Προκήρυξη Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)
Βεεν δεαρ η γρεεκ αρμυ ξέρει κανεις αν υπάρχει φεκ για 50 αξιωματικούς η αν έχει ακούσει τi θα ισχύσει εκει?
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Απ' ότι έχω καταλάβει, κάπου ξαναδημοσιεύτηκε η έγκριση για 750+50 θέσεις. Έχει εγκριθεί εδώ και πολύ καιρό (για να καταλάβεις, επί Ραγκούση, που είναι φευγάτος εδώ και πόσους μήνες) και μάλλον οι εφημερίδες αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια...
Αν βγει τελικά, θα είναι για πτυχιούχους, περίπου όπως του 2009.
Αν βγει τελικά, θα είναι για πτυχιούχους, περίπου όπως του 2009.
Καταρχην για να γινεις αξιωματικος πρεπει να εισαι πυροσβεστης γενικων υπηρεσιων με οριο ηλικιας 35 (οχι πενταετεις) και ειναι μονο με πανελληνιες. Οσο για τον διαγωνισμο που διαφημιζεται σε γνωστη εφημεριδα λενε για ιανουαριο και ειναι Για πολλες ειδικοτητες πχ μουσικοι τεχνικοι κτλ (εαν βγει)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Βγήκε η προκύρηξη για τους 50 και μας εκαψε εμάς τους απόφοιτους Οικονοικών σχολών... Εγώ είμαι απο το τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Παν. Πειραιά που είναι και αυτό Οικονομικο Τμήμα και δεν μας βάζουν εμάς τους πτυχιούχους του τμήματος αυτού στιν προκήρυξη!
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 18
Πήγα σήμερα να καταθέσω τα χαρτιά μου και η διαφορά είναι οτι σε αυτήν την προκύρηξη μας ζυγίζουν επιτόπου... Επομένως δίαιτα... Παίδες...
Πότε μην μετανιώνεις..
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Ναι, αυτή προβλέπει και ΔΜΣ.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
Μέχρι χθες παίδες πάντως πολύ χαμηλή συμμετοχη τουλάχιστον στην περιφέρεια μου. Μονάχα 2 άτομα είχαμε καταθέσει τα χαρτιάμας...
Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι αυριο τελευταια ημερα να εκανα τα χαρτια μου, εχει καταλαβει κανεις τι χαρτια χρειαζονται για να αναγνωριστει η προυπηρεσια που εχουμε απο δουλεια πχ. Στον ΟΤΕ ή σε άλλη εταιρεία;
Καλημέρα παιδιά! Γνωρίζει κάποιος πόσα άτομα κάναν εαιτήσεις μέχρι σήμερα συνολικά;
Φιλε μου ολοι αυτό θα θέλαμε να ξέρουμε! Και μη σου πω ανα κατηγορία κιόλας να βγάλουμε τις πιθανότητες! Πάντως
την πρώτη βδομάδα που πήγα πολύ ψόφια ήταν. Πρώτος πήγα. Κλασσικά ολοι σήμερα και χθες θα πήγαν... Εσύ για πού
έκανες; Εγώ για μηχανικούς.
την πρώτη βδομάδα που πήγα πολύ ψόφια ήταν. Πρώτος πήγα. Κλασσικά ολοι σήμερα και χθες θα πήγαν... Εσύ για πού
έκανες; Εγώ για μηχανικούς.
Εγώ Θεσσαλονικη έκανα τα χαρτιά μοθ για οικονομικό. Την περασμένη Τρίτη πήγα και μοθ δώσαν αριθμό πρωτοκολου 42 ποθ σημαίνει ότι συνολικά μεχρι εκείνη την στιγμή έκαναν αίτηση 42 άτομα για όλες τις κατηγοριες!
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
Από φίλο μου πυροσβέστη μέχρι χθες πανελλαδικά σε όλες τις κατηγορίες ήτανε γύρω στα 400 άτομα πιστεύω άλλα 15ο σμρ σύνολο 500 -550 πανελλαδικα παίδες
Alexandros9 έγραψε:Από φίλο μου πυροσβέστη μέχρι χθες πανελλαδικά σε όλες τις κατηγορίες ήτανε γύρω στα 400 άτομα πιστεύω άλλα 15ο σμρ σύνολο 500 -550 πανελλαδικα παίδες
Δύσκολο. Στην αντίστοιχη του λιμενικού το σεπτέμβρη 600 ήταν μόνο οι οικονομολόγοι (με απαραίτητη κατοχή μεταπτυχιακού

τώρα έχει αθλήματα και Ι1 για τους άνδρες που περιορίζει κόσμο αλλά και πάλι δεν ξέρω...
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
rasald έγραψε:Alexandros9 έγραψε:Από φίλο μου πυροσβέστη μέχρι χθες πανελλαδικά σε όλες τις κατηγορίες ήτανε γύρω στα 400 άτομα πιστεύω άλλα 15ο σμρ σύνολο 500 -550 πανελλαδικα παίδες
Δύσκολο. Στην αντίστοιχη του λιμενικού το σεπτέμβρη 600 ήταν μόνο οι οικονομολόγοι (με απαραίτητη κατοχή μεταπτυχιακού). Βέβαια
τώρα έχει αθλήματα και Ι1 για τους άνδρες που περιορίζει κόσμο αλλά και πάλι δεν ξέρω...
ότι μου είπε σου λέω... Πάντως την προηγούμενη Παρασκευή που τα έκανα εγώ σε ολόκληρη Περιφέρεια 4 νομών έιμασταν μόνο 2 υποψήφιοι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης