Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από rasald »

Γιατι δε ψηνονται να ανεβασουν πινακα με κομμενους να δουμε τι παιζει; Και τη νεα προσκληση επιλαχοντων?
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

rasald έγραψε:Γιατι δε ψηνονται να ανεβασουν πινακα με κομμενους να δουμε τι παιζει; Και τη νεα προσκληση επιλαχοντων;
Έλα μου ντε. Γιατί; Τόση ώρα κρίμα είναι...

Πότε μην μετανιώνεις..
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Alexandros9 έγραψε:
rasald έγραψε:Γιατι δε ψηνονται να ανεβασουν πινακα με κομμενους να δουμε τι παιζει; Και τη νεα προσκληση επιλαχοντων;
Έλα μου ντε. Γιατί; Τόση ώρα κρίμα είναι...

μήπως πέρασαν όλοι; Χαχαχαχα

Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

Λογικα αυριο θα βαλουν τις ανακοινωσεις αφου δεν το καναν το απογευμα... Ας ελπισουμε να τις βαλουν μαζεμενες. Ποτε θα περασουν αθληματα οι επομενοι κτλ
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Giannis84 έγραψε:Λογικα αυριο θα βαλουν τις ανακοινωσεις αφου δεν το καναν το απογευμα... Ας ελπισουμε να τις βαλουν μαζεμενες. Ποτε θα περασουν αθληματα οι επομενοι κτλ

Βγήκανε 2 ανακοινώσεις, η μία που καλεί Πέμπτη και Παρασκευή τους άλλους 30 και η δευτερη που καλεί κόσμο και κοσμάκι για να πάρουν καρτέλα αύριιο και μεθαύριο! Στην επόμενη λίστα είμαι μέσα...

Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84

Alexandros9 έγραψε:Βγήκανε 2 ανακοινώσεις, η μία που καλεί Πέμπτη και Παρασκευή τους άλλους 30 και η δευτερη που καλεί κόσμο και κοσμάκι για να πάρουν καρτέλα αύριιο και μεθαύριο! Στην επόμενη λίστα είμαι μέσα...

Στην αμεσως επομενη λιστα ειμαι κι εγω, αλλα γιατι δεν γραφουν τους σημερινους αποκλεισθεντες πουθενα; Κρυφους τους κρατανε; Ετσι δεν θα μπορουμε να βλεπουμε τι γινεται...

Οτι να ναι. Βαλανε στην κατηγορια μου την Πληροφορικη εναν οικονομολογο στους νεους καλουμενους στο 10%. Δεν μου φτανουν οσοι εχω μπροστα μου, βαζουν κι απο αλλες κατηγοριες! Πολλαπλασιαζονται αντι να μειωνονται! Χαχα

solar

Δημοσίευση από solar »

Παιδες παντως δεν μου αρεσει καθολου το γεγογονος που δεν βγηκε ανοικοινωση για αυτους τους 4 επιτυχοντες, με βαση τις μαρτυριες των παιδιων που ηταν εκει. Φοβαμαι μηπως οι 4 γινουν ξαφνικα 14.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Giannis84 έγραψε:
Alexandros9 έγραψε:

Βγήκανε 2 ανακοινώσεις, η μία που καλεί Πέμπτη και Παρασκευή τους άλλους 30 και η δευτερη που καλεί κόσμο και κοσμάκι για να πάρουν καρτέλα αύριιο και μεθαύριο! Στην επόμενη λίστα είμαι μέσα...

Στην αμεσως επομενη λιστα ειμαι κι εγω, αλλα γιατι δεν γραφουν τους σημερινους αποκλεισθεντες πουθενα; Κρυφους τους κρατανε; Ετσι δεν θα μπορουμε να βλεπουμε τι γινεται...

Οτι να ναι. Βαλανε στην κατηγορια μου την Πληροφορικη εναν οικονομολογο στους νεους καλουμενους στο 10%. Δεν μου φτανουν οσοι εχω μπροστα μου, βαζουν κι απο αλλες κατηγοριες! Πολλαπλασιαζονται αντι να μειωνονται! Χαχα

Γιάννη η δική μου η λίστα σμρ έχει 5 γυναίκες και 1 άνδρα για 2 θέσεις... Επομένως τι διαόλο... Αμέσως μετα είναι ένας ακόμη άνδρας και εγώ...

Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84

solar έγραψε:Παιδες παντως δεν μου αρεσει καθολου το γεγογονος που δεν βγηκε ανοικοινωση για αυτους τους 4 επιτυχοντες, με βαση τις μαρτυριες των παιδιων που ηταν εκει. Φοβαμαι μηπως οι 4 γινουν ξαφνικα 14.

Ελπιζω να μπει συντομα καποια ανακοινωση. Λογικα θα βγει για να τους καλεσουν να περασουν ψυχοτεχνικα αυριο, οποτε αναγκαστικα θα δουμε τους σημερινους επιτυχοντες σε καποια ανακοινωση.
dimikou

Δημοσίευση από dimikou »

Καλημέρα σε όλους ! Μόλις τώρα βγήκε στο site της πυροσβεστικής ο πίνακας με τους αποκλειστέους στο αγώνισμα των 1.000 μέτρων. Πλέον απομένει η ανακοίνωση των επιτυχόντων.

Giannis84

Επιτελους ανασταση. Εβαλαν και τους χθεσινους κομμενους.
Giannis84

Αν δεν υπαρχει ενεργο βιβλιαριο υγειας λογω ανεργιας τι γινεται; Απλα πληρωνουμε τις εξετασεις η κοβομαστε; Ειμαι κατω απο 29 και θα πρεπε να ημουν 2 μηνες γραμμενος στον ΟΑΕΔ για να χω περιθαλψη αλλα ο βλακας το αμελησα και τωρα προφανως δεν προλαβαινω.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Giannis84 έγραψε:Αν δεν υπαρχει ενεργο βιβλιαριο υγειας λογω ανεργιας τι γινεται; Απλα πληρωνουμε τις εξετασεις η κοβομαστε; Ειμαι κατω απο 29 και θα πρεπε να ημουν 2 μηνες γραμμενος στον ΟΑΕΔ για να χω περιθαλψη αλλα ο βλακας το αμελησα και τωρα προφανως δεν προλαβαινω.
Δεν κόβεσαι ρε συ... Πληρώνεις 15 ευρώ πχ στο Ναυτικό και τις κάνεις όλες τις εξετάσεις.

Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84

Alexandros9 έγραψε:Δεν κόβεσαι ρε συ... Πληρώνεις 15 ευρώ πχ στο Ναυτικό και τις κάνεις όλες τις εξετάσεις.

Α ωραια! Ουφφ...
solar

Δημοσίευση από solar »

Στην δικη μου την κατηγορια (ηλεκτρολογοι μηχανικοι) ενα ατομο εδινε στα αθλητικα με την πρωτη φουρνια και περασε... Ειμαι πολυ ατυχος... Πραγματικα τι πιθανοτητα ειχε να συμβει αυτο; Αμα εισαι γκαντεμης...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης