Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Alexandros9 έγραψε:Στην δοκό ξέρω ότι τουλάχιστον ένας πολιτικός μηχανικός κόπηκε... Μέτα η πηγή μου έφυγεΕικόνα Απο κει και πέρα δεν ξέρω τι έγινε. Άρα μέχρι και τότε είχαν μείνει 8 άνδρες και 1 γυναίκα... Είδωμεν... Και αύριο.

παιδιά να διασταυρώνουμε και να προσέχουμε τι γράφουμε... Είναι που είνια μπέρδεμα η φάση μην την κάνουμε χειρότερα... Στη λίστα που βγήκε ο μαναδικός που κόπηκε στην δοκό δεν είναι πολιτικός μηχανικός

ΕΛΛ

Δημοσίευση από ΕΛΛ »

Ποιοι υπολοιποι 30; Ειναι και αλλοι που δεν εδωσαν αθληματα; Ποσοι σε καθε κατηγορια; Θα τραβηξει πολυ η δουλεια δλδ;
ΜΙΛΤΟΣ

Δημοσίευση από ΜΙΛΤΟΣ »

Τελικα ηταν ελαστικοι η οχι
πολίτης 1

Δημοσίευση από πολίτης 1 »

Τελικά απο το πρώτο πίνακα τι έγινε δε Εμφανίστηκαν μερικοί γιατί στο δεύτερο δε τους βλέπω;

ή μήπως θα εξεταστούν αργότερα Με νεότερη ανακοίνωση... ; Ξέρει κανένας ; Η κόπηκαν στους γιατρούς;

ελλ

Δημοσίευση από ελλ »

Ειναι δλδ αλλοι 30 που πηγαν και απλα δεν τους φωναξαν για αθληματα; Σε αριθμο ειναι ισοι με αυτους που καλεσαν σε καθε κατηγορια;
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από rasald »

Μπαχαλο τα κανανε παιδια μου φαινεται. Περιμενουμε αυριο, λογικα το απογευμα θα ξεκαθαρισει το τοπιο.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Τούμπανο γράψε λάθος αυτός που κόπηκε ήτανε πληροφορική νομίζω... Ένα λάθος κάναμε. Αύριο λογικά θα είναι παρόντες 8 άτομα χονδρικά στο χαλικάκι... Και άρα θα αρχίσουν να καλόυν και άλλους... Υπομονή στους επόμενους... Πάντως όντως μια θέση έχει μείνει ήδη κενή γτ δεν ηγαν οι 2 υποψήφιοι... Αεροναυπηγοί νομίζω και επομένως κατανέμεται στις υπόλοιπες κατηγορίες... Μακάρι να μην συμπληρωθούν και από αλλόυ έτσι ώστε να έχουμε ελπίδες περισσότερες. Καληνύχτες
Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

ελλ έγραψε:Ειναι δλδ αλλοι 30 που πηγαν και απλα δεν τους φωναξαν για αθληματα; Σε αριθμο ειναι ισοι με αυτους που καλεσαν σε καθε κατηγορια;

Λεγοντας "αλλοι 30" εννοω την δευτερη 30αδα που περασε υγειονομικες εξετασεις και δεν εχει περασει ακομη αθληματα. Οπως ειχαν πει και τα παιδια γυρω στα 60 ατομα (απο τους 110 περιπου που ειχαν καλεσει αρχικα) εδωσαν το παρον και περασαν με επιτυχια τις υγειονομικες. Απο αυτους οι πρωτοι 29 (με κριτηριο τα μορια) κληθηκαν για τα αθληματα σημερα και αυριο (οι 7 που περασαν), αρα μενουν αλλοι 30-31...
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Alexandros9 έγραψε:Τούμπανο γράψε λάθος αυτός που κόπηκε ήτανε πληροφορική νομίζω... Ένα λάθος κάναμε. Αύριο λογικά θα είναι παρόντες 8 άτομα χονδρικά στο χαλικάκι... Και άρα θα αρχίσουν να καλόυν και άλλους... Υπομονή στους επόμενους... Πάντως όντως μια θέση έχει μείνει ήδη κενή γτ δεν ηγαν οι 2 υποψήφιοι... Αεροναυπηγοί νομίζω και επομένως κατανέμεται στις υπόλοιπες κατηγορίες... Μακάρι να μην συμπληρωθούν και από αλλόυ έτσι ώστε να έχουμε ελπίδες περισσότερες. Καληνύχτες
γενικά το λέω για να μη δημιουργούμε σύγχυση... Προς όλους μας... Για την κοπέλα είμαστε σίγουροι τουλάχιστον οτι είναι πολ μηχ; Γιατί οι τρεις κοπέλες που κλήθηκαν για σήμερα από αυτή την κατηγορία, εμφανίζονται κομμένες στις έλξεις στην τελευταία ανακοίνωση.

Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

toubano έγραψε:
Alexandros9 έγραψε:Τούμπανο γράψε λάθος αυτός που κόπηκε ήτανε πληροφορική νομίζω... Ένα λάθος κάναμε. Αύριο λογικά θα είναι παρόντες 8 άτομα χονδρικά στο χαλικάκι... Και άρα θα αρχίσουν να καλόυν και άλλους... Υπομονή στους επόμενους... Πάντως όντως μια θέση έχει μείνει ήδη κενή γτ δεν ηγαν οι 2 υποψήφιοι... Αεροναυπηγοί νομίζω και επομένως κατανέμεται στις υπόλοιπες κατηγορίες... Μακάρι να μην συμπληρωθούν και από αλλόυ έτσι ώστε να έχουμε ελπίδες περισσότερες. Καληνύχτες
γενικά το λέω για να μη δημιουργούμε σύγχυση... Προς όλους μας... Για την κοπέλα είμαστε σίγουροι τουλάχιστον οτι είναι πολ μηχ; Γιατί οι τρεις κοπέλες που κλήθηκαν για σήμερα από αυτή την κατηγορία, εμφανίζονται κομμένες στις έλξεις στην τελευταία ανακοίνωση.

Άρα δεν είναι πολιτικός Μηχανικός. Δεν ξέρω τι είναι απλά υποθέσαμε ότι επειδή μια κοπέλα απο τους πολιτικούς μηχανικους που έδινε σμρ παίζει Μπάσκετ Α1... Αυτή που θα πέρασε θα ήτανε αυτή. Αλλά έλα ντε που κόπηκε στις έλξεις... Τωρα πια πέρασε δεν ξέρω. Άλλα οποια και αν είναι μπράβο της! Μακάρι να κόπει αύριο ο ένας δικός μου... Κρίμα για αυτόν μακάρι για μένα χώρις να είμαι μακάκας.

Πότε μην μετανιώνεις..
αγγελοσσσσ

Δημοσίευση από αγγελοσσσσ »

Οσο παιρναν οι μερες θα γινονται ακομα πιο ελαστικοι... Γιατι βιαζονται. Θελουν να βαλουν τους 5ετης... Τωρα οσο αφορα το αλλο ετσι ειναι θα μπουν και εδω πολλα μπουχεσοπαιδα οπως στους 5ετης... Αξιοκρατια δεν υπαρχει μην την ψαχνετε το μονο θετικο ειναι οτι αμα εσυ τα βγαζεις δε σε κοβει κανενας... Αλλα θα μου πεις αμα εχω 10 μπουχεσες απο πανω μου και δεν τους κοψουν πως θα δοθει ευκαιρια στους επιλαχοντες και σε μενα να τα βγαλω; Οταν τα λεγα εγω αυτα και εβριζα καποιους χαλβαδες απο δω μεσα που μου λεγαν οτι ολα ηταν αξιοκρατικα κατι γατακια μου πρηζαν τα τετοια και ο γκρικ μου σβηνε τα μηνηματα... Τεσπα εγω σας λεω να ελπιζετε αυτοι που ειναι απο πανω σας να μην εχουν βυσμα γιατι αν ειναι πολυ μπουχεσες αλλα χωρις βυσμα θα κοπουν στο μηκος και μονο στο μηκος αλλα αν εχουν και βυσμα και μπουχεσες θα περασουν και το μηκος δια μαγειας... Τα ειδα με τα ματια μου δε λεω ***** ... Και αν ηταν ελξεις οπως τις γραφει για την ιστορια απο τους 600 οι 50 θα τις εκαναν...5 πληρη αναταση στην καθοδο...
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Ξεκίνησαν τα αθλήματα στο χαλικάκι. Παρώντες 8 άνδρες και 1 γυναίκα (καλό φαίνεται... ) ζωντανή αναμετάδοση...
Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84

Alexandros9 έγραψε:Άρα δεν είναι πολιτικός Μηχανικός. Δεν ξέρω τι είναι απλά υποθέσαμε ότι επειδή μια κοπέλα απο τους πολιτικούς μηχανικους που έδινε σμρ παίζει Μπάσκετ Α1... Αυτή που θα πέρασε θα ήτανε αυτή. Αλλά έλα ντε που κόπηκε στις έλξεις... Τωρα πια πέρασε δεν ξέρω. Άλλα οποια και αν είναι μπράβο της! Μακάρι να κόπει αύριο ο ένας δικός μου... Κρίμα για αυτόν μακάρι για μένα χώρις να είμαι μακάκας.

Μια δικηγορινα λογικα περασε χθες. Ωχ οι μπασκετμπολιστριες δηλαδη τα περνανε αυτα τα αθληματα; Μην μου λες τετοια ρε Αλεξανδρε κι εχω κι εγω μια μπασκετμπολιστρια που δεν την υπολογιζα που ειναι στην δευτερη 30αδα... Αν εννοεις βεβαια διαφορετικη μπασκετμπολιστρια οπως αποδειχθηκε δεν τα περνανε...
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Giannis84 έγραψε:
Alexandros9 έγραψε:Άρα δεν είναι πολιτικός Μηχανικός. Δεν ξέρω τι είναι απλά υποθέσαμε ότι επειδή μια κοπέλα απο τους πολιτικούς μηχανικους που έδινε σμρ παίζει Μπάσκετ Α1... Αυτή που θα πέρασε θα ήτανε αυτή. Αλλά έλα ντε που κόπηκε στις έλξεις... Τωρα πια πέρασε δεν ξέρω. Άλλα οποια και αν είναι μπράβο της! Μακάρι να κόπει αύριο ο ένας δικός μου... Κρίμα για αυτόν μακάρι για μένα χώρις να είμαι μακάκας.

Μια δικηγορινα λογικα περασε χθες. Ωχ οι μπασκετμπολιστριες δηλαδη τα περνανε αυτα τα αθληματα; Μην μου λες τετοια ρε Αλεξανδρε κι εχω κι εγω μια μπασκετμπολιστρια που δεν την υπολογιζα που ειναι στην δευτερη 30αδα... Αν εννοεις βεβαια διαφορετικη μπασκετμπολιστρια οπως αποδειχθηκε δεν τα περνανε...

Η μπασκετμπολίστρια κόπηκε χθες αυτό λέω...

Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84

αγγελοσσσσ έγραψε:Οσο παιρναν οι μερες θα γινονται ακομα πιο ελαστικοι... Γιατι βιαζονται. Θελουν να βαλουν τους 5ετης... Τωρα οσο αφορα το αλλο ετσι ειναι θα μπουν και εδω πολλα μπουχεσοπαιδα οπως στους 5ετης... Αξιοκρατια δεν υπαρχει μην την ψαχνετε το μονο θετικο ειναι οτι αμα εσυ τα βγαζεις δε σε κοβει κανενας... Αλλα θα μου πεις αμα εχω 10 μπουχεσες απο πανω μου και δεν τους κοψουν πως θα δοθει ευκαιρια στους επιλαχοντες και σε μενα να τα βγαλω; Οταν τα λεγα εγω αυτα και εβριζα καποιους χαλβαδες απο δω μεσα που μου λεγαν οτι ολα ηταν αξιοκρατικα κατι γατακια μου πρηζαν τα τετοια και ο γκρικ μου σβηνε τα μηνηματα... Τεσπα εγω σας λεω να ελπιζετε αυτοι που ειναι απο πανω σας να μην εχουν βυσμα γιατι αν ειναι πολυ μπουχεσες αλλα χωρις βυσμα θα κοπουν στο μηκος και μονο στο μηκος αλλα αν εχουν και βυσμα και μπουχεσες θα περασουν και το μηκος δια μαγειας... Τα ειδα με τα ματια μου δε λεω ******* ... Και αν ηταν ελξεις οπως τις γραφει για την ιστορια απο τους 600 οι 50 θα τις εκαναν...5 πληρη αναταση στην καθοδο...

Αν ειδες βυσματα να περνανε μηκος κανοντας μισο μετρο παρακατω τοτε επρεπε να το καταγγειλεις. Το να λες κατι ανωνυμα σε ενα φορουμ δεν εχει καμια ουσια ουτε αξιοπιστια. Οσο για τις ελξεις ειπαμε κακως εδειξαν επιεικια, αλλα και παλι κοπηκαν τα 2/3, δεν τους λυπηθηκαν. Ουτε αυτο που λες οτι οσο περνανε οι μερες γινονται πιο ελαστικοι στεκει. Τι σχεση εχουν οι πενταετεις με τις αθλητικες δοκιμασιες των αξιωματικων; Και 2 μηνες να παρει η διαδικασια των αγωνισματων απλα στελνουν μερικους αξιωματικους στα γηπεδακια (σιγα την κουραση γιαυτους, ισα ισα που λουφαρουν). Δεν εμποδιζει αυτο το πραγμα να μπουν οι πενταετεις στην σχολη.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες