Λιμενικοί Πυροσβεστικοί Σταθμοί
Ρε παιδια θα ηθελα καποιος να μου πει σε ποια λιμανια της Ελλαδας Υπαρχουν πυροσβεστικα σκάφη και αυτοι που λεει 12 ατομα η προκυρηξη οτι θα παρουν για κυβερνητες τι θα ειναι πυροσβεστες η υπαξιωματικοι;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
amomos2 έγραψε:Ρε παιδια θα ηθελα καποιος να μου πει σε ποια λιμανια της Ελλαδας Υπαρχουν πυροσβεστικα σκάφη και αυτοι που λεει 12 ατομα η προκυρηξη οτι θα παρουν για κυβερνητες τι θα ειναι πυροσβεστες η υπαξιωματικοι;
Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Πειραιά και Ηράκλειο Κρήτης αυτούς γνωρίζω
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 2
Το πυροσβεστικο σωμα εχει 9 πυροσβεστικα πλοιαρια τα οποια εδρευουν στα λιμανια που ανεφερε ο greek_army... amomos2 απλοι πυροσβεστες θα ειναι... Το πτυχιο τους δεν αναγνωριζετε εμεσα απο το σωμα της πυροσβεστικης ως πτυχιο τριτοβαθμειας εκπαιδευσης... Δηλαδη ενας πυροσβεστης απο ΑΕΙ μπορει να δωσει για αξιωματικος οι πλοηγοι κυβερνητες ΟΧΙ... Στο λιμενικο αντιθετα οι κυβερνητες των πλωτων σκαφων ειναι υπαξιωματικοι ή Αξιωματικοι... Ελπιζω να σε καλυψα...
Εκτος αν εχεις πτυχιο ΑΕΝ μου φαινεται δινουν καποιες εξετασεις αλλα δν γνωριζω περισσοτερα
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 2
john7 έγραψε:Εκτος αν εχεις πτυχιο ΑΕΝ μου φαινεται δινουν καποιες εξετασεις αλλα δν γνωριζω περισσοτερα
Δεν ισχυει αυτο που λες... Διοτι οι Δόκιμοι Ανθυποπυραγοί προέρχονται από πτυχιούχους Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων συγκεκριμένων ειδικοτήτων, οι οποίοι εισάγονται στο πρώτο έτος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης