Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2011)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Mike88
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο-γυμναστικη-μουσικη
Επάγγελμα: φοιτητης

Δημοσίευση από Mike88 »

Mike88 έγραψε:Ας γραψω και εγω την δικια μου λιστα μιας και την τριτη μπαινω και εγω.Εικόνα

6 κοντομανικα παραλαγης Ε. Σ

6 ζευγαρια βαμβακερες καλτσες Ε. Σ

Υπνοσακος

2 πατοι σιλικονης

λαστιχακια για την παραλαγη

Ξυριστικα (ξυραφακια-αφρος-αποσμητικο μασχαλης-Ντακταριν ταλκ για τα ποδια-αφρολουτρο-σαμπουαν)

φακος

7 λουκετα (6 μικρα και 1 μακρυλαιμικο για το οπλο)

πετσετες (προσωπου-σωματος -χεριων) φαιοπρασινου χρωματος

εσωρουχα

και για τις ειδικες περιπτωσεις... Εικόνα Εικόνα

πιστολι Γκλοκ G39 με 5 γεμιστηρες (!)

πολυβολο M-16 με 16 γεμιστηρες και βομβιδοβολο M203

αντιαρματικο Λο

και φυσικα θα σκασω στο στρατοπεδο με οχημα αναγνωρισεως VBL ! Χααχαχ! Τα τελευταια ειναι αστεια φυσικα!Εικόνα

καλτες καλο θα ηταν να εχεις κανα 10αρια ζευγαρια γιατι ιδρωνεις πολυ αυτον τον καιρο και υστερα.
επισης αγορασε βερνικι για τα αρβυλα γιατι αυτο του στρατου ειναι οτι χειροτερο υπαρχει. Τραβα σε ενα μαγαζι με στρατιωτικα και ζητα. Επειδη ο στρατους σου δινει 4 πετσετες 2 μικρες μια μεσαια και μια σωματος καλο θα ηταν να παρεις μια μεσαια δικια σου. Παρε και μια μαξιλαροθηκη λευκη απλη. Υπνοσακο δεν ξερω αν αφηνουν στο κεντρο που θα πας γι αυτο καλο θα ηταν να παρεις και ενα σεντονι χακι χρωματος να το στρωνεις πανω απτην κουβερτα.

Οταν βγεις με αδεια ορκομωσιας πηγαινε σε εναν τσαγκαρη με τα αρβυλα ή χωρις και πεστου να σου κοψει πατους απο γνησιο λειο δερμα. Το ποδι δεν ιδρωνει καθολου, δεν μυριζει και δεν σε φουσκαλιαζει. Τα δικα μου αρβυλα τα δινα να τα μυριζουν οι αλλοι και παθαιναν πλακα. Ελεγαν τωρα τα πηρες; Αχαχαχ μυριζαν δερμα σαν την πρωτη μερα υστερα απο 5 μηνες!

Μωρομαντηλα και κωλοχαρτο ειναι απαραιτητα.
νυχοκοπτης επισης
mp3 με την αγαπημενη σου μουσικη (ανεβαζει ηθικο και κοιμασε ποιο ευκολα το βραδυ)

Τελος παρε κανα δυο claymore, μαχαιρι και τοξο του Ραμπο. Θα χρειαστουν

ΝΟΤ Εικόναθα ειμαι σε ανοιχτη επικοινωνια με τον ιδιο τον Ραμπο! Αχαχαχαχ!

σετ καθαρισμου αρβυλων πηρα ξεχασα να το γραψω! Σεντονια ναι θα παρω να εχω καθως κ μια μαξιλαροθηκη!

Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kampf »

Σεντονι λαδι/χακι χρωματος. Αλλιως θα στην πουν
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Άβαταρ μέλους
raftoput
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από raftoput »

kampf έγραψε:Σεντονι λαδι/χακι χρωματος. Αλλιως θα στην πουν

Αναλόγως το που παρουσιάζεται, σε άλλα στρατόπεδα στη λένε και σε άλλα όχι...

Guest

Δημοσίευση από Guest »

Εγο πηρα
10 φανελακια παραλαγησ
10 βρακια
10 καλτεσ
αφρολουτρα, σαμπουαν, ξιριστικα, αφρο, οδοντοκρεμα, οδοντοβουρτσα
5 λουκετα
σακουλες γ απλιτα

υπνοσακο και σεντονια ν παρο; Ή θα μας δοσουν εκει και θα ειναι απτο '40 κ θα εχουν λιοσει;

αν ξεχασα τπτ ας μου πειτε

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 80
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Σε ποίο Κέντρο παρουσιάζεσαι;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Διάβασε και τα μηνύματα του χρήστη raftoput. Και αυτός 6ο ΣΠ παρουσιάζεται.
Άβαταρ μέλους
raftoput
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από raftoput »

Guest έγραψε:Κορινθο 6 σπ

Συγγνώμη για την αργοπορία, υπνόσακο παίρνεις κανονικά, δεν υπάρχει πρόβλημα!

Θα τα πούμε αύριο;

kosths

Δημοσίευση από kosths »

Μια παράκληση σε όσους έχουν μπει τελικά σας χρειάστηκαν όλα αυτά που πήρατε?

Υπήρξε κανείς που πήρε κινητό με κάμερα και τι έγινε?

Εγώ ακόμη λίστα δεν έκανα τον Αύγουστο μπαίνω και ψάχνομαι να δω τι με περιμένει αλλά θα σχολιάσω.

Νομίζω 4 +2 μπλουζάκια που δίνουν αρκούν 18 μέρες το πολύ θα μείνει κάποιος.

Κρατάς 2 να τα φοράς στον ελεύθερο χρόνο να είσαι καθαρός και τα αλλά στην εκπαίδευση. Εξάλλου για εμάς του Αυγούστου δεν θα μας χριστούν για πολύ καιρό καθώς χειμωνιάσει και μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα απολυθούμε.

Κάλτσες και εσώρουχα χρειάζονται πολλά αλλά αφού δεν φαίνονται τι σημασία έχει το χρώμα, θα χρειαστούν σε όλη τη διάρκεια όποτε δεν θα πάνε χαμένα αλλά πιστεύω πως 9 είναι αρκετά και σκουρόχρωμα γιατί τα άσπρα λερώνονται περισσότερο και φαίνονται!!!

Τώρα για σλιπ ή μποξεράκια όπως βολεύετε ο καθένας εγώ προτιμώ σλιπ εξάλλου και να φανεί κάτι τι έγινε.Εικόνα

Οι κλειδαριές τι χρειάζονται; Οι κλεπτομανείς απαλλάσσονται και αν υπάρχει θέμα κλοπής λογικά θα τιμωρηθούμε όλοι! Τώρα αν κάποιος σου τα παίρνει για πλάκα τον βάζεις στη θέση του.

Άντε και τα κλείδωσες τα κλειδιά που θα τα έχεις; Θα κάνεις μπρελόκ το τρίτο το μακρύτερο για να τα έχεις πάντα μαζί σου.Εικόνα

Πως θα κοιμηθείς μέσα σε υπνόσακο θα είναι άβολα.

Τα μωρομάντιλα-κολόνιες κ. α σε τι θα τα χρειαστείτε δεν σκοπεύετε να κάνετε κανονικά μπάνιο.

Το φακό, φοβάστε το σκοτάδι?

Οι πάτοι πράγματι χρειάζονται; Από τι υλικό είναι φτιαγμένα τα παπούτσια του στρατού αν δηλαδή δεν πάρω και πληγωθούν τα πόδια μου δεν θα μπορώ να περπατήσω με αποτέλεσμα ο γιατρός να μου δώσει θεραπεία και φυσικά να λουφάρω!

Τα ήδη σωματικής υγιεινής σε διαφανή συσκευασία δεν παίζει να υπάρχουν ότι χρησιμοποιεί ο καθένας παίρνει.

Όσο για τα λεφτά αν τρως ότι σου δίνουν σου χρειάζονται μόνο τα έξοδα για την επιστροφή στο σπίτι σου.

mihalis19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από mihalis19 »

Sleeping bag πρεπει να είναι παραλαγής; Λαδί (χακί) ; Ή δεν υπάρχει πρόβλημα?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ό, τι να'ναι.

Αν θες να είσαι "στο κλίμα" πουλάνε κάτι φθηνούς σε παραλλαγή Ελληνικού Στρατού.
mihalis19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από mihalis19 »

Ναι αυτούς ψάχνω μπας και πάρω κανά τέτοιο... ! Οκ !
ΚΕΤΘ

Δημοσίευση από ΚΕΤΘ »

Έχω και εγω την απορία με τα λουκέτα παιδιά! Υπάρχουν λουκέτα που να χρησιμοποιώ Ένα κλειδί για όλα ή αν πάρω π. Χ.5 λουκέτα θα έχω 5 κλειδιά διαφορετικά; Που να τα κουβαλώ όλα?
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikopaok4 »

ΚΕΤΘ έγραψε:Έχω και εγω την απορία με τα λουκέτα παιδιά! Υπάρχουν λουκέτα που να χρησιμοποιώ Ένα κλειδί για όλα ή αν πάρω π. Χ.5 λουκέτα θα έχω 5 κλειδιά διαφορετικά; Που να τα κουβαλώ όλα;

χρεαζεσαι ενα λουκετο μεγαλο για το λουκανικο και ενα μετριο για τον φοριαμο, ενα για το σακ βουαγιαζ του ΕΣ και λουκετακια για οτι αποσκευη εχεις εσυ μαζι σου, κ ενα για το οπλο, εγω πρωσοπικα ειχα διαφορετικα κλειδια είναι λιγο βασανο ωρες ωρες αλλα τα λουκετα με το 1 κλειδι ειναι λιγο ακριβα...

mihalis19 έγραψε:Sleeping bag πρεπει να είναι παραλαγής; Λαδί (χακί) ; Ή δεν υπάρχει πρόβλημα;
θεωρητικα χακι, εγω είχα μπλε να φανταστεις και δεν είχα ποτε πρόβλημα...

Νίκος Κρήτη

Δημοσίευση από Νίκος Κρήτη »

Ρε παιδιά, πρώτα ο θεός μπαίνω μέσα Νοέμβρη στην Δ. ΕΣΣΟ και έχω κάποιες απορίες. Πέραν Από Τα γνωστά που είπατε που πρέπει να πάρουμε μαζί μας με το πλύσιμο των ρούχων τι γίνεται; Δεν έγγραψε κανένας αν πρέπει να κουβαλάμε κάποιο tide ή μας δίνουν από εκεί ή απλά τα πάμε καθαριστήριο. Σχετικά με τις κλειδαριές, ωραία και τις πήρα, πρέπει να αγοράσω ας πούμε κάποιο στρατιωτικό μπρελόκ να βάζω τα κλειδιά μου; Και αυτό μπορώ να το κουβαλάω μαζί μου ξέρω γω στην ζώνη πάνω; Και θα είναι ασφαλές;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης