Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα (2012)
Γεια σας! Μήπως ξέρει κανείς σε πόσα χρόνια θα ξαναβγεί προκύρηξη για το λιμενικό; Ευχαριστώ...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Γεια σας! Μήπως ξέρει κανείς σε πόσα χρόνια θα ξαναβγεί προκύρηξη για το λιμενικό; Ευχαριστώ...
Ναι ο υπουργός ρώτα τον

- greko_27
- Υποστράτηγος
Μετα το 2015 εαν δεν αλλαξει η τωρινη οικονομικη κατασταση της χωρας!
Εχει βγει φημη οτι αυτο το καλοκαιρι θα ξαναβγει προκυρηξη για 30 θεσειες.
Σαν να το βλεπω...10.000 αιτησεις... Για 30 θεσεις

Απο το οτι ακουγεται μεχρι να βγει εχει μεελλοονν...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Μου φαινεται οτι αυτο το θεμα θα καταληξει οπως κατεληξαν και ολα τα θεματα "προκηρυξη επ. Οπ. Αεροποριας-στρατου 2011"...
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
- greko_27
- Υποστράτηγος
Μην φατε γλαρο εχει! Εαν βγει για 30 θεσεις θα ειναι για αξιωματικους... Οποτε... Αν και επισημα δεν εχει ακουστει τιποτα για το 2012.
Όντως. Πολύ ραδιο αρβύλα θα πέσει πάλι και στο λιμενικό.
Εγώ έχω ακούσει από άτομο που μπήκε τώρα ότι εντός του 2012 θα βγάλουν για Σημαιοφόρους και Λιμενοφύλακες. Πολύ χλωμό το κόβω βέβαια...
Εγώ έχω ακούσει από άτομο που μπήκε τώρα ότι εντός του 2012 θα βγάλουν για Σημαιοφόρους και Λιμενοφύλακες. Πολύ χλωμό το κόβω βέβαια...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Γεια σας! Μήπως ξέρει κανείς σε πόσα χρόνια θα ξαναβγεί προκύρηξη για το λιμενικό; Ευχαριστώ...
Σε 25μιση χρόνια περίπου.
Για υπαξιωματικους εχει ακουστει κατι; Μακαρι να βγει ακομα κ για λιμενοφυλακες. Οσοι λετε για το καλοκαιρι που το εχετε ακουσει;
- greko_27
- Υποστράτηγος
Σας εχει χτυπησει η ανεργια στο κεφαλι και οτιδηποτε σας πουν το πιστευεται... Αντε να το ξαναγραψω μηπως και το εμπεδωσουν καποιοι... επισημα δεν εχει ακουστει τιποτα μεχρι τωρα για νεες προσληψεις οσον αφορα το ΛΣ.Οποιος κατσει και διαβασει το μνημονιο 2 θα του κοπει η ορεξη οσον αφορα οχι μονο τις προσληψεις αλλα και το νεους μισθους των ενστολων
ΚΑλημερα με πτυχιο τει 7.69 ecdl κ advane μπαινω λιμενοφυλακας η υαπξ;
tsiou έγραψε:ΚΑλημερα με πτυχιο τει 7.69 ecdl κ advane μπαινω λιμενοφυλακας η υαπξ;
αν η σχολη σου ειναι μεσα σε αυτες που ζητουνται στην προκυρηξη ναι.(ειναι ξεχωριστη προκηρυξη για λιμενοφυλακες και αλλη για υπαξιωματικους.) μπορεις να δεις σχετικη προκηρυξη Του 2011.
ολα τα υπολοιπα ειναι και αυτα συν μορια
Trinity έγραψε:tsiou έγραψε:ΚΑλημερα με πτυχιο τει 7.69 ecdl κ advane μπαινω λιμενοφυλακας η υαπξ;
αν η σχολη σου ειναι μεσα σε αυτες που ζητουνται στην προκυρηξη ναι.(ειναι ξεχωριστη προκηρυξη για λιμενοφυλακες και αλλη για υπαξιωματικους.) μπορεις να δεις σχετικη προκηρυξη Του 2011.
ολα τα υπολοιπα ειναι και αυτα συν μορια
σου παραθετω τις αντιστοιχες προκηρυξεις
http://www.hcg.gr/sites/default/files/article/attach/prokiriksi_ypax_ls_elakt.pdf
http://www.dikaiologitika.gr/images/stories/prokiriksi_lf_lselakt.pdf
Μολών λαβέ ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες