Αποτελέσματα Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από theolvs »

Γεια σας παιδια εχει κανεις ιδεα ποτε θα αναρτηθουν πινακες συμμετεχοντων- επιτυχοντων ;
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Καλα ρε παιδια... Για αχιωματικους κανένα ενδιαφέρον;
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Παίδες οι αιτήσεις είναι συγκεντρωμένες στα τμήματα κ θα ανοιχθούν από 9 του μηνόυς έτσι ώστε να αρχίσουν να στέλνονται στα κεντρικά... Συνολικά έχουν γίνει χονδρικά 750 αιτήσεις...
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Τελη του μήνα δηλαδη λογικα τα νεα... Α! Και καλη χρονια με υγεια και δουλεια για όσους γίνεται περισσοτερους.(γιατι πριν μπήκα ντουγρου στο θέμα.)

Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Lock »

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονια,

οταν ειναι Βγαινουν οι ημερομηνιες αθλημάτων, υπάρχουν ανακοινώσεις στην σελιδα της πυροσβεστικής (fireservice.gr ;)

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

Επειδή βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον (έστω και από λίγα άτομα) δημιούργησα 2 νέα θέματα και στην πορεία θα ανοίξουμε κι'άλλα

Βάσεις - μόρια Αξ Πυροσβεστικής (2012)

Αθλητικές δοκιμασίες Αξ Πυροβεστικής 2012

toubano

Δημοσίευση από toubano »

Λίγοι και καλοί... Ελα ρε γκρικ αρμυ... Δωσε λιγο! ... Χαχαχα
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από rasald »

Σημερα που κατεθεσα για τους πυροσβεστες, πετυχα τους αξιωματικους που ηταν υπευθυνοι οταν εκανα τα χαρτια για τους αξιωματικους. Με θυμοντουσαν, τα ειπαμε εκει λιγο, και πηγα να τους ρωτησω για το ποσοι συμμετυχαν, ποτε θα βγουν κτλ αλλα δηλωσαν αγνοια. Κριμα!Εικόνα
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

Δεν ξερω αν τα βγαλουν νωριτερα λογω του οτι ειναι λιγες οι αιτησεις αλλα στην χειροτερη μεχρι τελος φεβρουαριου πρεπει καποιοι πινακες να υπαρχουν
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Giannis84 »

Ας ελπισουμε να μην παει μεχρι τελος Φλεβαρη η ανακοινωση των πινακων. Λογικα μεχρι τελος του μηνα η αρχες Φλεβαρη θα πρεπε να τα χουν.
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Ρε παιδιά φλεβάρη πολύ χλωμό... το αργότερο τέλος του μήνα πιστεύω... Οι αιτήσεις έχουν ήδη περαστεί στο σύστημα και το ξεσκαρτάρισμα θα είναι πολύ πιο εύκολο σε σχέση με τους 4000... Άλλωστε θα θέλουν να πιαστούν όσο γίνεται νωρίτερα και με τους 725, όπου πάλι οι αιτήσεις θα είναι χιλιάδες...
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Alexandros9 »

toubano έγραψε:Ρε παιδιά φλεβάρη πολύ χλωμό... το αργότερο τέλος του μήνα πιστεύω... Οι αιτήσεις έχουν ήδη περαστεί στο σύστημα και το ξεσκαρτάρισμα θα είναι πολύ πιο εύκολο σε σχέση με τους 4000... Άλλωστε θα θέλουν να πιαστούν όσο γίνεται νωρίτερα και με τους 725, όπου πάλι οι αιτήσεις θα είναι χιλιάδες...

Σωστό το τούμπανο. Χθες που έκανα τα χαρτιά μου για τους 750 δόκιμους πυροσβέστες το φιλαράκι μου ο πυροσβέστης μου ανέφερε πόσοι από την κατηγορία μου έκαναν τα χαρτιά τους με τα μόρια τους κ μου είπε ότι τα έχουν στείλει ήδη κάτω (Συνολικά 35 αιτήσεις από την Δυτική Μακεδονία) και ίσως τέλος αυτής της εβδομάδας να υπάρχουν νεότερα... Επίσης μάλλον θα καλέσουν όχι τουλάχιστον τους διπλάσιους αλλα τους τετραπλάσιους σε κάθε κατηγορία με κάθε επιφύλαξη παίδες

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

Alexandros9 έγραψε:
toubano έγραψε:Ρε παιδιά φλεβάρη πολύ χλωμό... το αργότερο τέλος του μήνα πιστεύω... Οι αιτήσεις έχουν ήδη περαστεί στο σύστημα και το ξεσκαρτάρισμα θα είναι πολύ πιο εύκολο σε σχέση με τους 4000... Άλλωστε θα θέλουν να πιαστούν όσο γίνεται νωρίτερα και με τους 725, όπου πάλι οι αιτήσεις θα είναι χιλιάδες...

Σωστό το τούμπανο. Χθες που έκανα τα χαρτιά μου για τους 750 δόκιμους πυροσβέστες το φιλαράκι μου ο πυροσβέστης μου ανέφερε πόσοι από την κατηγορία μου έκαναν τα χαρτιά τους με τα μόρια τους κ μου είπε ότι τα έχουν στείλει ήδη κάτω (Συνολικά 35 αιτήσεις από την Δυτική Μακεδονία) και ίσως τέλος αυτής της εβδομάδας να υπάρχουν νεότερα... Επίσης μάλλον θα καλέσουν όχι τουλάχιστον τους διπλάσιους αλλα τους τετραπλάσιους σε κάθε κατηγορία με κάθε επιφύλαξη παίδες

μακρι να καλεσουν κοσμο για να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να ειμαστε μεσα!
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Αλεξανδρος 9 ποια είναι η κατηγορία σου; Αν όχι τέλος της βδομάδας, την επόμενη μάλλον κατι θα βγει... Συν κανα δεκαημερο ποσο είναι μετα οι ενστάσεις, οπότε τελη με αρχές να αρχίσουν να καλούν... Τώρα πόσους θα καλέσουν... Θα δείξει... Ένας αξιωματικός μου είπε "τα τηλέφωνα ανοιχτά και περιμένετε... "
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από rasald »

Alexandros9 έγραψε:

ρε φιλε κατσε 35 σύνολο ή 35 για την κατηγορία σου; Οτι και ναναι είναι ελάχιστες...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης