Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

Αυριο αν βρεχει τι προβλεπεται; Γινονται κανονικα τα αθληματα;
Άβαταρ μέλους
DEA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από DEA »

Εγω πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να περάσει το χιλιάρι έστω και οριακά το μήκος όμως είναι αμέσως μετά και με την κούραση που θα έχει ο άλλος αν είναι και αγύμναστος είναι δύσκολο να περάσει.
Άβαταρ μέλους
DEA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από DEA »

Στην δικιά μου ομάδα ο γιατρός πήρε απόφαση να σταματήσει η διαδικασία λόγω βροχής και συνεχίστηκε την επόμενη μέρα
Giannis84

DEA έγραψε:Εγω πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να περάσει το χιλιάρι έστω και οριακά το μήκος όμως είναι αμέσως μετά και με την κούραση που θα έχει ο άλλος αν είναι και αγύμναστος είναι δύσκολο να περάσει.

Ακριβως το μηκος ειναι το κλειδι. Οκ αν "πεθανει" καποιος οχι τοσο αθλητικος απο το ζορι μπορει να βγαλει το 1000 αρι. Το θεμα ειναι το μηκος αμεσως μετα ομως. Εκει θα κριθουν ολα.
Chris

Δημοσίευση από Chris »

Παιδια καλησπερα! Φανταζομαι υπαρχουν πολλοι που αναμενουν ενημερωση των αποτελεσματων των σημερινων Αθλητικων δοκιμασιων με τα βλεμματα καρφωμενα στο φορουμ! Θα θελα να ζητησω αν καποιος γνωριζει τι παιχτηκε με την ειδικοτητα των ηλεκτρολογων μηχανικων!

Καλη μας αναμονη κ ευχες για υγιη νευρα σε ολους μας παιδες!
ell

Δημοσίευση από ell »

Ρε αιδια δλδ στο οικονομικου απο τα 4 ατομα ηταν 3 γυναικες κοπηκαν και εχει μεινει ενας αντρας; Οποτε μενουν αλλες 11 θεσεις; Οποτε παμε για αλλη σειρα επιλαχοντων; Πως θα το κανουν;
geo85

Δημοσίευση από geo85 »

Παιδιά καλησπέρα! Φαντάζομαι ότι θα είμαι από τις ελάχιστες γυναίκες στη συζήτηση. Συμμετέχω και γω στην διαδικασία της προκήρυξης αν και είμαι πολύ χαμηλά αλλά παρολ' αυτά προετοιμάζομαι εδώ και ένα μήνα με εξαντλητικές προπονήσεις και όμως έλξη δεν έχω καταφέρει ακόμα (ούτε και τα υπόλοιπα αθλήματα δλδ) να κάνω. Οπότε όσον αφορά τις γυναίκες. Μην αγχώνεστε. Το μεγαλύτερο μέρος θα κοπεί. Θα ήθελα ωστόσο αν μπορείτε να με ενημερώστε όσοι παρευρεθήκατε σήμερα για τη διαφάνεια των διαδικασιών και αν υπήρχε κάποια ελαστικότητα. Γιατί αν κρίνω από τους πίνακες πολλοί ήταν εκείνοι που δεν εμφανίστηκαν καν.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DEA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από DEA »

ell έγραψε:Ρε αιδια δλδ στο οικονομικου απο τα 4 ατομα ηταν 3 γυναικες κοπηκαν και εχει μεινει ενας αντρας; Οποτε μενουν αλλες 11 θεσεις; Οποτε παμε για αλλη σειρα επιλαχοντων; Πως θα το κανουν;

ναι σίγουρα θα καλέσουν και άλλους

Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Αν σμρ πέρασε ο ένας δικός μου στα υπόλοιπα αθλήματα και περάσει και αύριο στον στίβο. Τότε μένει μια θέση για την κατηγορία μου και έχω μπροστά μου 2 άνδρες... Πως το βλέπετε?
Πότε μην μετανιώνεις..
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Giannis84 έγραψε:
DEA έγραψε:Εγω πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να περάσει το χιλιάρι έστω και οριακά το μήκος όμως είναι αμέσως μετά και με την κούραση που θα έχει ο άλλος αν είναι και αγύμναστος είναι δύσκολο να περάσει.

Ακριβως το μηκος ειναι το κλειδι. Οκ αν "πεθανει" καποιος οχι τοσο αθλητικος απο το ζορι μπορει να βγαλει το 1000 αρι. Το θεμα ειναι το μηκος αμεσως μετα ομως. Εκει θα κριθουν ολα.

Απ το στόμα σου και στου θεού το αυτί...

Πότε μην μετανιώνεις..
Asleits

Δημοσίευση από Asleits »

Υπάρχει περίπτωση να καλέσουν αύριο επιλαχώντες;
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Chris έγραψε:Παιδια καλησπερα! Φανταζομαι υπαρχουν πολλοι που αναμενουν ενημερωση των αποτελεσματων των σημερινων Αθλητικων δοκιμασιων με τα βλεμματα καρφωμενα στο φορουμ! Θα θελα να ζητησω αν καποιος γνωριζει τι παιχτηκε με την ειδικοτητα των ηλεκτρολογων μηχανικων!

Καλη μας αναμονη κ ευχες για υγιη νευρα σε ολους μας παιδες!

Φίλε το απόγευμα μου είπανε θα βγει στον αέρα διαταγή για το ποιοι θα πάνε αύριο στο χαλικάκι. Έχε υπομονή. Αυτό που ξέρώ είναι ότι σμρ πέρασαν τουλάχιστον μέχρι την δοκό ...8 άνδρες και 1 γυναίκα... Από τους αρχικούς 30 που είχανε καλέσει.

Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84

Alexandros9 έγραψε:Αν σμρ πέρασε ο ένας δικός μου στα υπόλοιπα αθλήματα και περάσει και αύριο στον στίβο. Τότε μένει μια θέση για την κατηγορία μου και έχω μπροστά μου 2 άνδρες... Πως το βλέπετε;

Ειναι πολλες οι πιθανοτητες και παλι αν εχεις μονο 2. Μην ξεχνας κι οτι με την αποχη που υπαρχει μαζι και με τα αθληματα θα περισσεψουν γυρω στις 7-8 θεσεις απο νομικους + ναυπηγους που θα μοιραστουν στις αλλες κατηγοριες. Οποτε μπορει να υπαρξει 3η θεση εξτρα για την κατηγορια σου χωρις να το περιμενεις.

Τελικα στην δοκο και στα βαρη δεν κοπηκε κανεις;10 περασαν σημερα τελικα;

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

Giannis84 έγραψε:
Alexandros9 έγραψε:Αν σμρ πέρασε ο ένας δικός μου στα υπόλοιπα αθλήματα και περάσει και αύριο στον στίβο. Τότε μένει μια θέση για την κατηγορία μου και έχω μπροστά μου 2 άνδρες... Πως το βλέπετε;

Ειναι πολλες οι πιθανοτητες και παλι αν εχεις μονο 2. Μην ξεχνας κι οτι με την αποχη που υπαρχει μαζι και με τα αθληματα θα περισσεψουν γυρω στις 7-8 θεσεις απο νομικους + ναυπηγους που θα μοιραστουν στις αλλες κατηγοριες. Οποτε μπορει να υπαρξει 3η θεση εξτρα για την κατηγορια σου χωρις να το περιμενεις.

Τελικα στην δοκο και στα βαρη δεν κοπηκε κανεις;10 περασαν σημερα τελικα;

Ελα ντε. Ενημερωση πανω σ αυτο εχει καποιος; Τι εγινε στη δοκο και τα βαρη;
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Στην δοκό ξέρω ότι τουλάχιστον ένας πολιτικός μηχανικός κόπηκε... Μέτα η πηγή μου έφυγεΕικόνα Απο κει και πέρα δεν ξέρω τι έγινε. Άρα μέχρι και τότε είχαν μείνει 8 άνδρες και 1 γυναίκα... Είδωμεν... Και αύριο.
Πότε μην μετανιώνεις..
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες