Mike88 έγραψε:Ας γραψω και εγω την δικια μου λιστα μιας και την τριτη μπαινω και εγω.
6 κοντομανικα παραλαγης Ε. Σ
6 ζευγαρια βαμβακερες καλτσες Ε. Σ
Υπνοσακος
2 πατοι σιλικονης
λαστιχακια για την παραλαγη
Ξυριστικα (ξυραφακια-αφρος-αποσμητικο μασχαλης-Ντακταριν ταλκ για τα ποδια-αφρολουτρο-σαμπουαν)
φακος
7 λουκετα (6 μικρα και 1 μακρυλαιμικο για το οπλο)
πετσετες (προσωπου-σωματος -χεριων) φαιοπρασινου χρωματος
εσωρουχα
και για τις ειδικες περιπτωσεις...![]()
πιστολι Γκλοκ G39 με 5 γεμιστηρες (!)
πολυβολο M-16 με 16 γεμιστηρες και βομβιδοβολο M203
αντιαρματικο Λο
και φυσικα θα σκασω στο στρατοπεδο με οχημα αναγνωρισεως VBL ! Χααχαχ! Τα τελευταια ειναι αστεια φυσικα!
καλτες καλο θα ηταν να εχεις κανα 10αρια ζευγαρια γιατι ιδρωνεις πολυ αυτον τον καιρο και υστερα.
επισης αγορασε βερνικι για τα αρβυλα γιατι αυτο του στρατου ειναι οτι χειροτερο υπαρχει. Τραβα σε ενα μαγαζι με στρατιωτικα και ζητα. Επειδη ο στρατους σου δινει 4 πετσετες 2 μικρες μια μεσαια και μια σωματος καλο θα ηταν να παρεις μια μεσαια δικια σου. Παρε και μια μαξιλαροθηκη λευκη απλη. Υπνοσακο δεν ξερω αν αφηνουν στο κεντρο που θα πας γι αυτο καλο θα ηταν να παρεις και ενα σεντονι χακι χρωματος να το στρωνεις πανω απτην κουβερτα.
Οταν βγεις με αδεια ορκομωσιας πηγαινε σε εναν τσαγκαρη με τα αρβυλα ή χωρις και πεστου να σου κοψει πατους απο γνησιο λειο δερμα. Το ποδι δεν ιδρωνει καθολου, δεν μυριζει και δεν σε φουσκαλιαζει. Τα δικα μου αρβυλα τα δινα να τα μυριζουν οι αλλοι και παθαιναν πλακα. Ελεγαν τωρα τα πηρες; Αχαχαχ μυριζαν δερμα σαν την πρωτη μερα υστερα απο 5 μηνες!
Μωρομαντηλα και κωλοχαρτο ειναι απαραιτητα.
νυχοκοπτης επισης
mp3 με την αγαπημενη σου μουσικη (ανεβαζει ηθικο και κοιμασε ποιο ευκολα το βραδυ)
Τελος παρε κανα δυο claymore, μαχαιρι και τοξο του Ραμπο. Θα χρειαστουν
ΝΟΤ

σετ καθαρισμου αρβυλων πηρα ξεχασα να το γραψω! Σεντονια ναι θα παρω να εχω καθως κ μια μαξιλαροθηκη!