Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)
Γιατι δε ψηνονται να ανεβασουν πινακα με κομμενους να δουμε τι παιζει; Και τη νεα προσκληση επιλαχοντων?
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 109
Έλα μου ντε. Γιατί; Τόση ώρα κρίμα είναι...rasald έγραψε:Γιατι δε ψηνονται να ανεβασουν πινακα με κομμενους να δουμε τι παιζει; Και τη νεα προσκληση επιλαχοντων;
Πότε μην μετανιώνεις..
μήπως πέρασαν όλοι; ΧαχαχαχαAlexandros9 έγραψε:Έλα μου ντε. Γιατί; Τόση ώρα κρίμα είναι...rasald έγραψε:Γιατι δε ψηνονται να ανεβασουν πινακα με κομμενους να δουμε τι παιζει; Και τη νεα προσκληση επιλαχοντων;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 127
Λογικα αυριο θα βαλουν τις ανακοινωσεις αφου δεν το καναν το απογευμα... Ας ελπισουμε να τις βαλουν μαζεμενες. Ποτε θα περασουν αθληματα οι επομενοι κτλ
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
Giannis84 έγραψε:Λογικα αυριο θα βαλουν τις ανακοινωσεις αφου δεν το καναν το απογευμα... Ας ελπισουμε να τις βαλουν μαζεμενες. Ποτε θα περασουν αθληματα οι επομενοι κτλ
Βγήκανε 2 ανακοινώσεις, η μία που καλεί Πέμπτη και Παρασκευή τους άλλους 30 και η δευτερη που καλεί κόσμο και κοσμάκι για να πάρουν καρτέλα αύριιο και μεθαύριο! Στην επόμενη λίστα είμαι μέσα...
Πότε μην μετανιώνεις..
-
Alexandros9 έγραψε:Βγήκανε 2 ανακοινώσεις, η μία που καλεί Πέμπτη και Παρασκευή τους άλλους 30 και η δευτερη που καλεί κόσμο και κοσμάκι για να πάρουν καρτέλα αύριιο και μεθαύριο! Στην επόμενη λίστα είμαι μέσα...
Στην αμεσως επομενη λιστα ειμαι κι εγω, αλλα γιατι δεν γραφουν τους σημερινους αποκλεισθεντες πουθενα; Κρυφους τους κρατανε; Ετσι δεν θα μπορουμε να βλεπουμε τι γινεται...
Οτι να ναι. Βαλανε στην κατηγορια μου την Πληροφορικη εναν οικονομολογο στους νεους καλουμενους στο 10%. Δεν μου φτανουν οσοι εχω μπροστα μου, βαζουν κι απο αλλες κατηγοριες! Πολλαπλασιαζονται αντι να μειωνονται! Χαχα
Παιδες παντως δεν μου αρεσει καθολου το γεγογονος που δεν βγηκε ανοικοινωση για αυτους τους 4 επιτυχοντες, με βαση τις μαρτυριες των παιδιων που ηταν εκει. Φοβαμαι μηπως οι 4 γινουν ξαφνικα 14.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
Giannis84 έγραψε:Alexandros9 έγραψε:
Βγήκανε 2 ανακοινώσεις, η μία που καλεί Πέμπτη και Παρασκευή τους άλλους 30 και η δευτερη που καλεί κόσμο και κοσμάκι για να πάρουν καρτέλα αύριιο και μεθαύριο! Στην επόμενη λίστα είμαι μέσα...
Στην αμεσως επομενη λιστα ειμαι κι εγω, αλλα γιατι δεν γραφουν τους σημερινους αποκλεισθεντες πουθενα; Κρυφους τους κρατανε; Ετσι δεν θα μπορουμε να βλεπουμε τι γινεται...
Οτι να ναι. Βαλανε στην κατηγορια μου την Πληροφορικη εναν οικονομολογο στους νεους καλουμενους στο 10%. Δεν μου φτανουν οσοι εχω μπροστα μου, βαζουν κι απο αλλες κατηγοριες! Πολλαπλασιαζονται αντι να μειωνονται! Χαχα
Γιάννη η δική μου η λίστα σμρ έχει 5 γυναίκες και 1 άνδρα για 2 θέσεις... Επομένως τι διαόλο... Αμέσως μετα είναι ένας ακόμη άνδρας και εγώ...
Πότε μην μετανιώνεις..
-
solar έγραψε:Παιδες παντως δεν μου αρεσει καθολου το γεγογονος που δεν βγηκε ανοικοινωση για αυτους τους 4 επιτυχοντες, με βαση τις μαρτυριες των παιδιων που ηταν εκει. Φοβαμαι μηπως οι 4 γινουν ξαφνικα 14.
Ελπιζω να μπει συντομα καποια ανακοινωση. Λογικα θα βγει για να τους καλεσουν να περασουν ψυχοτεχνικα αυριο, οποτε αναγκαστικα θα δουμε τους σημερινους επιτυχοντες σε καποια ανακοινωση.
Καλημέρα σε όλους ! Μόλις τώρα βγήκε στο site της πυροσβεστικής ο πίνακας με τους αποκλειστέους στο αγώνισμα των 1.000 μέτρων. Πλέον απομένει η ανακοίνωση των επιτυχόντων.
-
Επιτελους ανασταση. Εβαλαν και τους χθεσινους κομμενους.
-
Αν δεν υπαρχει ενεργο βιβλιαριο υγειας λογω ανεργιας τι γινεται; Απλα πληρωνουμε τις εξετασεις η κοβομαστε; Ειμαι κατω απο 29 και θα πρεπε να ημουν 2 μηνες γραμμενος στον ΟΑΕΔ για να χω περιθαλψη αλλα ο βλακας το αμελησα και τωρα προφανως δεν προλαβαινω.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
Δεν κόβεσαι ρε συ... Πληρώνεις 15 ευρώ πχ στο Ναυτικό και τις κάνεις όλες τις εξετάσεις.Giannis84 έγραψε:Αν δεν υπαρχει ενεργο βιβλιαριο υγειας λογω ανεργιας τι γινεται; Απλα πληρωνουμε τις εξετασεις η κοβομαστε; Ειμαι κατω απο 29 και θα πρεπε να ημουν 2 μηνες γραμμενος στον ΟΑΕΔ για να χω περιθαλψη αλλα ο βλακας το αμελησα και τωρα προφανως δεν προλαβαινω.
Πότε μην μετανιώνεις..
-
Alexandros9 έγραψε:Δεν κόβεσαι ρε συ... Πληρώνεις 15 ευρώ πχ στο Ναυτικό και τις κάνεις όλες τις εξετάσεις.
Α ωραια! Ουφφ...
Στην δικη μου την κατηγορια (ηλεκτρολογοι μηχανικοι) ενα ατομο εδινε στα αθλητικα με την πρωτη φουρνια και περασε... Ειμαι πολυ ατυχος... Πραγματικα τι πιθανοτητα ειχε να συμβει αυτο; Αμα εισαι γκαντεμης...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης