Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
wtf?

Δημοσίευση από wtf? »

noobz έγραψε:Οποτε δν εχω καμια ελπιδα παλι... Καλη επιτυχια στους υπολοιπους αποσυρομε Εικόνα

η ελπιδα πεθαινει τελευταια, δεν ξερεις ποτε τι γινεταιΕικόναοσο για τις βασεις, τι πιστευετε οτι θ αλλαξει στη β τωρα που ηδη φυγαν μερικοι;
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από PanosGreen »

Δεν ξέρω τι να πω εγώ πάντως παιδιά εχω χάσει την μπάλα στους ΕΦ είμαι πολύ κοντά και β' Κατηγορία Σε Αυτή Την προκήρυξη έχω 2245 αλλα δεν ξέρω κατα πόσο είναι αρκετα...
Αν μπω θέλω Ε.Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Αν μπω θέλω Ε.Μ.Α.Κ »

Greek_Army έγραψε:
Αν μπω θέλω Ε. Μ. Α. Κ έγραψε:Η προκήρυξη του 2011 πήρε περίπου 535 οδηγούς που πάνε για τη σχολή.Υποθέτω ότι οι βάσεις στους οδηγούς θα πέσουν αρκετά λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι 535 που είναι οι καλύτεροι δεν θα διαγωνιστούν

Πως υποθέτεις κάτι τέτοιο; Με ποιο κριτήριο; Αφού στην προηγούμενη προκήρυξη η προϋπηρεσία των οδηγών δεν έπαιρνε μόρια

Έχεις δίκιο δεν υπολόγισα ότι τώρα θα είναι και Πολλά τα άτομα με προϋπηρεσία. Ας ελπίσουμε να μην είναι και τόσο πολλοί αυτοί !

DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

Αν μπω θέλω Ε. Μ. Α. Κ έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
Αν μπω θέλω Ε. Μ. Α. Κ έγραψε:Η προκήρυξη του 2011 πήρε περίπου 535 οδηγούς που πάνε για τη σχολή.Υποθέτω ότι οι βάσεις στους οδηγούς θα πέσουν αρκετά λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι 535 που είναι οι καλύτεροι δεν θα διαγωνιστούν

Πως υποθέτεις κάτι τέτοιο; Με ποιο κριτήριο; Αφού στην προηγούμενη προκήρυξη η προϋπηρεσία των οδηγών δεν έπαιρνε μόρια

Έχεις δίκιο δεν υπολόγισα ότι τώρα θα είναι και Πολλά τα άτομα με προϋπηρεσία. Ας ελπίσουμε να μην είναι και τόσο πολλοί αυτοί !

υπολογισε επισης οτι αρκετοι απο τους 600 επιτυχοντες της προηγουμενης θα ξανακανουν τα χαρτια τους και για αυτην. Υπαρχουν διαφορες αναμεσα Στις 2 προκηρυξεις. Μην ρωτησετε ποιες ειναι αυτες, ψαξτε και βρες τε τες.
kagouras

Δημοσίευση από kagouras »

Όχι φίλε μου δεν θα πέσουν, γιατί κάναμε τα χαρτιά μας και στην προκήρυξη του 2012
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από PILOT »

ΤΟΜΙΣ έγραψε:Το 2007 μαγκες ειχε γραπτες εξετασεις και προφορικη συνεντευξη πραγμα το οποιον παιρνει μεσον ειχαν παρει γραμμη να περασουν οποιον ηθελαν αυτοι και εκοβαν αβερτα τοσο πολυ κοψιμο δεν νομιζω να ξαναυπαρξει
μιλαμε για τα αθληματα και μονο για το 2007 το εξετασης και προφορικα ειναι αλλο θεμα. Τοτε στα αθληματα στους 10 ισως και παραπανω περναγε 1. Δεν το θεωρω απιθανο να γινη και τωρα το ιδιο εαν ειναι απολυτοι στα ορια και δεν διξουν ιχνος ελαστικοτητας.
alexandros

Δημοσίευση από alexandros »

Παιδιά μπορεί κάποιος να βεβαιώσει με σιγουριά ότι η σειρά προτίμισης δεν σε αποκλείει απο μια κατηγορία στην οποία μπορεί να είσαι επιτυχόντας. Δηλαδή δήλωσες πρώτη α και δεύτερη β. Αν με τα μόρια σου περνάς στην Β θα σε πάρουν ή επειδή την έβαλες δεύτερη όχι; Υπάρχει κάποιος που το άκουσε απο υπεύθυνη πηγή-έννοω ρώτησε την αρμόδια υπηρεσία ή το συμπεραίνουμε μόνο διαβάζοντας την προκύρηξη?
Αν μπω θέλω Ε.Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Αν μπω θέλω Ε.Μ.Α.Κ »

kagouras έγραψε:Όχι φίλε μου δεν θα πέσουν, γιατί κάναμε τα χαρτιά μας και στην προκήρυξη του 2012

Ξέρω ότι η προκήρυξη του 12 είναι με καλύτερες προϋποθέσεις Από του 11.

Δηλαδή μπαίνεις τώρα στη σχολή και την παρατάς για να ξανακάνεις την διαδικασία από την αρχή έχεις αυτό το δικαίωμα;

Αν συμβεί αυτό τι γίνεται με την κενή θέση που αφήνεις ;

Λογικά παίρνει από τους επιλαχόντες της προκήρυξης του 11.

Μπέρδεμα η όλη φάση και τι όλοι οι επιτυχόντες τα έκαναν και για την προκήρυξη του 12;

Βασικά μόνο υποθέσεις κάνουμε, κουβέντα να γίνεται. Αν δεν βγουν οι πίνακες δεν μπορούμε να ξέρουμε και πολλά.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ !

giwrgos ΠΣ

Δημοσίευση από giwrgos ΠΣ »

Υποψιν για τα παιδια που περασαν σε αυτην την Προκυρηξη (2011) και εχουν κανει και τα χαρτια τους και για την αλλη (2012) οτι σε περιπτωση που κλειθουν στην σχολη για καταταξη, απαξ και ορκιστουν δεν μπορουν να παραιτηθουν για να συμμετασχουν στην αλλη του ιδιου σωματος βασει κανονισμου. Οποτε μην το ρισκαρετε για το τιποτα.
kagouras

Δημοσίευση από kagouras »

Σαν τι να ρισκάρουμε ρε Γιώργο... Δε κατάλαβα;Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εγώ λέω να μιλάτε μόνο για το συγκεκριμένο θέμα και να μην πετάτε άκυρα, για τα άλλα που λέτε υπάρχει ξεχωριστό θέμα
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Greek_Army έγραψε:Εγώ λέω να μιλάτε μόνο για το συγκεκριμένο θέμα και να μην πετάτε άκυρα, για τα άλλα που λέτε υπάρχει ξεχωριστό θέμα
Για να το καταλάβουν θέλει δουλειά πολλή και υπομονή Εικόνα
PAVLOS88
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από PAVLOS88 »

Παιδια καλησπερα εκανε κανεις τα χαρτια του τελικα στ δ2 αν Ναι κ ποσα μορια εχει?
been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από been there... »

Αίτηση υποψηφιότητας μπορούν να καταθέσουν οι υποψήφιοι που δεν έγιναν δεκτοί στο διαγωνισμό των 4.000 πυροσβεστών πενταετούς θητείας.
Αυτό εννοείς; Μπούρδες... Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες