Προκήρυξη Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Βεεν δεαρ η γρεεκ αρμυ ξέρει κανεις αν υπάρχει φεκ για 50 αξιωματικούς η αν έχει ακούσει τi θα ισχύσει εκει?
been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από been there... »

Απ' ότι έχω καταλάβει, κάπου ξαναδημοσιεύτηκε η έγκριση για 750+50 θέσεις. Έχει εγκριθεί εδώ και πολύ καιρό (για να καταλάβεις, επί Ραγκούση, που είναι φευγάτος εδώ και πόσους μήνες) και μάλλον οι εφημερίδες αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια...

Αν βγει τελικά, θα είναι για πτυχιούχους, περίπου όπως του 2009.
fat boy

Δημοσίευση από fat boy »

Καταρχην για να γινεις αξιωματικος πρεπει να εισαι πυροσβεστης γενικων υπηρεσιων με οριο ηλικιας 35 (οχι πενταετεις) και ειναι μονο με πανελληνιες. Οσο για τον διαγωνισμο που διαφημιζεται σε γνωστη εφημεριδα λενε για ιανουαριο και ειναι Για πολλες ειδικοτητες πχ μουσικοι τεχνικοι κτλ (εαν βγει)
johnkaf
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από johnkaf »

Βγήκε η προκύρηξη για τους 50 και μας εκαψε εμάς τους απόφοιτους Οικονοικών σχολών... Εγώ είμαι απο το τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Παν. Πειραιά που είναι και αυτό Οικονομικο Τμήμα και δεν μας βάζουν εμάς τους πτυχιούχους του τμήματος αυτού στιν προκήρυξη!
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Πήγα σήμερα να καταθέσω τα χαρτιά μου και η διαφορά είναι οτι σε αυτήν την προκύρηξη μας ζυγίζουν επιτόπου... Επομένως δίαιτα... Παίδες...
Πότε μην μετανιώνεις..
been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από been there... »

Ναι, αυτή προβλέπει και ΔΜΣ.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Μέχρι χθες παίδες πάντως πολύ χαμηλή συμμετοχη τουλάχιστον στην περιφέρεια μου. Μονάχα 2 άτομα είχαμε καταθέσει τα χαρτιάμας...
Lock

Δημοσίευση από Lock »

Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι αυριο τελευταια ημερα να εκανα τα χαρτια μου, εχει καταλαβει κανεις τι χαρτια χρειαζονται για να αναγνωριστει η προυπηρεσια που εχουμε απο δουλεια πχ. Στον ΟΤΕ ή σε άλλη εταιρεία;
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ »

Καλημέρα παιδιά! Γνωρίζει κάποιος πόσα άτομα κάναν εαιτήσεις μέχρι σήμερα συνολικά;
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από rasald »

Φιλε μου ολοι αυτό θα θέλαμε να ξέρουμε! Και μη σου πω ανα κατηγορία κιόλας να βγάλουμε τις πιθανότητες! Πάντως
την πρώτη βδομάδα που πήγα πολύ ψόφια ήταν. Πρώτος πήγα. Κλασσικά ολοι σήμερα και χθες θα πήγαν... Εσύ για πού
έκανες; Εγώ για μηχανικούς.
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ »

Εγώ Θεσσαλονικη έκανα τα χαρτιά μοθ για οικονομικό. Την περασμένη Τρίτη πήγα και μοθ δώσαν αριθμό πρωτοκολου 42 ποθ σημαίνει ότι συνολικά μεχρι εκείνη την στιγμή έκαναν αίτηση 42 άτομα για όλες τις κατηγοριες!
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Από φίλο μου πυροσβέστη μέχρι χθες πανελλαδικά σε όλες τις κατηγορίες ήτανε γύρω στα 400 άτομα πιστεύω άλλα 15ο σμρ σύνολο 500 -550 πανελλαδικα παίδες
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από rasald »

Alexandros9 έγραψε:Από φίλο μου πυροσβέστη μέχρι χθες πανελλαδικά σε όλες τις κατηγορίες ήτανε γύρω στα 400 άτομα πιστεύω άλλα 15ο σμρ σύνολο 500 -550 πανελλαδικα παίδες

Δύσκολο. Στην αντίστοιχη του λιμενικού το σεπτέμβρη 600 ήταν μόνο οι οικονομολόγοι (με απαραίτητη κατοχή μεταπτυχιακούΕικόνα). Βέβαια
τώρα έχει αθλήματα και Ι1 για τους άνδρες που περιορίζει κόσμο αλλά και πάλι δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

rasald έγραψε:
Alexandros9 έγραψε:Από φίλο μου πυροσβέστη μέχρι χθες πανελλαδικά σε όλες τις κατηγορίες ήτανε γύρω στα 400 άτομα πιστεύω άλλα 15ο σμρ σύνολο 500 -550 πανελλαδικα παίδες

Δύσκολο. Στην αντίστοιχη του λιμενικού το σεπτέμβρη 600 ήταν μόνο οι οικονομολόγοι (με απαραίτητη κατοχή μεταπτυχιακούΕικόνα). Βέβαια
τώρα έχει αθλήματα και Ι1 για τους άνδρες που περιορίζει κόσμο αλλά και πάλι δεν ξέρω...

ότι μου είπε σου λέω... Πάντως την προηγούμενη Παρασκευή που τα έκανα εγώ σε ολόκληρη Περιφέρεια 4 νομών έιμασταν μόνο 2 υποψήφιοι...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες