Αποτελέσματα Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)
Γεια σας παιδια εχει κανεις ιδεα ποτε θα αναρτηθουν πινακες συμμετεχοντων- επιτυχοντων ;
Καλα ρε παιδια... Για αχιωματικους κανένα ενδιαφέρον;
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 10
Παίδες οι αιτήσεις είναι συγκεντρωμένες στα τμήματα κ θα ανοιχθούν από 9 του μηνόυς έτσι ώστε να αρχίσουν να στέλνονται στα κεντρικά... Συνολικά έχουν γίνει χονδρικά 750 αιτήσεις...
Τελη του μήνα δηλαδη λογικα τα νεα... Α! Και καλη χρονια με υγεια και δουλεια για όσους γίνεται περισσοτερους.(γιατι πριν μπήκα ντουγρου στο θέμα.)
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονια,
οταν ειναι Βγαινουν οι ημερομηνιες αθλημάτων, υπάρχουν ανακοινώσεις στην σελιδα της πυροσβεστικής (fireservice.gr ;)
οταν ειναι Βγαινουν οι ημερομηνιες αθλημάτων, υπάρχουν ανακοινώσεις στην σελιδα της πυροσβεστικής (fireservice.gr ;)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
Επειδή βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον (έστω και από λίγα άτομα) δημιούργησα 2 νέα θέματα και στην πορεία θα ανοίξουμε κι'άλλα
Βάσεις - μόρια Αξ Πυροσβεστικής (2012)
Αθλητικές δοκιμασίες Αξ Πυροβεστικής 2012
Βάσεις - μόρια Αξ Πυροσβεστικής (2012)
Αθλητικές δοκιμασίες Αξ Πυροβεστικής 2012
Λίγοι και καλοί... Ελα ρε γκρικ αρμυ... Δωσε λιγο! ... Χαχαχα
Σημερα που κατεθεσα για τους πυροσβεστες, πετυχα τους αξιωματικους που ηταν υπευθυνοι οταν εκανα τα χαρτια για τους αξιωματικους. Με θυμοντουσαν, τα ειπαμε εκει λιγο, και πηγα να τους ρωτησω για το ποσοι συμμετυχαν, ποτε θα βγουν κτλ αλλα δηλωσαν αγνοια. Κριμα!

Δεν ξερω αν τα βγαλουν νωριτερα λογω του οτι ειναι λιγες οι αιτησεις αλλα στην χειροτερη μεχρι τελος φεβρουαριου πρεπει καποιοι πινακες να υπαρχουν
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Ας ελπισουμε να μην παει μεχρι τελος Φλεβαρη η ανακοινωση των πινακων. Λογικα μεχρι τελος του μηνα η αρχες Φλεβαρη θα πρεπε να τα χουν.
Ρε παιδιά φλεβάρη πολύ χλωμό... το αργότερο τέλος του μήνα πιστεύω... Οι αιτήσεις έχουν ήδη περαστεί στο σύστημα και το ξεσκαρτάρισμα θα είναι πολύ πιο εύκολο σε σχέση με τους 4000... Άλλωστε θα θέλουν να πιαστούν όσο γίνεται νωρίτερα και με τους 725, όπου πάλι οι αιτήσεις θα είναι χιλιάδες...
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 10
toubano έγραψε:Ρε παιδιά φλεβάρη πολύ χλωμό... το αργότερο τέλος του μήνα πιστεύω... Οι αιτήσεις έχουν ήδη περαστεί στο σύστημα και το ξεσκαρτάρισμα θα είναι πολύ πιο εύκολο σε σχέση με τους 4000... Άλλωστε θα θέλουν να πιαστούν όσο γίνεται νωρίτερα και με τους 725, όπου πάλι οι αιτήσεις θα είναι χιλιάδες...
Σωστό το τούμπανο. Χθες που έκανα τα χαρτιά μου για τους 750 δόκιμους πυροσβέστες το φιλαράκι μου ο πυροσβέστης μου ανέφερε πόσοι από την κατηγορία μου έκαναν τα χαρτιά τους με τα μόρια τους κ μου είπε ότι τα έχουν στείλει ήδη κάτω (Συνολικά 35 αιτήσεις από την Δυτική Μακεδονία) και ίσως τέλος αυτής της εβδομάδας να υπάρχουν νεότερα... Επίσης μάλλον θα καλέσουν όχι τουλάχιστον τους διπλάσιους αλλα τους τετραπλάσιους σε κάθε κατηγορία με κάθε επιφύλαξη παίδες
Alexandros9 έγραψε:toubano έγραψε:Ρε παιδιά φλεβάρη πολύ χλωμό... το αργότερο τέλος του μήνα πιστεύω... Οι αιτήσεις έχουν ήδη περαστεί στο σύστημα και το ξεσκαρτάρισμα θα είναι πολύ πιο εύκολο σε σχέση με τους 4000... Άλλωστε θα θέλουν να πιαστούν όσο γίνεται νωρίτερα και με τους 725, όπου πάλι οι αιτήσεις θα είναι χιλιάδες...
Σωστό το τούμπανο. Χθες που έκανα τα χαρτιά μου για τους 750 δόκιμους πυροσβέστες το φιλαράκι μου ο πυροσβέστης μου ανέφερε πόσοι από την κατηγορία μου έκαναν τα χαρτιά τους με τα μόρια τους κ μου είπε ότι τα έχουν στείλει ήδη κάτω (Συνολικά 35 αιτήσεις από την Δυτική Μακεδονία) και ίσως τέλος αυτής της εβδομάδας να υπάρχουν νεότερα... Επίσης μάλλον θα καλέσουν όχι τουλάχιστον τους διπλάσιους αλλα τους τετραπλάσιους σε κάθε κατηγορία με κάθε επιφύλαξη παίδες
μακρι να καλεσουν κοσμο για να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να ειμαστε μεσα!
Αλεξανδρος 9 ποια είναι η κατηγορία σου; Αν όχι τέλος της βδομάδας, την επόμενη μάλλον κατι θα βγει... Συν κανα δεκαημερο ποσο είναι μετα οι ενστάσεις, οπότε τελη με αρχές να αρχίσουν να καλούν... Τώρα πόσους θα καλέσουν... Θα δείξει... Ένας αξιωματικός μου είπε "τα τηλέφωνα ανοιχτά και περιμένετε... "
Alexandros9 έγραψε:toubano έγραψε:Ρε παιδιά φλεβάρη πολύ χλωμό... το αργότερο τέλος του μήνα πιστεύω... Οι αιτήσεις έχουν ήδη περαστεί στο σύστημα και το ξεσκαρτάρισμα θα είναι πολύ πιο εύκολο σε σχέση με τους 4000... Άλλωστε θα θέλουν να πιαστούν όσο γίνεται νωρίτερα και με τους 725, όπου πάλι οι αιτήσεις θα είναι χιλιάδες...
ρε φιλε κατσε 35 σύνολο ή 35 για την κατηγορία σου; Οτι και ναναι είναι ελάχιστες...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες