Λιμενικοί Πυροσβεστικοί Σταθμοί

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
amomos2
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από amomos2 »

Ρε παιδια θα ηθελα καποιος να μου πει σε ποια λιμανια της Ελλαδας Υπαρχουν πυροσβεστικα σκάφη και αυτοι που λεει 12 ατομα η προκυρηξη οτι θα παρουν για κυβερνητες τι θα ειναι πυροσβεστες η υπαξιωματικοι;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

amomos2 έγραψε:Ρε παιδια θα ηθελα καποιος να μου πει σε ποια λιμανια της Ελλαδας Υπαρχουν πυροσβεστικα σκάφη και αυτοι που λεει 12 ατομα η προκυρηξη οτι θα παρουν για κυβερνητες τι θα ειναι πυροσβεστες η υπαξιωματικοι;

Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Πειραιά και Ηράκλειο Κρήτης αυτούς γνωρίζω

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από greko_27 »

Το πυροσβεστικο σωμα εχει 9 πυροσβεστικα πλοιαρια τα οποια εδρευουν στα λιμανια που ανεφερε ο greek_army... amomos2 απλοι πυροσβεστες θα ειναι... Το πτυχιο τους δεν αναγνωριζετε εμεσα απο το σωμα της πυροσβεστικης ως πτυχιο τριτοβαθμειας εκπαιδευσης... Δηλαδη ενας πυροσβεστης απο ΑΕΙ μπορει να δωσει για αξιωματικος οι πλοηγοι κυβερνητες ΟΧΙ... Στο λιμενικο αντιθετα οι κυβερνητες των πλωτων σκαφων ειναι υπαξιωματικοι ή Αξιωματικοι... Ελπιζω να σε καλυψα...
john7
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από john7 »

Εκτος αν εχεις πτυχιο ΑΕΝ μου φαινεται δινουν καποιες εξετασεις αλλα δν γνωριζω περισσοτερα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από greko_27 »

john7 έγραψε:Εκτος αν εχεις πτυχιο ΑΕΝ μου φαινεται δινουν καποιες εξετασεις αλλα δν γνωριζω περισσοτερα

Δεν ισχυει αυτο που λες... Διοτι οι Δόκιμοι Ανθυποπυραγοί προέρχονται από πτυχιούχους Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων συγκεκριμένων ειδικοτήτων, οι οποίοι εισάγονται στο πρώτο έτος.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης