Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 109
Λόγω καίρου παίδες τα βίλλια, τους έβαλαν μέσα για τις έλξεις και την δοκό ισορροπίας... Μπήκαν μέσα... Από τους 27 που έδωσαν το παρών πέρασαν 10 τις έλξεις και συνεχίζουν στην δοκό (9 άνδρες+1 γυναίκα είναι που πέρασαν) ...
Πότε μην μετανιώνεις..
Οπότε λογικα αυτοί θα πάνε αύριο εκτός αν κοπεί κάποιος στην δόκο ή η γυναίκα στα βάρη
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
DEA έγραψε:Οπότε λογικα αυτοί θα πάνε αύριο εκτός αν κοπεί κάποιος στην δόκο ή η γυναίκα στα βάρη
Η γυναίκα χλώμο να κοπεί παίδες. Θα είναι και η μόνη που θα περάσει. Η κοπέλα είναι αθλήτρια... Μισό να τελειώσουν κ τα υπόλοιπα και θα ενημερώσω... Όπως και να χει θα σας ενημερώσει αναλυτικά ο Μηχανικός81 το μεσημεροαπόγευμα... Εγώ πάντως συνεχίζω να ελπίζω... Ό ένας άνδρας κόπηκε και ο άλλος συνεχίζει... Κρίμα πάντως που οι έλξεις δεν είνια προβλεπόμενες αλλά μισές και αρκεί να περνάς το κεφάλι σου πάνω από την μπάρα... Παρόλα ταύτα...17/27 κόπηκαν.(όλες οι δικηγορίνες εννοείται... )
Πότε μην μετανιώνεις..
Και αύριο μέρα είναι Αλέξανδρε! Θα δούμε στο τέλος πόσοι θα περάσουν αλλά όπως δείχνει το πράγμα δεν υπάρχει αυστηρότητα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 127
Παιδια ηταν αναμενομενες οι "μη προβλεπομενες" ελξεις αφου ετσι ειχε γινει και με τους πενταετεις. Το οτι περασαν μονο 10 σημερα ειναι θετικο και δειχνει οτι δεν φοβουνται να κοψουν... Αυριο λογικα θα περασουν οι μισοι απο αυτους.
Alexandros9 έγραψε:DEA έγραψε:Οπότε λογικα αυτοί θα πάνε αύριο εκτός αν κοπεί κάποιος στην δόκο ή η γυναίκα στα βάρη
Η γυναίκα χλώμο να κοπεί παίδες. Θα είναι και η μόνη που θα περάσει. Η κοπέλα είναι αθλήτρια... Μισό να τελειώσουν κ τα υπόλοιπα και θα ενημερώσω... Όπως και να χει θα σας ενημερώσει αναλυτικά ο Μηχανικός81 το μεσημεροαπόγευμα... Εγώ πάντως συνεχίζω να ελπίζω... Ό ένας άνδρας κόπηκε και ο άλλος συνεχίζει... Κρίμα πάντως που οι έλξεις δεν είνια προβλεπόμενες αλλά μισές και αρκεί να περνάς το κεφάλι σου πάνω από την μπάρα... Παρόλα ταύτα...17/27 κόπηκαν.(όλες οι δικηγορίνες εννοείται... )
αμα μπορει η κοπελια μακαρι να περασει. Ξερουμε απο πια κατηγορια ειναι;
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
theolvs έγραψε:Alexandros9 έγραψε:DEA έγραψε:Οπότε λογικα αυτοί θα πάνε αύριο εκτός αν κοπεί κάποιος στην δόκο ή η γυναίκα στα βάρη
αμα μπορει η κοπελια μακαρι να περασει. Ξερουμε απο πια κατηγορια ειναι;
Η κοπελιά είναι Πολιτικός Μηχανικός...
Έπρεπε να είναι εντελώς προβλεπόμενα... Αξιωματικοί είναι... Τεσπα... Συνεχίζουμε...
Πότε μην μετανιώνεις..
Αφου δεν είναι στην κατηγορία μου ας περασει!

Giannis84 έγραψε:Παιδια ηταν αναμενομενες οι "μη προβλεπομενες" ελξεις αφου ετσι ειχε γινει και με τους πενταετεις. Το οτι περασαν μονο 10 σημερα ειναι θετικο και δειχνει οτι δεν φοβουνται να κοψουν... Αυριο λογικα θα περασουν οι μισοι απο αυτους.
αμα ηταν προβλεπε οι ελξεις κανα 2 θα περναγαν...
Όταν ακούω για μισές έλξεις και μακακίες μου γυρνάει το μυαλό!5 είναι ***** τον μπελά μου... Δεν είναι 15! Πόσο ξενερώνω
ας πέρναγαν 2... Αν τόσοι μπορούσαν, αυτό είναι το σωστό... Δηλ τις ***** για πλήρη ανάταση χεριών και τέντωμα κορμιού τι τις γράφουν στη προκήρυξη; Να χουμε να λέμε;theolvs έγραψε:Giannis84 έγραψε:Παιδια ηταν αναμενομενες οι "μη προβλεπομενες" ελξεις αφου ετσι ειχε γινει και με τους πενταετεις. Το οτι περασαν μονο 10 σημερα ειναι θετικο και δειχνει οτι δεν φοβουνται να κοψουν... Αυριο λογικα θα περασουν οι μισοι απο αυτους.
Μήπως γνωρίζετε για την κοπέλα αν είναι στην κατηγορία πολυτέκνων;
-
theolvs έγραψε:
Το θεμα ειναι κατα ποσο αυτοι που θα κοβονταν αν ηταν προβλεπε οι ελξεις μπορουν να κανουν το 1000αρι στα 4 λεπτα και κυριως το μηκος στα 4 μετρα που θεωρω οτι ειναι πολυ πιο ζορικα για τον μεσο ανθρωπο απ οτι οι ελξεις... Οποτε αυριο θα δειξει... Παντως εγω δεν περιμενα να κοπουν τοσοι αντρες και περισσοτεροι απο τους μισους στο συνολο...
Giannis84 έγραψε:theolvs έγραψε:
Το θεμα ειναι κατα ποσο αυτοι που θα κοβονταν αν ηταν προβλεπε οι ελξεις μπορουν να κανουν το 1000αρι στα 4 λεπτα και κυριως το μηκος στα 4 μετρα που θεωρω οτι ειναι πολυ πιο ζορικα για τον μεσο ανθρωπο απ οτι οι ελξεις... Οποτε αυριο θα δειξει... Παντως εγω δεν περιμενα να κοπουν τοσοι αντρες και περισσοτεροι απο τους μισους στο συνολο...
εμενα μου φαινεται φυσιολογικο. Με 1 μηνα προπονηση δεν βγαινουν οι ελξεις αν δεν εχει σχεση με το αντικειμενο απο πριν.
-
theolvs έγραψε:
εμενα μου φαινεται φυσιολογικο. Με 1 μηνα προπονηση δεν βγαινουν οι ελξεις αν δεν εχει σχεση με το αντικειμενο απο πριν.
Καποιος που δεν τον βοηθαει ο σωματοτυπος του να το δεχθω πχ ειναι 1,90+ και εχει ανοιγμα χεριων στα 2 μετρα... Αλλα νομιζω ενας μεσος αντρας 1,75-1,80 που δεν ειναι υπερβαρος, μπορει πιο ευκολα να βγαλει τις ελξεις σε 1 μηνα παρα το 1000αρι και το μηκος αν δεν εχει καμια επαφη με τον αθλητισμο. Ετσι νομιζω εγω. Δεν ξερω απλα ευχομαι αυριο να ειναι σχετικα τυπικοι με τα ορια... Να χαρισουν 2-3 εκατοστα οκ, ανθρωπινο ειναι, αλλα μην γινουν σκηνικα να χαριζουν 20 και 30 εκατοστα η 10 δευτερολεπτα στο χιλιαρι γιατι θα ειναι φιασκο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες