλέφωνο Αλέξανδρε να δουμε τι θα γίνει για να ξέρω και γω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες